You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Λυπάμαι, είμαι πιασμένος αυτό τον καιρό :-και στις ελευθερες να βρουν τον τελειο αντρα τον σεξι τον σωστο
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν γιορτασατε με αλλοδαπα εχθες?
Προφανώς και ναι, αγαπητέ! ;) Γιατί εκεί (π.χ. Ρωσία) δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη συγκεκριμένη "ημέρα"!
Παρεμπιπτόντως, φίλε sotirof, είσαι "μέσα" στα περισσότερα που αναφέρεις στο thread που άνοιξες (παρότι αδρομερώς τα διάβασα) και εύγε σου!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
φυσικα βαλεντινε και ευχαριστω το θρεντ δεν το ανοιξα για να δειξω κατι,μια ανταλαγη αποψεων να γινετε μεταξυ μας για να μαθαινουμε πιο πολλα και να περναμε ολοι καλα, ακομα και τα παιδια που σκεφτονται να κανουν μια σχεση να ξερουν μερικα χρησιμα πραγματα αλλα ακομη και στα κοριτσια που παμε περα απο ιεριες ειναι και γυναικες και χρειαζονται να ακουν μια καλη κουβεντα,πιστευω οτι το εκτιμουν αυτο.Και αν εχεις κατι να προσθεσεις ευπροσδεκτο.
Επισκέπτης
ωραια τα λες σωτοφυσικα βαλεντινε και ευχαριστω το θρεντ δεν το ανοιξα για να δειξω κατι,μια ανταλαγη αποψεων να γινετε μεταξυ μας για να μαθαινουμε πιο πολλα και να περναμε ολοι καλα, ακομα και τα παιδια που σκεφτονται να κανουν μια σχεση να ξερουν μερικα χρησιμα πραγματα αλλα ακομη και στα κοριτσια που παμε περα απο ιεριες ειναι και γυναικες και χρειαζονται να ακουν μια καλη κουβεντα,πιστευω οτι το εκτιμουν αυτο.Και αν εχεις κατι να προσθεσεις ευπροσδεκτο.
Επισκέπτης
σωτο τυπε μηπως με γουσταρεις?Νωντα καλησπερα δεν μου ειπες η φωτο ειναι δικη σου?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θες να του την σφυριξεις τυπε;οχι νωντα η σφυριχτρα σου μου αρεσει.
Επισκέπτης
οχι νωντα η σφυριχτρα σου μου αρεσει.
Επισκέπτης
πςςςςςς :o :o :oεχω μαθη να μου παιζουν τρομπονι απλα που και που πρεπει να σφυραει για να φευγουν οι μαλακες.
πληρωμενη απαντηση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις