Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Επισκέπτης
σωτο θες να σου μαθω ενα κολπο δικε μου?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τα αστεια που λεμε εγω και συ επειδη πολλοι δεν μπορει να τα πιασουν τα παραξηγουν,για αυτο και γω γινομε μαγος και το μαγικο μου κολπο ειναι το εξης τους πηδω και εξαφανιζομαι χε!χε!στειλτο με πμ.Και κατι ακομα νωντα οταν ειπα για σφυριχτρα ξεκαθαριζω δεν ενοουσα κατι πονηρο νομιζα οτι κατι τετοιο ηταν,αλλα σε καποιο αλλο σαιτ που την ειδα παλι μεγενθυμενη νομιζω οτι ειναι κατι αλλο.

Επισκέπτης
τα αστεια που λεμε εγω και συ επειδη πολλοι δεν μπορει να τα πιασουν τα παραξηγουν,για αυτο και γω γινομε μαγος και το μαγικο μου κολπο ειναι το εξης τους πηδω και εξαφανιζομαι χε!χε!στειλτο με πμ.Και κατι ακομα νωντα οταν ειπα για σφυριχτρα ξεκαθαριζω δεν ενοουσα κατι πονηρο νομιζα οτι κατι τετοιο ηταν,αλλα σε καποιο αλλο σαιτ που την ειδα παλι μεγενθυμενη νομιζω οτι ειναι κατι αλλο.
λοιπον ακου το κολπο!

στο παραθυρο αυτου του ποστ μου που διαβαζεις τωρα...πανω δεξια λεει "παραθεση"...πατα εκει πανω...και γραψε μετα αυτο που θελεις να απαντησεις...και θα δεις τι ωραια μαγκια θα γινει ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
λοιπον ακου το κολπο!

στο παραθυρο αυτου του ποστ μου που διαβαζεις τωρα...πανω δεξια λεει "παραθεση"...πατα εκει πανω...και γραψε μετα αυτο που θελεις να απαντησεις...και θα δεις τι ωραια μαγκια θα γινει ;)
Ατιμουλικο εισαι και μαρτυριαρης!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Αγαπητέ συναγωνιστή Sotirof αρχικά θερμά συγχαρητήρια για το theard που άνοιξες.. Οι απόψεις σου ταυτίζονται απόλυτα με τις δικές μου καθώς και οι εμπειρίες σου με αλλοδαπές.. Μετά το διαζύγιο μου αποφάσισα να μην ξανά δεσμευτώ με Ελληνίδα.. Δημιούργησα σχέση με Ρωσίδα που κράτησε 2 χρόνια και αν και δεν είμαι πια παιδάκι ούτε καν νεαρός, κατάφερε να μου αλλάξει ολόκληρη τη φιλοσοφία μου για τη ζωή.. Με έκανε να έχω πάλι ενδιαφέρον για τη ζωή κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις πατήσει τα δεύτερα άντα.. Το τελευταίο 3μηνο βρισκόμουνα στη Μολδαβία και πράγματι ο άντρας μετράει αλλιώς εκεί.. Ιδιαίτερα αν είσαι ευγενικός και τρυφερός με τις γυναίκες, σε κάνουν να νιώθεις βασιλιάς.. Ότι τους προσφέρεις, το εισπράτεις πολλαπλάσια.. Φυσικά και είναι σημαντικό να αποδεχτείς την νοοτροπία τους και την κουλτούρα τους αλλά και να μάθεις τη γλώσσα τους.. Και αυτό όχι για το δικό τους καλό αλλά για το δικό σου..
Εγώ έζησα μοναδικές στιγμές εκεί, (πράγματα που δεν τα είχα ζήσει ποτέ στο παρελθόν) και φυσικά αποφάσισα μέχρι τέλος του χρόνου να έχω μετακομίσει μόνιμα εκεί, συνδυάζοντας το φυσικά με μια επαγγελματική δραστηριότητα..

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πριβιετ flowers,κακ ντελα?σπασιμπα.για τα καλα σου λογια,οπως βλεπεις εγω ξερω το καλο μου και χαιρομε που ταυτιζονται οι αποψεις μας,εαν εισαι καλυμενος απο δουλεια θα περασεις ζωη χαρισαμενη ασε που θα στην πεφτουν ολες και δεν θα ξερεις τι θα κανεις,εκει ξερουν να εκτιμουν τους αντρες και ειδικα εμας με τι μεσογειακη κουλτουρα,επισης δεν εχουν κανενα προβλημα με την ηλικια του αντρα με τι δικη τους εχουν κολημα μετα τα 27 νομιζουν οτι ειναι τελειωμενες,οτι αποψη μπορεις να προσθεσεις καλοδεχουμενη.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παιδες οτι θελετε ρωτατε στο θρεντ,γιατι και καποιος αλλος συναθλητης μπορει να βοηθηση,και βεβαια θελει υπομονη,ειπαμε ειναι πολυ επιφυλακτικες μεχρι να κερδισεις την εμπιστοσυνη τους πινελα?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οι κρατησεις των ξενοδοχειων για την καλοκαιρινη σεζον απο οτι λεγετε ειναι σε καλα επιπεδα με αρκετες αφιξεις εξ ανατολων,τι καλοκαιρι θα ειναι αυτο ειδωμεν...........

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Με απασχολη το εξης, η πολη μας μαζι με τα χωρια φτανει τους 60.000 κατοικους με ολα και ολα 3 μπαρ αν υποθεσουμε οτι μεσος ορος αυτον τον κατοικον που θα παει στα μπαρ ειναι 7-8 χιλιαδες ατομα και αν τα διαιρεσουμε στα 3 μπαρ με 10-15 γυναικες σε καθε μπαρ καταλαβενεις για ποσους ενδοξους γαμπρους μιλαμε στη καθε κοπελα.. καμια φορα φοβαμαι μηπος απο τη πολλη καψουρα βλεπω οτι θελω εγω,και οχι την πραγματικοτιτα.. Εξαλου φενεσαι ψαγμενος δεν χρειαζεται να σου πω εγω οτι το κυριοτερο παραμυθακι ειναι το εξης.(Εσυ εισαι το μορο μου ολοι οι αλλοι ειναι πελατες,και οταν στροσουν τα πραγματα θα ειμαστε μαζι αγαπημενοι...) 5 τετοιους να εχει την βραδυα με 2 ποτα και καμια δεκαρια ακομα ποτακια ξεκαρφοτα το πηρε το μεροκαματο,και μενεις εσυ μαλακας μετα να περιμενεις το μορο σου να αλαξει δουλεια.
Αυτο το εχεις σκευτει? και αν ναι ξερεις κανα τροπο να το τσεκαρο γιατη σπαω το κεφαλι μου 2 χρονια τορα και δεν μπορω να σκευτο κατι.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εξαρτατε τι θελει να κανει,σου εχει πει στη ρουμανια τι υποχρεωσης εχει?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δεν προκειται (απο οτι λεει) να γυριση ρουμανια εχει φτιαξει σπιτια μαγαζι τα εχει δοσει ολα στην οικογενια της αλλα απο ολα τα αδερφια της μονο αυτη στελνει λεφτα και πρεπει να συντιρη τους γονεις της και την αδερφη της γιατη εκει πεφτει (λεει)πινα

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Λεει οτι οσο αντεχειθα κανει αυτη τη δουλεια για να μην τους λιπι τιποτα καποια στιγμη θα κοιταξει και αυτη τη ζωη της..

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σου λεει την αληθεια,ολες στελνουν λεφτα και στηριζουν την οικογενεια το ιδιο και η δικια μου,σου ειπα ο κυκλος ειναι μεχρι 37-40 εφοσον ειναι μαζι σου 4 χρ. γιατι να αλλαξη και να παη με αλλον,αν δεν γουσταρε θα την ειχε κανη,σου ειπα οτι πρεπει να σκεφτεις με την δικη τους νοοτροπια βγαζεις τοσα λεφτα ωστε να καλυψεις τις αναγκες τις,καποτε μια που ειχα μου ειπε δωσε μου 2000 τον μηνα και φα μαι ολη μερα σπιτι,αλλα επειδη ξερω οτι δεν μπορεις δουλευω και προχωραμε,ψυχραιμια λοιπον.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
σου λεει την αληθεια,ολες στελνουν λεφτα και στηριζουν την οικογενεια το ιδιο και η δικια μου,σου ειπα ο κυκλος ειναι μεχρι 37-40 εφοσον ειναι μαζι σου 4 χρ. γιατι να αλλαξη και να παη με αλλον,αν δεν γουσταρε θα την ειχε κανη,σου ειπα οτι πρεπει να σκεφτεις με την δικη τους νοοτροπιαμβαζεις τοσα λεφτα ωστε να καλυψεις τις αναγκες τις,καποτε μια που ειχα μου ειπε δωσε μου 2000 τον μηνα και φα μαι ολη μερα σπιτι,αλλα επειδη ξερω οτι δεν μπορεις δουλευω και προχωραμε,ψυχραιμια λοιπον.
Κατανοητα ολα αυτα.θα σου το πω οσο πιο απλα γινεται πολλες φορες σκευτομαι οτι ισος κανω λαθος και ειμαι και εγω πελατης αυτο θελω να τσεκαρω χωρις να καταλαβει οτι αμφιβαλω για αυτη. ηπαρχει τροπος?????????????????

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Να της δοσω 2-3 χιλιαρικα το μηνα για να κατσει σπιτη.Δεν υπαρχει περιπτοση, δεν το θελω εγω γιατη μετα θα ειναι σαν να σταματαει τη δουλεια με πολους και να την κανει με εναν ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ. Ναι να την εχω σπιτη μου να μην της λιπι τιποτα, να μην ξαναδουλεψει ποτε της, αλλα οχι να της δινω μινιατικο...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Με απασχολη το εξης, η πολη μας μαζι με τα χωρια φτανει τους 60.000 κατοικους με ολα και ολα 3 μπαρ αν υποθεσουμε οτι μεσος ορος αυτον τον κατοικον που θα παει στα μπαρ ειναι 7-8 χιλιαδες ατομα και αν τα διαιρεσουμε στα 3 μπαρ με 10-15 γυναικες σε καθε μπαρ καταλαβενεις για ποσους ενδοξους γαμπρους μιλαμε στη καθε κοπελα.. καμια φορα φοβαμαι μηπος απο τη πολλη καψουρα βλεπω οτι θελω εγω,και οχι την πραγματικοτιτα.. Εξαλου φενεσαι ψαγμενος δεν χρειαζεται να σου πω εγω οτι το κυριοτερο παραμυθακι ειναι το εξης.(Εσυ εισαι το μορο μου ολοι οι αλλοι ειναι πελατες,και οταν στροσουν τα πραγματα θα ειμαστε μαζι αγαπημενοι...) 5 τετοιους να εχει την βραδυα με 2 ποτα και καμια δεκαρια ακομα ποτακια ξεκαρφοτα το πηρε το μεροκαματο,και μενεις εσυ μαλακας μετα να περιμενεις το μορο σου να αλαξει δουλεια.
Αυτο το εχεις σκευτει? και αν ναι ξερεις κανα τροπο να το τσεκαρο γιατη σπαω το κεφαλι μου 2 χρονια τορα και δεν μπορω να σκευτο κατι.
(και 1000000 να ηταν το αποτελεσμα ειναι ιδιο εχει αποφασισει0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom