Επισκέπτης
ασε ρε με τις ξενερωτεςοχι σαν τις δικες μας σουβλακι πιτσα χαρπουγκερ ολα τα λαιτ,οταν εισαι με αυτες μαθαινεις και διατροφη.
οταν οι δικιες μας ειχανε χολιστερινη αυτες τρωγανε βατομουρα να πουμε!!!
ασε ρε με τις ξενερωτεςοχι σαν τις δικες μας σουβλακι πιτσα χαρπουγκερ ολα τα λαιτ,οταν εισαι με αυτες μαθαινεις και διατροφη.
οχι σαν τις δικες μας σουβλακι πιτσα χαρπουγκερ ολα τα λαιτ,οταν εισαι με αυτες μαθαινεις και διατροφη.
καιτοι παρεξηγημενο δεν εχει και πολλες θερμιδες αν ειναι απο καλο μαγαζι(πατατα φρεσκια,πιτα αλαδωτη) και ειναι σχετικα υγιεινο....Μην τρελαθούμε ένα σουβλάκι με αλάδωτη πίτα είναι πλήρες γεύμα στην μεσογειακή διατροφή και είναι μάλιστα και must.
Εννοείται απο καθαρό μαγαζί.
καιτοι παρεξηγημενο δεν εχει και πολλες θερμιδες αν ειναι απο καλο μαγαζι(πατατα φρεσκια,πιτα αλαδωτη) και ειναι σχετικα υγιεινο....
ναι το καλυτερο ειναι αυτο που λες....χωρις την πατατα και σουβλακι χωρις λιπος.....αλλα βεβαια αυτα ειναι για το θρεντ διατροφη κλπ κλπ...Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο άλλα ο διατροφολόγος που μου έφτιαξε την διατροφή μου ηθελε σκέτη πίτα με καλαμάκι ντομάτα και ότι άλλο λαχανικό όχι πατάτα τηγανητή μέσα. Ο υδατάνθρακας ήταν η ψημένη αλάδωτη πίτα.
Οι Ελληνιδες και οι βαρκες πρεπει να εχουν εκτοπισμαπαιδες οταν ειπα σουβλακι ενοουσα με γυρο απο ολα το υγιεινο σουβλακι ειναι αλαδοτη πιτα κοτοπουλο ντοματα μαρουλι ειναι δεν ειναι 300 θερμ.και φυσικα τρωνε σουβλακι αλλα αυτες που προσεχουν ξερουν τι θελουν.
μαντκ,απο τι στιγμη που το παιδι γενηθη εν ελλαδι με πατερα ελληνα ενοιτε δηλωνετε σαν ελληνοπουλο και αναγνωριζετε απο τον πατερα του υπογραφοντας τα σχετικα χαρτια στο νοσοκομειο,επειτα δηλωνετε στην φορολογικη δηλωση,και με αυτα τα στοιχεια στοιχεια και με αναλογες συνενοοισεις με τις πρεσβειες πηγαινεις και το βλεπεις.
Τουριστικη καθε φοραΗ ερωτηση ηταν θεωρητικη συντροφοι. Δεν εχω παιδι και ουτε σκοπευω να αποκτησω αμεσα. Παντως γνωριζα οτι αν δεν εισαι παντρεμενος η διαδικασια αναγνωρισης ειναι πιο δυσκολη...
Δηλαδη η πρεσβεια δινει καθε φορα τουριστικη βιζα 15 ημερων καθε φορα που θες να πας ή δινει μια βιζα διαρκειας?
Γυναικα με λεφτα=μπελαδες. Σκεψου το καλυτερα. Προτιμω μια μορφωμενη κοπελα που να μην εχει προικα.
να ακους την εμπειρια ενος μεγαλυτερου. Μπελας εξελισσεται η ξεβρακωτη που γινετε ''κυρια''. Αν εχει ο μπαμπας και κανενα εργοστάσιο να διοικησεις, ακομα καλυτερα. Ασε να λενε οι αλλοι.[size=12pt] Ζηλευουν. [/size]
Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο άλλα [size=12pt]ο διατροφολόγος που μου έφτιαξε την διατροφή μου ηθελε σκέτη πίτα με καλαμάκι ντομάτα και ότι άλλο λαχανικό[/size] όχι πατάτα τηγανητή μέσα. Ο υδατάνθρακας ήταν η ψημένη αλάδωτη πίτα.
Απο κάτι Μcdonalds κλάσεις ανώτερο.
ερευνιτι συμφωνω οτι ειμαστε γνωστοι ρωσοφιλοι και οι παλαιοτεροι ξεραν τι πειδουσαν,και οτι οι πωσιδες αξιζουν αλλα ολα εχουν το τιμημα τους.Οταιβανος μπορει να ριξη φως στην υποθεση της γραφειοκρατειας?πως εκανες φιλε τα χαρτια?
πως τολμας να επικαλεισαι το ονομα μου πουστονεο?Νωντα τα ακουσες με εργοστασια και κοτερα
εισαι ωραιος τυπος σωτο πλακα σου κανα!διαβασε στην 2 ελφεξ και στη 5 καυτος,πιστευα οτι θα γελαφες λογω του χιουμορ σου αλλα μην γινεσε μπλακ και δεν ειμαι πουστονεος λιγο σεβασμος δεν βλαπτη αλοιμονο ολα τα παιδια του σαιτ που ειναι πιο παλια να μολανε ετσι.
Ενώ Ελλεεινίδα χωρίς λεφτά=παράδεισος