τι εννοείς με τις αναλογίες?Μάλλον εσύ είσαι το Τρολλ.
Όπως το λέει είναι. Απλά οι αναλογίες διαφέρουν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 495K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.365
- Πόντοι
- 456
Και όμως δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες νομίζω.οι ελληνίδες έχουν τρομερά προβλήματα σε σχέσει με τις άλλες γυναίκες.οι γυναίκες του τόπου μας έχουν πρόβλημα και όχι οι αντρες .όποτε αφου ειναι έτσι ας μείνουν μόνες τους.φαίνεται να το προτιμουν.καποιοι από εδώ μεσα δεν ξέρουν τι λενε.δεν μπορεί να τις κάνουμε όλες ίσες.τίποτα δεν είναι ισο
Σε ποια προβλήματα αναφέρεσε?
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
με τη μεξικανη δε θα ασχολιομουνα εκτος αν ηταν κανενα θεομουνο
Με τη μεξικανη , εχει σοβαρες πιθανοτητες να μη γυρισει απο το μεξικο.
σ'αυτά που βιώνει όλος ο ελληνικός λαός.έχει ανοιχτεί και θρεντ γι'αυτές κοίτα το.ψωνισμα.τουπέ.εμεσση εκπόρνευση.ψευτοπουριτανισμος.φιλοχρηματισμος.επαρση μέχρι κόκαλο.και αυτα ακομα και σε μικρες ηλικιες.καταντανε τις εκδιδόμενες να μοιάζουν αγγελούδια μπροστά τουςΣε ποια προβλήματα αναφέρεσε?
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Εχω κι εγώ μια επικοινωνία τώρα τελευταία με Ινδονησιανή, Ταυλανδέζα, Τυνισιανή και Κουβανή που μένει Μαδρίτη.
Η Τυνισιανή δεν είναι μουσουλμάνα, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και μιλάμε καθημερινά. Είναι φοιτήτρια η τελευταία, 1,75, δεν είναι μουσουλμάνα και γενικά έχει πολλούς φίλους και φίλες από όλο τον κόσμο. Ονειρεύεται ακόμη και γάμο και παιδιά μαζί μου
Η Ινδονησιανή και η Ταιλανδέζα δεν έχουν σκοπό να έρθουν Ελλάδα το επόμενο διάστημα και δεν μπορώ να πάω κι εγώ στις χώρες τους μέσα στο καλοκαίρι που έχω τον ελεύθερο χρόνο. Αν και έχω σκοπό να το κάνω κάποια στιγμή αν βέβαια βρω και κάποιες καλές προσφορές.
Αν έχετε κάποιο πρακτορείο που ρίχνει πολύ χαμηλά τα εισιτήρια, ενημερώστε με όποιος ασχολείται με ταξίδια σε αυτές τις χώρες.
Η Κουβανή, που τα είχε πριν με Πακι, έχει έρθει Ελλάδα μια φορά(πριν την βρω στο νετ) με παρέα και της άρεσε αλλά δεν την βλέπω να ξαναέρχεται. Ίσως πάω εγώ, αλλά για Μαδρίτη δεν είναι και φθηνά τα εισιτήρια το καλοκαίρι.
Οι Ελληνίδες ζουν στον δικό τους άλλο κόσμο και δεν έχουν καμία ομοιότητα με γυναίκες από πολλές χώρες, πλην Τουρκίας, Αγγλίας, Ιταλίας. Εχουν μπερδεμένες αντιλήψεις, οι οποίες είναι μίγμα συντηρητισμού και σταριλικιού, με επιρροή από τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής των διάσημων ηθοποιών και της κουλτούρας που μεταδίδεται από τα ΜΜΕ.
Το ανησυχητικό είναι ότι δεν βλέπεις κάποια προσωπικότητα να ξεχωρίζει. Αντιγράφουν η μία την αστεία και γελοία συμπεριφορά της άλλης, ειδικά οι άνω των 18 και κάτω των 45, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Το κακό επίσης είναι ότι δεν βρίσκει κανείς κάποια ξένη της προκοπής και στην Ελλάδα.΄Τις έχουν χαλάσει κι αυτές μου φαίνεται αν καταλάβω και από τις προσπάθειες που έχω κάνει να επικοινωνήσω μεσω σάτις όπως το Μπαντού.
Η Τυνισιανή δεν είναι μουσουλμάνα, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και μιλάμε καθημερινά. Είναι φοιτήτρια η τελευταία, 1,75, δεν είναι μουσουλμάνα και γενικά έχει πολλούς φίλους και φίλες από όλο τον κόσμο. Ονειρεύεται ακόμη και γάμο και παιδιά μαζί μου
Η Ινδονησιανή και η Ταιλανδέζα δεν έχουν σκοπό να έρθουν Ελλάδα το επόμενο διάστημα και δεν μπορώ να πάω κι εγώ στις χώρες τους μέσα στο καλοκαίρι που έχω τον ελεύθερο χρόνο. Αν και έχω σκοπό να το κάνω κάποια στιγμή αν βέβαια βρω και κάποιες καλές προσφορές.
Αν έχετε κάποιο πρακτορείο που ρίχνει πολύ χαμηλά τα εισιτήρια, ενημερώστε με όποιος ασχολείται με ταξίδια σε αυτές τις χώρες.
Η Κουβανή, που τα είχε πριν με Πακι, έχει έρθει Ελλάδα μια φορά(πριν την βρω στο νετ) με παρέα και της άρεσε αλλά δεν την βλέπω να ξαναέρχεται. Ίσως πάω εγώ, αλλά για Μαδρίτη δεν είναι και φθηνά τα εισιτήρια το καλοκαίρι.
Οι Ελληνίδες ζουν στον δικό τους άλλο κόσμο και δεν έχουν καμία ομοιότητα με γυναίκες από πολλές χώρες, πλην Τουρκίας, Αγγλίας, Ιταλίας. Εχουν μπερδεμένες αντιλήψεις, οι οποίες είναι μίγμα συντηρητισμού και σταριλικιού, με επιρροή από τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής των διάσημων ηθοποιών και της κουλτούρας που μεταδίδεται από τα ΜΜΕ.
Το ανησυχητικό είναι ότι δεν βλέπεις κάποια προσωπικότητα να ξεχωρίζει. Αντιγράφουν η μία την αστεία και γελοία συμπεριφορά της άλλης, ειδικά οι άνω των 18 και κάτω των 45, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Το κακό επίσης είναι ότι δεν βρίσκει κανείς κάποια ξένη της προκοπής και στην Ελλάδα.΄Τις έχουν χαλάσει κι αυτές μου φαίνεται αν καταλάβω και από τις προσπάθειες που έχω κάνει να επικοινωνήσω μεσω σάτις όπως το Μπαντού.
Επικό θρεντ..Απο την πρώτη ως την τελευταία σελίδαΜεμούλη πες μου καύλα μου καμιά καινούρια θεωρία για τα αλλοδαπάμουνιά.com να σε παίξω λίγω που έχω ρέντα απόψενες..
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
τι εννοείς με τις αναλογίες?
Στα χαρακτηριστικά και στον χαρακτήρα.
Το μυαλό τους είναι υπό την επίδραση των ίδιων ορμονών.
Ακόμα και σε διαφορετικά είδη, υπάρχουν κοινά τρεντς στα θηλυκά ως προς την επιλογή συντρόφου για την αναπαραγωγή.....
Υστερόγραφο
Αλίντισσα, μόνο αν κάτσεις στον Άλεξ, αυτός θα επιστρέψει εδώ, το γνωρίζεις νομίζω...
Κάνε ένα ψυχικό και ρίχ'το στο γυαλό.
Τον διωξατε ρε αλητες???Ποιος το φρικαρε το αγορι μας?Στα χαρακτηριστικά και στον χαρακτήρα.
Το μυαλό τους είναι υπό την επίδραση των ίδιων ορμονών.
Ακόμα και σε διαφορετικά είδη, υπάρχουν κοινά τρεντς στα θηλυκά ως προς την επιλογή συντρόφου για την αναπαραγωγή.....
Αλίντισσα, μόνο αν κάτσεις στον Άλεξ θα επιστρέψει εδώ, το γνωρίζεις νομίζω.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Τον διωξατε ρε αλητες???Ποιος το φρικαρε το αγορι μας?
Εμείς τον διώξαμε; Η μη ανταπόκρισή σου στο ερωτικό του κάλεσμα, τον έσπασε σα κλαράκι...
συμφωνω απολυτα, δε πιστευα ποτε οτι στα 41 θα ψαχνω για ξενη γυναικα, διαβαζοντας ομως αγγλοφωνα σαιτς βλεπεις οτι χιλιαδες αμερικανοι και δυτικοι γενικοτερα παντρευονται λατινες, ανατολικοευρωπαιες και ασιατισσσες μεσω ιντερνετ με συνοπτικες διαδικασιες και συνηθως ειναι απολυτα ευχαριστημενοιΕχω κι εγώ μια επικοινωνία τώρα τελευταία με Ινδονησιανή, Ταυλανδέζα, Τυνισιανή και Κουβανή που μένει Μαδρίτη.
Λες και αγοραζεις αμαξι ή dvd player ή καφετιερα!!!συμφωνω απολυτα, δε πιστευα ποτε οτι στα 41 θα ψαχνω για ξενη γυναικα, διαβαζοντας ομως αγγλοφωνα σαιτς βλεπεις οτι χιλιαδες αμερικανοι και δυτικοι γενικοτερα παντρευονται λατινες, ανατολικοευρωπαιες και ασιατισσσες μεσω ιντερνετ με συνοπτικες διαδικασιες και συνηθως ειναι απολυτα ευχαριστημενοι
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Λες και αγοραζεις αμαξι ή dvd player ή καφετιερα!!!
Τι σου φταίνε οι καφετιέρες ?
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τις στέλνουν με αντικαταβολή ή με paypal τύπε?συμφωνω απολυτα, δε πιστευα ποτε οτι στα 41 θα ψαχνω για ξενη γυναικα, διαβαζοντας ομως αγγλοφωνα σαιτς βλεπεις οτι χιλιαδες αμερικανοι και δυτικοι γενικοτερα παντρευονται λατινες, ανατολικοευρωπαιες και ασιατισσσες μεσω ιντερνετ με συνοπτικες διαδικασιες και συνηθως ειναι απολυτα ευχαριστημενοι
Τις στέλνουν με αντικαταβολή ή με paypal τύπε?
Λες και αγοραζεις αμαξι ή dvd player ή καφετιερα!!!
απο που προκυπτουν τα ειρωνικα σχολια? τι το κακο να γνωρισεις καποια/ο μεσω ιντερνετ? ξερω απειρα ζευγαρια ελληνων που γνωριστηκαν απ το φεισμπουπ η αλλα σαιτ, και παντρευτηκαν κιολας, το ιδιο ειναι και με τις αλλοδαπες, οταν λεω συνοπτικες διαδικασιες εννοω να πας 2 ταξιδια στη χωρα της να γνωριστητε η να ερθει αυτη εδω, ολα αυτα χρειαζονται χρονο και χρημα φυσικα, ισως ηταν αδοκιμος ο ορος "συνοπτικες διαδικασιες" αλλα ηθελα να πω οτι λογω αποστασης θα πας 2 ταξιδια απο 2 βδομαδες τη καθε φορα τη γνωριζεις και προχωρας, ξερω ιταλο που παντρευτηκε περουβιανη με 2 ταξιδια για γνωριμια και 3 χρονια τωρα ειναι τρισευτιχισμενοι, επιτελους ειμα κοντα στα 50 και παντρευτηκα τη γυναικα που θα επρεπε να ειχα παντρευτει στα νιατα μου, ειπε
χωρισμενος απο ιταλιδα φυσικα
θα συμφωνήσω. Μακριά από Γερμανίδες .σουηδεζες.ελληνιδες.ολλανδες ..τα λες υπέροχα φιλε μου..να τον ακούτε και θα μάθετε πολλασυμφωνω απολυτα, δε πιστευα ποτε οτι στα 41 θα ψαχνω για ξενη γυναικα, διαβαζοντας ομως αγγλοφωνα σαιτς βλεπεις οτι χιλιαδες αμερικανοι και δυτικοι γενικοτερα παντρευονται λατινες, ανατολικοευρωπαιες και ασιατισσσες μεσω ιντερνετ με συνοπτικες διαδικασιες και συνηθως ειναι απολυτα ευχαριστημενοι
Εγραψες μόνος σου τον λόγο ,"αδοκιμος ο ορος"απο που προκυπτουν τα ειρωνικα σχολια? τι το κακο να γνωρισεις καποια/ο μεσω ιντερνετ? ξερω απειρα ζευγαρια ελληνων που γνωριστηκαν απ το φεισμπουπ η αλλα σαιτ, και παντρευτηκαν κιολας, το ιδιο ειναι και με τις αλλοδαπες, οταν λεω συνοπτικες διαδικασιες εννοω να πας 2 ταξιδια στη χωρα της να γνωριστητε η να ερθει αυτη εδω, ολα αυτα χρειαζονται χρονο και χρημα φυσικα, ισως ηταν αδοκιμος ο ορος "συνοπτικες διαδικασιες" αλλα ηθελα να πω οτι λογω αποστασης θα πας 2 ταξιδια απο 2 βδομαδες τη καθε φορα τη γνωριζεις και προχωρας, ξερω ιταλο που παντρευτηκε περουβιανη με 2 ταξιδια για γνωριμια και 3 χρονια τωρα ειναι τρισευτιχισμενοι, επιτελους ειμα κοντα στα 50 και παντρευτηκα τη γυναικα που θα επρεπε να ειχα παντρευτει στα νιατα μου, ειπε
πολυ ωραία τα λες έτσι μπραβοαπο που προκυπτουν τα ειρωνικα σχολια? τι το κακο να γνωρισεις καποια/ο μεσω ιντερνετ? ξερω απειρα ζευγαρια ελληνων που γνωριστηκαν απ το φεισμπουπ η αλλα σαιτ, και παντρευτηκαν κιολας, το ιδιο ειναι κsαι με τις αλλοδαπες, οταν λεω συνοπτικες διαδικασιες εννοω να πας 2 ταξιδια στη χωρα της να γνωριστητε η να ερθει αυτη εδω, ολα αυτα χρειαζονται χρονο και χρημα φυσικα, ισως ηταν αδοκιμος ο ορος "συνοπτικες διαδικασιες" αλλα ηθελα να πω οτι λογω αποστασης θα πας 2 ταξιδια απο 2 βδομαδες τη καθε φορα τη γνωριζεις και προχωρας, ξερω ιταλο που παντρευτηκε περουβιανη με 2 ταξιδια για γνωριμια και 3 χρονια τωρα ειναι τρισευτιχισμενοι, επιτελους ειμα κοντα στα 50 και παντρευτηκα τη γυναικα που θα επρεπε να ειχα παντρευτει στα νιατα μου, ειπε
πολυ ωραία τα λες έτσι μπραβο
σε ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια, φυσικα και δεν κατεχω καμια απολυτη αληθεια, αλλα εκφραζω την προσωπικη μου αληθεια
οτι μεσα απ τη διαδρομη της ζωης μου, οι ελληνιδες δεν μου ταιριαζουν, λογω δικου μου (παντα απο εμας ξεκιναν ολα) αλλα και δικου τους (της πλειοψηφιας) χαρακτηρα, εγω απλα δεν τις αντεχω, χαρακτηριστικα θα σου πω οτι ο πατερας μου παντα μου ελεγε ας τες να λενε (γκρινιαζουν, προσβαλουν, ειρωνευονται) δεν βλεπεις τα ξαδερφια σου που οι γυναικες τους τους "κραζουν" ολη την ωρα και αυτοι δεν λενε κουβεντα, ποσο ευτηχισμενοι ειναι (εδω γελαμε) με τα παιδακια τους.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ιουλιο η αυγουστο θα παω στη κουαλα λουμπουρ τουλαχιστον 10 μερες
Ρε φίλε ... Μουσουλμάνα ;;;;;