Ε΄πισης πολυ καλές για σχέση και οι Καναδέζες (όχι του στρατού)!
Δημητράκη πόσο έχει ένα διαμέρισμα περίπου 80τμ σε μια καλή περιοχή στην Αγία Πετρούπουλη?
Θα θελα μια γνωμη για τις καναδεζες(του καναδα, οχι του στρατου), αλλα εχεις φαει ban!
Ε΄πισης πολυ καλές για σχέση και οι Καναδέζες (όχι του στρατού)!
Δημητράκη πόσο έχει ένα διαμέρισμα περίπου 80τμ σε μια καλή περιοχή στην Αγία Πετρούπουλη?
Εσενα η κριση σου με τις γυναικες ειναι απο οταν γεννηθηκες.Απο τοτε εχεις να δεις μουνι.6 χρονια ελληνικης κρισης
ελληνιδες, αλλοδαπες
οι χειρότερες Κατακουζινέ!ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ !!!!Ως Έλλην που έχει σχέση με αλλοδαπή η οποία έχει δουλέψει σε κωλόμπαρα να την πιστέψω ότι δεν γαμιότανε με πελάτες???
Σχεσεις.......
Αυτη η λεξη μου προκαλει αηδια πραματικα......
Πειτε μου ποσο μαλακας,ποσο πιτσιρικι,ποσο χαζος,ποσο αγαμητος πρεπει να ειναι καποιος για να ασχολειται με σχεσεις και ιστοριες για μαλακες.
Ξερω......
Το 99% ειναι.....
Δεν παρχει σωτηρια για δαυτους.......
Ως Έλλην που έχει σχέση με αλλοδαπή η οποία έχει δουλέψει σε κωλόμπαρα να την πιστέψω ότι δεν γαμιότανε με πελάτες???
Εχουνε παρει χαμπαρι οι ελλεεινιδες οτι οι ελληνες κοιταζουν ξενες, ειναι νομιζουν οτι ειναι οι μονες γυναικες στον πλανητη γη;
που κατάντησαν τον Έλληνα για να βρει γυναίκα.απίστευτες οι γυναίκες που λες πραγματικές σκλάβες του έρωτα που θα κάνουν τα πάντα για να σε καλύψουν σεξουαλικά.Στο τέλος όλους με ξένες μας βλέπω να αράζουμε.μακάρι να μπορούσαμε όλοι να φεύγαμε από εδώ να γλιτώσουμε απο αυτές.μακάρι να υπήρχαν γυναίκες και στην χώρα μας αλλά υπάρχει έλλειψη μεγάλη.δεν υπάρχουν πολλές ελεύθερεςμετα απο εναν 5ετη γαμο και μια 4ετη συμβιωση τριτη φορα δεν γινετε να κανω το ιδιο λαθος, καθοτι σχεσακιας λοιπον και επειδη καλη ειναι η φυλης για να ξενερωσεις μερικους μηνες, αλλα εγω θελω και συντροφο εχω πιασει τα dating sites του εξωτερικου, τελευταια εχω εστιασει σε 3 αξιολογες κοπελες μια απο μεξικο μια απο μαλαισια και μια απο καζακσταν, προυποθεση φυσικα ειναι με οποια προχωρησω να ερθει ελλαδα, εφοσον ταξιδεψω εγω στη χωρα της 1-2 φορες να γνωριστουμε, δεν εχω παει σε καμια απο αυτες τις χωρες, αν καποιος εχει παει και θεωρει οτι γνωριζει κουλτουρες και νοοτροπιες γυναικων ας πει 2 κουβεντες, ευχαριστω εκ των προτερων
μετα απο εναν 5ετη γαμο και μια 4ετη συμβιωση τριτη φορα δεν γινετε να κανω το ιδιο λαθος, καθοτι σχεσακιας λοιπον και επειδη καλη ειναι η φυλης για να ξενερωσεις μερικους μηνες, αλλα εγω θελω και συντροφο εχω πιασει τα dating sites του εξωτερικου, τελευταια εχω εστιασει σε 3 αξιολογες κοπελες μια απο μεξικο μια απο μαλαισια και μια απο καζακσταν, προυποθεση φυσικα ειναι με οποια προχωρησω να ερθει ελλαδα, εφοσον ταξιδεψω εγω στη χωρα της 1-2 φορες να γνωριστουμε, δεν εχω παει σε καμια απο αυτες τις χωρες, αν καποιος εχει παει και θεωρει οτι γνωριζει κουλτουρες και νοοτροπιες γυναικων ας πει 2 κουβεντες, ευχαριστω εκ των προτερων
με την προυποθεση οτι η καζακστανη ειναι χριστιανη ορθοδοξη και πιο κοντα στο ρωσικο τυπο, στηριζω καζακστανημετα απο εναν 5ετη γαμο και μια 4ετη συμβιωση τριτη φορα δεν γινετε να κανω το ιδιο λαθος, καθοτι σχεσακιας λοιπον και επειδη καλη ειναι η φυλης για να ξενερωσεις μερικους μηνες, αλλα εγω θελω και συντροφο εχω πιασει τα dating sites του εξωτερικου, τελευταια εχω εστιασει σε 3 αξιολογες κοπελες μια απο μεξικο μια απο μαλαισια και μια απο καζακσταν, προυποθεση φυσικα ειναι με οποια προχωρησω να ερθει ελλαδα, εφοσον ταξιδεψω εγω στη χωρα της 1-2 φορες να γνωριστουμε, δεν εχω παει σε καμια απο αυτες τις χωρες, αν καποιος εχει παει και θεωρει οτι γνωριζει κουλτουρες και νοοτροπιες γυναικων ας πει 2 κουβεντες, ευχαριστω εκ των προτερων
best trollΣτο λεω για να μην αυταπατασαι. Ολες οι γυναικε του κοσμου οι ιδιες ειναι πανω κατω.
best troll