Τα πραγματα ειναι απλα, απλα εσεις τα κανετε δυσκολα. εγω δεν ειμαι μπουρδελιαρης αλλα σχεσακιας. και μαρεσει. δεν μπορω να πλιρωσω για να πηδηξω. θελω συναισθημα. για αυτο προτιμω να κανω μια σχεση και να εχει λιγο συναισθημα, αφου παντα φροντιζω ''να δω'' την αλλη καλα και μετα να κανω σχεση. Αλλα επειδη ακριβως ειμαι σχεσακιας, εχω κανει περιπου 15 σχεσεις στα 34 μου χρονια. οι περισσοτερες απο 6 μηνο και πανω.Δεν ειμαι μονος ποτε, δεν μπορω να μην ειμαι με γυναικα. Λατρευω την γυναικα το κορμι της. Παω παρακατω. Εχω κανει σχεση με Ρωσσιδες, Ουκρανες, Γεωργιανες, Μια ομορφη Σριλανκεζα-υπαρχουν και κει ομορφες-, σκανδιναβες,Ελληνιδες και Βιετναμεζες. Τα πραγματα ειναι απλα λοιπον. Και εξηγουμαι. Αν θες απλα να την μεθας να την πηδας και να πηγαινει διακοπες καλοκαιρι στην χωρα της να στην πηδανε αλλοι επειδη θα μεθαει και να ερχεται σεπτεμβρη παρθενα σε σενα, τοτε οι ρωσσιδες και γενικα οι Πρωην Σοβιετικες χωρες ειναι οι καλυτερες.Επισης αν θες να σε κοιτανε και να σε θαυμαζουν ολοι οι φιλοι σου που εχεις διπλα σου μια μουναρα, αλλα αλκοολικια και με την πρωτη ευκαιρια να τονπαιρνει οταν μεθαει. Αν ομως θελεις να κανεις οικογενεια και να νιωθεις πασας στο χαρεμι σου με τις παντοφλες σου, τις πιπες σου, να πηδας κωλαρακι, να κανεις σεξ οπου και οποτε γουσταρεις, να σε κανει μπανιο,μασαζ να σε προσκυνα και να σε εχει σαν Βασιλια και τα παιδια σου να μεγαλωσουνε σωστα ενω εσυ θα εχεις και ενα ομορφο μωρο διπλα σου με στενο μουνακι και να σε λατρευει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και να ειναι παντα ερωτευμενη μαζι σου, τοτε η επιλογη ειναι μια και ακουει στο ονομα Βιετναμ ή Γενικα Ασιατισσες. Εγω μετα απο πολλη περιπλανηση, βρηκα αυτο που εψαχνα. και εχει πολυ καιρο που ειμαι μαζι της, και ακομα ειναι σαν τον πρωτο καιρο. Και το κυριοτερο? Ενω τις προηγουμενες μου σχεσεις τις απατουσα, αυτην ουτε καν το σκεφτομαι. Αφου οτι θελω το εχω στο λεπτο... Για αυτο λοιπον μην κανετε τα πραγματα δυσκολα. Αρκει να ειστε σοβαροι και να ξερετε οτι πληγωνονται ευκολα αν τις παραμελεις. Αλλα ειναι χρυσα πλασματα...