Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
για να γνωρισεις ασιατισσες υπαρχουν απειρα σαιτ γνωριμιων
ενα καλο με ακριβη συνδρομη ειναι το internationalcupid.com
και εχει και πολλα υποσαιτ που επικεντρωνει σε καθε χωρα χωριστα
εχει δωρεαν εγγραφη αλλα για να επικοινωνησεις πρεπει να πληρωσεις
αξιζει μια εγγραφη δωρεαν για να δει κανεις τι μουναρες κυκλοφορουν
ακομα και αυτοι που δε γουσταρουν τις ασιατισσες
θα εντυπωσιαστουν  
η μεγαλητερη ομαδα  ειναι οι φιλλιπινεζες
με διαφορα
οι φιλλιπινεζες νομιζω θα προσασμοστουν και πιο ευκολα ιδιως αν μεινουν
αθηνα και τριγυρω καθως υπαρχει τεραστια φιλλιπινεζικη κοινοτητα στην αθηνα
τα αγγλικα τους ειναι πολυ καλα, ειναι  χριστιανες (καθολικες)
τωρα πως μπορει να το κανει κανεις?
2 φιλες και συναδελφοι της δικιας μου (ταυλανδης)
παντρευτηκαν η μια αμερικανο και η αλλη αγγλο
απο σαιτ γνωριμιων
μιλουσαν καμποσους μηνες
αυτοι πηγαν 2
15μερα ταξιδια στη μπανγκοκ
γνωριστηκαν
αποφασισαν να ζησουν μαζι
της καναν προσκληση αμερικη και αγγλια
(πιο ζορικια και απο μας η βιζα για κει)
και εκει παντρευτηκαν
η μια ειναι στην αγγλια 3 χρονια και η αλλη αμερικη 5
δουλεουν και οι 2 η μια σε ασιατικο εστιατοριο και η αλλη σε σουπερ μαρκετ
και στη μπανγκοκ ηταν στελεχη πολυεθνικης
ουτε κομπλεξ ουτε τιποτα
θα εριχνε τη μουρη της ελληνιδα ετσι?
μακρια απο κοριτσια ανεργα και υποπτα για πρωην εργασια σε μπαρ
οταν η ασιατισσα εχει παει πανεπιστημιο και εχει μια
καλη δουλεια ειναι εγγυηση

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Δεν περιμενα οτι στην αλλη ακρη του κοσμου θα ηταν χριστιανες καθολικες! Εκει συνηθως εχουν αλλες, τις δικες τους θρησκειες!
Οσον αφορα τις ελληνικες κοινοτητες φιλλιπινεζων κλπ στην ελλαδα, πιστευω οτι δεν αλλαζει ο γενικος κανονας που εχει ειπωθει πολλες φορες σε αυτο εδω το νημα, οτι οι αλλοδαπες, οσο 'καλες' κι αν ειναι στην χωρα τους, οταν μενουν ελλαδα, 'ελληνοποιουνται' και αποκτουν ολα τα στραβα και τις κακες συνηθειες των ελληνιδων, εστω και σε μικροτερο βαθμο.
Οποτε αν ειναι καποιος να κανει το βημα για σοβαρη σχεση με αλλοδαπη, καλυτερα να την φερει απο τη χωρα της.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Τυπε,τα πραγματα ειναι απλα.  Κοβεις εισητηριο-απο Κυπρο ειναι με ξενοδοχειο 4 αστερων 15 μερες γυρω στα 1000 ευρω- πας εκει, εχει εκατομμυρια μωρακια, γνωριζεις ενα μωρο σαν τα κρυα νερα, και περνας ομορφα. κανεις ενα πολιτικο γαμο,ερχεσαι πισω δινεισ τα χαρτια της στην αστυνομια και σε μια δυο βδομαδες εχεισ τη βιζα της. της κοβεις εισητηριο σαν συζυγος σου και ερχεται και μετα ολα ειναι ευκολα. και ζεις βασιλιας. Τωρα αν θες αλλο τροπο, μεσω γνωστου παντρεμενου με ασιατισσα κανεις κονε. καποια θα ξερει εκει. αρα μπορει να γλυτωσεις και το ξενοδοχειο. αλλα τετοιες γυναικες θυσιαζεις μια φορα λιγα λεφτα,αλλα ειναι 10000000%  δικες σου, και σε εχουν βασιλια. Is up to u :)

Αρα, ο μονος τροπος να ερθει μονιμα, ειναι ο γαμος.
Προσωπικη μου αποψη, ειναι οτι με τετοια θεματα δεν παιζουν.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
2 μηνες δεν έγραψες;; πάνω κάτω... τι δεν καταλαβαίνω
Ρε συ τυπε, εχω πει οτι εγω ειμαι Κυπριος, ζω Κυπρο. Στην Κυπρο η ζωη μας-ασχετως με την οποια κριση, αφου τα τελευταια 2-3 χρονια μας πηρε για τα καλα- η ζωη μας ειναι πιο ανετη. Εχουμε περισσοτερες διακοπες, ο αλλος μπορει να δουλευει ολο το χρονο και να παρει μαζεμενες τις αδειες του και πολλα αλλα. Μην τα θελεις ολα στο πιατο. Βαλε λιγο το μυαλο να δουλεψει. Το βασικο ειναι αυτο που σου λεω. Οσους ρωτησα τα τελευταια χρονια, ολοι μου ειπαν τα ιδια πραγματα. Τι αλλο να σου πω?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε συ τυπε, εχω πει οτι εγω ειμαι Κυπριος, ζω Κυπρο. Στην Κυπρο η ζωη μας-ασχετως με την οποια κριση, αφου τα τελευταια 2-3 χρονια μας πηρε για τα καλα- η ζωη μας ειναι πιο ανετη. Εχουμε περισσοτερες διακοπες, ο αλλος μπορει να δουλευει ολο το χρονο και να παρει μαζεμενες τις αδειες του και πολλα αλλα. Μην τα θελεις ολα στο πιατο. Βαλε λιγο το μυαλο να δουλεψει. Το βασικο ειναι αυτο που σου λεω. Οσους ρωτησα τα τελευταια χρονια, ολοι μου ειπαν τα ιδια πραγματα. Τι αλλο να σου πω?

ρε τύπε είσαι Κύπριος αλλά το 99% των χρηστών εδώ μέσα είναι στη Ελλάδα... και 2 μήνες διακοπές τον χρόνο για όλους όπως λες, απλά δεν υπάρχει... και το ότι το θεωρείς αυτονόητο είναι ακομα μεγαλύτερη έκπληξη...
μην σου κάνει εντύπωση η έκπληξή μου... αλήθεια ένας ιδιωτικός υπάλληλος μπορεί απλά να λείψει 2 μήνες;;;

το "βάλε το μυαλό σου να δουλέψει" το προσπερνώ...

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
πελέ! :grin:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
αλήθεια ένας ιδιωτικός υπάλληλος μπορεί απλά να λείψει 2 μήνες;;;
Τυπε,ο δημοσιος Υπαλληλος της Κυπρου δεν ειναι ο Δημοσιος Υπαλληλος της Ελλαδας. Καμμια σχεση,μην το αναλυσουμε τωρα.Και δεν ειναι αναγκη να ειναι ο αλλος δημοσιος υπαλληλος για να παει δυο μηνες. Μιλησα γενικα. Αλλος παει 1 μηνα, αλλος εναμισι, αλλος ολο το καλοκαιρι. Αναλογα με το τι ασχολειται ο καθενας. Πχ ο πατερας μου και ο ξαδερφος μου. Και οι δυο με Φιλιππινεζες. Εργαζονται στις Βασεις Των Αγγλων. Πανε απο 3 μηνες το καλοκαιρι, αλλα εργαζονται και τα χριστουγεννα. Αλλοι εχουνε μονο ενα μηνα γιατι εργαζονται σε αλλες δουλειες. ΤΟ ΝΟΗΜΑ που ηθελα εγω να περασω,ειναι οτι Οι ανθρωποι περνανε θαυμασια. Αυτο μονο. Και στο ξαναλεω. Το συστημα στην Κυπρο ειναι πιο ξεκουραστο,ΑΚΟΜΑ και τωρα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Τυπε,ο δημοσιος Υπαλληλος της Κυπρου δεν ειναι ο Δημοσιος Υπαλληλος της Ελλαδας. Καμμια σχεση,μην το αναλυσουμε τωρα.Και δεν ειναι αναγκη να ειναι ο αλλος δημοσιος υπαλληλος για να παει δυο μηνες. Μιλησα γενικα. Αλλος παει 1 μηνα, αλλος εναμισι, αλλος ολο το καλοκαιρι. Αναλογα με το τι ασχολειται ο καθενας. Πχ ο πατερας μου και ο ξαδερφος μου. Και οι δυο με Φιλιππινεζες. Εργαζονται στις Βασεις Των Αγγλων. Πανε απο 3 μηνες το καλοκαιρι, αλλα εργαζονται και τα χριστουγεννα. Αλλοι εχουνε μονο ενα μηνα γιατι εργαζονται σε αλλες δουλειες. ΤΟ ΝΟΗΜΑ που ηθελα εγω να περασω,ειναι οτι Οι ανθρωποι περνανε θαυμασια. Αυτο μονο. Και στο ξαναλεω. Το συστημα στην Κυπρο ειναι πιο ξεκουραστο,ΑΚΟΜΑ και τωρα...

ρε φιλαράκο, κουβέντα κάνουμε... ΟΚ μην αλλάζουμε θέμα αλλά όταν έχω απορία κάτι, ρωτάω...
οι άδειες που λες είναι με αποδοχές;;;

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ρε φιλαράκο, κουβέντα κάνουμε... ΟΚ μην αλλάζουμε θέμα αλλά όταν έχω απορία κάτι, ρωτάω...
οι άδειες που λες είναι με αποδοχές;;;
Αναλογα τη δουλεια. δημοσιος υπαλληλος, βασεις,δασκαλος  αυτα ναι. αναλογα τη δουλεια που κανεις...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
      Εμείς οι μπουρδελιάρηδες έχουμε εθιστεί στίς ανατολικοευρωπαίες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom