Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Ναι ρε παιδια, σιγουρα δεν υπαρχουν στερεοτυπα, και ουτε ειναι δυνατον να τις τσουβαλιαζεις ολες.
Αλλα ομως, υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες.

Δεν ειναι κριμα να ταλαιπωρειται καποιος, ψαχνοντας ενα συγκεκριμενο τυπο γυναικας εκει που συνηθως (οι πιθανοτητες που λεγαμε) δεν υπαρχει;
Για τιποτε δεν μπορει να ειμαστε απολυτοι, αλλα οι ιστορικες, πολιτισμικες, οικονομικες, γεωγραφικες κλπ συνθηκες της καθε χωρας, διαμορφωνουν σε μεγαλο βαθμο, και συγκεκριμενους τυπους γυναικων (και εν γενει ανθρωπων).
Επισης ισχυει σε μεγαλο βαθμο και ο εμπειρικος κανονας, η εμπειρικη επαληθευση.
Οταν πχ ο φιλος πιο πανω λεει πεντε δεκα πραγματα για τις ασιατισες, και λιγο πολυ τα δεχονται ή τα επιβεβαιωνουν πολλοί που ειχαν σχεσεις μαζι τους, τοτε αν μη τι αλλο μπορουμε να δεχτουμε ότι ισχυουν.
Παλιοτερα, το 'παπουτσι απο τον τοπο σου' ηταν η μονη επιλογη.
Σημερα πια, με τοσες επιλογες, δεν ειναι κριμα να ειναι κανεις εγκλωβισμενος στις ελλεεινιδες;
Αφου υπαρχουν γυναικες για ολα τα γουστα.
Προσπαθουμε λοιπον να 'χαρτογραφησουμε' καπως τον γυναικοχαρτη της υφηλίου!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
galileo34 για τις πολωνεζες ποια αποψη εχεις;

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Ναι ρε παιδια, σιγουρα δεν υπαρχουν στερεοτυπα, και ουτε ειναι δυνατον να τις τσουβαλιαζεις ολες.

Δεν ειναι κριμα να ταλαιπωρειται καποιος, ψαχνοντας ενα συγκεκριμενο τυπο γυναικας εκει που συνηθως (οι πιθανοτητες που λεγαμε) δεν υπαρχει;
Για τιποτε δεν μπορει να ειμαστε απολυτοι, αλλα οι ιστορικες, πολιτισμικες, οικονομικες, γεωγραφικες κλπ συνθηκες της καθε χωρας, διαμορφωνουν σε μεγαλο βαθμο, και συγκεκριμενους τυπους γυναικων (και εν γενει ανθρωπων).

Αυτό στο bold το ανάφερα νομίζω.
Όμως δεν μπορείς να το πάρεις παρά μόνο σαν έναν πολύ γενικό οδικό χάρτη.
Γιατί όταν ένας άνθρωπος αλλάζει περιβάλλον, τότε είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του καθενός/ της καθεμιάς που θα κάνει ή όχι την διαφορά.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
galileo34 για τις πολωνεζες ποια αποψη εχεις;
Δεν εχω αποψη,αλλα απο φιλους μου ξερω οτι στο κρεββατι-αμα την πετυχεις δεν σου λενε οχι- αλλα μεχρι να σου κατσουν σου κανουν την ζωη δυσκολη,αν καταλαβουν οτι εισαι τσιμπημενος μαζι τους. Αν ομως εχεις φραγκα,σου καθονται ευκολα. Αυτα απο φιλο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η γυναίκα ειναι σκληρός άνθρωπος (Καφετζοπουλος)  :grin:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1

Επισης ισχυει σε μεγαλο βαθμο και ο εμπειρικος κανονας, η εμπειρικη επαληθευση.
Οταν πχ ο φιλος πιο πανω λεει πεντε δεκα πραγματα για τις ασιατισες, και λιγο πολυ τα δεχονται ή τα επιβεβαιωνουν πολλοί που ειχαν σχεσεις μαζι τους, τοτε αν μη τι αλλο μπορουμε να δεχτουμε ότι ισχυουν.
Παλιοτερα, το 'παπουτσι απο τον τοπο σου' ηταν η μονη επιλογη.
Σημερα πια, με τοσες επιλογες, δεν ειναι κριμα να ειναι κανεις εγκλωβισμενος στις ελλεεινιδες;
Αφου υπαρχουν γυναικες για ολα τα γουστα.
Προσπαθουμε λοιπον να 'χαρτογραφησουμε' καπως τον γυναικοχαρτη της υφηλίου!
Σε αυτο που ειπες εχεις δικιο. εγω μιλησα γενικα. Αλλα ο ξαδερφος μου, φιλοι μου, ξενοι ανθρωποι που ρωτησα και εγω προσωπικα μας εχουνε σαν βασιλιαδες. Αρα οπως λες και εσυ, οταν το 100% των ανθρωπων που ρωτησα-50 και βαλε- μου λενε τα ιδια πραγματα, και αυτα τα πραγματα τα βλεπω και εγω στην δικια μου, ε τοτε δεν σημαινει αυτο οτι μαλλον ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση? Μικρες εξαιρεσεις παντα υπαρχουν. Και δεν μιλαω για σχεσεις,πουτανες,γκομενες. Σου μιλαω για ανδρες οι οποιοι ειναι παντρεμενοι εχουνε παιδια, εχουνε 15-20 χρονια γαμου,και ακομα τους κανουνε ολα τα χατηρια, ειναι ολη μερα στο σπιτι και στα παιδια τους,τους φροντιζουνε σαν πασαδες-μεχρι παντοφλες οταν μπαινουνε στο σπιτι τους φορανε, νοικοκυρες,μαγειρισες, στο κρεββατι δεν τους χαλανε χατηρι και πολλα αλλα. Για πες στην Ρωσσιδα ή στην Ελληνιδα να στα κανει αυτα. Αρα? Αυτο σημαινει οτι ειναι ο κανονας.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Σε αυτο που ειπες εχεις δικιο. εγω μιλησα γενικα. Αλλα ο ξαδερφος μου, φιλοι μου, ξενοι ανθρωποι που ρωτησα και εγω προσωπικα μας εχουνε σαν βασιλιαδες. Αρα οπως λες και εσυ, οταν το 100% των ανθρωπων που ρωτησα-50 και βαλε- μου λενε τα ιδια πραγματα, και αυτα τα πραγματα τα βλεπω και εγω στην δικια μου, ε τοτε δεν σημαινει αυτο οτι μαλλον ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση? Μικρες εξαιρεσεις παντα υπαρχουν. Και δεν μιλαω για σχεσεις,πουτανες,γκομενες. Σου μιλαω για ανδρες οι οποιοι ειναι παντρεμενοι εχουνε παιδια, εχουνε 15-20 χρονια γαμου,και ακομα τους κανουνε ολα τα χατηρια, ειναι ολη μερα στο σπιτι και στα παιδια τους,τους φροντιζουνε σαν πασαδες-μεχρι παντοφλες οταν μπαινουνε στο σπιτι τους φορανε, νοικοκυρες,μαγειρισες, στο κρεββατι δεν τους χαλανε χατηρι και πολλα αλλα. Για πες στην Ρωσσιδα ή στην Ελληνιδα να στα κανει αυτα. Αρα? Αυτο σημαινει οτι ειναι ο κανονας.

πόσους ρώτησες;

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Τυπε μην το ψαχνεις. Δεν ειμαι μονο μπουρδελο σπιτι. Εχω ζησει και αλλες καταστασεις και εχω ρωτησει ατομα που εχουνε σοβαρες οικογενειες ειναι παντρεμενοι πολλα χρονια και ειναι υπερ ικανοποιημενοι. Δεν πιστευω να θες να σου πω ονοματα. Απλα σου λεω γεγονοτα και ερευνα γενικη που εχω κανει. Τωρα τα αποδεχεσαι ή τα απορριπτεις ειναι δικοσ ου προβλημα. κουβεντα κανουμε. Αμα εισαι εξυπνος, δεν χρειαζεται να το δειχνεις προς τα εξω λεγοντας εξυπναδες. Φιλικα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Τυπε μην το ψαχνεις. Δεν ειμαι μονο μπουρδελο σπιτι. Εχω ζησει και αλλες καταστασεις και εχω ρωτησει ατομα που εχουνε σοβαρες οικογενειες ειναι παντρεμενοι πολλα χρονια και ειναι υπερ ικανοποιημενοι. Δεν πιστευω να θες να σου πω ονοματα. Απλα σου λεω γεγονοτα και ερευνα γενικη που εχω κανει. Τωρα τα αποδεχεσαι ή τα απορριπτεις ειναι δικοσ ου προβλημα. κουβεντα κανουμε. Αμα εισαι εξυπνος, δεν χρειαζεται να το δειχνεις προς τα εξω λεγοντας εξυπναδες. Φιλικα...

καμία εξυπνάδα... μια ερώτηση έκανα...
Regards...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
καμία εξυπνάδα... μια ερώτηση έκανα...
Regards...
ΟΚ απλα νομιζα οτι πηγες να μου την πεις χωρισ λογο. Απλα σου λεω κατι που λεω εγω,το εχω ψαξει. Οταν ρωτησα εγω ΟΛΟΥΣ οσους εχω ρωτησει, ΟΛΟΙ μου εχουν πει τα ιδια πραγματα (εχουνε παει και εκει κανα διμηνο καθε χρονο για διακοπες) : Οι Ασιατισσες ειναι ετσι, διοτι ετσι ειναι η κουλτουρα τους. Ετσι εχουνε μαθει απο την μανα τον πατερα τους. Οτι δηλαδη η γυναικα ειναι κυρια του σπιτιου,η μητερα και η συζυγος και η οικοκυρα και οτι οφειλουνε να υπηρετουν τον ανδρα τους οπως πρεπει να κανει καθε αληθινη γυναικα που θελει ο ανδρας της να την αγαπαει και να μην ξενοκοιταει. Ετσι εχουνε μαθει. Για αυτο και εαν πατε εκει, θα δειτε οτι δυσκολα χωριζει ενα ζευγαρι. Ειναι αφοσιωμενες πολυ στην οικογενεια τους.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
ΟΚ απλα νομιζα οτι πηγες να μου την πεις χωρισ λογο. Απλα σου λεω κατι που λεω εγω,το εχω ψαξει. Οταν ρωτησα εγω ΟΛΟΥΣ οσους εχω ρωτησει, ΟΛΟΙ μου εχουν πει τα ιδια πραγματα (εχουνε παει και εκει κανα διμηνο καθε χρονο για διακοπες) : Οι Ασιατισσες ειναι ετσι, διοτι ετσι ειναι η κουλτουρα τους. Ετσι εχουνε μαθει απο την μανα τον πατερα τους. Οτι δηλαδη η γυναικα ειναι κυρια του σπιτιου,η μητερα και η συζυγος και η οικοκυρα και οτι οφειλουνε να υπηρετουν τον ανδρα τους οπως πρεπει να κανει καθε αληθινη γυναικα που θελει ο ανδρας της να την αγαπαει και να μην ξενοκοιταει. Ετσι εχουνε μαθει. Για αυτο και εαν πατε εκει, θα δειτε οτι δυσκολα χωριζει ενα ζευγαρι. Ειναι αφοσιωμενες πολυ στην οικογενεια τους.

Δηλαδη με απλα λογια, βαζουν τα 'γυαλια' στις δικες μας, που εχουν παρει τα μυαλα τους αερα, και ειναι κακομαθημενες και απαιτητικές, και αναιδείς!

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Δηλαδη με απλα λογια, βαζουν τα 'γυαλια' στις δικες μας, που εχουν παρει τα μυαλα τους αερα, και ειναι κακομαθημενες και απαιτητικές, και αναιδείς!
Τυπε, ΟΛΟΙ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ -ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ- ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΣΕΙ,ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ, ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ Ή ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ -ΚΥΡΙΩΣ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΘΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ- ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΩΡΑΣΕ ΜΟΥ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?'' Ε ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΩΡΗ. ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΛΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση... πως ΟΛΟΙ έχουν πάει 2μηνες διακοπές στην Ασία...
τεσπα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τυπε, ΟΛΟΙ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ -ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ- ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΣΕΙ,ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ, ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ Ή ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ -ΚΥΡΙΩΣ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΘΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ- ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΩΡΑΣΕ ΜΟΥ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?'' Ε ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΩΡΗ. ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΛΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ?
+++1000

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
To αρνητικό της υποθεσης, οχι μονο με ασιατισες βεβαια, αλλα και με ολες τις γυναικες εκτος ευρωπαικης ενωσης, ειναι το πως μπορει να ερθει ελλαδα.
Με γαμο? No way.
Μπορει να βριζουμε την ευρωπαϊκη ενωση για χιλια δυο, αλλα πας οπου γουσταρεις, και φερνεις οποια θελεις, χωρις να δινεις λογαριασμο σε κανεναν.
Αυτο ειναι τεραστιο πλεονεκτημα, για οποιον δεν θελει να μπλεκει με προξενεια, βιζες, διατυπωσεις, πρεσβειες, χρονικες προθεσμιες, αιτιολογησεις παραμονης, και γενικως ενα συνεχες αγχος-τρεξιμο-ξοδεμα.
Μιλαμε για να εχεις μια, πχ ασιάτισα, μονιμα στην ελλαδα. Οχι να κινδυνευεις να την 'μαζεψει' η σκουπα της αστυνομίας!
Κι επισης μιλαμε για να φερεις μία από την χωρα τους, κι οχι να βρεις οποια έχει ξεπέσει στην ελλάδα!

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση... πως ΟΛΟΙ έχουν πάει 2μηνες διακοπές στην Ασία...
τεσπα...
Οταν λεω 2 μηνες,μπορει να ειναι και 2,5  μπορει και εναμιση, μπορει και 55 μερες. Εννοω οτι καλοκαιρι ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Πρωτα απο ολα διαμονη εχουνε δωρεαν στο σπιτι της γυναικας τους, και πληρωνουν μονο εισητηρια. Αρα, σαν να πηγαινεις 15 μερεσ σε νησι με νοικι δωματιο και φαγητο. αρα καλυτερα 2 μηνες εκει και να κοβεισ απο τα δεντρα αναναδες και μανγκο...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
To αρνητικό της υποθεσης, οχι μονο με ασιατισες βεβαια, αλλα και με ολες τις γυναικες εκτος ευρωπαικης ενωσης, ειναι το πως μπορει να ερθει ελλαδα.
Με γαμο? No way.
Μπορει να βριζουμε την ευρωπαϊκη ενωση για χιλια δυο, αλλα πας οπου γουσταρεις, και φερνεις οποια θελεις, χωρις να δινεις λογαριασμο σε κανεναν.
Αυτο ειναι τεραστιο πλεονεκτημα, για οποιον δεν θελει να μπλεκει με προξενεια, βιζες, διατυπωσεις, πρεσβειες, χρονικες προθεσμιες, αιτιολογησεις παραμονης, και γενικως ενα συνεχες αγχος-τρεξιμο-ξοδεμα.
Μιλαμε για να εχεις μια, πχ ασιάτισα, μονιμα στην ελλαδα. Οχι να κινδυνευεις να την 'μαζεψει' η σκουπα της αστυνομίας!
Κι επισης μιλαμε για να φερεις μία από την χωρα τους, κι οχι να βρεις οποια έχει ξεπέσει στην ελλάδα!
Τυπε,τα πραγματα ειναι απλα.  Κοβεις εισητηριο-απο Κυπρο ειναι με ξενοδοχειο 4 αστερων 15 μερες γυρω στα 1000 ευρω- πας εκει, εχει εκατομμυρια μωρακια, γνωριζεις ενα μωρο σαν τα κρυα νερα, και περνας ομορφα. κανεις ενα πολιτικο γαμο,ερχεσαι πισω δινεισ τα χαρτια της στην αστυνομια και σε μια δυο βδομαδες εχεισ τη βιζα της. της κοβεις εισητηριο σαν συζυγος σου και ερχεται και μετα ολα ειναι ευκολα. και ζεις βασιλιας. Τωρα αν θες αλλο τροπο, μεσω γνωστου παντρεμενου με ασιατισσα κανεις κονε. καποια θα ξερει εκει. αρα μπορει να γλυτωσεις και το ξενοδοχειο. αλλα τετοιες γυναικες θυσιαζεις μια φορα λιγα λεφτα,αλλα ειναι 10000000%  δικες σου, και σε εχουν βασιλια. Is up to u :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Οταν λεω 2 μηνες,μπορει να ειναι και 2,5   μπορει και εναμιση, μπορει και 55 μερες. Εννοω οτι καλοκαιρι ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Πρωτα απο ολα διαμονη εχουνε δωρεαν στο σπιτι της γυναικας τους, και πληρωνουν μονο εισητηρια. Αρα, σαν να πηγαινεις 15 μερεσ σε νησι με νοικι δωματιο και φαγητο. αρα καλυτερα 2 μηνες εκει και να κοβεισ απο τα δεντρα αναναδες και μανγκο...

2 μήνες διακοπές;;; πλάκα κάνεις...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom