kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
dove soto?qeull" isola?a santorini?vivi ancora la?Που σαι εκτορακο,δουλειες
οκ σαντορινη εισαι σοτο τωρα?
dove soto?qeull" isola?a santorini?vivi ancora la?Που σαι εκτορακο,δουλειες
οχι!δουλεια θα τα πουμε παιδες γεια,καλα μπανακια.dove soto?qeull" isola?a santorini?vivi ancora la?
οκ σαντορινη εισαι σοτο τωρα?
Καλα,ακομα να μαθεις λικακι
τι κοκ ρε κακ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κακ τσ' φιρα συντεκνε.κακ ντι μπια ζαβουτ?
παμε για καφεδακι λιονταρια?
οκ θα με ξεναγησεις δεν τα ξερω καλα εκει.θα...μιλαμε.εκεί είναι για γερόντια Σαν Πελαζί πάμε !!!
οκ θα με ξεναγησεις δεν τα ξερω καλα εκει.θα...μιλαμε.
εδώ όμως έχουμε γεμίσει ρωσσιδάκια που μιλάνε μόνο αγγλέ και δεν προλαβαίνουμε να πούμε τπτ άλλο
τι τιμπια ειναι μια λέξη και δεν ειναι ντι μπια ειναι τιμπια.κακ τσ' φιρα συντεκνε.κακ ντι μπια ζαβουτ?
παμε για καφεδακι λιονταρια?
Που τα βλεπεις αυτα ρε,πανε οι ρωσσιδες που ηταν εδω με τη σεσουλα,εγκαταλειπουν το πλοιο σαν τα ποντικια.ακόμα ρε Προ! >
εδώ όμως έχουμε γεμίσει ρωσσιδάκια που μιλάνε μόνο αγγλέ και δεν προλαβαίνουμε να πούμε τπτ άλλο
KOK
εκεί είναι για γερόντια Σαν Πελαζί πάμε !!!
για τουριστριες λεει.γινεται χαμος φετος στα νησια.περυσι τα ιδια...Που τα βλεπεις αυτα ρε,πανε οι ρωσσιδες που ηταν εδω με τη σεσουλα,εγκαταλειπουν το πλοιο σαν τα ποντικια.
...διακρίνω μια έμφυτη συνεχόμενη τάση , φιδο-πώλησης στα πόστς σου
μπορεί να κάνω και λάθος , αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα αγοράσω ακόμα...!
Που τα βλεπεις αυτα ρε,πανε οι ρωσσιδες που ηταν εδω με τη σεσουλα,εγκαταλειπουν το πλοιο σαν τα ποντικια.
Tυπε μεγαλη υποθεση η αυτοπεποιθηση σε εναν αντρα.Για τουριστριες συμφωνω,καθε χρονο αυξανονται.Αλλα καμια σχεση με τις πεινασμενες που ερχονται εδω για να ζησουν,φίλε, αυτός είναι ο λόγος που στις αντρικές παρέες πάντα με στραβοκοιτάνε..βάλε ότι είμαι ωραίο παλικάρι με τρόπους, ευγενικός, πειράζω έξυπνα γκόμενες, δεν κολλάω, εν ολίγοις έχω μία άπιαστη αυτοπεποίθηση που εξαιτίας της, ενοχλείται ο αντρικός πληθυσμός..συνήθως αυτό το παθαίνουν άτομα με "κενά", με μειωμένη έως ανύπαρκτη αυτοπεποίηθηση όπως έχω καταλάβει..
άκου τον Κώστα, όχι τον παρτουζιάρη :Ρ, τον Ταϋλανδέζο άκου
...ναι αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει και πολύ το γύφτικο σκεπάρνιφίλε, αυτός είναι ο λόγος που στις αντρικές παρέες πάντα με στραβοκοιτάνε..βάλε ότι είμαι ωραίο παλικάρι με τρόπους, ευγενικός, πειράζω έξυπνα γκόμενες, δεν κολλάω, εν ολίγοις έχω μία άπιαστη αυτοπεποίθηση που εξαιτίας της, ενοχλείται ο αντρικός πληθυσμός..συνήθως αυτό το παθαίνουν άτομα με "κενά", με μειωμένη έως ανύπαρκτη αυτοπεποίηθηση όπως έχω καταλάβει..
...ναι αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει και πολύ το γύφτικο σκεπάρνι
ε εννοειται.οι ρωσοι αγοραζαν γουνες στην ροδο και ηταν απο τους καλυτερους πελατες προ εποχης πουτιν μαλιστα.τελη 90.φυσικα τοτε ηταν τα λαμογια οι νεοπλουτοι.τωρα εχει μαζικοποιηθει το φαινομενο.αλλωστε μοσχα και πετρουπολη ειναι πανακριβες περιοχες.Tυπε μεγαλη υποθεση η αυτοπεποιθηση σε εναν αντρα.Για τουριστριες συμφωνω,καθε χρονο αυξανονται.Αλλα καμια σχεση με τις πεινασμενες που ερχονται εδω για να ζησουν,
ε εννοειται.οι ρωσοι αγοραζαν γουνες στην ροδο και ηταν απο τους καλυτερους πελατες προ εποχης πουτιν μαλιστα.τελη 90.φυσικα τοτε ηταν τα λαμογια οι νεοπλουτοι.τωρα εχει μαζικοποιηθει το φαινομενο.αλλωστε μοσχα και πετρουπολη ειναι πανακριβες περιοχες.
γουλφατσι εντι για ται επρεπε να ειχα βαλει πεν-εκ στην αρχη για να μην μου πρηζουν τα αρχιδια και με λενε ταιλανδο.τι εστι πεν-εκ σε πμ αν θες.μην σπαμαρουμε.σαρεσουν τα λειντυμποι?θα ξεκωλιαζες ενα ομορφουλικο τετοιο τυπακι?
Καλα ξαναπεστο αυτο με τα λιντλ,το κακο παραγινε ;)τα γουναράδικα στο νησί κάνουν τρελό τζίρο, έχουν ανοίξει πέριξ της χερσονήσου 4 καινούργια!!!! εν καιρώ που τα λιντλ δουλεύουν 1 ταμείο 1 αποθήκη
τίλακ να'ναι κι ότι να'ναι
Αυτα ειναιΠρώην Ανατολικό Μπλοκ,Ρωσίδια και Λετονάκια τύποι..Δούλευα σε ένα χοτέλι πριν πολλά καλοκαίρια,κάπου κοντά στα Μάλια!Τρελά γαμήσια,ωραία σωματάκια χωρίς ταμπού!!Μια Λετονή που δούλευε Κρήτη την έπιασα και γκόμενα,αλλά στο μήνα μου έλεγε για σπίτωμα και τη σούταρα..Αλλά από γαμήσι!!Κουνούσε τη λεκάνη σαν επαγγελματίας..Ήμουν και μικρός..Τα χα δει όλα!!!