Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ελλαδα θα ξαναρθω τον Οκτωβριο (προς τα τελη) γιατι δεν μπορω καθολου τη ζεστη.Αν ειναι συναντιομαστε.Τοτε τη δεκαετια του '90  αυτα τα αμαξια ηταν στη μοδα και τα οδηγαγανε νεοι οι γέροι ειχανε Moskvits και στην καλητερη περιπτωση πισωκινητο Lada.Τωρα αν εχεις τιποτα τετοιο (Mersedes S ,BMW 750 κλπ.) θα νομιζουν οτι εισαι σοφερ!Τωρα ειναι της μοδας τα μεγαλα τζιπ.Εμενα τα 241 αλογα μου φτανουνε αφου δεν ειμαι φανατικος της ταχυτητας!το μονο που δεν μου αρεσει στο Touareg μου ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΠΠΗ ΧΑΜΗΛΑ!Χτες ηταν ενας φιλος μου με μια BMW X5 4.4 στο ξεξινημα ειχε μεγαλη διαφορα!τραβαγε απο της 1200-1300 στροφες!Ενω εμενα κατω απο της 2000-2200 ειναι ψωφιο.Στα 37 μου δεν με νοιαζει πια ποσα χιλιομετρα πιανει τ'αμαξι!Τα μικρα σπορ αμαξιακια καλα ειναι αλλα δεν μ'αρεσει που εισαι στριμωγμενα και δεν εχουν χωρους καθολου οπως και πορτμπαγκαζ!Τωρα στην ηληκια μας πρεπει να κοιταμε αλλα πραγματα οπως ποια κρεμα να βαλουμε για να μην κανουμε Ριτηδες αν θελουμε να βγαζουμε 18 χρονα.θα σου συνηστουσα την La Prairie αυτη χρησημοποιο και ειμαι ευχαριστημενος.
α ευχαριστουμε για την πληροφιρια σχετικα εμ την κρεμα εστω και αν ειναι νωρις για εμενα ακομα...οτι πληροφορια εχεις για οτιδηποτε να την λες και ασε τους αλλους να γραφουν οτι θελουν εδω.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δημητρακη για το πανω κεφαλι η το κατω εννοης?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ελλαδα αθηνα θα ερθεις η σε κανενα νησι.αντε να βρεθουμε τρελε.θα αγοραζες ενα μικρο μερσεντες σμαρτ με 150.000 χιλιομετρα.ασχετηα ερωτηση με το thread οκ ξερω...
Εξαρταται απο το πως τα εχει κανει τα χιλιομετρα?Αν αλλαζε λαδια συχνα και ειναι καλοσυντηριμενο.Αν ερθω θα ερθω Αθηνα οπως παντα.
Δημητρακη για το πανω κεφαλι η το κατω εννοης?
Για το κατω υπαρχει το Βιάγκρα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εξαρταται απο το πως τα εχει κανει τα χιλιομετρα?Αν αλλαζε λαδια συχνα και ειναι καλοσυντηριμενο.Αν ερθω θα ερθω Αθηνα οπως παντα.Για το κατω υπαρχει το Βιάγκρα
ωραια θα βρεθουμε σιγουρα τοτε.κοιτα να ερθεις τελευταιο σαβαβτοκυριακο στην γιορτη σου που πεφτει και τριημερο.αντε θα παμε και για... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραια θα βρεθουμε σιγουρα τοτε.κοιτα να ερθεις τελευταιο σαβαβτοκυριακο στην γιορτη σου που πεφτει και τριημερο.αντε θα παμε και για... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Δεν ξερω στο περιπου λεω.Σχεδιαζω να ερθω κατα τα τελη Οκτωβριου.Αλλα μπορει να ερθω και στις αρχες του μηνα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξερω στο περιπου λεω.Σχεδιαζω να ερθω κατα τα τελη Οκτωβριου.Αλλα μπορει να ερθω και στις αρχες του μηνα.
για αυτο σου ειπα να το κοιταξεις απο τωρα...με βολευει και εμενα τοτε που ειανι τριημερο.οκ θα βρεθουμε φιλε.πες κανενα νεο.εκανες τιποτα καλο τις τελευταιες μερες?εσπρωξες κανενα κοριτσι των βορειων στεππων?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εξαρταται απο το πως τα εχει κανει τα χιλιομετρα?Αν αλλαζε λαδια συχνα και ειναι καλοσυντηριμενο.Αν ερθω θα ερθω Αθηνα οπως παντα.Για το κατω υπαρχει το Βιάγκρα
Δημητρη υπαρχη και αλοιφη στυσης και καθυστερησης,2 σε 1 δηλαδη :grin: Τελος Οκτωμβριου θα ειμαι και εγω Αθηνα αν ειναι το κανονιζουμε να βρεθουμε για τσαρκες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμένα μου πάνε οι ρητίδες,
οι οποίες λόγω λίγου ύπνου
και καπνίσματος
είναι αναπόφευκτες.
Αλλά επειδή είμαι μπρατσαράς και έχω πολύ μαλλί που δεν ασπρίζει
δεν με χαλάνε καθόλου.

Ειμαι ένας νέος Ρόμπερτ Ρέντφορντ ο πούστης.
Αν πάρω ακριβότερα αμάξια,
θα πάρω R8 ή ... Pagani !!!!!!!!!!!!
Κοτα αυτο το λες εσυ/Εχουν ομως και οι γκομενες την ιδια αποψη?Οι ρητίδες και το καπνισμα ειναι οτι πιο αρνητικο για μια γυναικα!Αν θες να βγαλεις μια γκομενα μια ηληκιας μεχρι 20-21 πρεπει να διχνεις κ'συ μικρος αν εισαι 40αρης και φενεσαι μεγαλος δεν θα νιωθει και πολυ ανετα.Για τ'αυτοκινητα στην Ελλαδα δεν μπορω να ξερω.Αλλα και στην Ελλαδα ειδα οτι οι γκομενες τα μεγαλα τζιπ τα κοιτανε πιο πολυ.Παντος στη Ρωσσια σιγουρα πρεπει να εχεις μεγαλο Τζιπ.Αυτα τα μικρα δεν τα πολυ πανε.Αν εχει Audi TT ειναι σα να εχεις ενα απλο αμαξι δεν του δινουνε και πολυ σημασια.Το μονο καλο ειναι οτι ειναι πολυ φτηνα να τα αγορασεις.Ενω το τζιπ ειναι ακριβοτερο.Και ο Redpaeinz που εγραφε μπρατσαρας ειναι και για να γαμισει πηγαινε στα χωρια της Μολδαβιας :2funny:Ουτε Κισινιωφ δεν του καθοντουσαν!Βεβαια αυτος ηταν αξεστος,χωριατης και εντελως Αφραγκος! :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κοτα αυτο το λες εσυ/Εχουν ομως και οι γκομενες την ιδια αποψη?Οι ρητίδες και το καπνισμα ειναι οτι πιο αρνητικο για μια γυναικα!Αν θες να βγαλεις μια γκομενα μια ηληκιας μεχρι 20-21 πρεπει να διχνεις κ'συ μικρος αν εισαι 40αρης και φενεσαι μεγαλος δεν θα νιωθει και πολυ ανετα.Για τ'αυτοκινητα στην Ελλαδα δεν μπορω να ξερω.Αλλα και στην Ελλαδα ειδα οτι οι γκομενες τα μεγαλα τζιπ τα κοιτανε πιο πολυ.Παντος στη Ρωσσια σιγουρα πρεπει να εχεις μεγαλο Τζιπ.Αυτα τα μικρα δεν τα πολυ πανε.Αν εχει Audi TT ειναι σα να εχεις ενα απλο αμαξι δεν του δινουνε και πολυ σημασια.Το μονο καλο ειναι οτι ειναι πολυ φτηνα να τα αγορασεις.Ενω το τζιπ ειναι ακριβοτερο.Και ο Redpaeinz που εγραφε μπρατσαρας ειναι και για να γαμισει πηγαινε στα χωρια της Μολδαβιας :2funny:Ουτε Κισινιωφ δεν του καθοντουσαν!Βεβαια αυτος ηταν αξεστος,χωριατης και εντελως Αφραγκος! :2funny:
Δημητρακη με τοσο χιονη που πιανη τον χειμωνα στην ρωσσια,αν δεν εχης τζιπ την εκανες :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Δημητράκη ,
εκτός από jeep στη Ρουσσία ,
χρειάζεται και κανένα σιδηρικό για να κυκλοφορείς;;;

Τι έχεις στο σακάκι όταν βγαίνεις;
Κανένα τοκάρεβ ;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
Εμένα μου πάνε οι ρητίδες,
οι οποίες λόγω λίγου ύπνου
και καπνίσματος
είναι αναπόφευκτες.
Αλλά επειδή είμαι μπρατσαράς και έχω πολύ μαλλί που δεν ασπρίζει
δεν με χαλάνε καθόλου.

[size=20pt]Ειμαι ένας[/size] νέος Ρόμπερτ Ρέντφορντ ο [size=20pt]πούστης[/size].
Αν πάρω ακριβότερα αμάξια,
θα πάρω R8 ή ... Pagani !!!!!!!!!!!!

κρύβε λόγια Λαλάκηηηηηη.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη ,
εκτός από jeep στη Ρουσσία ,
χρειάζεται και κανένα σιδηρικό για να κυκλοφορείς;;;

Τι έχεις στο σακάκι όταν βγαίνεις;
Κανένα τοκάρεβ ;;;
Τιποτα!Στην Αγια Πετρουπολη η εγκληματικοτητα επεσε σε σχεση με περσι κατα 40%.Ληστευουνε συνηθως χρηματαποστολες (φυσικο ειναι οταν μπορεις σε λιγα λεπτα να βγαλεις μερικα εκατομυριο Ευρω.Στην Ελλαδα σιγουρα χρειαζεσαι σιδηρικο!Αν και καλητερα οπως ειπα στην Ελλαδα καλο ειναι να κανεις επιδηξη φτωχιας δεν σε πειραζει κανενας.Αν γινει κατι που δεν εχει γινει ποτε.Εχω και το κουμπι του Δορυφορικου συναγερμου.το πατας και σου στελνουνε την αστυνομια.Το μονο που πρεπει να εχεις μαζι σου ειναι Καπότες! :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκτός πόλης;;
Δεν βγαίνεις καθόλου ;;;;
Πηγαινω Πορνοεκδρομες συνηθως στο Νοβγκοροντ και μερικες φορες Ιβανοβο.Ουτε εκει εχει εγκληματικοτητα.Οι μισθοι δεν ειναι σαν της Αγιας Πετρουπολης αλλα δεν θα ελεγα οτι πεινανε.Εκει παω με το Lada οχι για να μην μου κλεψουν τ'αμαξι αλλα πιο πολυ διοτι στην επαρχια εχει κωλοβενζινες και γενικα το Lada το φτιαχνω επαρχια πληρωνω το 1/3 της τιμης απ'οτι θα πληρωνα Αγια Πετρουπολη οπως και αν θες να κοντινεις παντελονια και γενικα να ραψεις κατι Π.Χ. Φουστανελα :2funny:!Εκτος πολης παντος νομιζεις οτι εισαι 15 χρονια πισω γυριζεις στα μεσα της δεκαετιας του 1990!Ειν'ωραια εμπειρια παντος οι Πορνοεκδρομες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πηγαινω Πορνοεκδρομες συνηθως στο Νοβγκοροντ και μερικες φορες Ιβανοβο.Ουτε εκει εχει εγκληματικοτητα.Οι μισθοι δεν ειναι σαν της Αγιας Πετρουπολης αλλα δεν θα ελεγα οτι πεινανε.Εκει παω με το Lada οχι για να μην μου κλεψουν τ'αμαξι αλλα πιο πολυ διοτι στην επαρχια εχει κωλοβενζινες και γενικα το Lada το φτιαχνω επαρχια πληρωνω το 1/3 της τιμης απ'οτι θα πληρωνα Αγια Πετρουπολη οπως και αν θες να κοντινεις παντελονια και γενικα να ραψεις κατι Π.Χ. Φουστανελα :2funny:!Εκτος πολης παντος νομιζεις οτι εισαι 15 χρονια πισω γυριζεις στα μεσα της δεκαετιας του 1990!Ειν'ωραια εμπειρια παντος οι Πορνοεκδρομες
ασε τις πορνοεκδρομες ρε και ελα να γινεις σαπορτερ.ενα διακοσαρι ειναι μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom