Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
έχω πάει ...
ωραίες πάντως δεν θα τις έλεγες τις γυναίκες τους ...
οι καλύτερες είναι σαν τη Σάρα Τζεσικα Πάρκερ ....

Η συγκεκριμένη που αναφέρω πάντως , είναι ρωσίδα,
ειναι αριστοκράτισα και είναι και γυναικάρα (αν και 40+)

Oι εβραίοι είναι η οικονομική ελίτ της ρωσίας πάντως ( και αρμένιοι). Οι ρώσοι δεν το χουν στα οικονομικά, για αυτό και το κράτος αναλαμβάνει τον κύριο ρόλο. Τέλοσπάντων άλλου παπά ευαγγέλιο. Απλά πολλές εύπορες και δυτικότροπες ρωσίδες είναι εβραίες κάτι που δε το κρύβουν φυσικά κιόλας. Όπως και ο ίδιος ο Μεντβέντεφ άλλωστε.

Τώρα για το άλλο ως μετανάστες φεύγουν πάντα τα χαμηλότερα κοινωνικά , οικονομικά και μορφωτικά στρώματα σε μια κοινωνία . Επομένως είναι λογικό να μην είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα του πλυθησμού της χώρας αυτής . Αυτό ισχύει και για άλλες χώρες με άλλη προέλευση.
Και για την Ελλάδα φυσικά , οι μετανάστες σε Γερμανία, Βέλγιο κλπ δεν είναι η αντιπροσωπευτική εικόνα του κάθε σύγχρονου Έλληνα. Και φυσικά οι δεύτερες γενιές έχουν αφομοιωθεί λίγο πολύ με τους εκεί πλυθησμούς πράγμα λογικό. Χονδρικά μιλάω φυσικά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Oι εβραίοι είναι η οικονομική ελίτ της ρωσίας πάντως ( και αρμένιοι). Οι ρώσοι δεν το χουν στα οικονομικά, για αυτό και το κράτος αναλαμβάνει τον κύριο ρόλο. Τέλοσπάντων άλλου παπά ευαγγέλιο. Απλά πολλές εύπορες και δυτικότροπες ρωσίδες είναι εβραίες κάτι που δε το κρύβουν φυσικά κιόλας. Όπως και ο ίδιος ο Μεντβέντεφ άλλωστε.

Τώρα για το άλλο ως μετανάστες φεύγουν πάντα τα χαμηλότερα κοινωνικά , οικονομικά και μορφωτικά στρώματα σε μια κοινωνία . Επομένως είναι λογικό να μην είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα του πλυθησμού της χώρας αυτής . Αυτό ισχύει και για άλλες χώρες με άλλη προέλευση.
Και για την Ελλάδα φυσικά , οι μετανάστες σε Γερμανία, Βέλγιο κλπ δεν είναι η αντιπροσωπευτική εικόνα του κάθε σύγχρονου Έλληνα. Και φυσικά οι δεύτερες γενιές έχουν αφομοιωθεί λίγο πολύ με τους εκεί πλυθησμούς πράγμα λογικό. Χονδρικά μιλάω φυσικά.
περυσι γνωρισα μια παρεα ρωσσων στην ταυλανδη.στην ηλικια μου,με τις γυναικες τους,καμια σχεση με πορνοτουρισμο.το επιπεδο τους και εμφανισιακα αλλα και ποιοτικα,καμια σχεση φιλε με οτι ερχεται εδω.μιλαμε αψογοι.δεν ξερω βεβαια αν ηταν εβραιοι.παντως ηταν μοσχοβιτες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην ειπε καποιος για την πλατεια της Πολιτειας.Δεν ειναι και τιποτα!Μου θυμισε που λεγανε οτι ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗς ΑΘΗΝΑς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! :2funny:αφου δεν εχουν δει κανενα αλλο φυσικο ειναι να λενε ετσι :2funny:!και βγαιναν και το λεγαν στην τηλεωραση τατοιο μετρο δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο :2funny:!Οσο για τον πλουσιο που λενε ωραια με 1.000.000 Ευρω εισοδημα το χρονο πηρε μια Ρωσσιδα :rockon:και 40+ Ετων κιολας!Εγω αν ειχα αυτα τα λεφτα θα ειχα 5-6 κουκλακια 18χρονα και θα γλυφομασταν απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ!Οι Εβραιοι σιγουρα ειναι η οικονομικη Ελιτ στη Ρωσσια και οχι μονο οικονομικη πολυ μεγαλο ποσοστο πανεπηστημιακων ειναι Εβραιοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χαχαχα το πιθανότερο είναι ότι εκεί κανείς δε θα τη γαμούσε! Και εδώ ο άλλος με 1 000 000 εισόδημα πήρε τη γριά!  :o
Ελλάδα  :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνώ οτι στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα.Σε πολλές περιοχές νιώθεις τα πρεζόνια και τα κλεφτρόνια να σε παρακολουθούν το βασικό είναι να τους εντοπίζεις πριν σε εντοπίσουν αυτοί.Υπάρχουν όμως και μπάτσοι που παρακολουθούν τα κλεφτρόνια οπότε παίζει να είναι ασφαλέστερα εκεί που νομίζεις οτι είναι χειρότερα.
Ακριβως ετσι ειναι αν εχεις κατι ακριβο Π.Χ. κινητο βλεπεις υποπτες ματιες.Η μονη λυση ειναι να μην εχεις τιποτα ακριβο μαζι σου οποτε δεν προκειται να σε πειραξει κανενας.Ευτυχως στη χωρα της  :jerking: ερχομαι για μερικες μερες μονο.οποτε μου αρεσει μερικες μερες να ζω απλα χωρις αμαξι,ακριβο κινητο και να παιρναω τον καιρο μου  τραβοντας  :jerking: και πηγαινοντας Φυλης :2funny:!
Χαχαχα το πιθανότερο είναι ότι εκεί κανείς δε θα τη γαμούσε! Και εδώ ο άλλος με 1 000 000 εισόδημα πήρε τη γριά!  :o
Ελλάδα  :headbang:
Εκει σιγουρα 40+ ουτε θα γυριζαν να την κοιταξουν!Στην Ελλαδα βρηκε και πλουσιο και νομιζει οτι ειναι καποια!

Επισκέπτης
Μιλάμε για δήλωση πολύ παραπάνω του 1.000.000€ ετησίως , κότερο κτλ.

:2funny:

Καὶ αὐτὴ ἡ τοποθέτησὶς σας ἐκτὸς πραγματικότητος.

Εἰσόδημα 1 ἐκ. € ἐτησίως (καὶ μάλιστα δηλωθέν!) συνεπάγεται καθαρὰ θέσιν 20 ἐκ. €.

Εἰς αὐτὸ τὸ ἐπίπεδον οὔτε μὲ πόρνας ἀσχολεῖται τις, οὔτε εἰς τὸ bourdela.com εἰσέρχεται, οὔτε μέλη τοῦ bourdela.com συναναστρέφεται.

Σταματήσατε τὰς φαντασιοπληξίας καὶ δώσατε συμβουλὰς ἐφαρμοσίμους ἐκ τῆς πλειοψηφίας τῶν ἀνδρῶν τῶν ἀπησχολημένων μὲ τὴν εὐζωΐαν των.

Δὲν ὁμιλῶμεν βεβαίως διὰ μισθωτοὺς τῶν 1.000 €. Θεωρήσατε καθαρὰν θέσιν 0,5 - 1 ἑκ. € καὶ εἰσόδημα 35 - 40.000 ἐτησίως καθαρόν. Καὶ φυσικὰ ἐπαρκὴν ἐλεύθερον χρόνον.

Διὰ τὴν κατηγορίαν αὐτὴν δὲν βλέπω ὑποκατάστατον τῶν Ῥωσσίδων.

Ἀναμένομεν τὴν τοποθέτησὶν σας ἀλλὰ νὰ μὴν ἀναφερθῆτε εἰς ἀριστοκράτας, θαλαμηγοὺς καὶ ἐπαύλεις διότι τότε δὲν θὰ ᾖ δυνατὸν νὰ σᾶς λάβωμεν σοβαρῶς ὑπ' ὄψιν.

Επισκέπτης
Οσο για τον πλουσιο που λενε ωραια με 1.000.000 Ευρω εισοδημα το χρονο πηρε μια Ρωσσιδα :rockon:και 40+ Ετων κιολας!

Τι κολλήματα τρώτε ρε;;;
Κάντε κανά κρύο ντουζ και πάτε μία από τη Φυλής να ηρεμήσετε.

Λυσσάξατε επειδή είπα για έναν άνθρωπο ότι πήρε αριστοκράτισσα ρωσίδα.
Για να καταλάβεις τι μαλακίες λες τώρα.
1)Δεν την πήρε 40+ χρόνων. Τώρα είναι τόσο.
Όταν την πήρε ήταν 25. Τώρα έχει παιδιά και είναι μαζί της 15 χρόνια.
2)Ο τύπος είναι απλά γνωστός μου.Ο ίδιος απ'όσο γνωρίζω , δεν μπαίνει στο bou.com
Εγώ που μπαίνω όμως (από παλιά) τον ανέφερα.
3)Δηλωνει όντως πάνω από μύριο , γιατί έτυχε και έπεσα σε σχετική κουβέντα.
Και έχει κότερο. Δεν ξέρω αν ο μπακάλης θα το χαρακτήριζε θαλαμηγό ,
δεν ξέρω από πόσα μέτρα και πάνω χαρακτηρίζεται θαλαμηγός ένα πλεούμενο
πάντως έχει κότερο , μικρότερο ίσως από το Χριστινάκι του Αρίστου,
αλλά όχι ευκαταφρόνητο.

Αλήθεια έχω το δικαίωμα;;
Μήπως έπρεπε να ρωτήσω το Δημητράκη29 ;;;

Μήπως πρέπει να τον ρωτάω για τα επόμενα post μου ;;;

3)Πως από την αναφορά μου στη γυναίκα κάποιου γνωστου
και ένα εγκώμιο που έκανα σε αυτή ,
ο Δημητράκης29 έβγαλε το συμπέρασμα ότι υποστηρίζω ότι το μετρό τηα Αθήνας
είναι το καλύτερο στον κόσμο
και ότι δεν έχω δει κανένα άλλο ...

Φαντάζομαι αυτός όπου έχει πάει,
θα έχει μάθει καλά τα μετρό,
γιατί δεν κινείται με άλλο μέσο.

Αυτό εξηγείται εύκολα.
Όταν κάποιος έχει να περάσει από  τη Φυλής πάνω από βδομάδα ....

Τώρα άραγε με αυτά που γράφω θα με πάρει σοβαρά ο Δημητράκης29 και ο Μπακάλης;;;;

Μεγάλο ερώτημα.

Ευτυχώς διαθέτω πολλά τω αριθμώ παλαιά παπούρσια,
τα οποία διαθέτουν έκταση δέρματος άνω του στρέματος,
μιας και το δέρμα των όρχεών μου (αν και τεράστιοι)
υπολείπεται ολίγον του στρέματος ....

Ελπίζω να μου επιτρέπετε ...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
περυσι γνωρισα μια παρεα ρωσσων στην ταυλανδη.στην ηλικια μου,με τις γυναικες τους,καμια σχεση με πορνοτουρισμο.το επιπεδο τους και εμφανισιακα αλλα και ποιοτικα,καμια σχεση φιλε με οτι ερχεται εδω.μιλαμε αψογοι.δεν ξερω βεβαια αν ηταν εβραιοι.παντως ηταν μοσχοβιτες.
:coffee: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τι κολλήματα τρώτε ρε;;;

2)Ο τύπος είναι απλά γνωστός μου.Ο ίδιος απ'όσο γνωρίζω , δεν μπαίνει στο bou.com
αλλά όχι ευκαταφρόνητο.

Αυτό εξηγείται εύκολα.

Τώρα άραγε με αυτά που γράφω θα με πάρει σοβαρά ο Δημητράκης29 και ο Μπακάλης;;;;

Μεγάλο ερώτημα.

Δεν χρειαζετε να αναρωτιεσε ποιος θα σε παρη σοβαρα και ποιος οχι,σε μπουρδελοσαιτ ειμαστε και ο καθις λεη την παπαρια του η το σωστο κατα την γνωμη του,εμενα προσωπικα παντως δεν με νοιαζη αν ειναι αριστοκρατισσα η οχι,το θεμα ειναι και κανη εντυπωση αν και πλουσιος ο τυπος πηρε ρωσσιδα,ενας ακομα που σκεφτηκε σωστα!Εν ταξη οσο για το μετρο εχω ακουση και εγω απο ξενους να λενε οτι ειναι και καλυτερο της γερμανιας,αλλα αυτο δεν λεη κατι!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι ανατολικοευρωπαίες και πρώην εσσδ, καλές χρυσές, μουνάρες, ναζιάρες το να το άλλο, αλλά... προσωπικά δεν θα έβαζα μια τέτοια γυναίκα στη ζωή μου.
Αυτές είναι καλές ως μουνάρες που είναι να το εκμεταλλευτείς και να "πάρεις" κάτι από αυτό, για κάνα δυο μανίκια, άντε τπτ διακοπές το καλοκαίρι ή έτσι ένα σύντομο ψιλοφλερτάκι χαλαρά... να "ξαφρίσεις την κρέμα δλδ".
Δεν είναι όμως να μοιραστείς το υπόλοιπο του βίου σου με τέτοιες, η ακόμη χειρότερα να ανοίξεις σπιτικό και να κάνεις και οικογένεια.
Λυπάμαι που απογοητεύω πολλούς φίλους, αλλά είναι η σκληρή αλήθεια. Καλές χρυσές, δε λέω, αλλά όπως σε κάθε τι καλό πρέπει να ξέρεις και που να σταματάς...  Είναι όπως λέμε το οξύ και το χρόνιο... εδώ έχουμε " οξεία" χρήση, ανελέητο πήδημα και καλοπέραση όσο είστε μαζί, αλλά ως εκεί.

Επισκέπτης
το θεμα ειναι και κανη εντυπωση αν και πλουσιος ο τυπος πηρε ρωσσιδα

Ποιά η διαφορά.
Ο τύπος πηγαινοερχόταν εκεί
ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΕΚΕΙ.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ.

Η συγκεκριμένη δεν έχει πατήσει ποτέ στην Ελλάδα
και δεν θα πατούσε, αν δεν γνώριζε αυτόν.

Και φυσικά ΕΚΕΙ κάτι θα είχε ακούσει
για τις συμπατριώτισσες τής , χωριάτισσες του θανάτου
που μεταναστευουν σε Αθήνα , Τίρανα , Ιστανμπούλ , Κάιρο , Δαμασκο , Ντουμπάι , Γιοχάνεσμπουργκ , Σύδνει κτλ κτλ

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εγω δεν απογοητευομαι,τα ρωσσιδια ειναι της οικογενοιας αρκη να βρης το κουμπι,βεβαια αυτο ισχυη για ολες τις γυναικες,αλλα για να ειναι η αλλη σωστη απεναντη σου πρεπη να ειμαστε και εμεις!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ποιά η διαφορά.
Ο τύπος πηγαινοερχόταν εκεί
ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΕΚΕΙ.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ.

Η συγκεκριμένη δεν έχει πατήσει ποτέ στην Ελλάδα
και δεν θα πατούσε, αν δεν γνώριζε αυτόν.

Και φυσικά ΕΚΕΙ κάτι θα είχε ακούσει
για τις συμπατριώτισσες τής , χωριάτισσες του θανάτου
που μεταναστευουν σε Αθήνα , Τίρανα , Ιστανμπούλ , Κάιρο , Δαμασκο , Ντουμπάι , Γιοχάνεσμπουργκ , Σύδνει κτλ κτλ
Γουσταρε τα ρωσσιδια γιαυτο βρηκε εκει,αλλιως θα εβρισκε και εδω!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι κολλήματα τρώτε ρε;;;

αλλά όχι ευκαταφρόνητο.

Αυτό εξηγείται εύκολα.

Μεγάλο ερώτημα.

Το μετρο με βολευει τη μερα στο κεντρο.Αλλα για τα ραντεβου μου με της γκομενες πηγαινω με αυτο [youtube=425,350]ltQ8pWbuHZk[/youtube]  .Το παραδηγμα που εβαλα για το μετρο της Αθηνας το εβαλα για να συγκρινω αυτο που ειπες για την πλατεια της Πολιτειας.Που δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο!....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πεστα Δημητρακη....                                                                                           

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....Με αυτο που γελαω περισσοτερο ειναι με της Ρωσσιδες που το παιζουνε!Θυμαμαι μια γυναικα στο στυλ που λες (Bussiness lady) που πηρε ενα αμαξι (λιγακι χειροτερο απ'το δικο μου :2funny:) ειναι διευθυντρια μιας τουρηστικης εταιριας και νομιζει οτι καποια ειναι! :jerking:!Επρεπε να την εβλεπες το 1992-1994 πως οταν αρχισε να δουλευει με τον τουρισμο ερχοταν στην Ελλαδα και παρακαλαγε τους Ελληνες τουριστικους πρακτορες να της δωσουνε κανα Καλτσον και τΣΙΓΑΡΑ.Οσο για την (Αρχοντισα) Ρωσσιδα του φιλου σου μαλλον ξεχασε πως περιμενε με της ωρες της αρχες της δεκαετιας του '90 για να παρει ψωμι?! :2funny:Τωρα μας εγινε κυρια της υψηλης κοινωνιας?!Οι πραγματικοι Ρωσσοι της Υψηλης κοινωνιας ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟ 1917 (η τριτη γεννια πια) αυτοι δεν εχουν καμια σχεση με τους Ρωσσους που ζουνε στη Ρωσσια.Αν διαβασεις παλαιωτερα ποστ μου θα δεις που γραφω οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΙΑ!Απο τον πιο πλουσιο με τον μεγαλο τζιπ εως και τον φτωχο που ψαχνει τα σκουπηδια φωρανε Μαυρα παπουτσια ενα τζιν παντλονι ενα μαυρο δερματινο μπουφαν και ενα καπελακι (καβουρακι) :rockon:!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δημήτρη άκουσα ότι λέγανε πως η Ρωσία βαδίζει οικονομικά στα χνάρια της Ελλάδας. Δε θυμάμαι σε ποιο κανάλι ειπώθηκε και ποιος το είπε,αλλά αυτή τη βδομάδα το άκουσα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πεστα Δημητρακη....                                                                                            
Αυτο με την Ακροπολη ταιριαζει.Ειναι τρομερο ενας ανθρωπος με ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!εγω αν ειχα τετοια λεφτα 1.000.000 επισημα (ανεπησιμα 20.000.000 το χρονο) θα εμενα σιγουρα με 5-6 γκομενες μαζι!Δεν θα ειχα μια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Τι να τα κανεις τα λεφτα αν ειναι να μενεις με μια γυναικα?ποσο μαλλον 45 ετων! :rockon:
Δημήτρη άκουσα ότι λέγανε πως η Ρωσία βαδίζει οικονομικά στα χνάρια της Ελλάδας. Δε θυμάμαι σε ποιο κανάλι ειπώθηκε και ποιος το είπε,αλλά αυτή τη βδομάδα το άκουσα
Ναι το ακουσα κ'εγω.Αν δεν σταματισει να κανει κοινωνικη πολητικη (και να κλεβουν ολοι) ειπαν οτι συντομα θα χρεωθει οπως και η Ελλαδα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
....Με αυτο που γελαω περισσοτερο ειναι με της Ρωσσιδες που το παιζουνε!Θυμαμαι μια γυναικα στο στυλ που λες (Bussiness lady) που πηρε ενα αμαξι (λιγακι χειροτερο απ'το δικο μου :2funny:) ειναι διευθυντρια μιας τουρηστικης εταιριας και νομιζει οτι καποια ειναι! :jerking:!Επρεπε να την εβλεπες το 1992-1994 πως οταν αρχισε να δουλευει με τον τουρισμο ερχοταν στην Ελλαδα και παρακαλαγε τους Ελληνες τουριστικους πρακτορες να της δωσουνε κανα Καλτσον και τΣΙΓΑΡΑ.Οσο για την (Αρχοντισα) Ρωσσιδα του φιλου σου μαλλον ξεχασε πως περιμενε με της ωρες της αρχες της δεκαετιας του '90 για να παρει ψωμι?! :2funny:Τωρα μας εγινε κυρια της υψηλης κοινωνιας?!Οι πραγματικοι Ρωσσοι της Υψηλης κοινωνιας ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟ 1917 (η τριτη γεννια πια) αυτοι δεν εχουν καμια σχεση με τους Ρωσσους που ζουνε στη Ρωσσια.Αν διαβασεις παλαιωτερα ποστ μου θα δεις που γραφω οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΙΑ!Απο τον πιο πλουσιο με τον μεγαλο τζιπ εως και τον φτωχο που ψαχνει τα σκουπηδια φωρανε Μαυρα παπουτσια ενα τζιν παντλονι ενα μαυρο δερματινο μπουφαν και ενα καπελακι (καβουρακι) :rockon:!
Αυτα δημητρακη να τα πης στον Μαστερ 21 που γνωριζη ρωσσους χλιδατους στην Ταυλανδη,ενω στην Ελλαδα ερχονται μονο οι πεινασμενοι!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το ευτηχημα προς το παρων για αυτους ειναι οτι το αεριο τους σωζη,αν σκεφτης θερμανση,ζεστο νερο,και χαμηλο κοστος ακομα αγορων ζουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom