Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Επισκέπτης
....Με αυτο που γελαω περισσοτερο ειναι με της Ρωσσιδες που το παιζουνε!Θυμαμαι μια γυναικα στο στυλ που λες (Bussiness lady) που πηρε ενα αμαξι (λιγακι χειροτερο απ'το δικο μου) ειναι διευθυντρια μιας τουρηστικης εταιριας

Δεν αναφέρομαι σε υπαλλήλους αγαπητέ.
Η γυναίκα για τον οποία μιλάω δεν είναι υπάλληλος.
Ούτε ήταν υπάλληλος στη Ρωσσία.
Ούτε ο άνδρας της είναι υπάλληλος.
Η οικογένειά της είχαν επιχειρήσεις .
Και έκαναν συνεργασία με την επιχείρηση του άνδρα της.
Και έτσι γνωρίστηκαν.
Γι'αυτό και η υπόθεσή σου,
"εγώ αν είχα τόσα λεφτά"
είναι άκυρη. Ποτέ δεν θα έχεις τόσα λεφτά ως υπάλληλος.
Κανένας υπάλληλος δεν κονομάει.
Για να υπάρξει το ενδεχόμενο να βγάλεις τόσα λεφτά,
πρέπει να πάψεις να είσαι υπάλληλος
και να απαλλαγείς από τη νοοτροπία του υπάλληλου
(το ΠΑΣΟΚ βόηθησε πολύ στο να την καλλιεργήσει στους νεότερους έλληνες,
με αποτέλεσμα οι γεννημένοι από το 1980 και μετά
να μην σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από το υπαλληλίκι).

Συνεχίζεις ωστόσο να βγάζεις συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.
Επειδή είπα ότι είναι αριστοκράτισσα,
επόμενο συμπέρασμά σου , ότι ο άνδρας της είναι μαλάκας
και δεν γαμάει άλλες.

Επί κομμουνισμού πρέπει να ήταν έφηβη.
Ρώσσοι πλούσιοι είχαν φύγει πολλοί πριν την επανάσταση
και βρίσκονται στη Δυτική ευρώπη.
Στη γαλλική ριβιερα πολλά επαύλεις ανήκουν σε ρώσσους.
ΠΑρομοίως και στην ελβετία.
Φυσικά , η αριστοκράτισσα ρωσσίδα που αναφέρθηκα
(ως πελάτισσά μου) είναι βέβαιο -για σένα-
ότι περίμενες στις κολχώζνικες ουρές να πάρει ένα κιλό κρέας με κόκαλο.
Η μοναδική αρετή των υπαλλήλων να βγάζουν συμπεράσματα για άτομα που δεν γνωρίζουν.

Τελικά είναι απολύτως λογικό που μας κυβερνά ο Jeffrie,
ο γιός του Ανδρέα που θα μας κυβερνούσε ακόμη
αν δεν τον έπαιρνε ο διάολος
και ότι υπάρχουν άτομα που παίρνουν σοβαρά τις απόψεις του Τσίπρα
ότι πρέπει να προσληφθεί άλλο μισό μύριο στο δημόσιο για να ... παταχθεί η ανεργία!

Επισκέπτης
Αυτα δημητρακη να τα πης στον Μαστερ 21 που γνωριζη ρωσσους χλιδατους στην Ταυλανδη,ενω στην Ελλαδα ερχονται μονο οι πεινασμενοι!

Στην Ασία βλέπεις εύπορους ρώσσους σε διάφορα hotel-resorts.
Ωστόσο όχι κορυφαίων εισοδημάτων , αλλά σίγουρα πάνω από το μέσο όρο.
Σε ταυλάνδη-ινδονησία κτλ είχα πιάσει κουβέντα με διάφορους τέτοιους.
Υπήρχαν αξιοπρεπείς, αλλά υπήρχαν και νεόπλουτοι που συνόδευαν
καριόλες που φορούσαν ψηλοτάκουνα mules στην πισίνα ,
σε συνδιασμό με σόρτς και t-shirt ή αμάνικα με παγιέτες
και για στέκα στο πλατινέ μαλλί το γυαλί ηλίου
που απαραίτητα έπρεπε στα πτερίγια να έχει τη φίρμα με μεγάλα γράμματα
gucci,cd,chanel κτλ κτλ κτλ

Σε ακριβότερα μέρη όπως τις Σευχέλες ή τη Μπόρα Μπόρα
είναι πιο κυριλέδες οι ρώσοι που βλέπεις,
με λιγότερες τέτοιες ακρότητες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στην Ασία βλέπεις εύπορους ρώσσους σε διάφορα hotel-resorts.
Ωστόσο όχι κορυφαίων εισοδημάτων , αλλά σίγουρα πάνω από το μέσο όρο.
Σε ταυλάνδη-ινδονησία κτλ είχα πιάσει κουβέντα με διάφορους τέτοιους.
Υπήρχαν αξιοπρεπείς, αλλά υπήρχαν και νεόπλουτοι που συνόδευαν
καριόλες που φορούσαν ψηλοτάκουνα mules στην πισίνα ,
σε συνδιασμό με σόρτς και t-shirt ή αμάνικα με παγιέτες
και για στέκα στο πλατινέ μαλλί το γυαλί ηλίου
που απαραίτητα έπρεπε στα πτερίγια να έχει τη φίρμα με μεγάλα γράμματα
gucci,cd,chanel κτλ κτλ κτλ

Σε ακριβότερα μέρη όπως τις Σευχέλες ή τη Μπόρα Μπόρα
είναι πιο κυριλέδες οι ρώσοι που βλέπεις,
με λιγότερες τέτοιες ακρότητες.
Δεν διαφωνω αλλα υπαρχουν και ευποροι ρωσσοι που ερχονται Κρητη!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επί κομμουνισμού πρέπει να ήταν έφηβη.
Ρώσσοι πλούσιοι είχαν φύγει πολλοί πριν την επανάσταση
και βρίσκονται στη Δυτική ευρώπη.
Στη γαλλική ριβιερα πολλά επαύλεις ανήκουν σε ρώσσους.
ΠΑρομοίως και στην ελβετία.
Φυσικά , η αριστοκράτισσα ρωσσίδα που αναφέρθηκα
(ως πελάτισσά μου) είναι βέβαιο -για σένα-
ότι περίμενες στις κολχώζνικες ουρές να πάρει ένα κιλό κρέας με κόκαλο.
Εγω ποτέ δεν περιμενα σε καμια ουρά τοτε τα αγοραζα ολα στη μαυρη αγορα.Αλλες εποχες τοτε.Τοτε ειχα VOLVO 960 και μετα Mersedes S 500.ΞΕΡΕΙς ΠΟΛΛΟΥς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥς 20 ΕΤΩΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑΞΙΑ?Τωρα δεν κυνηγαω το χρημα γιατι δεν ειμαι πια 20 ετων και δεν αλλαζω αυτοκινητα καθε 1-2 χρονια και δεν αγωραζω καινουργιο διαμερισμα καθε 2-3 χρονια διοτι βαρεθηκα το παλιο!Η (ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ) ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΦΗΒΗ ΣΤΟΙΝΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗς ΦΟΙΤΗΤΙΚΕς ΕΣΤΙΕς ΜΠΑς ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΑΝ ΑΡΑΒΑ ΦΟΙΤΙΤΗ ΝΑ ΤΗς ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.Τοτε δεν ειχανε ΚΑΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ!ουτε στη μαυρη αγορα δεν μπορουσα να βρω ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ απο την Ελλαδα :2funny:!και η (Αρχοντισα) σου τοτε σκουπιζε τον Αρχοντικο κωλο της με ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς!οπως ολοι!Αλλο αν μετα που εκανε λεφτα εγινε μελος της υψηλης κοινωνιας!Θα κανω COPY το θεμα και θα το γραψω στο Thread του Ιωσηφ αν ειναι να μας πει την αποψη του Για τι εχει ενδιαφερον.

Επισκέπτης
Εγω ποτέ δεν περιμενα σε καμια ουρά τοτε τα αγοραζα ολα στη μαυρη αγορα.Αλλες εποχες τοτε.Τοτε ειχα VOLVO 960 και μετα Mersedes S 500.

Tα χρησιμοποιούσες για νεκροφόρες;
Ή τα νοίκιαζες για γάμους;;;

Εγώ πάντως τώρα,
λίγο πριν τα 40 ,
κυκλοφορώ με TTS στο οποίο για την ώρα έχω βάλει μόνο πρόγραμμα-φρένα-ιντερκούλερ και παίζει στα 340 άλογα. Επόμενη φάση , αλλάζονται πιστόνια, μπιέλες , τουρμπίνα και πάει στα 420 άλογα.

Κερνάω και τσάγια Lipton , Dilmah ότι γουστάρεις.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν εχη οικονομικη αναγκη ο δημητρακης,τωρα οσο αφορα τα αυτοκινητα γουστα ειναι αυτα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tα χρησιμοποιούσες για νεκροφόρες;
Ή τα νοίκιαζες για γάμους;;;

Εγώ πάντως τώρα,
λίγο πριν τα 40 ,
κυκλοφορώ με TTS στο οποίο για την ώρα έχω βάλει μόνο πρόγραμμα-φρένα-ιντερκούλερ και παίζει στα 340 άλογα. Επόμενη φάση , αλλάζονται πιστόνια, μπιέλες , τουρμπίνα και πάει στα 420 άλογα.

Κερνάω και τσάγια Lipton , Dilmah ότι γουστάρεις.
Ελλαδα θα ξαναρθω τον Οκτωβριο (προς τα τελη) γιατι δεν μπορω καθολου τη ζεστη.Αν ειναι συναντιομαστε.Τοτε τη δεκαετια του '90  αυτα τα αμαξια ηταν στη μοδα και τα οδηγαγανε νεοι οι γέροι ειχανε Moskvits και στην καλητερη περιπτωση πισωκινητο Lada.Τωρα αν εχεις τιποτα τετοιο (Mersedes S ,BMW 750 κλπ.) θα νομιζουν οτι εισαι σοφερ!Τωρα ειναι της μοδας τα μεγαλα τζιπ.Εμενα τα 241 αλογα μου φτανουνε αφου δεν ειμαι φανατικος της ταχυτητας!το μονο που δεν μου αρεσει στο Touareg μου ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΠΠΗ ΧΑΜΗΛΑ!Χτες ηταν ενας φιλος μου με μια BMW X5 4.4 στο ξεξινημα ειχε μεγαλη διαφορα!τραβαγε απο της 1200-1300 στροφες!Ενω εμενα κατω απο της 2000-2200 ειναι ψωφιο.Στα 37 μου δεν με νοιαζει πια ποσα χιλιομετρα πιανει τ'αμαξι!Τα μικρα σπορ αμαξιακια καλα ειναι αλλα δεν μ'αρεσει που εισαι στριμωγμενα και δεν εχουν χωρους καθολου οπως και πορτμπαγκαζ!Τωρα στην ηληκια μας πρεπει να κοιταμε αλλα πραγματα οπως ποια κρεμα να βαλουμε για να μην κανουμε Ριτηδες αν θελουμε να βγαζουμε 18 χρονα.θα σου συνηστουσα την La Prairie αυτη χρησημοποιο και ειμαι ευχαριστημενος.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ελλαδα θα ξαναρθω τον Οκτωβριο (προς τα τελη) γιατι δεν μπορω καθολου τη ζεστη.Αν ειναι συναντιομαστε.Τοτε τη δεκαετια του '90  αυτα τα αμαξια ηταν στη μοδα και τα οδηγαγανε νεοι οι γέροι ειχανε Moskvits και στην καλητερη περιπτωση πισωκινητο Lada.Τωρα αν εχεις τιποτα τετοιο (Mersedes S ,BMW 750 κλπ.) θα νομιζουν οτι εισαι σοφερ!Τωρα ειναι της μοδας τα μεγαλα τζιπ.Εμενα τα 241 αλογα μου φτανουνε αφου δεν ειμαι φανατικος της ταχυτητας!το μονο που δεν μου αρεσει στο Touareg μου ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΠΠΗ ΧΑΜΗΛΑ!Χτες ηταν ενας φιλος μου με μια BMW X5 4.4 στο ξεξινημα ειχε μεγαλη διαφορα!τραβαγε απο της 1200-1300 στροφες!Ενω εμενα κατω απο της 2000-2200 ειναι ψωφιο.Στα 37 μου δεν με νοιαζει πια ποσα χιλιομετρα πιανει τ'αμαξι!Τα μικρα σπορ αμαξιακια καλα ειναι αλλα δεν μ'αρεσει που εισαι στριμωγμενα και δεν εχουν χωρους καθολου οπως και πορτμπαγκαζ!Τωρα στην ηληκια μας πρεπει να κοιταμε αλλα πραγματα οπως ποια κρεμα να βαλουμε για να μην κανουμε Ριτηδες αν θελουμε να βγαζουμε 18 χρονα.θα σου συνηστουσα την La Prairie αυτη χρησημοποιο και ειμαι ευχαριστημενος.
Τα μικρα αμαξια δεν βολευουν να ριξης και κανα γρηγορο :knockinb:,δημητρακη ολα τα σκεφτεσε!

Επισκέπτης
Εμένα μου πάνε οι ρητίδες,
οι οποίες λόγω λίγου ύπνου
και καπνίσματος
είναι αναπόφευκτες.
Αλλά επειδή είμαι μπρατσαράς και έχω πολύ μαλλί που δεν ασπρίζει
δεν με χαλάνε καθόλου.

Ειμαι ένας νέος Ρόμπερτ Ρέντφορντ ο πούστης.
Αν πάρω ακριβότερα αμάξια,
θα πάρω R8 ή ... Pagani !!!!!!!!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εμένα μου πάνε οι ρητίδες,
οι οποίες λόγω λίγου ύπνου
και καπνίσματος
είναι αναπόφευκτες.
Αλλά επειδή είμαι μπρατσαράς και έχω πολύ μαλλί που δεν ασπρίζει
δεν με χαλάνε καθόλου.

Ειμαι ένας νέος Ρόμπερτ Ρέντφορντ ο πούστης.
Αν πάρω ακριβότερα αμάξια,
θα πάρω R8 ή ... Pagani !!!!!!!!!!!!
Πςςςςςςςςςςςςς!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Oι εβραίοι είναι η οικονομική ελίτ της ρωσίας πάντως ( και αρμένιοι). Οι ρώσοι δεν το χουν στα οικονομικά, για αυτό και το κράτος αναλαμβάνει τον κύριο ρόλο. Τέλοσπάντων άλλου παπά ευαγγέλιο. Απλά πολλές εύπορες και δυτικότροπες ρωσίδες είναι εβραίες κάτι που δε το κρύβουν φυσικά κιόλας. Όπως και ο ίδιος ο Μεντβέντεφ άλλωστε.

Τώρα για το άλλο ως μετανάστες φεύγουν πάντα τα χαμηλότερα κοινωνικά , οικονομικά και μορφωτικά στρώματα σε μια κοινωνία . Επομένως είναι λογικό να μην είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα του πλυθησμού της χώρας αυτής . Αυτό ισχύει και για άλλες χώρες με άλλη προέλευση.
Και για την Ελλάδα φυσικά , οι μετανάστες σε Γερμανία, Βέλγιο κλπ δεν είναι η αντιπροσωπευτική εικόνα του κάθε σύγχρονου Έλληνα. Και φυσικά οι δεύτερες γενιές έχουν αφομοιωθεί λίγο πολύ με τους εκεί πλυθησμούς πράγμα λογικό. Χονδρικά μιλάω φυσικά.
:rockon: :rockon: :rockon:Φυσικα υπαρχη και ενα μικρο αντιπροσοπευτικο δειγμα τις μεσης ταξης των ρωσσων στην ελλαδα,που εχουν ερθη πολυ πριν την κριση και κατα την διαρκεια της μεγαλης κονομας φτιαχτηκαν!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon:Φυσικα υπαρχη και ενα μικρο αντιπροσοπευτικο δειγμα τις μεσης ταξης των ρωσσων στην ελλαδα,που εχουν ερθη πολυ πριν την κριση και κατα την διαρκεια της μεγαλης κονομας φτιαχτηκαν!

τωρα ειδα το πμ... >:(

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ελλαδα θα ξαναρθω τον Οκτωβριο (προς τα τελη) γιατι δεν μπορω καθολου τη ζεστη.Αν ειναι συναντιομαστε.Τοτε τη δεκαετια του '90  αυτα τα αμαξια ηταν στη μοδα και τα οδηγαγανε νεοι οι γέροι ειχανε Moskvits και στην καλητερη περιπτωση πισωκινητο Lada.Τωρα αν εχεις τιποτα τετοιο (Mersedes S ,BMW 750 κλπ.) θα νομιζουν οτι εισαι σοφερ!Τωρα ειναι της μοδας τα μεγαλα τζιπ.Εμενα τα 241 αλογα μου φτανουνε αφου δεν ειμαι φανατικος της ταχυτητας!το μονο που δεν μου αρεσει στο Touareg μου ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΠΠΗ ΧΑΜΗΛΑ!Χτες ηταν ενας φιλος μου με μια BMW X5 4.4 στο ξεξινημα ειχε μεγαλη διαφορα!τραβαγε απο της 1200-1300 στροφες!Ενω εμενα κατω απο της 2000-2200 ειναι ψωφιο.Στα 37 μου δεν με νοιαζει πια ποσα χιλιομετρα πιανει τ'αμαξι!Τα μικρα σπορ αμαξιακια καλα ειναι αλλα δεν μ'αρεσει που εισαι στριμωγμενα και δεν εχουν χωρους καθολου οπως και πορτμπαγκαζ!Τωρα στην ηληκια μας πρεπει να κοιταμε αλλα πραγματα οπως ποια κρεμα να βαλουμε για να μην κανουμε Ριτηδες αν θελουμε να βγαζουμε 18 χρονα.[size=20pt]θα σου συνηστουσα την La Prairie αυτη χρησημοποιο και ειμαι ευχαριστημενος[/size].
Εχετε ξεφύγει λέμε :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ελλαδα αθηνα θα ερθεις η σε κανενα νησι.αντε να βρεθουμε τρελε.θα αγοραζες ενα μικρο μερσεντες σμαρτ με 150.000 χιλιομετρα.ασχετηα ερωτηση με το thread οκ ξερω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom