sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Γιατι λιγα ειναι?ασε τις πορνοεκδρομες ρε και ελα να γινεις σαπορτερ.ενα διακοσαρι ειναι μονο.
Γιατι λιγα ειναι?ασε τις πορνοεκδρομες ρε και ελα να γινεις σαπορτερ.ενα διακοσαρι ειναι μονο.
ε τι ειναι πολλα;ελα και εσυ να γινεις σαπορτερ και δεν θα σε πειραζω,θα πιστεψω και οτι εχεις 2μιτρες ρωσσιδες στα ποδια σου και οτι αλλο γουσταρεις.Γιατι λιγα ειναι?
Δεν εχω αναγκη μαστερακο για να με πιστεψης,τα μελοι που συναντιωμαστε ξερουν και βλεπουν.και τις γυναικες δεν τις εχης στα ποδια σου,αλλου τις βαζης και καθονταιε τι ειναι πολλα;ελα και εσυ να γινεις σαπορτερ και δεν θα σε πειραζω,θα πιστεψω και οτι εχεις 2μιτρες ρωσσιδες στα ποδια σου και οτι αλλο γουσταρεις.
Δεν εχω αναγκη μαστερακο για να με πιστεψης,τα μελοι που συναντιωμαστε ξερουν και βλεπουν.και τις γυναικες δεν τις εχης στα ποδια σου,αλλου τις βαζης και καθονται
Τουλαχιστον εχη προικα .τα εφτιαξα με μια κοπελα απο παπουα..
νοικοκυρα..παντα μαζευει την κοκα της..
τι να ζηλεψω τυπε εναν 45χρονο που παει στις πουτανες παρεα με 19χρονα;αυτά του λες και θα ζηλεύει περισσότερο
Για αυτο δεν κανης για αυτο το σαιτ,γιατι δεν μπορεις να καταλαβης το πνευμα του μπουρδελιαρη και εσυ σαραντα λες οτι εισαι αλλα στα μπουρδελα δεν πας.Επομενως η τον παιζης η τον..............τι να ζηλεψω τυπε εναν 45χρονο που παει στις πουτανες παρεα με 19χρονα;
Ελα λυκακι,εχη πολυ καλες φιλες με πμ.αυτά του λες και θα ζηλεύει περισσότερο
Επομενως η τον παιζης η τον..............
Ελα λυκακι,εχη πολυ καλες φιλες με πμ.
Τυπε πες μας για την διμετρη γυναικα σου που σου φερνει λεφτα στο σπιτιΓια αυτο δεν κανης για αυτο το σαιτ,γιατι δεν μπορεις να καταλαβης το πνευμα του μπουρδελιαρη και εσυ σαραντα λες οτι εισαι αλλα στα μπουρδελα δεν πας.Επομενως η τον παιζης η τον..............
ποια μελη ρε τυπε,του ρωσσοκλαμπ;Δεν εχω αναγκη μαστερακο για να με πιστεψης,τα μελοι που συναντιωμαστε ξερουν και βλεπουν.και τις γυναικες δεν τις εχης στα ποδια σου,αλλου τις βαζης και καθονται
Για αυτο δεν κανης για αυτο το σαιτ,γιατι δεν μπορεις να καταλαβης το πνευμα του μπουρδελιαρη και εσυ σαραντα λες οτι εισαι αλλα στα μπουρδελα δεν πας.Επομενως η τον παιζης η τον..............
Ποιος ξερη του αρεση να τριβετε στην γλιτσα του τσοπανι...μηπως ειναι καμια λουγκρα και ασχοληται συνεχεια με το κλαμπ;;;;
Οχι βεβαια ουτε στο δεξι του δεν τον φτανης !ολοι λυκακια νομιζεις οτι ειμαστε
Τον εχεις δοκιμασει σωτηρακη?για αυτο μου ελεγες οτι εισαι τυπος της νυχτας και τα κανεις ολα?ειπαμε ρε οχι και ετσι.Οχι βεβαια ουτε στο δεξι του δεν τον φτανης !
Στο ειπαν και τα κοριτσια του σαιτ οτι δεν εισαι εξυπνος,για μυαλο λεμε για αλλα λες εσυ,μα ο φτωχος στον υπνο του καρβελια ονειρευτε.....Τον εχεις δοκιμασει σωτηρακη?για αυτο μου ελεγες οτι εισαι τυπος της νυχτας και τα κανεις ολα?ειπαμε ρε οχι και ετσι.
Τυπε εγω δεν ημουν αυτος που πιστεψε οτι υπαρχουν χωρια μονο για γυναικες,εσυ ησουνΣτο ειπαν και τα κοριτσια του σαιτ οτι δεν εισαι εξυπνος,για μυαλο λεμε για αλλα λες εσυ,μα ο φτωχος στον υπνο του καρβελια ονειρευτε.....
Ουτε εγω ειπα οτι το πιστεψα,απλα ειπα οτι το ειπε ο Δημητρακης 29,κατι θα ξερη εκεινος και επειδη κανης σπαμ συνεχως σε ολα τα θρεντ ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμε με τις μπουρδες σου!Τυπε εγω δεν ημουν αυτος που πιστεψε οτι υπαρχουν χωρια μονο για γυναικες,εσυ ησουν