Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αμαν με αυτο το καραβι απο τοτε που σε ξερω,δηλ γιατι πας σε νησακι διχως νυχτερινη ζωη,δεν μιλαω για πουτανες και τετοια,εγκυκλοπεδικα ρωταω!
γιατι την δουλεια μου την τελειωνω τελος σεπτεμβρη..ειμαστε ολη μερα σε ενα καραβι.μετα εχουμε ενα 4μηνο ελευθερο να κανουμε οτι γουσταρουμε.ε να μην παμε σε ενα νησακι στην ταυλανδη που με ενα 1000ρικο το μηνα εκει περνας σαν βασιλιας;

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γιατι την δουλεια μου την τελειωνω τελος σεπτεμβρη..ειμαστε ολη μερα σε ενα καραβι.μετα εχουμε ενα 4μηνο ελευθερο να κανουμε οτι γουσταρουμε.ε να μην παμε σε ενα νησακι στην ταυλανδη που με ενα 1000ρικο το μηνα εκει περνας σαν βασιλιας;
Εγω δεν ειπα να μην πας,να πας και να ξεκουραστης,για την νυχτερινη ζωη λεω,δεν θες να διασκεδασης μετα απο τοσους μηνες?

Επισκέπτης
να μην παμε σε ενα νησακι στην ταυλανδη που με ενα 1000ρικο το μηνα εκει περνας σαν βασιλιας;

Για βασιλιάδες δεν νομίζω.
Ένα γεύμα στη Μπανγκόκ , στο Οριεντάλ Χοτέλ ,
από τα καλύτερα εστιατόρια της Ασίας ,
θέλει 200€ - 300€ (για δύο με κρασιά κτλ)
αλλά αξίζει.

Αν μπορείς , πήγαινε
(φυσικά μην πας να ταίσεις καμιά πουτάνα εκεί).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγω δεν ειπα να μην πας,να πας και να ξεκουραστης,για την νυχτερινη ζωη λεω,δεν θες να διασκεδασης μετα απο τοσους μηνες?
τυπε δεν ειπα οτι δεν εχει νυχτερινη ζωη εκει,ειπα οτι δεν ειναι σαν την παταγια,το μπανγκοκ,το πουκετ.Εχει τα μπαρακια του το νησακι,αλλα οχι σε εκταση οπως στις αλλες πολεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Για βασιλιάδες δεν νομίζω.
Ένα γεύμα στη Μπανγκόκ , στο Οριεντάλ Χοτέλ ,
από τα καλύτερα εστιατόρια της Ασίας ,
θέλει 200€ - 300€ (για δύο με κρασιά κτλ)
αλλά αξίζει.

Αν μπορείς , πήγαινε
(φυσικά μην πας να ταίσεις καμιά πουτάνα εκεί).

Σιγα μην παω να δωσω 200-300 ευρω για ενα γευμα ρε τυπε.Παω σε ενα εστιατοριο μεσα στην θαλασσα,που με 12 ευρω τρως για 2,και μιλαμε για αστακους,καραβιδες,γαριδες.οχι γαυρο.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ναυτικος φυλε?????και εγω το ιδιο  :thumbsup:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το θεμα ειναι οτι επι της ουσιας εσυ δεν λες τιποτα,παρα μονο ψεματα και μπαρουφες.ασε τον Σεβαλιε να μιλαει,που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο ανθρωπος ξερει τα πραγματα και τα λεει οπως ειναι,χωρις μαλακιες.
Ξερει πραγματικα τις γυναικες στην ρωσσια,τα γουστα τους,και δεν τα παρουσιαζει ολα τελεια.Αυτο ειναι που εκνευριζει στην περιπτωση σου τα μελη εδω.Κοψε τις μπαρουφες,ξεκινα να μιλας ωραια και σωστα,και
θα δεις οτι ολο και περισσοτεροι θα αρχισουν να σε παιρνουν στα σοβαρα.
Μαλιστα απλα σου λεω οτι εχης μπερδεψη τα πραγματα,σωστα ο σεβαλιε μιλαη για τις ρωσσιδες στην ρωσσια,εγω ανοιξα το θρεντ αυτο για σχεσης ελληνων με αλδ.εν ελλαδι και μετα συμετηχαν και μελη που ζουν εξω,οπως ο ταιβανος κλπ.εγω αναφερομε για αλδ εν ελλαδι,και κατα ποσο τις εχη επηρεαση η ζωη εδω,βεβαια οποιο μελος μπορη και δινη πληροφοριες για εξω ακομα καλυτερα,για αυτο υπαρχουν και αντιστοιχα θρεντ,ελπιζω να το καταλαβες!

Επισκέπτης
ο σεβαλιε μιλαη για τις ρωσσιδες στην ρωσσια

Άλλο φρούτο τελείως.
Γνωρίζω δύο περιπτώσεις ελλήνων παντρεμένους με ρωσσίδες,
που γνώρισαν στη ρωσσία. Η μία από αυτές , είναι πρότυπο αριστοκράτισσας.
Σιχαίνεται (η συγκεκριμένη) τις Ρωσσίδες (συμπατιρώτισσές της) που είναι στην Ελλάδα
και δεν θέλει κανενα νταραβέρι μαζί τους.
Τις χαρακτηρίζει γενικώς όλες, ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Τυχαίο ;; Δε νομίζω !!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην οπως εχω γραψει μια Ρωσσιδα για να ερθει στην Ελλαδα να μεινει μονιμα ειναι πολυ δυσκολο να ειναι αριστοκρατισσα :think:το πιθανοτερο ειναι να ειναι απο κα'να χωριο.Ειναι πρακτικα αδυνατον μια γυναικα κατοικος Μοσχας ή Αγιας Πετρουπολης (Μιλαω για κοπελα που εχει μεγαλωσει εκει και δεν εχει ερθει απο αλλη πολη).Ειναι σα να μου πειτε οτι ενας Ελληνας παντρευτηκε Πακιστανη ή Αλβανη και πηγε να ζησει μονιμα Πακισταν ή Αλβανια :2funny:!Οι (Ρωσσιδες) που ερχονται στην Ελλαδα (μιλαω για το 99%) δεν εχουν καν  Ρωσσικα διαβατηρια στην καλητερη περιπτωση ειναι απο Ουκρανια αν και συνηθως απο Μολδαβια!Για της Βουλγαρες δεν μιλαω καν ειναι σε πρωτογονη κατασταση!.....

Επισκέπτης
Καταρχην οπως εχω γραψει μια Ρωσσιδα για να ερθει στην Ελλαδα να μεινει μονιμα ειναι πολυ δυσκολο να ειναι αριστοκρατισσα :think:το πιθανοτερο ειναι να ειναι απο κα'να χωριο.Ειναι πρακτικα αδυνατον μια γυναικα κατοικος Μοσχας ή Αγιας Πετρουπολης (Μιλαω για κοπελα που εχει μεγαλωσει εκει και δεν εχει ερθει απο αλλη πολη).Ειναι σα να μου πειτε οτι ενας Ελληνας παντρευτηκε Πακιστανη ή Αλβανη και πηγε να ζησει μονιμα Πακισταν ή Αλβανια :2funny:!Οι (Ρωσσιδες) που ερχονται στην Ελλαδα (μιλαω για το 99%) δεν εχουν καν  Ρωσσικα διαβατηρια στην καλητερη περιπτωση ειναι απο Ουκρανια αν και συνηθως απο Μολδαβια!Για της Βουλγαρες δεν μιλαω καν ειναι σε πρωτογονη κατασταση!.....

Δηλ. μᾶς λέγετε ὅτι Ἑλλὰς/ Ῥωσσία = Πακιστὰν/ Ἑλλάς.

Ἀποσυνδεθῆτε.

Θέσατε τὴν κεφαλὴν σας ὑπὸ ψυχροῦ ὕδατος ἐκ τοῦ καταιονητῆρος.

Πίετε καφέν.

Ἐπανασυνδεθῆτε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......οι δε Ρωσσιδες ή Ουκρανες που γνωριζουν οι Ελληνες ειναι γυναικες τελειωμενες στην Ρωσσια!Τα ειχε πει και ο Ιωσηφ και ειχε βρισει πολλους :2funny:!ελεγε:Ειστε 25+ ετων και βρισκεται μια γυναικα 35+ με παιδι και την ερωτευεστε! :2funny:.Μια τετοια Ρωσσιδα απο μια επαρχιακη πολη της Ρωσσιας ΧΩΡΙς ΔΙΚΟ ΤΗς ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ αφου το πιθανοτερο ειναι να ειναι απο το κοντινοτερο χωριο :rockon:!Δηλαδη εργαζεται σε μια πολη 500.000+ κατοικων παιρνει 10.000-20.000 ρουβλια το μηνα (250-500 Ευρω) συνηθως νοικιαζουνε 2 ή 3 κοπελες ενα διαμερισμα 6000-12000 ρουβλια εξαρταται απο την πολη (150-300 Ευρω).Αν εχει παιδι μενει με τη μανα της στο χωριο που ειναι οι γονεις της και συνηθως πηγαινει εκει τα σαββατοκυριακα.Μια τετοια κοπελα στη Ρωσσια ειναι ΣΑΝ ΝΕΚΡΗ!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑς!Για αυτην ομως ειναι μια λυση η Ελλαδα και ειναι πιθανον να ερθει να μεινει στην Ελλαδα!.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....Τωρα τη αρχοντια μπορει να εχει μια τετοια κοπελα δεν μπορω να ξερω? :2funny:Βεβαια σε σχεση με της Μολδαβες και της Βουλγαρες που εχει γεμισει η Ελλαδα σιγουρα μια τετοια κοπελα θα εχει αρχοντια.Οσο για σενα Μπακαλη ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΜΑς ΒΛΕΠΟΥΝ!ειτε το θες ειτε οχι.Σαν μια τριτοκοσμικη χωρα χρεωκοπημενη!Βεβαια εδω φταινε και οι δημοσιογραφοι που τα παραλενε.Ο κοσμος εδω νομιζει οτι ολοι αυτοι οι (Αγανακτησμενοι) στην Ελλαδα ειναι ανθρωποι που δεν εχουνε να φανε :2funny:!Και γι' αυτο βγαινουν στους δρομους και δερνονται! :2funny: :rockon:!Η γνωμη μου για την Ελλαδα ειναι :Οι συνθηκες διαβιωσης ειναι ΦΡΙΧΤΕς!Σιγουρα στο Πακισταν ειναι πολυ χειροτερα :2funny:!Αλλα και στην Ελλαδα να ζει κανεις δεν ειναι οτι καλητερο!Οπως εχω επανελημενα πει στην  Ελλαδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΕΠΙΔΗΞΗ ΦΤΩΧΙΑς! :2funny:Να κυκλοφωρεις ντυμενος απλα με ενα κινητο που δεν κοστιζει πανω απο 40 ΕΥΡΩ αν θελεις να μην εχεις προβληματα!Αν πας στο εξωτερικο μιλαω για νορμαλ χωρες  θα δεις οτι η Ελλαδα ειναι πολυ πισω σε ολα!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.346
Πόντοι
6.495
Άλλο φρούτο τελείως.
Γνωρίζω δύο περιπτώσεις ελλήνων παντρεμένους με ρωσσίδες,
που γνώρισαν στη ρωσσία. Η μία από αυτές , είναι πρότυπο αριστοκράτισσας.
Σιχαίνεται (η συγκεκριμένη) τις Ρωσσίδες (συμπατιρώτισσές της) που είναι στην Ελλάδα
και δεν θέλει κανενα νταραβέρι μαζί τους.
Τις χαρακτηρίζει γενικώς όλες, ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Τυχαίο ;; Δε νομίζω !!

Καλά, άμα ακούς γκόμενα να κράζει συλλήβδην όλες τις συμπατριώτισσές της το πιθανότερο είναι να είναι η ίδια η μεγαλύτερη πουτάνα ή να αισθάνεται ιδιαίτερα μειονεκτικά για την καταγωγή της (να είναι κακομοίρα και βλαχαδερό δηλαδή). Έχω κι εγώ ένα φίλο που παντρεύτηκε ρωσίδα που τη γνώρισε ως τουρίστρια στην Αθήνα και τις έλεγε όλες πουτάνες αλλά αυτή αποδείχθηκε η μεγαλύτερη όλων (χωρίσανε τώρα).

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.346
Πόντοι
6.495
Κανονική τουρίστρια από αυτές που πάνε στην Ακρόπολη  :2funny:

Stories