master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι συνεχεια ρε τον νοεμβρη παω για δευτερη φορα.ζηλιαρη.Ενταξη εσυ εισαι που εχης πηδηξη γυναικες σε ολο τον κοσμο,και φευγης συνεχεια για ταυλανδη!
τι συνεχεια ρε τον νοεμβρη παω για δευτερη φορα.ζηλιαρη.Ενταξη εσυ εισαι που εχης πηδηξη γυναικες σε ολο τον κοσμο,και φευγης συνεχεια για ταυλανδη!
σε ειχα και για ξυπνιο ρε μαστερουη.τι συνεχεια ρε τον νοεμβρη παω για δευτερη φορα.ζηλιαρη.
θελεις παρεα?τι συνεχεια ρε τον νοεμβρη παω για δευτερη φορα.ζηλιαρη.
Ειμαι.σε ειχα και για ξυπνιο ρε μαστερουη.
Φιλαρακι ελα θα ειμαστε μεγαλη παρεα.αλλα υποψην οτι δεν παμε για πορνοεκδρομη.παμε σε νησακι που δεν εχει και πολυ νυχτερινη ζωη.θελεις παρεα?
Ειμαι.
Και τοτε γιατι να μην παμε στα Κουφονησια?Φιλαρακι ελα θα ειμαστε μεγαλη παρεα.αλλα υποψην οτι δεν παμε για πορνοεκδρομη.παμε σε νησακι που δεν εχει και πολυ νυχτερινη ζωη.
υποψην οτι δεν παμε για πορνοεκδρομη.παμε σε νησακι που δεν εχει και πολυ νυχτερινη ζωη.
Κι εγω μονο μερα αδελφε.Είναι υποχρεωτικό να γαμάς νύχτα πουτάνες;;;
Εγώ αφότου παντρεύτηκα , τις γαμάω αποκλειστικά μέρα!
Κι εγω μονο μερα αδελφε.
Τη νυχτα ψιλοσκιαζομαι.
Τυπε μου εμεις δουλευουμε το καλοκαιρι 3 μηνες σε ενα καραβι.δεν εχουμε την πολυτελεια να παμε σε κανενα νησακι πια..για αυτο την κανουμε μονο χειμωνα.Και τοτε γιατι να μην παμε στα Κουφονησια?
Αμαν με αυτο το καραβι απο τοτε που σε ξερω,δηλ γιατι πας σε νησακι διχως νυχτερινη ζωη,δεν μιλαω για πουτανες και τετοια,εγκυκλοπεδικα ρωταω!Τυπε μου εμεις δουλευουμε το καλοκαιρι 3 μηνες σε ενα καραβι.δεν εχουμε την πολυτελεια να παμε σε κανενα νησακι πια..για αυτο την κανουμε μονο χειμωνα.
Δεν ζηλευω μπρε!καλα να περναμε ολοι!τι συνεχεια ρε τον νοεμβρη παω για δευτερη φορα.ζηλιαρη.
Καλο παιδι ειναι μονο παρεκτρεπετε μερικες φορες!Εισαι ξύπνιος ,με την έννοια οτι δεν έχεις πέσει ακόμα για ύπνο .
Ξύπνιος ,το αντίθετο εκείνου που κοιμάται.
Όσον αφορά το έξυπνος ,αυτό ακόμα δεν το έχεις αποδείξει.
Τωρα μιλας καλα τυπε!Είναι υποχρεωτικό να γαμάς νύχτα πουτάνες;;;
Εγώ αφότου παντρεύτηκα , τις γαμάω αποκλειστικά μέρα!
Οποιος την νυχτα περπατη λασπες και σ..... πατηΚι εγω μονο μερα αδελφε.
Τη νυχτα ψιλοσκιαζομαι.
Οχι λυκακι φιλαρακια ειμαστε ολοι !τον μαστερ εδιωχνα ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Οχι λυκακι φιλαρακια ειμαστε ολοι !
Τωρα μιλας καλα τυπε!
Ειδικα απο τις τελευταιες μακρια,σιγουρα την μερα εχουν λιγοτερη δουλεια!Μέρα έχουν λιγότερη δουλειά,
είναι πιο φρέσκιες και κάθονται περισσότερο
Και είναι και πιο ξεκούραστες.
Αυτό που δεν πρέπει να κάνει κανείς ποτέ
είναι να τρώει cg Σάββατο βράδι.
Μεγάλο φέσι. Φόλα σκέτη.
Αρπαχτή του θανάτου.