Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ελα ρε,ενα χαζο εχη το σαιτ,με αυτον θα ασχολουμαστε συνεχεια? :2funny: :2funny: :2funny:αφου δεν τον παιζη κανης,σε λιγες μερες που θα γινη συγκεντρωση ελα και συ για να δης αυτες που δεν εχω :2funny:

θα γίνει εκεί που είσαι ή στερεά ελλάδα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ελα ρε,ενα χαζο εχη το σαιτ,με αυτον θα ασχολουμαστε συνεχεια? :2funny: :2funny: :2funny:αφου δεν τον παιζη κανης,σε λιγες μερες που θα γινη συγκεντρωση ελα και συ για να δης αυτες που δεν εχω :2funny:
Ναι τυπε μου εγω ειμαι ο χαζος.τι εκανες πηγες στα χωρια που ζουν μονο γυναικες δικε μου;εγω και ο απολυτος ετοιμαζουμε ηδη βαλιτσες για εκει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι τυπε μου εγω ειμαι ο χαζος.τι εκανες πηγες στα χωρια που ζουν μονο γυναικες δικε μου;εγω και ο απολυτος ετοιμαζουμε ηδη βαλιτσες για εκει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν εχω αναγκη να παω στα χωρια που ζουν ,αν και εχω παη,τωρα τον απολυτο την τον ανακατεβης,φιλαρακι σου ειναι?δεν πας να απαντησης στον ιπποτη στο θρεντ απο ρωσσια με αγαπη?κατι σε ρωταη! :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν εχω αναγκη να παω στα χωρια που ζουν ,αν και εχω παη,τωρα τον απολυτο την τον ανακατεβης,φιλαρακι σου ειναι?δεν πας να απαντησης στον ιπποτη στο θρεντ απο ρωσσια με αγαπη?κατι σε ρωταη! :grin:
Μου αρεσει που ενω ξερεις οτι λες ψεματα,επιμενεις στην ιδια μαλακια,λες και δεν μπορεις να βαλεις λιγο το μυαλο να δουλεψει,να σκεφτεις οτι αυτο ειναι αδυνατον να υπαρχει.
σκεψου το λιγο,και μην γελοιοποιησε.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

σωτηρακη, καμια μη ανατολικη εχεις διακορευσει? τσαμπα, εννοω.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και εσυ με διασκεδαζης,παντα τιποτα επι της ουσιας!

ποια ειναι η ουσια? να βρισκεις την καθε αναξιοπαθουσα, αβρακωτη ανατολικη και να το παιζεις αντρας?

οποιος εχει αρχιδια, βρισκει γκομενα ανταξια και ισοβαρη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και εσυ με διασκεδαζης,παντα τιποτα επι της ουσιας!
το θεμα ειναι οτι επι της ουσιας εσυ δεν λες τιποτα,παρα μονο ψεματα και μπαρουφες.ασε τον Σεβαλιε να μιλαει,που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο ανθρωπος ξερει τα πραγματα και τα λεει οπως ειναι,χωρις μαλακιες.
Ξερει πραγματικα τις γυναικες στην ρωσσια,τα γουστα τους,και δεν τα παρουσιαζει ολα τελεια.Αυτο ειναι που εκνευριζει στην περιπτωση σου τα μελη εδω.Κοψε τις μπαρουφες,ξεκινα να μιλας ωραια και σωστα,και
θα δεις οτι ολο και περισσοτεροι θα αρχισουν να σε παιρνουν στα σοβαρα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ποια ειναι η ουσια? να βρισκεις την καθε αναξιοπαθουσα, αβρακωτη ανατολικη και να το παιζεις αντρας?

οποιος εχει αρχιδια, βρισκει γκομενα ανταξια και ισοβαρη.
Και ποιος σου ειπε οτι ειναι ολες αναξιοπαθουντες,εσυ και μερικοι αλλοι ειστε προφεσορες και τα ξερετε ολα,αρκεστητε στο μαζακι και στο λαδακι και αφηστε μας εμας με τις αναξιοπαθουντες μιας και βρισκετε γκομενες στα μαζατσιδικα,οχι ομως οτι δεν πρατετε σωστα :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το θεμα ειναι οτι επι της ουσιας εσυ δεν λες τιποτα,παρα μονο ψεματα και μπαρουφες.ασε τον Σεβαλιε να μιλαει,που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο ανθρωπος ξερει τα πραγματα και τα λεει οπως ειναι,χωρις μαλακιες.
Ξερει πραγματικα τις γυναικες στην ρωσσια,τα γουστα τους,και δεν τα παρουσιαζει ολα τελεια.Αυτο ειναι που εκνευριζει στην περιπτωση σου τα μελη εδω.Κοψε τις μπαρουφες,ξεκινα να μιλας ωραια και σωστα,και
θα δεις οτι ολο και περισσοτεροι θα αρχισουν να σε παιρνουν στα σοβαρα.
Βλεπω εσυ το τι απαντας επι της ουσιας,πηγαινε στην αρχη του θρεντ και ξεστραβοσου,οταν εγω μιλαω εσεις μαλακιζεστε με σπαμ!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και ποιος σου ειπε οτι ειναι ολες αναξιοπαθουντες,εσυ και μερικοι αλλοι ειστε προφεσορες και τα ξερετε ολα,αρκεστητε στο μαζακι και στο λαδακι και αφηστε μας εμας με τις αναξιοπαθουντες μιας και βρισκετε γκομενες στα μαζατσιδικα,οχι ομως οτι δεν πρατετε σωστα :2funny:

αγαπητε μου ικανοποιουμε την λαγνεια μας με ολα τα προιοντα που προσφερει η αγορα. τιμια. και τις περισσοτερες φορες διακορευοντας ισαξιες τις οποιες εχουμε κατακτισει ανευ πληρωμης. εκει ειναι η ικανοποιηση.

δεν θα μπορουσα ποτε ομως να διακορευσω καποια υυποδιεστερη, λογω θεσης, οικονομικης η μη. δεν θα μου σηκωνοταν. εσεαν, προφανως, σπου σηκωνεται μονο ετσι. δεν εισαι ο μονος, μην το περνεις προσωπικα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πετ ακούω, χαζό βλέπω, Πρόεδρος επί των θεμάτων, στο σωστό θρεντ είμαι.. :dancing:

τι λέει παίδες? η βαρεμάρα και η μλκ σας πείραξε σήμερα? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom