sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ελα ρε,ενα χαζο εχη το σαιτ,με αυτον θα ασχολουμαστε συνεχεια?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ελα ρε,ενα χαζο εχη το σαιτ,με αυτον θα ασχολουμαστε συνεχεια?
Ελα ρε,ενα χαζο εχη το σαιτ,με αυτον θα ασχολουμαστε συνεχεια?![]()
![]()
αφου δεν τον παιζη κανης,σε λιγες μερες που θα γινη συγκεντρωση ελα και συ για να δης αυτες που δεν εχω
![]()
Στερεα Αθηναθα γίνει εκεί που είσαι ή στερεά ελλάδα?
Στερεα Αθηνα![]()
Δες πμ.
Ναι τυπε μου εγω ειμαι ο χαζος.τι εκανες πηγες στα χωρια που ζουν μονο γυναικες δικε μου;εγω και ο απολυτος ετοιμαζουμε ηδη βαλιτσες για εκειΕλα ρε,ενα χαζο εχη το σαιτ,με αυτον θα ασχολουμαστε συνεχεια?![]()
![]()
αφου δεν τον παιζη κανης,σε λιγες μερες που θα γινη συγκεντρωση ελα και συ για να δης αυτες που δεν εχω
![]()
Δεν εχω αναγκη να παω στα χωρια που ζουν ,αν και εχω παη,τωρα τον απολυτο την τον ανακατεβης,φιλαρακι σου ειναι?δεν πας να απαντησης στον ιπποτη στο θρεντ απο ρωσσια με αγαπη?κατι σε ρωταη!Ναι τυπε μου εγω ειμαι ο χαζος.τι εκανες πηγες στα χωρια που ζουν μονο γυναικες δικε μου;εγω και ο απολυτος ετοιμαζουμε ηδη βαλιτσες για εκει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου αρεσει που ενω ξερεις οτι λες ψεματα,επιμενεις στην ιδια μαλακια,λες και δεν μπορεις να βαλεις λιγο το μυαλο να δουλεψει,να σκεφτεις οτι αυτο ειναι αδυνατον να υπαρχει.Δεν εχω αναγκη να παω στα χωρια που ζουν ,αν και εχω παη,τωρα τον απολυτο την τον ανακατεβης,φιλαρακι σου ειναι?δεν πας να απαντησης στον ιπποτη στο θρεντ απο ρωσσια με αγαπη?κατι σε ρωταη!![]()
Δεν εχω αναγκη να παω στα χωρια που ζουν ,αν και εχω παη,τωρα τον απολυτο την τον ανακατεβης,φιλαρακι σου ειναι?δεν πας να απαντησης στον ιπποτη στο θρεντ απο ρωσσια με αγαπη?κατι σε ρωταη!![]()
Αλλος με την βαρκα μας,αργησες και ειχα αρχιση να ανυσηχωσωτηρακη, καμια μη ανατολικη εχεις διακορευσει? τσαμπα, εννοω.
Αλλος με την βαρκα μας,αργισες και ειχα αρχιση να ανυσηχω![]()
Και εσυ με διασκεδαζης,παντα τιποτα επι της ουσιας!εισαι το pet μου. ειπα να σου ριξω ενα χαδι. με διασκεδαζεις αφανταστα.
Και εσυ με διασκεδαζης,παντα τιποτα επι της ουσιας!
το θεμα ειναι οτι επι της ουσιας εσυ δεν λες τιποτα,παρα μονο ψεματα και μπαρουφες.ασε τον Σεβαλιε να μιλαει,που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο ανθρωπος ξερει τα πραγματα και τα λεει οπως ειναι,χωρις μαλακιες.Και εσυ με διασκεδαζης,παντα τιποτα επι της ουσιας!
Και ποιος σου ειπε οτι ειναι ολες αναξιοπαθουντες,εσυ και μερικοι αλλοι ειστε προφεσορες και τα ξερετε ολα,αρκεστητε στο μαζακι και στο λαδακι και αφηστε μας εμας με τις αναξιοπαθουντες μιας και βρισκετε γκομενες στα μαζατσιδικα,οχι ομως οτι δεν πρατετε σωσταποια ειναι η ουσια? να βρισκεις την καθε αναξιοπαθουσα, αβρακωτη ανατολικη και να το παιζεις αντρας?
οποιος εχει αρχιδια, βρισκει γκομενα ανταξια και ισοβαρη.
Βλεπω εσυ το τι απαντας επι της ουσιας,πηγαινε στην αρχη του θρεντ και ξεστραβοσου,οταν εγω μιλαω εσεις μαλακιζεστε με σπαμ!το θεμα ειναι οτι επι της ουσιας εσυ δεν λες τιποτα,παρα μονο ψεματα και μπαρουφες.ασε τον Σεβαλιε να μιλαει,που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο ανθρωπος ξερει τα πραγματα και τα λεει οπως ειναι,χωρις μαλακιες.
Ξερει πραγματικα τις γυναικες στην ρωσσια,τα γουστα τους,και δεν τα παρουσιαζει ολα τελεια.Αυτο ειναι που εκνευριζει στην περιπτωση σου τα μελη εδω.Κοψε τις μπαρουφες,ξεκινα να μιλας ωραια και σωστα,και
θα δεις οτι ολο και περισσοτεροι θα αρχισουν να σε παιρνουν στα σοβαρα.
Και ποιος σου ειπε οτι ειναι ολες αναξιοπαθουντες,εσυ και μερικοι αλλοι ειστε προφεσορες και τα ξερετε ολα,αρκεστητε στο μαζακι και στο λαδακι και αφηστε μας εμας με τις αναξιοπαθουντες μιας και βρισκετε γκομενες στα μαζατσιδικα,οχι ομως οτι δεν πρατετε σωστα![]()