Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βλεπω εσυ το τι απαντας επι της ουσιας,πηγαινε στην αρχη του θρεντ και ξεστραβοσου,οταν εγω μιλαω εσεις μαλακιζεστε με σπαμ!
Ρε τυπε εσυ εχεις γαμησει το θρεντ,αντι να γινεται μια συζητηση,κανεις σπαμ συνεχως με βιντεακια απο ρωσσιδες που δηθεν ειναι σε διαφορα date sites.Λες και το πιπινι το 20χρονο θα ερωτευτει εσενα τον 45αρι η εμενα τον 37αρι.εχω μιλησει με πολλους εδω μεσα,αλλωστε και εγω ειχα σχεσεις και με αλλοδαπες.εσυ το γαμας το θρεντ.θες να ποσταρεις βιντεακια,φτιαξε ενα θρεντ μονο με βιντεακια απο ρωσσιδες.δεν μπορω να καταλαβω εσενα τι σου προσφερει να τα ποσταρεις.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αγαπητε μου ικανοποιουμε την λαγνεια μας με ολα τα προιοντα που προσφερει η αγορα. τιμια. και τις περισσοτερες φορες διακορευοντας ισαξιες τις οποιες εχουμε κατακτισει ανευ πληρωμης. εκει ειναι η ικανοποιηση.

δεν θα μπορουσα ποτε ομως να διακορευσω καποια υυποδιεστερη, λογω θεσης, οικονομικης η μη. δεν θα μου σηκωνοταν. εσεαν, προφανως, σπου σηκωνεται μονο ετσι. δεν εισαι ο μονος, μην το περνεις προσωπικα.
Δηλ.μια φτωχη ελληνιδα δεν θα την πηδαγατε αγαπητε συναγωνιστη?και δεν το παιρνω προσωπικα!Εχω κατακτηση αρκετες γυναικες ανευ χρηματος,ειμασταν και εμεις ποιο νεοι καποτε,αν και τωρα ακομα διακορευω ανευ πληρωμης,αλλα μην μιλας για τιμιοτητα αφου διακορευης στην αγορα γυναικες που εχουν χρηματικη αναγκη και αρα ειναι υποδιεστερες οικονομικα για να κανουν αυτη την δουλεια!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δηλ.μια φτωχη ελληνιδα δεν θα την πηδαγατε αγαπητε συναγωνιστη?και δεν το παιρνω προσωπικα!Εχω κατακτηση αρκετες γυναικες ανευ χρηματος,ειμασταν και εμεις ποιο νεοι καποτε,αν και τωρα ακομα διακορευω ανευ πληρωμης,αλλα μην μιλας για τιμιοτητα αφου διακορευης στην αγορα γυναικες που εχουν χρηματικη αναγκη και αρα ειναι υποδιεστερες οικονομικα για να κανουν αυτη την δουλεια!

ειστε βλαξ. σας αφηνω στους ομοιους σας. καλο σας βραδυ!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το θεμα ειναι οτι επι της ουσιας εσυ δεν λες τιποτα,παρα μονο ψεματα και μπαρουφες.ασε τον Σεβαλιε να μιλαει,που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο ανθρωπος ξερει τα πραγματα και τα λεει οπως ειναι,χωρις μαλακιες.
Ξερει πραγματικα τις γυναικες στην ρωσσια,τα γουστα τους,και δεν τα παρουσιαζει ολα τελεια.Αυτο ειναι που εκνευριζει στην περιπτωση σου τα μελη εδω.Κοψε τις μπαρουφες,ξεκινα να μιλας ωραια και σωστα,και
θα δεις οτι ολο και περισσοτεροι θα αρχισουν να σε παιρνουν στα σοβαρα.
Μιλας και εσυ/καταρχας γιατι ανακατευεσε σε συζητηση με αλλο μελλος να απαντας σε αυτα που σου παραθετω,αλλα οπου δεν σε βολευη αλλα λογια και παραμυθια να αγαπιομαστε!και αν δεν γουσταρης το θρεντ πηγαινε αλλου!

Επισκέπτης
το θεμα ειναι οτι επι της ουσιας εσυ δεν λες τιποτα,παρα μονο ψεματα και μπαρουφες

Μην τα λες αυτά,
γιατί θα σου βάλει βιντεάκια από το youtube όλες τις ρωσίδες/λευκορωσίδες/ουκρανές/λεττονές/εσθονές/τάρταρες playmates από το 1991 μέχρι το 2011
και μετά θα σου πετάξει και όλες τις ρωσίδες miss-penthouse.
Μιλάμε 134 σελίδες σεντόνι βιντεάκια youtube θα πετάξει το άτομο ...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πετ ακούω, χαζό βλέπω, Πρόεδρος επί των θεμάτων, στο σωστό θρεντ είμαι.. :dancing:

τι λέει παίδες? η βαρεμάρα και η μλκ σας πείραξε σήμερα? :grin:
Μην δινης σημασια,στο ιδιο εργο θεατες!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μην τα λες αυτά,
γιατί θα σου βάλει βιντεάκια από το youtube όλες τις ρωσίδες/λευκορωσίδες/ουκρανές/λεττονές/εσθονές/τάρταρες playmates από το 1991 μέχρι το 2011
και μετά θα σου πετάξει και όλες τις ρωσίδες miss-penthouse.
Μιλάμε 134 σελίδες σεντόνι βιντεάκια youtube θα πετάξει το άτομο ...
Βλεπης που ασχολησε?αν δεν υπηρχαν τα βιντεακια δεν θα μπαινατε στο κοπο να απαντησετε,αλλα βλεπω οτι τα παρακολουθητε με καθε λεπτομερια,ενδιαφερον!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε παιδια, μια ερωτηση:

αφου οι σκεψεις σας δεν συγκλινουν γτ εχετε πεσει πανω στον ανθρωπο τοσα ατομα και λετε τα δικα σας?

ο καθενας εχει κριτικη σκεψη και καταλαβαινει μεχρι ποιο σημειο μπορει να αντικρουσει τα επιχειρηματα του αλλου...εσεις μαλλον δεν βρηκατε ακομη το σημειο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παιδια, μια ερωτηση:

αφου οι σκεψεις σας δεν συγκλινουν γτ εχετε πεσει πανω στον ανθρωπο τοσα ατομα και λετε τα δικα σας?

ο καθενας εχει κριτικη σκεψη και καταλαβαινει μεχρι ποιο σημειο μπορει να αντικρουσει τα επιχειρηματα του αλλου...εσεις μαλλον δεν βρηκατε ακομη το σημειο!
Εισαι λαθος εδω,δεν ειναι θεμα αν συγκλινουν οι σκεψεις μας,η φιδεμπορια ειναι το θεμα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ρε παιδια, μια ερωτηση:

Τωρα ειπες το σωστο,αυτοι προσπαθουν να αποδειξουν οτι εχουν δικιο και τα ξερουν ολα και οι αλλοι οχι,και θεωρουν τεκμιριωμενη την απαντηση τους και την αποψη τους,ενω οι αλλοι εχουν αδικο,στο φιναλε σε οποιον δεν αρεση ας μην απαντα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το thread λέγεται  "Ο Μονόλογος του τρελού sotirof" ?????
Θα μου μιλας οπως σου μιλαω,ομορφα και ωραια,εγω σεβομε την αποψη σου και σου απανταω,εσυ με αποκαλης τρελο,ο νοων νοητο!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εισαι λαθος εδω,δεν ειναι θεμα αν συγκλινουν οι σκεψεις μας,η φιδεμπορια ειναι το θεμα.
Ενταξη εσυ εισαι που εχης πηδηξη γυναικες σε ολο τον κοσμο,και φευγης συνεχεια για ταυλανδη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom