House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αυτή είναι η εύκολη λύση παίχτη μουεγω ειμαι ρεαλιστης φιφτη φιφτη ολες η μαλακιες παντα φταιν και οι δυο!!!
Αυτή είναι η εύκολη λύση παίχτη μουεγω ειμαι ρεαλιστης φιφτη φιφτη ολες η μαλακιες παντα φταιν και οι δυο!!!
γμτ.σαν λουλα παντου γαμας τις συζητησεις,και γενικα να μιλησω στην γλωσσα σου ολα τα μουνια ροζ ειναι τωρα δεν ξερω για κρυες και ζεστες πουτσες ευκαιρια να ανοιξω και ενα θρεντακι αλλα στεγνη σε κοβω και αραχνιασμενηΜουνί έχουμε εμείς.. για πούτσες καυτές που ζητούν να κουρνιάσουν στην θαλπωρή του αψεγάδιαστου ροζ μουνιού μας..οπότε δείχνουμε μηδενική ανοχή στις κρυες πουτσες εν τέλει.
σιγά ρε, άρχισες τα μέα κούλπα
άκου δε φταίει η γυναίκα
αλλά από την άλλη θα μου πεις αυτός που την επέλεξε τη σάπια να τη λουστεί...
αλλα στεγνη σε κοβω και αραχνιασμενη
λαθος η δυσκολη ειναι γιατι ο εγωιστης παντα λεει οτι φταιει ο αλλος και εκεινος οχι,δλδ.τι κανουμε λεμε και οι δυο εσυ φταις οχι εσυ φταιςη απαριθμουμε τα λαθη μας και νικητης ειναι...........Αυτή είναι η εύκολη λύση παίχτη μου
καθολου εχουν γνωση οι φυλακες!!!!!!!!!!σε φαγανε οι λαθος εκτιμησεις παρεδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
bla,bla,bla σιγά θα σου φύγει κανας πόντοςΜουνί έχουμε εμείς.. για πούτσες καυτές που ζητούν να κουρνιάσουν στην θαλπωρή του αψεγάδιαστου ροζ μουνιού μας..οπότε δείχνουμε μηδενική ανοχή στις κρυες πουτσες εν τέλει.
Πρόσεχε μη σου ρίξει κανά μουνίΠαλι η καριολα;
καπου θα την στριμωξω την Λουκια :S
καλα και αυτο το ενχειρησες?του αψεγάδιαστου ροζ μουνιού μας.
το έβαψε φέτος το Πάσχακαλα και αυτο το ενχειρησες?
Πρόσεχε μη σου ρίξει κανά μουνί
μην είναι βαρύ φοβάμαι
Μουνί έχουμε εμείς.. για πούτσες καυτές που ζητούν να κουρνιάσουν στην θαλπωρή του αψεγάδιαστου ροζ μουνιού μας..οπότε δείχνουμε μηδενική ανοχή στις κρυες πουτσες εν τέλει.