ρε δεν το πιασες αλλο εννοουσα με το χρωμα
δηλ.?????????????????
ρε δεν το πιασες αλλο εννοουσα με το χρωμα
δες πμ.δηλ.?????????????????
δες πμ.
γμτ. ξεχασα με το περιστερι ερχετεδεν έχει έρθει ακόμα
γμτ. ξεχασα με το περιστερι ερχετε
Απο που το εστειλες το περιστερι ?γμτ. ξεχασα με το περιστερι ερχετε
γεια σου δημητρη απο τα ξεναΑπο που το εστειλες το περιστερι ?
καλη ξεκουραση σε ολους μας!!!!Παίδες καληνυχτώ καλά τα είπαμε σήμερα ήρθε η ώρα για ξεκούραση γιατί αύριο έχουμε πολλά ζητήματα να τακτοποιήσουμε.....
γεια σου δημητρη απο τα ξενα
[youtube=425,350]wXQI3gZIhhg[/youtube]ακουει κανεις?
ακουει κανεις?
καλησπερα,κατα βαθος εισαι καλο παιδι και γουσταρεις χαβαλε,εχει ζεστη στο καμπο?ελα ρε παρεδρε
ειδα φως κτλ κτλ κτλ...
καλην εσπερα λοιπον
δεν αρχινισατε ακομα;
καλα δουλευομαστε δηλαδης;
δωστε ρωσιδια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καλησπερα και σε σενα!!Καλησπέρα president!
καλησπερα,κατα βαθος εισαι καλο παιδι και γουσταρεις χαβαλε,εχει ζεστη στο καμπο?
4 χρονακια εχω ζηση εκει,και μενα εχουν καει,ζεσυη τρελλη και ομιχλη το πρωι γαματα,εχει και ωραιες λαρισσαιες μονο να μην ανοιξουν το στομα τους,βρε ξεκοληστε καμια φορα,με τα περι ρωσιας,νταξη οποιος εχει γκομενα η γυναικα να μιλαει αλλα τα αλλα παιδια ευελπιστουν αφου και εγω φερωμε ωραια στις δικες μας και παλι γαμαν @@ ποση υπομονη ναχεις?την εκανα απο εκει ρε συ,καηκανε τα αρχιδια μου απο την ζεστα
και τα ματακια μου απο τις Λαρισσαιες
Τραβα μια βολτουλα απο κει και θα αναθεωρησεις
Καθημερινες ομως ε;Οχι Σ/Κ...
Θα νομιζεις οτι εισαι στο Μινσκ
χαχαχαχαχαχα
4 χρονακια εχω ζηση εκει,και μενα εχουν καει,ζεσυη τρελλη και ομιχλη το πρωι γαματα,εχει και ωραιες λαρισσαιες μονο να μην ανοιξουν το στομα τους,βρε ξεκοληστε καμια φορα,με τα περι ρωσιας,νταξη οποιος εχει γκομενα η γυναικα να μιλαει αλλα τα αλλα παιδια ευελπιστουν αφου και εγω φερωμε ωραια στις δικες μας και παλι γαμαν @@ ποση υπομονη ναχεις?