House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
ελληνιδες ρε και τα μυαλα στα καγκελα σε λεω
απλα θελουν τον τροπο τους
Μεθυσμένοι ή ξεμέθυστοι?Οι Ρώσσοι τί λένε σαν γκόμενοι?Είναι ωραία μωρά?Γαμάνε καλά άραγες?
επειδη ειμουν 18 χρονια μαζι τους και κτυπησα το κεφαλι μου στα καγκελα ειπα να αλλαξω,δοκιμασα διαφορες εθνικοτητες κακο ειναι ?τι αντρες ειμαστε!!και δεν ξερω ακομα τι θα συναντησω αλλα γενικα στα μυαλα ειναι πανω κατω ιδιες,αλλαζει ομως ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα,ανθελληνας δεν ειμαι αλλα ο καθις περναει καλα με οτι εχει!!ααααααα Σωτηριε,τα κοριτσα θελουν υπομονη και μετα καλο γαμησι
δεν ειναι αζαξ
δεν χρειαζονται και πολλα λογια,για ολες ισχυει αυτο
Λιγα και καλα,και ακομα καλυτερα πραξεις,αν με πιανιεις
μα ακριβως τετοιες μαλακιες λενε οπως λετε εσεις σε μας και την τσασαμεΟι Ρώσσοι τί λένε σαν γκόμενοι?Είναι ωραία μωρά?Γαμάνε καλά άραγες?
Ξεμέθυστοι βρε..Μεθυσμένοι γαμάνε τις Ρωσσίδες για να ξεχνάνε τι γαμάνε..Μια Ελληνίδα ξεμέθυστοι θα την γαμούσανΜεθυσμένοι ή ξεμέθυστοι?
Ξεμέθυστοι βρε..Μεθυσμένοι γαμάνε τις Ρωσσίδες για να ξεχνάνε τι γαμάνε..Μια Ελληνίδα ξεμέθυστοι θα την γαμούσαν
Πέρα από κάποια 16-18χρονα που τα γαμάνε ρωσοπόντιοι,θα τάχεις δει φαντάζομαι,δεν έχω ακούσει για κάτι άλλοΞεμέθυστοι βρε..Μεθυσμένοι γαμάνε τις Ρωσσίδες για να ξεχνάνε τι γαμάνε..Μια Ελληνίδα ξεμέθυστοι θα την γαμούσαν
Σε όλα παρακμή ρε γαμώτο αυτές οι κοπέλεςΠέρα από κάποια 16-18χρονα που τα γαμάνε ρωσοπόντιοι,θα τάχεις δει φαντάζομαι,δεν έχω ακούσει για κάτι άλλο
Και οι Ρωσίδες πάντως πίνουν πολύ,και όχι μόνο
Για ελληνίδες μιλάω εδώ αλλά τα 16χρονα όλα παρακμή είναι έτσι κι αλλιώς,εκτός μικρών εξαιρέσεωνΣε όλα παρακμή ρε γαμώτο αυτές οι κοπέλες
ενω εσεις ακμηΣε όλα παρακμή ρε γαμώτο αυτές οι κοπέλες
Ξεμέθυστοι βρε..Μεθυσμένοι γαμάνε τις Ρωσσίδες για να ξεχνάνε τι γαμάνε..Μια Ελληνίδα ξεμέθυστοι θα την γαμούσαν
επειδη ειμουν 18 χρονια μαζι τους και κτυπησα το κεφαλι μου στα καγκελα ειπα να αλλαξω,δοκιμασα διαφορες εθνικοτητες κακο ειναι ?τι αντρες ειμαστε!!και δεν ξερω ακομα τι θα συναντησω αλλα γενικα στα μυαλα ειναι πανω κατω ιδιες,αλλαζει ομως ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα,ανθελληνας δεν ειμαι αλλα ο καθις περναει καλα με οτι εχει!!
Απόλυτα σωστός ο παίχτης once againη γυναικα ποτε δεν φταιει,παντα εμεις φταιμε
γεννηθηκαμε για να φταιμε,και για τα δυσκολα
κατι δεν εκανες καλα φιλαρακι Σωτηριε
η γυναικα ποτε δεν φταιει,παντα εμεις φταιμε
αυτο ειναι το προβλημα και χαθηκε η μπαλλα και γαμησαν οι γυναικες ολους τους θεσμους,συμφωνω μαζι σου δεν διαφωνω αλλα απο τοτε που εφευβρεθηκε το συγνωμη ισωμα ολα λεμε!!κατι δεν εκανες καλα φιλαρακι Σωτηριε
η γυναικα ποτε δεν φταιει,παντα εμεις φταιμε
αμα το συνειδητοποιησεις αυτο το πολυ πολυ γενικο που σου λεω θα
περνας ΚΑΛΑ παντα(και που θελει ωρες να στο εξηγησω..),με οποια γυναικα
και να εισαι ανεξαρτητως φυλης
Μουνί έχουμε εμείς.. για πούτσες καυτές που ζητούν να κουρνιάσουν στην θαλπωρή του αψεγάδιαστου ροζ μουνιού μας..οπότε δείχνουμε μηδενική ανοχή στις κρυες πουτσες εν τέλει.ενω εσεις ακμη
εγω ειμαι ρεαλιστης φιφτη φιφτη ολες η μαλακιες παντα φταιν και οι δυο!!!σιγά ρε, άρχισες τα μέα κούλπα
άκου δε φταίει η γυναίκα
αλλά από την άλλη θα μου πεις αυτός που την επέλεξε τη σάπια να τη λουστεί...