Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Επισκέπτης
ωρα για ξεκουραση!!!!
Ευχαριστούμε...σπανακοτυρόπιττα νοτσι βετσερ μεχτερ μπόχουμ τριαλαριλαλο
μετα απο ατελειωτα σπαμ σε αυτο το θρεντ,ειναι ωρα να κανουμε καμια σοβαρη συζητηση!!!!
Δεν είναι σπαμ ,μην το παίρνεις έτσι..Πάρτο σαν βοήθεια για να μην νιώθεις οτι μιλάς μόνος σου.
ανασφαλεια!!!!!!!ενα θεμα με πολυ συζητηση!!πρεπει να το κατανιησουμε αυτο το θεμα!!!μαζι με την νοοτροπια,την κουλτουρα,και τον τροπο συμπεριφορας ειναι το κλειδι για μια καλη σχεση !!!
Δόθηκε και ο τίτλος συζήτησης..να δεις τώρα θα γίνει της πουτάνας ..θα φαγωθούν ποιός θα ποστάρει πρώτος..
εχω παρατηρησει οτι ολοι οι συναγωνιστες εχουν παντα κατι να πουνε,να εκφερουν γνωμη και αποψη αρνητικη ως επι το πλειστον τις περισσοτερες φορες για αυτες τις γυναικες,δεν μπαινουμε ομως στον κοπο να σκεφτουμε εμεις σε μια ξενη χωρα που παμε να ζησουμε να αγωνιστουμε για να καταφερουμε ενα στοχο πως θα συμπεριφερομασταν,δυσκολο ερωτημα!!!!
Δύσκολο ερώτημα ..γάμησε τα κι άφησε τα..γι'αυτό μάλλον δεν απαντούν οι απαίσιοι μπουρδελιάρηδες...σκατά να φάνε Σωτήρωφ..μίλα εσύ κι εγώ θα απαντάω να κάνουμε μπούγιο
επειδη το θεμα ειναι μεγαλο και θελη στοιχεια η συνεχεια αυριο!!!!
Ναι καλό μου..το θέμα είναι τεράστιο.. χρειάζεσαι σωστή βιβλιογραφία για να μιλήσεις.
Δες το καινούριο βιβλίο της Σβετλάνα Βλαχοξενεροτίκοβα με τίτλο "Μάθετε  πως να συμπεριφερεσθε στους χαφτομούνηδες στα dating sites" και θα καταλάβεις απίστευτα πράγματα για την νοοτροπία τους και το κοφτερό  μυαλό τους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
Ευχαριστούμε...σπανακοτυρόπιττα νοτσι βετσερ μεχτερ μπόχουμ τριαλαριλαλοΔεν είναι σπαμ ,μην το παίρνεις έτσι..Πάρτο σαν βοήθεια για να μην νιώθεις οτι μιλάς μόνος σου.  Δόθηκε και ο τίτλος συζήτησης..να δεις τώρα θα γίνει της πουτάνας ..θα φαγωθούν ποιός θα ποστάρει πρώτος..Δύσκολο ερώτημα ..γάμησε τα κι άφησε τα..γι'αυτό μάλλον δεν απαντούν οι απαίσιοι μπουρδελιάρηδες...σκατά να φάνε Σωτήρωφ..μίλα εσύ κι εγώ θα απαντάω να κάνουμε μπούγιοΝαι καλό μου..το θέμα είναι τεράστιο.. χρειάζεσαι σωστή βιβλιογραφία για να μιλήσεις.
Δες το καινούριο βιβλίο της Σβετλάνα Βλαχοξενεροτίκοβα με τίτλο "Μάθετε  πως να συμπεριφερεσθε στους χαφτομούνηδες στα dating sites" και θα καταλάβεις απίστευτα πράγματα για την νοοτροπία τους και το κοφτερό  μυαλό τους.
πωπω κουραγιο να τα διαβασεις ολ'αυτα και να απαντησεις :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ευχαριστούμε...σπανακοτυρόπιττα νοτσι βετσερ μεχτερ μπόχουμ τριαλαριλαλοΔεν είναι σπαμ ,μην το παίρνεις έτσι..Πάρτο σαν βοήθεια για να μην νιώθεις οτι μιλάς μόνος σου.  Δόθηκε και ο τίτλος συζήτησης..να δεις τώρα θα γίνει της πουτάνας ..θα φαγωθούν ποιός θα ποστάρει πρώτος..Δύσκολο ερώτημα ..γάμησε τα κι άφησε τα..γι'αυτό μάλλον δεν απαντούν οι απαίσιοι μπουρδελιάρηδες...σκατά να φάνε Σωτήρωφ..μίλα εσύ κι εγώ θα απαντάω να κάνουμε μπούγιοΝαι καλό μου..το θέμα είναι τεράστιο.. χρειάζεσαι σωστή βιβλιογραφία για να μιλήσεις.

καυλα, παλι μες τη μιρλα εισαι?

Επισκέπτης
καυλα, παλι μες τη μιρλα εισαι?
Εσύ Μεμάκι αντί να σχολιάζεις εμένα ,να απαντήσεις στον φουκαριάρη τον Σωτηρωφ που τον αφήσατε να γράφει μόνος του πλέον σε αυτό το θρεντ.Μας έχει φλομώσει στην καλησπέρα και την καληνύχτα και πάνω που είπε ο άνθρωπος να συζητήσει τον γράψατε στα ρωσιδόφιλα αρχιδάκια σας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
Εσύ Μεμάκι αντί να σχολιάζεις εμένα ,να απαντήσεις στον φουκαριάρη τον Σωτηρωφ που τον αφήσατε να γράφει μόνος του πλέον σε αυτό το θρεντ.Μας έχει φλομώσει στην καλησπέρα και την καληνύχτα και πάνω που είπε ο άνθρωπος να συζητήσει τον γράψατε στα ρωσιδόφιλα αρχιδάκια σας.
μην μιλας εσυ ματακια μου και μονο με την ομιλια σου χυνω :cum:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τα ρωσσιδοφιλα αρχιδακια μας μουρο μου ειναι απασχολημενα να παραγουν σπερματακι για τις καυλιαρες Ρωσσιδες μας, το ξερει ο Σωτος αυτο και δε παρεξηγει... ;)

Επισκέπτης
τα ρωσσιδοφιλα αρχιδακια μας μουρο μου ειναι απασχολημενα να παραγουν σπερματακι για τις καυλιαρες Ρωσσιδες μας, το ξερει ο Σωτος αυτο και δε παρεξηγει... ;)
Μπράβο μανάρι καλούς απογόνους σου εύχομαι
dancing-baby.jpg

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ναι μουρο μου ευτειχως εχω και σενα που με σκεφτεσε,τετοια ωρα τετοια λογια τα παιδια ειναι εξω αλλα  :knockinb:επειδη μουρθε εμενα πρεπει να απαντησουν?αφου και γω για πουτο παραλια πηγα,σε λιγο ουτε καλημερα ουτε καλησπερα θα λεω και θα με ψαχνετε,καποια ψυχη ειπε τα προσωπικα σας να τα λετε με πιμια και αυτο κανω βλεπεις τι ησυχια εχει?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.507
Πόντοι
216
sotirof ωραια τα θετεις τα θεματα, και οντως απο τη συζητηση μπορει κανεις να μαθει πολλα, αλλα το θεμα ειναι οτι εδω μεσα-οχι μονο σε αυτο το τοπικ αλλα σε πολλα-πεφτει και πολυ ειρωνια οπως βλεπεις...
Ξεκινα καποιος να πει μια σοβαρη κουβεντα, και την πεφτουν διαφοροι περιεργη και τα κάνουν ολα σαν τα μουτρα τους...
Αντε μετα να βγει συμπερασμα.
Δεν ξερω πως μπορει να μπει ταξη με αυτη την κατασταση, ωστε να μην αναλωνεται το τοπικ, καθως και αλλα ενδιαφεροντα τοπικ, σε μαλακιες.
Χωρίς τάξη πάντως, σοβαρη συζητηση δεν μπορει να σταθει.
Διαβαζεις μια άποψη, ασχετα αν συμφωνει ή διαφωνει ο καθενας, και δέκα μαλακίες. Δεν προχωράει έτσι.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
sotirof ωραια τα θετεις τα θεματα, και οντως απο τη συζητηση μπορει κανεις να μαθει πολλα, αλλα το θεμα ειναι οτι εδω μεσα-οχι μονο σε αυτο το τοπικ αλλα σε πολλα-πεφτει και πολυ ειρωνια οπως βλεπεις...
Ξεκινα καποιος να πει μια σοβαρη κουβεντα, και την πεφτουν διαφοροι περιεργη και τα κάνουν ολα σαν τα μουτρα τους...
Αντε μετα να βγει συμπερασμα.
Δεν ξερω πως μπορει να μπει ταξη με αυτη την κατασταση, ωστε να μην αναλωνεται το τοπικ, καθως και αλλα ενδιαφεροντα τοπικ, σε μαλακιες.
Χωρίς τάξη πάντως, σοβαρη συζητηση δεν μπορει να σταθει.
Διαβαζεις μια άποψη, ασχετα αν συμφωνει ή διαφωνει ο καθενας, και δέκα μαλακίες. Δεν προχωράει έτσι.
συμφωνω μαζι σου τωρα φτασαμε να τα λεμε με πμ. μεταξυ μας για αυτο το λογο οτι θελεις και μπορω στειλε πμ.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλησπεριζω τα παιδια που εχουν πεσει με τα μουτρα στο καμακι τα νησια ειναι πληρης που λεει και ο ερευνητης σε καθε γωνια και παραλια λεμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom