SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ο stam κοιμάται ; είμαστε στην επικράτεια του ...μεταφραση....
η μλκ παει συννεφο στις μερες μας!
Ο stam κοιμάται ; είμαστε στην επικράτεια του ...μεταφραση....
η μλκ παει συννεφο στις μερες μας!
θα καληνυχτησω επι του παρονυος για να φτασουμε στο κυριως θεμα της συζητησεως αυριο!!!!!
Κριμα, μαθαινα τοσα πολλα κι ωραια πραγματα.
θα καληνυχτησω επι του παρονυος για να φτασουμε στο κυριως θεμα της συζητησεως αυριο!!!!!
δεν πειραζη μαθετε καλα το μαθημα γιατι αυριο εχει προφορικη εξεταση!!Κριμα, μαθαινα τοσα πολλα κι ωραια πραγματα.
Κάτι τέτοια λες και σου οφείλω αιώνιο respect ...παντως πρεπει να ανοιξουμε και ενα θρεντ για τον Στεφανο...
"σχεσεις Ελληνων με καρτουν του Αρκα"
επι του παροντος ειπα καληνυχτα τωρα σερφαρω στα αλλα μπρε!!cu captain...καλό ξημέρωμα!
πως παει με το στριμμε........εεεεεεεεε με το Λουκακι?Κάτι τέτοια λες και σου οφείλω αιώνιο respect ...
Όπως ξέρεις με έχει μαζέψει η ψυχιατρική υπηρεσία του μπου ... αφού δε μάζεψε εσάς που τα σπάτε καθημερινά με τα πολιτικά και μέχρι κουμπούρια και μαχαίρια βγάλατε , μαζέψανε τις πονεμένες καρδιές ... Έτσι τώρα επαναλαμβάνω μονότονα :πως παει με το στριμμε........εεεεεεεεε με το Λουκακι?
επι του παροντος ειπα καληνυχτα τωρα σερφαρω στα αλλα μπρε!!
Όπως ξέρεις με έχει μαζέψει η ψυχιατρική υπηρεσία του μπου ... αφού δε μάζεψε εσάς που τα σπάτε καθημερινά με τα πολιτικά και μέχρι κουμπούρια και μαχαίρια βγάλατε , μαζέψανε τις πονεμένες καρδιές ... Έτσι τώρα επαναλαμβάνω μονότονα :
Είμαι ο στεφ , είμαι καλά και δεν ξέρω την κυρία Λουκρητία ...
Δακρύζεις με τη κατάντια του φίλου σου ;
φυσικα κανενα!!
πως παει με το στριμμε........εεεεεεεεε με το Λουκακι?
τωρα μπορουν να φανε ποπκορν και να πιουν οτι θελουν
οχι ρε τυπεεε
free Stefanos λεμεεεεε
οχι μαριε, η δικια σου μεθοδος μονο μετραει....Εσυ του δινεις συμβουλες????? Για αυτο δεν εχει καταφερει τιποτα μεχρι τωρα?
αααα ρε Σταθη Ψαλτη χαχααχχαχαχααχ
Μάριε για πέτα εσύ καμμιά συμβουλή - πως ξέρεις ότι στα πμ της η Λουκρητία "Στάθη Ψάλτη" με λέει (στην καλύτερη των περιπτώσεων ...) ;Εσυ του δινεις συμβουλες????? Για αυτο δεν εχει καταφερει τιποτα μεχρι τωρα?
αααα ρε Σταθη Ψαλτη χαχααχχαχαχααχ
Ρε σύ μέμο , μου έχουνε λείψει εκείνες οι παλιές καλές ημέρες με τους πύρινους αντιελληνεειδικούς λόγους σου , τις αμίμητες μεμο ραψωδίες ... Μου φαίνεται ότι στο τέλος θα μας πάνε με τα νερά τους οι καριόλες ... Και εγώ μεν αποδείχθηκα μεγάλο θύμα και αγαπούλης , αλλά όσο ναναι έπαιρνα την εκδίκηση μου μέσα απο την ασυμβίβαστη και σθεναρή στάση σας ...Αφιερωμενο στις Ελλεηνιδες και ιδιαιτερα στην προεδρινα...
αντε να ριξουνε λιγο χολη γιατι πολυ χαλαρωσαμε τελευταιως!!!