You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 496K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
χμμμμ!ησυχια επικρατει
ειναι που λειπω εγω...
καλησπερα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μην σε παρη χαμπαρι η αλιντι ομωςειναι που λειπω εγω...
καλησπερα
μην σε παρη χαμπαρι η αλιντι ομως
http://[URL unfurl="true"]www.russian-scammers.com/Russia_dating_scams/Russian_women_scams/1.jpg[/img[/URL]]
ας με παρει...εγω θα περασω καλα ;D
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
http://[URL unfurl="true"]www.russian-scammers.com/Russia_dating_scams/Russian_women_scams/1.jpg[/img[/URL]]
ας με παρει...εγω θα περασω καλα ;D
[/quote]
εμμ!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ωραιες οι φωτο,αλλα ηρθε η ωρα να δουμε τι κανη μια γυναικα να αισθανετε ασφαλης διπλα σε ενα αντρα,και μη βιαστητε να πειτε λεφτα και ενα σωρο αλλα.Ας σκεφτουμε στα πιο παλια χρονια την οικογενεια,ο αντρας δουλευε και φροντιζε να μην λειπη τιποτα απο την οικογενεια και η γυναικα προσεχε το σπιτι ,μεγαλωνε τα παιδια και φροντιζε τον αντρα της,ο παραδοσιακος θεσμος της οικογενειας.Με την παροδο του χρονου ομως αυτος ο θεσμος ανατραπηκε οπως θα δουμε πιο κατω!
ωραιες οι φωτο,αλλα ηρθε η ωρα να δουμε τι κανη μια γυναικα να αισθανετε ασφαλης διπλα σε ενα αντρα,και μη βιαστητε να πειτε λεφτα και ενα σωρο αλλα.Ας σκεφτουμε στα πιο παλια χρονια την οικογενεια,ο αντρας δουλευε και φροντιζε να μην λειπη τιποτα απο την οικογενεια και η γυναικα προσεχε το σπιτι ,μεγαλωνε τα παιδια και φροντιζε τον αντρα της,ο παραδοσιακος θεσμος της οικογενειας.Με την παροδο του χρονου ομως αυτος ο θεσμος ανατραπηκε οπως θα δουμε πιο κατω!
ωχ, τι σε επιασε ρε Σωτο;;
ποιος σε πειραξε και σε εβαλε σε τετοιες σκεψεις;;
καλησπερα κ παλι ;)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ξαφνικα ολα αρχισαν σιγα σιγα να αλλαζουν,να οι αυξημενες αναγκες,πιο μετα η εληψη δουλειας,αρχισε να εργαζετε και η γυναικα,ηλθε η ισοτητα και το τελικο κτυπημα στην βαση της οικογενειας εδωσε ο φεμινισμος,ετσι το οικοδομημα της οικοκενειας αρχισε να τρεμη και να καταρεει σιγα σιγα!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δεν πρεπει να ξεχναμε γιατι υπαρχη αυτο το θρεντ ποιος ειναι ο βαρυς τιτλος που φερει και τι πρεπει να μαθενετε οι πιο νεοι και εσεις που θελετε σχεσεις με αλδ.ωχ, τι σε επιασε ρε Σωτο;;
ποιος σε πειραξε και σε εβαλε σε τετοιες σκεψεις;;
καλησπερα κ παλι ;)
δεν πρεπει να ξεχναμε γιατι υπαρχη αυτο το θρεντ ποιος ειναι ο βαρυς τιτλος που φερει και τι πρεπει να μαθενετε οι πιο νεοι και εσεις που θελετε σχεσεις με αλδ.
ακουω cap με προσοχη και ζητω συγχωρεση για την διακοπη...
παιζε μπαλα...παντως μεχρι τωρα τα ξερουμε..δωσε γνωση στο λαο!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ωραια μου ποσταρεις μια ωραια γυναικα γιατι σου αρεση και θα θελες να εχεις μια σχεση μαζι της,παρακατω κοιτας μονο το εξωτερικο περιγραμμα δηλ. δουλευεις με το κατω κεφαλι,η ψαχνης να βρεις πως θασαι καλα μαζι και θα περνας καλα?εδω χρειζετε να δουλεψουν μαγγες και τα δυο κεφαλια!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
το κακο ξεκινησε απο την ανεξαρτητοποιηση των γυναικων και τα ισα δικαιωματα,καποια βεβαια σωστα καποια ισως λαθος.Με αυτο τον τροπο και σιγα σιγα αρχισε η αντιστροφη μετρηση του θεσμου και αρχισε να γινετε η αποποιηση των ευθυνων και απο τους δυο μα περισσοτερο απο της γυναικες.Η ανεξαρτησια και οι πιο λιγες ευθυνες και οι γονεις κατα ενα κυριο λογο γκρεμισαν το πατροπαραδοτο λιθο της οικογενειας.
Οταν αρχιζει η σχεση τοτε αρχιζουν και τα δυσκολα.ωραια μου ποσταρεις μια ωραια γυναικα γιατι σου αρεση και θα θελες να εχεις μια σχεση μαζι της,παρακατω κοιτας μονο το εξωτερικο περιγραμμα δηλ. δουλευεις με το κατω κεφαλι,η ψαχνης να βρεις πως θασαι καλα μαζι και θα περνας καλα?εδω χρειζετε να δουλεψουν μαγγες και τα δυο κεφαλια!!
Αρχιζει μια καθημερινη ας πουμε μαχημεταξυ δυο διαφορετικων κοσμων
που προσπαθουν να εχουν κοινη πορεια.Και αυτη τη μαχη πρεπει να την κερδισουν και
οι δυο για να παραμεινει ζωντανη η σχεση
Το σεξ απλα θα ειναι το αλατοπιπερο,το ευχαριστο διαλειμμα στη μαχη
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
αυτο λεω και γω αναλυοντας λιγο περισσοτερο,οι δε γονεις φροντιζοντας να μην λειψη τιποτα στα παιδια δινοντας κινητρα πλουτισμου για να δουν τα παιδια τους πανεπιστημιο η σε καποια μεγαλη σχολη ταζαν και περναν λαγους με πετραχιλια,και εβλεπες ενα παιδι 18-19 χρονων να κυλοφορει με αυτοκινητο να του αγοραζαν σπιτι κλπ.να τα ειχε ολα και να μην χρειαζετε να κανη τιποτα.Οταν λοιπον δεν υπηρχαν κοινητρα να παλεψης για κατι στην ζωη σου και περναγες καλα γιατι να φορτωθης την ευθυνη της οικογενειας?Σωτο μου...
Απο τοτε που επηλθε η ισοτητα σε αντρες και γυναικες,γαμηθηκε ο θεσμος της οικογενειας....
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 71.108
- Πόντοι
- 12.056
αυτο λεω και γω αναλυοντας λιγο περισσοτερο,οι δε γονεις φροντιζοντας να μην λειψη τιποτα στα παιδια δινοντας κινητρα πλουτισμου για να δουν τα παιδια τους πανεπιστημιο η σε καποια μεγαλη σχολη ταζαν και περναν λαγους με πετραχιλια,και εβλεπες ενα παιδι 18-19 χρονων να κυλοφορει με αυτοκινητο να του αγοραζαν σπιτι κλπ.να τα ειχε ολα και να μην χρειαζετε να κανη τιποτα.Οταν λοιπον δεν υπηρχαν κοινητρα να παλεψης για κατι στην ζωη σου και περναγες καλα γιατι να φορτωθης την ευθυνη της οικογενειας?
Πρεπει να εχεις μεγαλο κρυμμενο πονο μεσα σου Σωτο μου....
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
πρεπει ωμος να υπαρχει η υπομονη και η θεληση!!!Οταν αρχιζει η σχεση τοτε αρχιζουν και τα δυσκολα.
Αρχιζει μια καθημερινη ας πουμε μαχημεταξυ δυο διαφορετικων κοσμων
που προσπαθουν να εχουν κοινη πορεια.Και αυτη τη μαχη πρεπει να την κερδισουν και
οι δυο για να παραμεινει ζωντανη η σχεση
Το σεξ απλα θα ειναι το αλατοπιπερο,το ευχαριστο διαλειμμα στη μαχη
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δεν εχω κανενα πονο απλα ειμαι ρεαλιστης και μου αρεση να βλεπω τα πραγματα ως εχουν!Πρεπει να εχεις μεγαλο κρυμμενο πονο μεσα σου Σωτο μου....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187