Το θρεντ πηρε δραματικη τροπη....
κι εγω ποπ κορν και παρακολουθω,θες?
Το θρεντ πηρε δραματικη τροπη....
Ηισοτητα μεταξυ των μελων μιας οικογενειας(ανδρας γυναικα)δεν ειναι απαραιτητα η αιτια του εξοραισμου τησ οικογενειας σαν θεσμου.το κακο ξεκινησε απο την ανεξαρτητοποιηση των γυναικων και τα ισα δικαιωματα,καποια βεβαια σωστα καποια ισως λαθος.Με αυτο τον τροπο και σιγα σιγα αρχισε η αντιστροφη μετρηση του θεσμου και αρχισε να γινετε η αποποιηση των ευθυνων και απο τους δυο μα περισσοτερο απο της γυναικες.Η ανεξαρτησια και οι πιο λιγες ευθυνες και οι γονεις κατα ενα κυριο λογο γκρεμισαν το πατροπαραδοτο λιθο της οικογενειας.
Αμε, αμε.....κι εγω ποπ κορν και παρακολουθω,θες?
Αμε, αμε.....
καιεδω επερχετε η συγκρουση και η διαληση γιατι οι τασεις επειδηξης προς τους αλλους το να αποκτησουμεγρηγορα υλικο πλουτο και να λεμε καποιοι ειμαστε στους αλλους οδηγη σε λαθος πορεια!Ηισοτητα μεταξυ των μελων μιας οικογενειας(ανδρας γυναικα)δεν ειναι απαραιτητα η αιτια του εξοραισμου τησ οικογενειας σαν θεσμου.
Ειναι πολυ πιο περιπλοκο και πρεπει να αναζητηθει στην εξελιξη της ιδιας της κοινωνιας Η αποξενωση των ανθρωπων,η συστηματικη καθογηση στην απομονωση του ατομου
εχουν συνεπειες οδυνηρες και στην οικογενεια και κατα συνεπεια στην σχεση ανδρα γυναικας.Με πιο απλα λογια το ατομο πανω απο ολα.Η Οικογενεια πλεον στις νεα ζευγαρια
ειναι δευτερεον ζητημα.Πρωτα το προσωπικο οφελος
μην κανεις φασαρια.
το γουδι το γουδοχερι και το τυμπανο στο χερι!Νταξ νταξ, δωσε λιγη κοκακολιτσα ομως.... ;)
Νταξ νταξ, δωσε λιγη κοκακολιτσα ομως.... ;)
Πεοjuise??
χυμο κουνουπιδι?oxi κοκα κολα,χυμο εχω.
το γουδι το γουδοχερι και το τυμπανο στο χερι!
Μας κανει, βαζουμε και λιγη βοντκα και γιναμε!oxi κοκα κολα,χυμο εχω.
αχαχαχ! οκ,οπως θες!Μας κανει, βαζουμε και λιγη βοντκα και γιναμε!
Οταν παντου μπαινει το εγω φυσιολογικη εξελιξη ειναι ησυγκρουση και αποτελεσμα η διαλυση και της οικογενειας.Ουλικος πλουτος και η επιδειξη ειναι το χαρακτηριστικο του νεοελληνα.Σουπερ αμαξια,πολυτεκη βιλες με περιεχομενο σαπιο η και ανυπαρκτο.Πλεον δεν μας χαρακτηριζουν απο τις ικανοτητες μας αλλα απο τι αμαξι εχουμεκαιεδω επερχετε η συγκρουση και η διαληση γιατι οι τασεις επειδηξης προς τους αλλους το να αποκτησουμεγρηγορα υλικο πλουτο και να λεμε καποιοι ειμαστε στους αλλους οδηγη σε λαθος πορεια!
το γουδι το γουδοχερι και το τυμπανο στο χερι!
τα κλωναρια δεν παθατνουν τιποτα λεμε!!!Με προσβαλεις προεδρε!
Εαν θελουμε επιπλα για το σπιτι υπαρχουν και τα αναλογα μαγαζιατο δε αποτελεσμα ειναι να επερχετε η διαλυση στο πρωτο εμποδιο που θα συναντηση το ζευγαρι,Τι βαριετε λοιπον ο αντρας σε αυτη την σχεση την συνεχη απαιτηση,το αποτελεσμα να δουλευουν για τα χρεη και να μην φτανουν τα λεφτα και ετσι επερχετε η διαλυση.Παρολα αυτα ομως και στις υπολοιπες γνωριμιες που κανουν το παθημα δεν γινετε μαθημα.Ετσι σιγα σιγα οι εληνες,αρχισαν να απομακρινονται απο τις ελληνιδες αφου βλεπουν μονο καταστροφη και δεν υπαρχη επιστροφη.......
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ..
ΥΣ.τωρα πεινετε χυμο!!