Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλε ,στην Χερσοννησο Ηρακλειου Κρητης γινεται τρελλο καμακι.Δες στο και στο Youtube.
Ξεκινα να κανεις και συ καμακι ,και μην αρκεισαι μονο στη γκομενα σου.Χρειαζεται βασικος μισθος ,αλλα και τα...ποσοστα !
ρε ημουν ηρακλειο πριν καμια 10αρια μερες.που ησουν?πολυ ρωσσιδα ρε τυπε,χτυπησα και μια γκρουπιερισσα ρωσσιδα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εσύ δηλ. που διαφωνείς πιο πολύ ;
Στο ξύλο , το γαμήσι ή την εγκατάλειψη ;

εχεις κανει ενα λαθος, το σωστο ειναι πουτσα, και ξυλο, και σουβλα,  παρε και ενα δευτερο μαθημα

Επισκέπτης
Βρε καύλες μου...αφού σας τα έχω πει αυτά..Το δικό μας μουνάκι  είναι χρυσό,χύνει ράβδους και γουστάρει πούτσες σκληρές σαν πέτρα να το ξεσκίζουνε χωρίς έλεος.Τους μαλακοκαύληδες τους στέλνουμε για ξεχαρμάνιασμα στις αλλοδαπές τις ψωμόλυσσες που πεινάνε για πούτσα αλλά δεν διψάνε όπως εμείς.Εμείς διψάμε για καυλιάρικα γαμήσια για την ηδονή του πράγματος...αυτές πεινάνε για πούτσα,είναι μέσο συντήρησης για αυτές το Ελληνικό καυλί.Γύφτισσες τελείως δηλαδή...ούφ..Μαρούσκαααα..το evian χρυσό μου!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Βρε καύλες μου...αφού σας τα έχω πει αυτά..Το δικό μας μουνάκι  είναι χρυσό,χύνει ράβδους και γουστάρει πούτσες σκληρές σαν πέτρα να το ξεσκίζουνε χωρίς έλεος.Τους μαλακοκαύληδες τους στέλνουμε για ξεχαρμάνιασμα στις αλλοδαπές τις ψωμόλυσσες που πεινάνε για πούτσα αλλά δεν διψάνε όπως εμείς.Εμείς διψάμε για καυλιάρικα γαμήσια για την ηδονή του πράγματος...αυτές πεινάνε για πούτσα,είναι μέσο συντήρησης για αυτές το Ελληνικό καυλί.Γύφτισσες τελείως δηλαδή...ούφ..Μαρούσκαααα..το evian χρυσό μου!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

ΠΩ ΠΩ ΠΩ με καβλωσες τωρα λεμε  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε συ δεν μου δινεις και μενα ενα ραβδο να παρω ενα κοτερακι που ζαχαρωνω?

Επισκέπτης
Μεμούλη πες μου καύλα μου καμιά καινούρια θεωρία για τα αλλοδαπάμουνιά.com να σε παίξω λίγω που έχω ρέντα απόψενες.. :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μεμούλη πες μου καύλα μου καμιά καινούρια θεωρία για τα αλλοδαπάμουνιά.com να σε παίξω λίγω που έχω ρέντα απόψενες.. :grin:
αμα εχεις ρεντα κοριτσαρα να σε παω στο βουνο, με τις ξεβρακωτες θα ασχολεισαι? ;)

Επισκέπτης
Ο Μέμος είναι καύλα ρε αστοιχείωτα..αν άλλαζε και γούστα στις γυναίκες και πολιτικές πεποιθήσεις θα ήταν ακόμα πιο καυλερός. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom