SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εσύ δηλ. που διαφωνείς πιο πολύ ;σαν τα μουτρα τους σε κανανε μπαρμπα στεφο...
Στο ξύλο , το γαμήσι ή την εγκατάλειψη ;
Εσύ δηλ. που διαφωνείς πιο πολύ ;σαν τα μουτρα τους σε κανανε μπαρμπα στεφο...
για τις αλλοδαπες σας εννοω δεν θα οω κακια!
Εσύ δηλ. που διαφωνείς πιο πολύ ;
ρε ημουν ηρακλειο πριν καμια 10αρια μερες.που ησουν?πολυ ρωσσιδα ρε τυπε,χτυπησα και μια γκρουπιερισσα ρωσσιδα.Φιλε ,στην Χερσοννησο Ηρακλειου Κρητης γινεται τρελλο καμακι.Δες στο και στο Youtube.
Ξεκινα να κανεις και συ καμακι ,και μην αρκεισαι μονο στη γκομενα σου.Χρειαζεται βασικος μισθος ,αλλα και τα...ποσοστα !
στο ξυλο..
μιση ωρα κρατησε η καλωσυνη σου......
Εσύ δηλ. που διαφωνείς πιο πολύ ;
Βρε καύλες μου...αφού σας τα έχω πει αυτά..Το δικό μας μουνάκι είναι χρυσό,χύνει ράβδους και γουστάρει πούτσες σκληρές σαν πέτρα να το ξεσκίζουνε χωρίς έλεος.Τους μαλακοκαύληδες τους στέλνουμε για ξεχαρμάνιασμα στις αλλοδαπές τις ψωμόλυσσες που πεινάνε για πούτσα αλλά δεν διψάνε όπως εμείς.Εμείς διψάμε για καυλιάρικα γαμήσια για την ηδονή του πράγματος...αυτές πεινάνε για πούτσα,είναι μέσο συντήρησης για αυτές το Ελληνικό καυλί.Γύφτισσες τελείως δηλαδή...ούφ..Μαρούσκαααα..το evian χρυσό μου!
Βρε καύλες μου...αφού σας τα έχω πει αυτά..Το δικό μας μουνάκι είναι χρυσό,χύνει ράβδους και γουστάρει πούτσες σκληρές σαν πέτρα να το ξεσκίζουνε χωρίς έλεος.Τους μαλακοκαύληδες τους στέλνουμε για ξεχαρμάνιασμα στις αλλοδαπές τις ψωμόλυσσες που πεινάνε για πούτσα αλλά δεν διψάνε όπως εμείς.Εμείς διψάμε για καυλιάρικα γαμήσια για την ηδονή του πράγματος...αυτές πεινάνε για πούτσα,είναι μέσο συντήρησης για αυτές το Ελληνικό καυλί.Γύφτισσες τελείως δηλαδή...ούφ..Μαρούσκαααα..το evian χρυσό μου!
ρε συ δεν μου δινεις και μενα ενα ραβδο να παρω ενα κοτερακι που ζαχαρωνω?Βρε καύλες μου...αφού σας τα έχω πει αυτά..Το δικό μας μουνάκι είναι χρυσό,χύνει ράβδους και γουστάρει πούτσες σκληρές σαν πέτρα να το ξεσκίζουνε χωρίς έλεος.Τους μαλακοκαύληδες τους στέλνουμε για ξεχαρμάνιασμα στις αλλοδαπές τις ψωμόλυσσες που πεινάνε για πούτσα αλλά δεν διψάνε όπως εμείς.Εμείς διψάμε για καυλιάρικα γαμήσια για την ηδονή του πράγματος...αυτές πεινάνε για πούτσα,είναι μέσο συντήρησης για αυτές το Ελληνικό καυλί.Γύφτισσες τελείως δηλαδή...ούφ..Μαρούσκαααα..το evian χρυσό μου!
αμα εχεις ρεντα κοριτσαρα να σε παω στο βουνο, με τις ξεβρακωτες θα ασχολεισαι? ;)Μεμούλη πες μου καύλα μου καμιά καινούρια θεωρία για τα αλλοδαπάμουνιά.com να σε παίξω λίγω που έχω ρέντα απόψενες..
καυλα ο μεμος???Μεμούλη πες μου καύλα μου καμιά καινούρια θεωρία για τα αλλοδαπάμουνιά.com να σε παίξω λίγω που έχω ρέντα απόψενες..
Η καριόλα στο αβαταρ σου σε εκφράζει;
ή σε αντι-πρωσοπεύει ;
οχι και εσυ ρε συλβα...τιποτα,οχι τπτ.....δεν ειμαστε χαζα λυκειοπαιδα...τπτ απο τα δυο..
μικρουλη πινε γαλα να γινεις αντρας...καυλα ο μεμος???
α εσυ ετσι εγινες αντρας μεμο?μικρουλη πινε γαλα να γινεις αντρας...
οχι μαστερ χαρουλη, μονο για σενα ειναι αυτη η μεθοδοςα εσυ ετσι εγινες αντρας μεμο?