γιατι δε μπορεις ματια μου? σε ενοχλουνε οι αλλοι?
ξουξου οι υπολοιποι, αφηστε με να παιξω με το Αλιντι να το απογειωσω αποψε...
παλι θα λερωσεις το βρακακι σου? χαχαχαχαχα οχι ρε εδω θα μεινω
γιατι δε μπορεις ματια μου? σε ενοχλουνε οι αλλοι?
ξουξου οι υπολοιποι, αφηστε με να παιξω με το Αλιντι να το απογειωσω αποψε...
Τα έχω χιλιοπει ματάκια μου..έχω χαλάσει δεκάδες φρεσκοφτιαγμένα μανικιούρ με το να πληκτρολογώ τις αντικειμενικές απόψεις μου περί πεινασμένων Ρωσσίδων.Σκάει και μύτη αυτός ο καμμένος ο Ερευνητής και σας ωθεί προς την λιγουρίαση again and again...Δωστε τους κι άλλη αξία και θα φάτε καλάαααα..
Νταξ το διόρθωσα.. :-*ξερει οτι με εχει οποτε γουστάρει κι αυτο την τρελλαινει ;)
Αν τις έχω δει?Τις έχω ζήσει για τα καλά χρυσό μου.'Εχω δουλέψει στο παρελθόν με πάμπολλες απο δαύτες.Που τις είδες τις ρωσίδες για να έχεις και άποψη για αυτές?
αχαχαχαχαχα νιετ ντραγκοτσεναγια μαγια ;)Νταξ το διόρθωσα.. :-*
Αν τις έχω δει?Τις έχω ζήσει για τα καλά χρυσό μου.'Εχω δουλέψει στο παρελθόν με πάμπολλες απο δαύτες.
νομιζω τις ζηλευεις μικρουλα τις αλλοδαπες.Αν τις έχω δει?Τις έχω ζήσει για τα καλά χρυσό μου.'Εχω δουλέψει στο παρελθόν με πάμπολλες απο δαύτες.
Το γυναικείο υπηρετικό προσωπικό της απαρτίζεται από ρωσίδες ...Που τις είδες τις ρωσίδες για να έχεις και άποψη για αυτές?
Θα προτιμήσω να στο απαντησω με πμ αυτόΠου μωρέ? Σε τι δουλειά και σε ποια χώρα?
Το γυναικείο υπηρετικό προσωπικό της απαρτίζεται από ρωσίδες ...
νέγρος σωφέρ ...
και εβραίος εραστής ... ο Ιάκωβος ...
Ρε σύ , μην λες ότι θέλεις ... είναι ματσωμένη η Άλι ... όλοι οι γυναικείοι κώλοι των Β. προαστίων βρακιά των μαγαζιών της φοράνε ...Ναι ανάγκη την έχουν. Οι ρωσίδες? Γιατί είδε διαβατήρια? Στην Ελλάδα, αλλά και γενικά ως μετανάστριες το ότι μένουν ρωσόφωνοι δε σημαίνει ότι είναι και Ρώσοι. Ουκρανοί, Μολδαβοί, Καζακστανοί, Κυργύζιοι, Γεωργιανοί κλπ. Εξάλλου λίγοι Αλβανοί ή άλλοι ( Άραβες κλπ ) στο εξωτερικό δηλώνουν Έλληνες?
Τώρα τι υπηρέτρια να την έχει? Όσα βγάζει μια ρωσίδα στη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη ( για ενοίκιο μόνο θες εκεί ένα χιλιάρικο), τον μήνα , ζήτημα να τα βγάζει η αλίντισα και η κάθε αλίντισα όλο το χρόνο
Ρε σύ , μην λες ότι θέλεις ... είναι ματσωμένη η Άλι ... όλοι οι γυναικείοι κώλοι των Β. προαστίων βρακιά των μαγαζιών της φοράνε ...
Ε πέστε το ντε πως όταν μιλάτε για Ρωσσίδες εννοείτε μόνο τις πρωτευουσιάνες και οτι τα βλαχαδερά ,που απαρτίζουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας αποκλείονται απο το θέμα μας.Ναι ανάγκη την έχουν. Οι ρωσίδες? Γιατί είδε διαβατήρια? Στην Ελλάδα, αλλά και γενικά ως μετανάστριες το ότι μένουν ρωσόφωνοι δε σημαίνει ότι είναι και Ρώσοι. Ουκρανοί, Μολδαβοί, Καζακστανοί, Κυργύζιοι, Γεωργιανοί κλπ. Εξάλλου λίγοι Αλβανοί ή άλλοι ( Άραβες κλπ ) στο εξωτερικό δηλώνουν Έλληνες?
Τώρα τι υπηρέτρια να την έχει? Όσα βγάζει μια ρωσίδα στη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη ( για ενοίκιο μόνο θες εκεί ένα χιλιάρικο), τον μήνα , ζήτημα να τα βγάζει η αλίντισα και η κάθε αλίντισα όλο το χρόνο
συμφωνω απολυτα μαζι σου.αρκει να γνωρισετε ρωσσους απο γκρουπ που ερχονται για διακοπες,για να καταλαβει κανεις ποσο διαφορετικοι ειναι απο αυτους που ερχονται για μεταναστευση.Και γενικότερα μία πολύ μικρη μειοψηφία των "ανατολικών" που είναι στην Ελλάδα είναι Ρώσοι. Και μάλιστα δεν αποτελούν καθόλου αντιπροσωπευτικό δείγμα της χώρας αυτής. Ίσα ίσα αποτελούν το πλέον περιθωριακό τμήμα οι περισσότεροι φυσικά, όχι όλοι. Στο κάτω κάτω από μια χώρα ποιος θα πάει μετανάστης? Ο νορμάλ, της μεσαίας τάξης? ή τα κατώτερα στρώματα? Οι ρωσόφωνοι λοιπόν εδώ, αν Ρώσοι πολίτες, άντε ναναι από καμιά περιοχή στου διαόλου τη μάνα, καμιά τσετσενία, κάνα νταγκεστάν, κάτι τέτοιο.
Επίσης επειδή τείνουμε να συνδέουμε τη χώρα αυτή ειδικά, με τον αγοραίο έρωτα. Ίσα ίσα εκεί και για τα στάνταρ της εκεί κοινωνίας είναι ένα ιδιαίτερα περιθωριακό και απορριπτέο φαινόμενο. Εξου και οι εξεφτελιστικά χαμηλές τιμές του αγοραίου έρωτα, σε σχέση με εδώ π.χ. Επειδή υπάρχει ελάχιστη ζήτηση.Αλλά και οι " οίκοι ανοχής" εκεί, είναι κρυφοί, θες άτομο για να πας, υπάρχουν κάρτες εκεί με τα τηλέφωνα που δεν λένε "στούντιο τάδε" αλλά " λογιστικό γραφείο" ή " συνεργείο". Και οι γκόμενες που δουλεύουν, καταρχήν είτε είναι Ουκρανές ή Λευκορωσίδες ή από την Κεντρική Ασία, είτε από μακρινά μέρη της Ρωσίας άγνωστες μεταξύ αγνώστων και το κάνουν αυτό εν κρυπτώ.
Τώρα όσες έχουν έρθει στην Ελλάδα και έχουν εξασκήσει το εν λόγω επάγγελμα πόσες ναναι? 5000? 10 000? 20 000??? ε , πάλι είναι μια μικρή μειοψηφία σε σχέση με τα 80 000 000 συνολικά , ε?
συμφωνω απολυτα μαζι σου.αρκει να γνωρισετε ρωσσους απο γκρουπ που ερχονται για διακοπες,για να καταλαβει κανεις ποσο διαφορετικοι ειναι απο αυτους που ερχονται για μεταναστευση.
Ε πέστε το ντε πως όταν μιλάτε για Ρωσσίδες εννοείτε μόνο τις πρωτευουσιάνες και οτι τα βλαχαδερά ,που απαρτίζουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας αποκλείονται απο το θέμα μας.
ειναι ομως τελειως διαφορετικοι απο τους μιζερους που ζουν εδω.Ακόμη και αυτοί που έρχονται για διακοπές ελάχιστη μειοψηφία είναι, διόλου αντιπροσωπευτική θα έλεγα.
ειναι ομως τελειως διαφορετικοι απο τους μιζερους που ζουν εδω.
Πάντως , δίνεις μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση ... Μακάρι να είναι έτσι ...Δεν είναι βλαχαδερά οι υπόλοιπες . Απλά αναφέρθηκα σε αυτές τις δύο πόλεις επειδή το επίπεδο, οι μισθοί, οι τιμές , τα ενοίκια, είναι αρκετά υψηλότερα από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Ειδικά δηλαδή εκεί, δεν υπάρχει σύγκριση. Τώρα εδώ έρχεται ο πλέον χειρότερος κατιμάς σε γενικές γραμμές- αν είναι καν από την Ρωσία. Αναφέρομαι ΚΑΙ σε εξωτερική εμφάνιση και ομορφιά φυσικά...
Το ότι εδώ μπορεί να έρχονται μόνο βλαχαδερά, δε πάει να πει ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας απαρτίζεται από τέτοια. Μη ξεχνάτε μιλάμε για μια αχανή χώρα με 150 000 000 πληθυσμό, μισός από όσο όλη η Ε.Ε. σχεδόν.