Chevalier Fidèle γενικεύεις πολύ..όλοι όσοι έχουν αναφερθεί σε Ρωσσίδες και στο συγκεκριμένο τοπικ και σε όλα τα υπόλοιπα, που έχουν πνίξει στην κυριολεξία το site,εννοούν τις Ρωσσιδες που γνώρισαν εδώ.
Κανείς δεν ξύπνησε μια ωραία μέρα και είπε θα πάω Ρωσσια να βρω μουνί.Κάποια πεινασμένη γνώρισαν εδώ και "είδαν την διαφορά" απο μας τις Ελληνίδες όπως λένε.Είδαν το κάτι άλλο,την απόλυτη θυληκότητα,το φως το αληθινό.
Εχει γίνει γραφικό το όλο θέμα..είτε τόπικ με βίζες ανοίγονται,είτε με φωτογραφίες,τι να πρωτοθυμηθώ..Πως θα γνωρίσεις την Ρωσσιδα,πως θα φερθείς,πως θα μιλήσεις,ήθη κι έθιμα και Πούτσες μπλέ.Της στραβιάς ψωλής της φταινε κι οι τρίχες λέω εγώ και βροντοφωνάζω τόσο καιρό πως το ωραίο μουνί δεν έχει σημαία.
Εφαγαν 2 φόλες απο σχέσεις με Ελληνίδα και γενίκευσαν οτι Ελληνίδες=Ελλεεινίδες,κακούργες,ψωνια,παραλογες,κακάσχημες κτλ κτλ...Ο τέλειος άντρας ο σωστός που τον κακοποίησε ηθικά,οικονομικά και εγκεφαλικά η πατσαβούρα Ελλεεινίδα...Ω ΘΕΕ ΜΟΥ..παράλογα πράγματα..ώρες ώρες έχω την εντύπωση οτι το site απαρτίζεται απο 20χρονα και ΜΟΝΟ.