Επισκέπτης
Sotirof ωραία τα λες αλλά η ψυχραιμία μου τελείωσε και δεν θα ξανασχοληθώ με σένα και την αυλή σου.Τσίμπισα πρασίνισμα το πρωί σε μια παράθεση που σου έκανα στο club Russo.
Nough said.
Nough said.
Sotirof ωραία τα λες αλλά η ψυχραιμία μου τελείωσε και δεν θα ξανασχοληθώ με σένα και την αυλή σου.Τσίμπισα πρασίνισμα το πρωί σε μια παράθεση που σου έκανα στο club Russo.
Nough said.
που σε πρασσινισαν και γιατι;! :SSotirof ωραία τα λες αλλά η ψυχραιμία μου τελείωσε και δεν θα ξανασχοληθώ με σένα και την αυλή σου.Τσίμπισα πρασίνισμα το πρωί σε μια παράθεση που σου έκανα στο club Russo.
Nough said.
Nough said.
εγω κοριτσι μου δεν εχω καμια αυλη,δεν ειμαι βασιλιας κανενος, ο καθις φροντιζη για τον εαυτο του το ξερω οτι κανουμε αστεια αλλα μερικες φορες εισαι ανεξελενκτη,δεν θελω να στεναχωριεσε ο σοτιροφ δεν εχει με κανενα τιποτα,σας ειπα να μην γραφετε σε εκεινο το θρεντ ειναι τον μονδ, και οχι δικο μου,εδω γραψε οτι θες,αλλωστε σου αρεση να με βριζης,ειπαμε ειμαι το ανχωλιτικο σου,και στην μπουμπα κανανε αυτη την παρατηρηση να μην ποσταρη εκει,3 μονδ ειναι και θελουν να ειναι θρεντ ανακοινωσεων και μελων γμτ.διαβαστε και στην αρχη τι γραφουν τα θρεντ,επειδη ομως ειμαι προεδρος με κατανοηση θα το φροντισω!!Sotirof ωραία τα λες αλλά η ψυχραιμία μου τελείωσε και δεν θα ξανασχοληθώ με σένα και την αυλή σου.Τσίμπισα πρασίνισμα το πρωί σε μια παράθεση που σου έκανα στο club Russo.
Nough said.
τρεις!!ωπ
έχουμε κι άλλονα?
δε θα τονε καταλάβω ποτέ αυτόνανε τον πίτση, περίεργος τύπος τελικά
τρεις!!
εγω κοριτσι μου δεν εχω καμια αυλη,δεν ειμαι βασιλιας κανενος, ο καθις φροντιζη για τον εαυτο του το ξερω οτι κανουμε αστεια αλλα μερικες φορες εισαι ανεξελενκτη,δεν θελω να στεναχωριεσε ο σοτιροφ δεν εχει με κανενα τιποτα,σας ειπα να μην γραφετε σε εκεινο το θρεντ ειναι τον μονδ, και οχι δικο μου,εδω γραψε οτι θες,αλλωστε σου αρεση να με βριζης,ειπαμε ειμαι το ανχωλιτικο σου,και στην μπουμπα κανανε αυτη την παρατηρηση να μην ποσταρη εκει,3 μονδ ειναι και θελουν να ειναι θρεντ ανακοινωσεων και μελων γμτ.διαβαστε και στην αρχη τι γραφουν τα θρεντ,επειδη ομως ειμαι προεδρος με κατανοηση θα το φροντισω!!
γιατι υποβιβαζεις τον εαυτο σου σαν γυναικα?και λεω τωρα εγω ο σεργκει,οτι τα ειχαμε με ελληνιδες και το κλαμπ ηταν ελληνικο,τι θα ελεγες?λυκακι γλυψε και αλλο να σου δωσουν καμια μπαζολα απο το περισσευμα?αχ χρυσο μου εκει ειναι η διαφορα,που χανετε πολυ στα σημεια ο τροπος εκφρασης,και η μυτουλα που ειναι ψηλα,αλλα δεν ακουτε καθολου μα καθολου Παντως χαιρομε διοτι διαβαζεις με μεγαλη προσοχη και επιμελοια το θρεντ και προσπαθης να μαθης!Ευγε!!!!!
αχαχχαχαχαχααα ρε σώτο, εσύ έχεις ξεφύγει, βάζεις και το χέρι μέσα στο σακάκι/πουκάμισο?
ρε μπουμπα καταλαβε ποτε μιλαμε σοβαρα και ποτε κανουμε πλακα,ευτυχως δεν μου ειπες οτι σηκωνω και το σακακκιαχαχχαχαχαχααα ρε σώτο, εσύ έχεις ξεφύγει, βάζεις και το χέρι μέσα στο σακάκι/πουκάμισο?
http://[URL unfurl="true"]www.mensonly.gr/assets/media/PHOTOS/PARASKHNIO/1056.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
μπουμπα το αβαταρ θα φταιει?εγω τι δουλεια εχω?διβασε το καταστατικο και θα δεις γραφει ονοματα,εχθες εγινε εκει μεγαλος καυγας και βρισιδια με τον παπαγιωργο και η κατασταση ηταν εφλεκτη,και πηγε η αλιντι και εκατσε σαν το κερασακι στην τουρτα!με σένα μέσα?
υ.γ. ο γκαστεζ ήταν κουλ με τα ποστ της αλις
μπουμπα το αβαταρ θα φταιει?εγω τι δουλεια εχω?διβασε το καταστατικο και θα δεις γραφει ονοματα,εχθες εγινε εκει μεγαλος καυγας και βρισιδια με τον παπαγιωργο και η κατασταση ηταν εφλεκτη,και πηγε η αλιντι και εκατσε σαν το κερασακι στην τουρτα!
τωρα μιλησες σαν ρωσιδα θα φροντισω να μαθω τι εγινε εννοω,και μην με ανακατευετε με αλλους!Βρε άντε κάνε παραπέρα που θα μου πεις οτι θα το φροντίσεις κιόλας..έκανε η μύγα κώλο..ποτέ μην σώσω και ξεπρασινίσω...ουστ
και ο γκας ηταν μεσα στο θρεντ εχθες γινανε ολοι κουλουβαχατα!!δύο βλέπω εγώ