SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Και τώρα πως τα εξασκείς ;χροονια πριν.
Και τώρα πως τα εξασκείς ;χροονια πριν.
βλεπω σειριαλ και ταινιες χωρις υποτιτλους!!!Και τώρα πως τα εξασκείς ;
βλεπω σειριαλ και ταινιες χωρις υποτιτλους!!!
τετοια κανει η ψευτοκουλτουριαρα?
δε διαβαζεις βρεττανικη λογοτεχνια σαν την Λουκ?
Διαβαζει Herald Tribune ,μονο που ...δεν καταλαβαινει το νοημα των γραφομενων !
δε διαβαζεις βρεττανικη λογοτεχνια σαν την Λουκ?
εγω τα λεω αλλα ο στεφανος την εχει δαγκωσει ασχημα και δε με πιστευει!τετοια κανει η ψευτοκουλτουριαρα?
Φίλε μέμο , καλησπέρα καταρχην ...εγω τα λεω αλλα ο στεφανος την εχει δαγκωσει ασχημα και δε με πιστευει!
αχαχαχα
καλησπερα τυπε...Φίλε μέμο , καλησπέρα καταρχην ...
κατά δεύτερον τι κάνει η επίσημη αγαπημένη μου ; Μην την απάντησες πουθενά ;
Φίλε μου και εγώ παρακολουθώ τις συζητήσεις πάνω στο θέμα της ρωσίδας και μερικές φορές γελάω ... Και στο τέλος θα κουφάνω τον φίλο μου τον μέμο όταν εκμυστηρευθώ ότι είχα σχέση με ρωσίδα επί ένα σχεδόν χρόνο ...εγω φιλε εχω το εξης δυνατο χαρτι εχω σχεση με ρωσιδα,και δευτερον τα περισσοτερα που ποσταρουν τα εχω δει και ζηση ζωντανα και κανω την πλακα μου με τα λεγομενα ορισμενων,γενικα μιλαω,οι οποιοι προσπαθουν να πισουν τους αλλους οτι εχουν εκεινοι δικιο και οι αλλοι αδικο,αν εχης παντως δει ορισμενα πραγματα απο κοντα ουδεμια σχεση εχουν με τα λεγομενα εδω,πραγματι ειναι λιγοι αυτοι που γνωριζουν αλλα ειναι πολλοι αυτοι που θελουν να μαθουν,ο καθις παιρνη οτι δικαιουτε!
ο μεμος δεν κουφενετε ποτε γιατι ειναι ο θεος διας με βροντες και κεραυνους αντεχει ανετα,τοτε και συ στο κλαμπ!!Φίλε μου και εγώ παρακολουθώ τις συζητήσεις πάνω στο θέμα της ρωσίδας και μερικές φορές γελάω ... Και στο τέλος θα κουφάνω τον φίλο μου τον μέμο όταν εκμυστηρευθώ ότι είχα σχέση με ρωσίδα επί ένα σχεδόν χρόνο ...
καλημερουδιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
σε εχασα για ενα διστημα ολα οκ?Καλημέρα sotirof
παντα,οι γυναικες αυτες ειναι το κατι αλλοκαι στην ευγενεια και στην συμπεριφορα!!!Ρωσσιδες Τουριστριες σε Starbucks Μητροπολεως,στους Αερηδες ,στο Μουσειο της Ακροπολης ,στην Ακροπολη,στην Ερμου ,
στο Συνταγμα ,στην Αδριανου στην Πλακα,στο αρχαιολογικο Μουσειο
Πατησιων ,κ.τ.λ.
Ακους Ρωσσικα και βλεπεις χαμογελαστες γκομενες.
καλησπερα!!!!
φυσικα αυτα τα θρεντ ειναι προεδρικακαλα ρε συ, απο το ενα θρεντ πας στο αλλο;;; χαχαχαχ
φυσικα αυτα τα θρεντ ειναι προεδρικα
αχασχαχαχα...να ακολουθει τοτε και η αυλη...
αυτη την θεση δεν την ειχαμε σκεφτηwolfakis7 θέλεις να γίνεις αυλικός του προέδρου???????????