wolfakis7 θέλεις να γίνεις αυλικός του προέδρου???????????
δεν το εννοω οπως το εννοεις!!
αυτη την θεση δεν την ειχαμε σκεφτη
αντι-προεδρος δλδ;;
wolfakis7 θέλεις να γίνεις αυλικός του προέδρου???????????
δεν το εννοω οπως το εννοεις!!
αντι-προεδρος δλδ;;
θα είναι καλός γλύφτεις πρόεδρε
αντιπροεδρος εχει ορισθη ο ΑΛΕΞ να διβαζετε το καταστατικοάσε τώρα εκτέθηκες δεν το σώζεις
αντιπροεδρος εχει ορισθη ο ΑΛΕΞ να διβαζετε το καταστατικο
λάθος παράθεση έκανες
παλι την εκανε θα τρελαθη στα πουρα και στις μπυρες και στοπου 'σαι ρε χιστη?
τι οιστροςΠυρφορε το σωστο ειναι να κανεις καμακι σε Ρωσσιδες παντου
on earth ,οχι in earth ,γιατι..μεσα στη γη δεν υπαρχουν ,υπαρχουν πανω στη γη.
Και μαλιστα υπαρχουν τωρα και πανω στην ελληνικη γη ,
περιοχη Συνταγματος ,Πλακας ,Ακροπολεως και οχι μονον !
Καμακι στις Ρωσσιδες ,και αφηστε τις Ελλεεινιδες να τραβουν τις δικες τους κλειτοριδες.
Ε ναι,εννοείται!φυσικα αυτα τα θρεντ ειναι προεδρικα
Ε ναι,εννοείται!
Εσύ Λυκάκι γλύψε κι άλλο να σου δώκουν καμιά αγελαδομούρα απο το περίσσευμα.
Ε ναι,εννοείται!
πουρό ειναι ρε οχι πούρο....Ζήλεια?Πούρο.
pirfore ειναι on earth το σωστο οχι in earth!!
στο κλαμπ αν εισαι και στις συναντησης μπορεις να μαθης παρα πολλα,για αυτο εγεινε το κλαμπ!!Τυποι πειτε κανενα αλλο σαιτ με ρωσιδια εκτος απο το ebay. Μην κρατατε την γνωση μονο για την παρτη σας συντροφοι.
εσυ μωρο μην ανχωνεσε,ξερω εισαι στην ποιο καυλα ηλικια,αυτοι δεν ξερουν που σε λενε πουρο,απο την καυλα την πολυ πες τους οτι ξενυχτας,και δεν βρισκετε κανης να στην σβηση,λιγο τα προβληματα λιγο η αγαμια το αποτελεσμα ειναι να μην μπορεις να κοιμηθης καλα,για αυτο σου δινω την χαρα αυτη,που ειναι ταυτοχρονα και η θεραπεια σου,ειμαι το ανχωλιτικο σου,μολις ποσταρεις στο θρεντ καυλωνεις και τα ξεχνας ολα,και μετα πεφτης ηρεμα για υπνο,εδω ειμαι εγω για να σε απαλασω απο τους εφιαλτες σου,να σε σκεπαζω νοερα με το σεντονι και να κοιμασε ομορφα.Ε ναι,εννοείται!
γιατι υποβιβαζεις τον εαυτο σου σαν γυναικα?και λεω τωρα εγω ο σεργκει,οτι τα ειχαμε με ελληνιδες και το κλαμπ ηταν ελληνικο,τι θα ελεγες?λυκακι γλυψε και αλλο να σου δωσουν καμια μπαζολα απο το περισσευμα?αχ χρυσο μου εκει ειναι η διαφορα,που χανετε πολυ στα σημεια ο τροπος εκφρασης,και η μυτουλα που ειναι ψηλα,αλλα δεν ακουτε καθολου μα καθολου Παντως χαιρομε διοτι διαβαζεις με μεγαλη προσοχη και επιμελοια το θρεντ και προσπαθης να μαθης!Ευγε!!!!!Ε ναι,εννοείται!