boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
και ο γκας ηταν μεσα στο θρεντ εχθες γινανε ολοι κουλουβαχατα!!
μπήκε στη λέσχη ο γκαστεζ? :o
και ο γκας ηταν μεσα στο θρεντ εχθες γινανε ολοι κουλουβαχατα!!
Όλα ξεκίνησαν με τον σεφτέ που έκανα στο τόπικ του πίτσι
Ήταν το πρώτο μηνυμα του νηματος.
ναι βρε αλιντι γινοταν εκει της ποπης εχθες τη πουστρακια τους ανεβοκατεβαζε ο παπας και αλλα κοσμιτικα και πηγες και συ και εδεσε το γλυκο!!Όλα ξεκίνησαν με τον σεφτέ που έκανα στο τόπικ του πίτσι
Ήταν το πρώτο μηνυμα του νηματος.
εσυ μωρο μην ανχωνεσε,ξερω εισαι στην ποιο καυλα ηλικια,αυτοι δεν ξερουν που σε λενε πουρο,απο την καυλα την πολυ πες τους οτι ξενυχτας,και δεν βρισκετε κανης να στην σβηση,λιγο τα προβληματα λιγο η αγαμια το αποτελεσμα ειναι να μην μπορεις να κοιμηθης καλα,για αυτο σου δινω την χαρα αυτη,που ειναι ταυτοχρονα και η θεραπεια σου,ειμαι το ανχωλιτικο σου,μολις ποσταρεις στο θρεντ καυλωνεις και τα ξεχνας ολα,και μετα πεφτης ηρεμα για υπνο,εδω ειμαι εγω για να σε απαλασω απο τους εφιαλτες σου,να σε σκεπαζω νοερα με το σεντονι και να κοιμασε ομορφα.
αχ!μπουμπα διαβασε αυτο που ποσταρες ηταν μες στο θρεντ λεω,οχι οτι ειναι μελοςμπήκε στη λέσχη ο γκαστεζ? :o
δεν ειμαι ολη την μερα μεσα και γω με εμπορειο ασχολουμεμονο το απογευμα και μετα και οχι ολες τις ωρες!!Σοτιροφ έχω ποστάρει καμιά δεκαριά σεντόνια στο εν λόγω τόπικ,έχεις χάσει επεισόδια..γιατί σβήνονταν σε κλάσματα δευτερολέπτων
αχ!μπουμπα διαβασε αυτο που ποσταρες ηταν μες στο θρεντ λεω,οχι οτι ειναι μελος
γιατι δεν φοραν βρακια οι ελλεηνιδες;Εμένα το μαγαζί μου πάει κατά διαόλου όμως
Τα πούλησα τα xxl ρε αγάπη..γιατι δεν φοραν βρακια οι ελλεηνιδες;
σεβαλιε ανδρεου σταυρο....σου φτανουν;ρε σωτήρη βούτα το κεφάλι σου στο νερό να πουμε, είπε η αλι ότι δεν τη μιούταρε ο πίτσης, λέω εγώ "έχουμε κι άλλον?" (ρωσιδόφιλο-αντιελλεεινικό μοντ) και λες εσύ τρεις.
άμα εσύ απαντάς ό,τι να'ναι δε φταίει κανείς.
γιατι δεν φοραν βρακια οι ελλεηνιδες;
σεβαλιε ανδρεου σταυρο....σου φτανουν;
αλλη φορα να μην παιρνεις στοκ απο σμολ....Τα πούλησα τα xxl ρε αγάπη..
Το κλείνω λέμε,ένα δίμηνο ακόμα και τέλος.αλλη φορα να μην παιρνεις στοκ απο σμολ....
και μετα;Το κλείνω λέμε,ένα δίμηνο ακόμα και τέλος.
λες βλεπεις δυο, ωραια τον πιτσι και τον ιπποτη και λεω τρεις ηταν, παρακολουθουσε και ο γκας τον καβγα επομεννως τρεις, δεν εχει να κανη αυτο που λεμε με ρωσιδοφιλους τεσπα?δύο βλέπω εγώ
Κανένα καφέ λέω ν'ανοίξω,αλλά θέλω χλίδες και είναι πολλά τα λεφτά.Έχω ρημάξει και πολλά στα πάθη μου..θα δω δεν ξέρω σίγουρα.και μετα;