αλοιμονο ομως στου φιλους που μπλεκουν με γυναικες απο στριπ και μπαρακια με επαγγελματιες δηλ.οσο παιζη μαρουλι ολα αψογα μολις δεν αντε γεια για αυτο καλο ειναι να ξεχωριζουμε για ποιες σχεσεις ενοουμε εδω μιλαμε για απλες κοπελες μακρια απο αυτα οχι πως δεν μπορει να σου τυχει εξερεση αλλα συνηθως τετοιες σχεσεις καταληγουν αδοξα σε γενικες γραμμες αυτες οι γυναικες σε εχουν στην μπριζα να χαλας για αυτες με τον τροπο τους για αυτο προσοχη κανης δεν αμφιβαλη οτι το κεντρο στο μεσο των ποδιων μιας γυναικας ειναι γλυκο αλλα ειναι και συναμα καταστροφικο σκεφτητε με το πανω κεφαλι!
Συγγνώμη φίλε αλλά εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Αν πρόκειται για πραγματική σχέση τότε όλα αυτά που πιστεύεις για τις απλές Ρωσιδες ισχύουν στο δεκαπλάσιο για μια κοπέλα που δουλεύει σε κάποιον από τους χώρους που ανέφερες.
Προσοχή, μιλάω για σχέση με κάποια που πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα και όχι για το πορτοφόλι σου.
Έχοντας διαβάσει προηγούμενα post φίλων, σε αυτό ή σε ανάλογα thread για γυναίκες που τους ζητούν να περάσουν από το bar ή το strip club που δουλεύουν, και να τις κερασουν ποτά ή χορούς ένα έχω να πω, μακριά εκτός αν θέλεις να κάνεις το κέφι σου και δεν σε νοιάζει τίποτα. Αν ενδιαφέρεται για σένα δεν θα θέλει καν να την δεις στο χώρο που εργάζεται .
Οι γυναίκες γενικά και οι Ρωσιδες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό είναι περήφανες και έχουν τρομερό εγωισμό . Θα σου κάνουν όλα τα χατίρια , θα σου συμπεριφερθούν σαν να είσαι βασιλιάς αλλά δεν θα σου επιτρέψουν /ή δεν θα δεχτούν ποτέ, να σκεφτείς υποτιμητικά για αυτές. Όσο σε κάνουν να νιώθεις άνδρας τόσο πρέπει να τις κάνεις να νοιώθουν γυναίκες που τις σέβεσαι και τις εκτιμάς.
Επιστρέφοντας στην παράθεση , και μιλώντας για μια σχέση μεγαλύτερη του ενός έτους που ακόμα συνεχίζεται, με κοπέλα που βλεπόμαστε σχεδόν καθημερινά , δεν δέχεται ούτε τα έξοδα του super market να πληρώσω . Τα πάντα (ποτά,φαγητά,ταξίδια) είναι μισά-μισά ,επειδή δεν θέλει ούτε για μια στιγμή να περάσει από το μυαλό μου ότι προσπαθεί να με εκμεταλευτει.
ΥΓ 1 . Επειδή γενικά οι Ρωσοι παντρεύονται μικροί , πρέπει να γνωρίζεται ,ότι αν είστε πάνω από 30-35 ανύπαντρος θεωρούν ότι εχετε κάποιο πρόβλημα .
ΥΓ2 Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη από τον cool11 αλλά αυτό που ζητάει
Θελω να βρω μία, να μένουμε μαζι, να συζουμε, και αν τα παμε καλα, να ειμαστε μαζι για πολλά χρόνια. Αυτο που λεμε 'μακροχρονια σχέση', κι οσο μας πάει.
Προσέξτε όμως: δίχως προοπτική γάμου.
Εδω το παραδοξο ίσως, οτι απο τη μια δεν θελω μια για μια νυχτα ή ενα μηνα, αλλα το γεγονος οτι την θέλω μια για χρόνια, δεν σημαινει οτι θα της δωσω και γαμο.
δεν πρόκειται να το βρει από τις ανατολικοευρωπαιες . Οι μόνες γυναίκες που συζούν με κάποιον άνδρα και κάνουν και οικογένειες πολλές φορές , είναι οι βόρειο-ευρωπαιες (σουηδεζες,δανεζες κλπ).
ΥΓ3 Επειδή παρακολουθώ το thread από την αρχή και βλέποντας όλες αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες νομίζω οτι μερικοί θα έπρεπε να αρχίσουν να κοιτάζουν τι γυναίκες κυκλοφορούν γύρω τους .....