You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 499K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = cool11 link = topic = 82527.msg1930859 # msg1930859 date = 1275649305]
Περιμενω να μου πειτε, αν ξερει κανεις κατι απο δικη του εμπειρια ή να εχει ακουσει αξιοπιστα, για τις πολωνεζες!
[/ Quote] αλο ειναι να εισαι μακρια εξ εμπειριας το λεω δεν θελω να αναληθω σε περισσοτερα αλλα ειναι παραδοπιστες οχι καλο επιπεδο και μερικες δεν τα πανε καθολου καλα με την θρησκεια γενικα εχεις προβληματα!
Περιμενω να μου πειτε, αν ξερει κανεις κατι απο δικη του εμπειρια ή να εχει ακουσει αξιοπιστα, για τις πολωνεζες!
[/ Quote] αλο ειναι να εισαι μακρια εξ εμπειριας το λεω δεν θελω να αναληθω σε περισσοτερα αλλα ειναι παραδοπιστες οχι καλο επιπεδο και μερικες δεν τα πανε καθολου καλα με την θρησκεια γενικα εχεις προβληματα!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εννοείται.Αυτό εννοεί ο άνθρωπος.Το πιο νορμάλ ποστ που διάβασα.
Δηλαδή δε θα μας ανοίξουν τα μάτια τα παιδιά;
μακη καλισπερα ο λαος απαιτη και πρεπει να απαντησω ολα καλα?
είπαμε το άτιμο το αγγούρι ακόμα να το πετάξω
καλά μωρέ εδώ αγωνίζομαι ;)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος kaytos = topic = 82527.msg1931093 # msg1931093 date = 1275656912]
Εννοείς ότι αυτές που κυκλοφορούν γύρω μας είναι πιο ωραίες;: Σκεφτείτε:
[/ Quote] εγω πιστευω οτι ενοει οτι αυτες δεν κανουν οι φωτο ηταν μια πλακα για να σπαση η μονοτονια του θρεντ τωρα που αποκτησε το κοινονικο βαρος και επιπεδο ειναι οδηγος ιδεων και λυσεων.
Εννοείς ότι αυτές που κυκλοφορούν γύρω μας είναι πιο ωραίες;: Σκεφτείτε:
[/ Quote] εγω πιστευω οτι ενοει οτι αυτες δεν κανουν οι φωτο ηταν μια πλακα για να σπαση η μονοτονια του θρεντ τωρα που αποκτησε το κοινονικο βαρος και επιπεδο ειναι οδηγος ιδεων και λυσεων.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος Αλιντισσα = topic = 82527.msg1931097 # msg1931097 date = 1275657001]
[/ quote]ωραιο πατουμενο αλλιντι δερματινο 16αρι το κοβω!!
[/ quote]ωραιο πατουμενο αλλιντι δερματινο 16αρι το κοβω!!
Επισκέπτης
Ουου ναι!Κάτσε κι άλλο σ'αυτό το θρεντ κι απο καυτός θα γίνεις κάρβουνο.Δηλαδή δε θα μας ανοίξουν τα μάτια τα παιδιά;
Είναι θέμα προσφοράς.Οι Ελληνίδες δηλαδή θεωρούν ότι έχουν μεγαλύτερα προσόντα(περιουσία,δουλειά,κοινωνικό κύκλο) ενώ οι Ουκρανές συνήθως έχουν μόνο μουνί και βυζέττα να προσφέρουν.Συνεπώς οι Ελληνίδες μπορούν να κάνουν έκπτωση στα τελευταία γιατί έχουν τα πρώτα(κατά τη γνώμη τους).
Για τις Πολωνέζες:Εχω τώρα 5 γκόμενες Πολωνέζες και όλες ζητάνε λεφτά.Συνήθως είναι για νοίκι ή μικροανάγκες αλλά ζητάνε σταθερά λεφτά.Έχω 5 Τσέχες καμία δε ζητάει λεφτά,στα ραντεβού και τα ταξίδια όμως πρέπει να τα πληρώνεις όλα ως άντρας.Έχω και κάπου 10 Ουκρανές,ξέρω ότι όποτε πάω να τις δω θα ζητήσουν οικονομική ενίσχυση.Επίσης δεν παίζει Ρωσίδα αν δεν την κυκλοφορείς σε κυριλέ εστιατόρια και ξενοδοχεία και εάν δεν τις αγοράζεις δώρα που θέλει(συνήθως θέλουν ρούχα,τσάντες,κοσμήματα,αρώματα,παπούτσια κινητά ή γούνες).Αμφιβάλλω βέβαια αν γαμάς Ελληνίδα επειδή της αγόρασες κινητό 100 ευρώ ή άρωμα με 70 ευρώ ή μπότες αλλά μπορεί και να συμβαίνει.Απλά με τις Σλαύες λες ας πάρω κάτι για τη μία κάτι για την άλλη και τις γαμάω όλες και το θεωρούν φυσικό αυτές δεν κάνουν τίποτα αφού τα παίρνουν από πολλούς.Αν θες πάλι να γαμάς την ίδια συνέχεια τη χρυσώνεις(την Πολωνέζα την παντρεύεσαι).Ο γάμος είναι η πιο συμφέρουσα λύση για μια γυναίκα διότι εξασφαλίζει το χρυσοφόρο γάιδαρο για πάντα.
Για τις Πολωνέζες:Εχω τώρα 5 γκόμενες Πολωνέζες και όλες ζητάνε λεφτά.Συνήθως είναι για νοίκι ή μικροανάγκες αλλά ζητάνε σταθερά λεφτά.Έχω 5 Τσέχες καμία δε ζητάει λεφτά,στα ραντεβού και τα ταξίδια όμως πρέπει να τα πληρώνεις όλα ως άντρας.Έχω και κάπου 10 Ουκρανές,ξέρω ότι όποτε πάω να τις δω θα ζητήσουν οικονομική ενίσχυση.Επίσης δεν παίζει Ρωσίδα αν δεν την κυκλοφορείς σε κυριλέ εστιατόρια και ξενοδοχεία και εάν δεν τις αγοράζεις δώρα που θέλει(συνήθως θέλουν ρούχα,τσάντες,κοσμήματα,αρώματα,παπούτσια κινητά ή γούνες).Αμφιβάλλω βέβαια αν γαμάς Ελληνίδα επειδή της αγόρασες κινητό 100 ευρώ ή άρωμα με 70 ευρώ ή μπότες αλλά μπορεί και να συμβαίνει.Απλά με τις Σλαύες λες ας πάρω κάτι για τη μία κάτι για την άλλη και τις γαμάω όλες και το θεωρούν φυσικό αυτές δεν κάνουν τίποτα αφού τα παίρνουν από πολλούς.Αν θες πάλι να γαμάς την ίδια συνέχεια τη χρυσώνεις(την Πολωνέζα την παντρεύεσαι).Ο γάμος είναι η πιο συμφέρουσα λύση για μια γυναίκα διότι εξασφαλίζει το χρυσοφόρο γάιδαρο για πάντα.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ουου ναι!Κάτσε κι άλλο σ'αυτό το θρεντ κι απο καυτός θα γίνεις κάρβουνο.
Μπααααα
Δεν έχω ανάγκη, την έχω βρει την άκρη μου ;)
Να ταξιδέψω στα πέρατα του κόσμου μόνο για μουνί, πολύ απλά δεν παίζει
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Είναι θέμα προσφοράς.Οι Ελληνίδες δηλαδή θεωρούν ότι έχουν μεγαλύτερα προσόντα(περιουσία,δουλειά,κοινωνικό κύκλο) ενώ οι Ουκρανές συνήθως έχουν μόνο μουνί και βυζέττα να προσφέρουν.Συνεπώς οι Ελληνίδες μπορούν να κάνουν έκπτωση στα τελευταία γιατί έχουν τα πρώτα(κατά τη γνώμη τους).
Για τις Πολωνέζες:Εχω τώρα 5 γκόμενες Πολωνέζες και όλες ζητάνε λεφτά.Συνήθως είναι για νοίκι ή μικροανάγκες αλλά ζητάνε σταθερά λεφτά.Έχω 5 Τσέχες καμία δε ζητάει λεφτά,στα ραντεβούκαι τα ταξίδια όμως πρέπει να τα πληρώνεις όλα ως άντρας.Έχω και κάπου 10 Ουκρανές,ξέρω ότι όποτε πάω να τις δω θα ζητήσουν οικονομική ενίσχυση.Επίσης δεν παίζει Ρωσίδα αν δεν την κυκλοφορείς σε κυριλέ εστιατόρια και ξενοδοχεία και εάν δεν τις αγοράζεις δώρα που θέλει(συνήθως θέλουν ρούχα,τσάντες,κοσμήματα,αρώματα,παπούτσια κινητά ή γούνες).[size=15pt]Αμφιβάλλω βέβαια αν γαμάς Ελληνίδα επειδή της αγόρασες κινητό 100 ευρώ ή άρωμα με 70 ευρώ ή μπότες αλλά μπορεί και να συμβαίνει[/size].Απλά με τις Σλαύες λες ας πάρω κάτι για τη μία κάτι για την άλλη και τις γαμάω όλες και το θεωρούν φυσικό αυτές δεν κάνουν τίποτα αφού τα παίρνουν από πολλούς.Αν θες πάλι να γαμάς την ίδια συνέχεια τη χρυσώνεις(την Πολωνέζα την παντρεύεσαι).Ο γάμος είναι η πιο συμφέρουσα λύση για μια γυναίκα διότι εξασφαλίζει το χρυσοφόρο γάιδαρο για πάντα.
Υπερβάλλεις...
Μπορείς να μην πληρώσεις τίποτα και πολύ απλά να της πεις "σε παντρεύομαι"
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος kaytos = topic = 82527.msg1931167 # msg1931167 date = 1275658346]
Υπερβάλλεις ...
Μπορείς να μην πληρώσεις τίποτα και πολύ απλά να της [πεις b] "σε παντρεύομαι» [/ b]: 2funny:
[/ Quote]τοτε απλα την γα....ς ο κουκος αιδονι θα σου πηγαινη συνεχως
Υπερβάλλεις ...
Μπορείς να μην πληρώσεις τίποτα και πολύ απλά να της [πεις b] "σε παντρεύομαι» [/ b]: 2funny:
[/ Quote]τοτε απλα την γα....ς ο κουκος αιδονι θα σου πηγαινη συνεχως
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος Αλιντισσα = topic = 82527.msg1931150 # msg1931150 date = 1275657963]
Ουου ναι! Κάτσε κι άλλο σ'αυτό το θρεντ κι απο καυτός θα γίνεις κάρβουνο. ? D
[/ quote]μωρο οτι και να λες δεν μπορεις αυτο το θρεντ ειναι το ναρκωτικο σου
Ουου ναι! Κάτσε κι άλλο σ'αυτό το θρεντ κι απο καυτός θα γίνεις κάρβουνο. ? D
[/ quote]μωρο οτι και να λες δεν μπορεις αυτο το θρεντ ειναι το ναρκωτικο σου
Δεν υπάρχει αμφιβολλία ότι και Ελληνίδες σπονσοράρονται.Απλά το κασέ είναι πολύ υψηλότερο.Θυμάμαι φοιτήτρια της Φιλοσοφικής που μου έλεγε αν μου δώσεις 100000 δραχμές,μπορείς να με γαμήσεις και πάντα έβλεπα φοιτήτριες με γεροξούρηδες που τους τα χώνανε.Ίσως δεν πάνε με 80χρονους όπως οι Ουκρανές ή οι Πολωνές αλλά με 50άρηδες,60άρηδες πάνε χαλαρά.
Συν Ρωσσιδοφιλοι, μη μασατε απο τις προσπαθειες υποβαθμισης σας απο την προεδρο του σωματειου Ελλεηνιδων Ελλαδος "η πριγκηπεσσα"!!
Μην κανετε πισω στα θελω σας! Μην υποτιματε το γουστο σας! Δεχομαστε ασυμμετρες απειλες! Ολοι στο μετωπο να αποκρουσουμε τις επιθεσεις που δεχομεθα ποσταροντας μονο ΑΑΑ τεμαχια Ρωσσικης καταγωγης!
Δε θα καμψετε την προτιμιση μας στο ωραιο και καλοσυνατο, προεδρε των αντιπαλων!
Δε θα μας καταστησετε ομηρους των Ελλεηνιδικων μουνιων κατωτερας ποιοτητας
Δε θα μας αναγκασετε να ανεχομαστε τις ξυνισμενες Ελλεηνιδικες μουρες για ολη μας τη ζωη!
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πισω και σας φαγαμεεεεεε
Μην κανετε πισω στα θελω σας! Μην υποτιματε το γουστο σας! Δεχομαστε ασυμμετρες απειλες! Ολοι στο μετωπο να αποκρουσουμε τις επιθεσεις που δεχομεθα ποσταροντας μονο ΑΑΑ τεμαχια Ρωσσικης καταγωγης!
Δε θα καμψετε την προτιμιση μας στο ωραιο και καλοσυνατο, προεδρε των αντιπαλων!
Δε θα μας καταστησετε ομηρους των Ελλεηνιδικων μουνιων κατωτερας ποιοτητας
Δε θα μας αναγκασετε να ανεχομαστε τις ξυνισμενες Ελλεηνιδικες μουρες για ολη μας τη ζωη!
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πισω και σας φαγαμεεεεεε
Επισκέπτης
Πες τα ρε Σοτίροφ.αστραψε και βροντηξε ο διας γεια σου μεμο ξυνισε η μουρη μερικων γιατι το θρεντ ξαναγινε μαλακοανάγνωσμα και δεν σπαμαρουν παπαριες!!
Η πλάκα είναι να ακούς Ρώσους να σου λένε τι κρυόκωλες είναι οι Ελληνίδες.Οι Ρώσοι τις γαμάνε δυο δυο.Μου' λέγε ένας Ρώσος ότι έφερε μια Ρωσίδα φίλη του Καστελόριζο και αυτή πήδηξε το μισό νησί.Ο ένας έμπαινε ο άλλος έβγαινε.Το σπίτι του είχε γίνει μπορδελάκι όσο έλειπε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187