Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτο που εχω να πω , απο προσωπικη πειρα ειναι οτι οι αλλοδαπες στοιχιζουν λιγοτερο στην τσεπη και περνας και καλυτερα...
Μπορει να μην συμφωνουν πολλοι, αλλα τον αντρα τον προσεχουν παραπανω...
Οι δικες μας ολο υφος και απαιτηση, ασε που ακομα και τα μπαζα εχουν βγαλει γλωσσα...
θελουν τα απαραιτητα οπως ολος ο κοσμος δηλ.τι να κανη μια γυναικα με εναν αντρα οταν δεν εχει να φαη? με τις δικες μας πας στο μαρκετ και γεμιζη το καροτσι με ενα καρο παπαριες που δεν χρειαζονται τριπλος λογαριασμος,φυσικα τον αντρα τον προσεχουν παραπανω δεν θελουν να κανουν χαζα πραγματα και να τις κραξεις νομιζω οτι ειναι καλες και στο νοικοκοιριο τους απο την δικη μου εμπειρια!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αλοιμονο ομως στου φιλους που μπλεκουν με γυναικες απο στριπ και μπαρακια με επαγγελματιες δηλ.οσο παιζη μαρουλι ολα αψογα μολις δεν αντε γεια για αυτο καλο ειναι να ξεχωριζουμε για ποιες σχεσεις ενοουμε εδω μιλαμε για απλες κοπελες μακρια απο αυτα οχι πως δεν μπορει να σου τυχει εξερεση αλλα συνηθως τετοιες σχεσεις καταληγουν αδοξα σε γενικες γραμμες αυτες οι γυναικες σε εχουν στην μπριζα να χαλας για αυτες με τον τροπο τους για αυτο προσοχη κανης δεν αμφιβαλη οτι το κεντρο στο μεσο των ποδιων μιας γυναικας ειναι γλυκο αλλα ειναι και συναμα καταστροφικο σκεφτητε με το πανω κεφαλι!

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θελουν τα απαραιτητα οπως ολος ο κοσμος δηλ.τι να κανη μια γυναικα με εναν αντρα οταν δεν εχει να φαη? με τις δικες μας πας στο μαρκετ και γεμιζη το καροτσι με ενα καρο παπαριες που δεν χρειαζονται τριπλος λογαριασμος,φυσικα τον αντρα τον προσεχουν παραπανω δεν θελουν να κανουν χαζα πραγματα και να τις κραξεις νομιζω οτι ειναι καλες και στο νοικοκοιριο τους απο την δικη μου εμπειρια!
Το γεγονος ειναι παντως πως σε καμια περιπτωση δεν ισχυει αυτο το περιφημο΄Αυτη θα του φαει τα λεφτα'που ακουω κατα κορον.
Το μονο που θελουν ειναι να εχουν μια ζωη χωρις στερηση των απαραιτητων και το βασικοτερο να μην χρωστανε πουθενα και σε κανεναν
Τα 200 στο σουπερ μαρκετ δεν τα εχω ζησει ποτε πιστεψτε το.Και στα ψωνια μου εμαθε να ψαχνω και να βρισκω το καλυτερο και στη καλυτερη τιμη
Ποιος εγω που επειρνα οτι εβρισκα γιατι βαριομουν να το ψαχνω.Και το καλυτερο με εμαθε να μη σκυβω το κεφαλι σε κανενα αφεντικο.
Να ψαχνω παντα κατι καλυτερο.Και μου εσωσε τη ζωη σε αυτο το θεμα

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το γεγονος ειναι παντως πως σε καμια περιπτωση δεν ισχυει αυτο το περιφημο΄Αυτη θα του φαει τα λεφτα'που ακουω κατα κορον.
Το μονο που θελουν ειναι να εχουν μια ζωη χωρις στερηση των απαραιτητων και το βασικοτερο να μην χρωστανε πουθενα και σε κανεναν
Τα 200 στο σουπερ μαρκετ δεν τα εχω ζησει ποτε πιστεψτε το.Και στα ψωνια μου εμαθε να ψαχνω και να βρισκω το καλυτερο και στη καλυτερη τιμη
Ποιος εγω που επειρνα οτι εβρισκα γιατι βαριομουν να το ψαχνω.Και το καλυτερο με εμαθε να μη σκυβω το κεφαλι σε κανενα αφεντικο.
Να ψαχνω παντα κατι καλυτερο.Και μου εσωσε τη ζωη σε αυτο το θεμα
φυσικα και θα ριξουν το δηλητηριο τους οι γνωστοι αγνωστοι γιατι ειναι κατι που δεν το ζη ο καθις πραγματι αν χρωστανε ειναι πολυ ανχωμενες τσως και αυτο λογω ανασφαλειας γιατι στην ακρη του μυαλου τους εχουν παντα τον κανονα αν βρεθουν μονες και αυτο ειναι καλο απο μια αποψη γιατι αποφευγουμε τις κακοτοπιες εγω να σκεφτης αλεξ τι μπινελικη ακουσα με τις 2 τηλεορασεις που εχω μια σαλονι και μια κρεβατοκαμαρα  τα θεωρουν πεταμενα λεφτα!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Οπως τα λετε, και δεν το αμφισβητω, η ρωσιδα ειναι πραγματικος θησαυρος στο σπιτι!
Απο ολες σχεδον τις αποψεις!

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οπως τα λετε, και δεν το αμφισβητο, η ρωσιδα ειναι πραγματικος θησαυρος στο σπιτι!
Θησαυρος φιλε μου που πρεπει να τον σεβεσαι και να τον εκτιμας. Γιατι στην παραμικρη απιστια εχασες τα παντα
Καλυτερα που λενε να την σκοτωσεις παρα αυτο.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οπως τα λετε, και δεν το αμφισβητο, η ρωσιδα ειναι πραγματικος θησαυρος στο σπιτι!
με τον ορο ρωσιδα εχουμε μπλεξη τα αβγα και τα πασχαλια το αυριανο θεμα συζητησης απλα παιζη σπουδαιο ρολο το οικογενοιακο περιβαλλον οταν μεγαλωνης με σωστη κατευθηνση και με στερηση ξερεις να ζης την ζωη και την οικογενεια!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Θησαυρος φιλε μου που πρεπει να τον σεβεσαι και να τον εκτιμας. Γιατι στην παραμικρη απιστια εχασες τα παντα

Οταν σου δινει τα παντα, λογικο ειναι να περιμενει και τη δικη σου αφοσιωση. Ειναι αυτο που λεμε αλληλοσεβασμος, χωρις αυτο, δεν στεριωνει σχεση της προκοπης...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
με τον ορο ρωσιδα εχουμε μπλεξη τα αβγα και τα πασχαλια το αυριανο θεμα συζητησης απλα παιζη σπουδαιο ρολο το οικογενοιακο περιβαλλον οταν μεγαλωνης με σωστη κατευθηνση και με στερηση ξερεις να ζης την ζωη και τηνοικογενοια!!

οπου ρωσιδα, μπορουμε να εννοουμε ανατολικοευρωπαια μαλλον.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αυτο ειναι ενα μεθεπομενο θεμα συζητησης!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οχι φιλε διαφερει η νοοτροπια της ρωσιδας απο της ουκρανης και της μολδαβης πχ. αυριο λοιπον το νεο θεμα μας!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πανυως το θρεντ πηρε την σωστη του μορφη,ακουγαμε πολλα σχολια οτι βαριοντουσαν το θρεντ γιατι δεν ειχε τιποτα το ουσιοδες να προσφερη τωρα λοιπον που προσφερει που ειναι ολοι αυτοι?πουθενα γιατι αυτοι δεν εχουν να προσφερουν!

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αναφερομαι σε ρωσιδες.Τα χαρακτηριστικα αυτα αφορουν αυτες Οι υπολοιπες εχουν λιγο διαφορετικο χαρακτηρα
Πχ Ουκρανες δεν φημιζονται τοσο για αγαπη τους στα οικιακα και μπορουν να σου φανε πολλα για να βοηθησουν την
οικογενεια πισω.Βεβαια γυναικαρες.Να θυμασαι αν σαν λαοι ταιριαζαν γενικα με την ρωσικη νοοτροπια δεν θα φευγανε και δεν θα ηταν στα
μαχαιρια μεταξυ τους{βεβαια υπαρχουν εκατομυρια οθκρανοι στην ρωσια ετσι}
Αυτο σαν παραδειγμα.Και οι υπολοιπες εθνικοτητες εχουν διαφορες
Εδω ειμαστε να τα πουμε

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πανυως το θρεντ πηρε την σωστη του μορφη,ακουγαμε πολλα σχολια οτι βαριοντουσαν το θρεντ γιατι δεν ειχε τιποτα το ουσιοδες να προσφερη τωρα λοιπον που προσφερει που ειναι ολοι αυτοι?πουθενα γιατι αυτοι δεν εχουν να προσφερουν!
Σωτο ειναι στα οτι ναναι :2funny: :2funny:Εκει μπορουν μαλλον

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλυνηχτω για σημερα και ευχαριστω οσους παραυρεθηκαν στη συζητηση θα τα πουμε και αυριο υπαρχουν πολλα θεματα προς συζητηση και αναλυση καλο βραδυ!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Kαληνυχτα!

Αυριο να πουμε για τις πολωνέζες!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
καλυνηχτω για σημερα και ευχαριστω οσους παραυρεθηκαν στη συζητηση θα τα πουμε και αυριο υπαρχουν πολλα θεματα προς συζητηση και αναλυση καλο βραδυ!!

καληνυχτα!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
μην βιαζεσε αλλα οι πολωνεζες ουδεμια σχεση εχουν με τις ρωσιδες εχουν πολλες διαφορες!!!

Ωραια, να πουμε τις διαφορες θετικες/αρνητικες, για να γνωριζουμε! Καλο βραδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom