Hyper Observer
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Приветствую человек
Συνειδητοποιείς τι γράφεις ή απλά κάνεις εξάσκηση;
Приветствую человек
δεν καταλαβες κατι και επιμενεις σε λαθος κατευθυνση σε ορισμενα συμφωνουμε σε αλλα διαφωνουμε κανεις μας δεν μιλαει για βιζιτες πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?ναι φιλε το χειροφιλιμα ειναι ευγενεια και κανονας εσεις τα εχετε ξεχαση, τα μαθηματα ειναι ενα απο τα ζητουμενα του θρεντ,σχολια σχολια σχολια δεν βλεπω να λες σοβαρα πραγματα αν εχεις να πεις συμπερασματα απο σχεση με αλοδαπη που ειχες η εχης τοτε ποσταρε!το να μπαινουμε σε ολα τα θρεντ και να κανουμε τους κριτες δεν σημενη τιποτα συγκεγκριμενες αποψεις που προερχοντε απο εμπειριες να ποσταρετε αυτο δεν το βλεπω απο κανενα δηλ.μονο εγω και ο αλεξ εχουμε σχεση?
[Παράθεση συγγραφέας = πάθος gia να vaso link = topic = 82527.msg1929308 # msg1929308 date = 1275578139]
τυχαίο?
[/ quote]δηλ.τι ενοεις οτι εσυ δεν μπορεις η ο καθις?
εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι δασκαλος κανενος αν διαβασεις το τοπικ εχω αναφερει ορισμενα πραγματα πολλες φορες,το να μαθαινης και απο αλλους ανθρωπους η να μοιραζεσε ορισμενα πραγματα τα οποια θα βοηθησουν ειναι καλο αλλα ο συνεχεις σαρκασμος ορισμενων κατανταη χαζομαρα και μονοτονια γενικα μιλαω για αυτο ειπα να σταματησουν τα σπαμ και να ποσταρουν οσοι εχουν να πουν κατι!εσυ εισαι ο δασκαλος. εσυ να πεις τη γνωμη σου.
εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι δασκαλος κανενος αν διαβασεις το τοπικ εχω αναφερει ορισμενα πραγματα πολλες φορες,το να μαθαινης και απο αλλους ανθρωπους η να μοιραζεσε ορισμενα πραγματα τα οποια θα βοηθησουν ειναι καλο αλλα ο συνεχεις σαρκασμος ορισμενων κατανταη χαζομαρα και μονοτονια γενικα μιλαω για αυτο ειπα να σταματησουν τα σπαμ και να ποσταρουν οσοι εχουν να πουν κατι!
στο τελος της προτασης εχη ερωτιματικο ερωτηση εκανα εχουν ποσταρει πολλα παιδια και εχουν πει την γνωμη τους ακομα και απο ταιβαν και ζουν εκει το θεμα δεν ειναι να ποσταρουμε δυο ατομα και να πουμε κατι το θεμα ειναι να συμετεχουν φιλοι που να μπορουν να πουν μια αποψη η και να ρωτησουν κατι σοβαρο!αν ποσταρουν οσοι εχουν σχεση με αλλοδαπη θα ποσταρεις μονο εσυ και ο Αλεξ. μονος σου το ειπες.
το σημερινο θεμα!!επειδη ακουω την μονιμη ατακα ειναι μαζι σου για λεφτα το αυριανο θεμα συζητησης τι ζηταν και τη απαιτησης εχουν?
Συνειδητοποιείς τι γράφεις ή απλά κάνεις εξάσκηση;
ελα στο αλλο θρεντ νταβαριτς!αγόρι κάνε μετάφραση και θα καταλάβεις..αν δεν ξέρεις διάβασε από κάτω!
" χαιρετώ τους συναγωνιστές " ;)
αν ποσταρουν οσοι εχουν σχεση με αλλοδαπη θα ποσταρεις μονο εσυ και ο Αλεξ. μονος σου το ειπες.
όλα τα ξέρεις μεγάλε
Κοιτα το πρωτο οφειλεται πιστευω στο καθεστως που μεγαλωσανε{πρωην σιοβετικη ενωση}Εμαθαν να ζουν με τα ακρως απαραιτητα.Και σαν συνεπεια αυτου δινουν μεγαλη αξιατο πιο καλο ειναι που ειναι μετρημενες δεν εχουν την μανια του καταναλωτη μονο αυτα που χρειαζονται ακριβως και αν θελουν να παρουν κατι παραπανω θα ρωτησουν παντως ποτε δεν ακουσα την απαιτηση να μου αγορασεις αυτο ο καθε αντρας νομιζω οτι πρεπει να κρινη τις αναγκες μιας γυναικας και να προβη σε αναλογες κινησης καμια φορα τα πιο ασημαντα πραγματα αποκτουν μεγαλη αξια για αυτες εδω ξαναμπαινη ο κανονας τις ανασφαλειας πρεπει να αισθανονται οτι ο αντρας μπορει να επωμιστη και να βγαζη σε περας τα οικογενιακα βαρη να μου πεις πια γυναικα δεν το θελει!