Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = Hyper σύνδεσμο Παρατηρητής = topic = 82527.msg1928003 # msg1928003 date = 1275520032]
Το βρίσκεις αστείο; Να ρωτήσουμε και τις ίδιες ίσως; Και ακόμα καλύτερα να τους μεταφράσουμε και τα σχόλια.Δεν υπάρχει κανονισμός στο φόρουμ υποτίθεται ότι δεν δημοσιεύουμε φωτογραφίες όπου κάποιος μπορεί να είναι αναγνωρίσημος; Συγγνώμη αλλά το βρίσκω αν όχι καγκούρικο τουλάχιστον άθλιο.
[/ Quote] φιλε ηρεμησε οι περισσοτερες φωτο ειναι απο αλλα σαιτ που τις εχουν βαλη μονες τους ψαχνουν για σχεση η γαμπρο! Αν ψαξης ποζαρουν μονες τους και εχουν οι ιδιες σχολια!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = πάθος gia να vaso link = topic = 82527.msg1928801 # msg1928801 date = 1275567483]
παρα μόνο στο σκύλο σου.
Με τις θερμότερες ευχές μου!
[/ quote]μονο σχολια και κριτικη εισαι εδω δεν θελουμε κριτικη επιτροπη αλλα να πει ο καθενας κατι απο την εμπειρια του αν ναι  επς σωστα πραγματα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = Hyper Παρατηρητής link = topic = 82527.msg1928796 # msg1928796 date = 1275567392]
Μοιάζει αστείο να βλέπεις άντρες οι οποίοι θεωρούν οποιαδήποτε γκόμενα δεν τους κάθεται αγάμητη ή κομπλεξικιά, αναφέρονται στις γυναίκες σαν βίζιτες ή ζώα ανάξια λόγου ή σκέψης, σχολιάζουν βυζιά μουνιά κώλους και μπούτια σαν χασάπηδες της βαρβακείου, δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις γκόμενες-γυναίκες-κουνιάδες τους (πιθανότατα εν αγνοία τους), προσθέτοντας και ανεχόμενοι χοντροειδέστατα σχόλια για αυτές στα όρια του σεξισμού και συζητάνε για τις κατα φαντασίαν γκόμενες τις οποίες θα ήθελαν να πηδήξουν (μέχρι και μαθήματα ρωσικών παραδίδονται) να κάνουν ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ προκειμένου να σταυρώσουν γκόμενα.Σαν σκηνικό του Μπονιουέλ φαντάζει . Το πλέον ιλαρό βέβαια είναι ότι οι Ρωσίδες έχουν τις βάσεις και την παιδεία ώστε σε μεγάλο ποσοστό πιθανόν να γνωρίζουν τον Μπονιουέλ όχι απλά ως όνομα, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των γαμιάδων τους: 2funny:
[/ quote]δεν καταλαβες κατι και επιμενεις σε λαθος κατευθυνση σε ορισμενα συμφωνουμε σε αλλα διαφωνουμε κανεις μας δεν μιλαει για βιζιτες πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?ναι φιλε το χειροφιλιμα ειναι ευγενεια και κανονας εσεις τα εχετε ξεχαση, τα μαθηματα ειναι ενα απο τα ζητουμενα του θρεντ,σχολια σχολια σχολια δεν βλεπω να λες σοβαρα πραγματα αν εχεις να πεις συμπερασματα απο σχεση με αλοδαπη που ειχες η εχης τοτε ποσταρε!το να μπαινουμε σε ολα τα θρεντ και να κανουμε τους κριτες δεν σημενη τιποτα συγκεγκριμενες αποψεις που προερχοντε απο εμπειριες να ποσταρετε αυτο δεν το βλεπω απο κανενα δηλ.μονο εγω και ο αλεξ εχουμε σχεση?

Επισκέπτης
δεν καταλαβες κατι και επιμενεις σε λαθος κατευθυνση σε ορισμενα συμφωνουμε σε αλλα διαφωνουμε κανεις μας δεν μιλαει για βιζιτες πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?ναι φιλε το χειροφιλιμα ειναι ευγενεια και κανονας εσεις τα εχετε ξεχαση, τα μαθηματα ειναι ενα απο τα ζητουμενα του θρεντ,σχολια σχολια σχολια δεν βλεπω να λες σοβαρα πραγματα αν εχεις να πεις συμπερασματα απο σχεση με αλοδαπη που ειχες η εχης τοτε ποσταρε!το να μπαινουμε σε ολα τα θρεντ και να κανουμε τους κριτες δεν σημενη τιποτα συγκεγκριμενες αποψεις που προερχοντε απο εμπειριες να ποσταρετε αυτο δεν το βλεπω απο κανενα δηλ.μονο εγω και ο αλεξ εχουμε σχεση?

τυχαίο ??

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = cool11 link = topic = 82527.msg1928235 # msg1928235 date = 1275550363]
Ακουγεται σαν ονειρο με βαση τα ελληνικα δεδομενα ...
[/ Quote] ΟΤΑΝ jexnas sxesh kaneiw tetoia ta ellhnika dedomena yparxei h sebasmow lejh metajy TVN ΔΥΟ gia na isoropei h sxesh!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = πάθος gia να vaso link = topic = 82527.msg1929308 # msg1929308 date = 1275578139]

τυχαίο?

[/ quote]δηλ.τι ενοεις οτι εσυ δεν μπορεις η ο καθις?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εσυ εισαι ο δασκαλος. εσυ να πεις τη γνωμη σου.
εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι δασκαλος κανενος αν διαβασεις το τοπικ εχω αναφερει ορισμενα πραγματα πολλες φορες,το να μαθαινης και απο αλλους ανθρωπους η να μοιραζεσε ορισμενα πραγματα τα οποια θα βοηθησουν ειναι καλο αλλα ο συνεχεις σαρκασμος ορισμενων κατανταη χαζομαρα και μονοτονια γενικα μιλαω για αυτο ειπα να σταματησουν τα σπαμ και να ποσταρουν οσοι εχουν να πουν κατι!

Επισκέπτης
εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι δασκαλος κανενος αν διαβασεις το τοπικ εχω αναφερει ορισμενα πραγματα πολλες φορες,το να μαθαινης και απο αλλους ανθρωπους η να μοιραζεσε ορισμενα πραγματα τα οποια θα βοηθησουν ειναι καλο αλλα ο συνεχεις σαρκασμος ορισμενων κατανταη χαζομαρα και μονοτονια γενικα μιλαω για αυτο ειπα να σταματησουν τα σπαμ και να ποσταρουν οσοι εχουν να πουν κατι!

αν ποσταρουν οσοι εχουν σχεση με αλλοδαπη θα ποσταρεις μονο εσυ και ο Αλεξ. μονος σου το ειπες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αν ποσταρουν οσοι εχουν σχεση με αλλοδαπη θα ποσταρεις μονο εσυ και ο Αλεξ. μονος σου το ειπες.
στο τελος της προτασης εχη ερωτιματικο ερωτηση εκανα εχουν ποσταρει πολλα παιδια και εχουν πει την γνωμη τους ακομα και απο ταιβαν και ζουν εκει το θεμα δεν ειναι να ποσταρουμε δυο ατομα και να πουμε κατι το θεμα ειναι να συμετεχουν φιλοι που να μπορουν να πουν μια αποψη η και να ρωτησουν κατι σοβαρο!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μονιμες κουβεντες οι πουτανες που σου τρωνε τα λεφτα μονο για τα λεφτα ειναι μαζι σου αν δουν μια ρωσιδα με εναν αντρα το μονιμο σχολιο για τα λεφτα ειναι μαζι του ολα ισομα τα καναμε δηλ. οι υπολοιπες γυναικες γιατι ειναι μαζι απο αγαπη και μονο οι ρωσιδες ειναι για λεφτα δλδ μια απο αγ.δομινικο η βραζιλια η ρουμανια η τσεχια μονο απο αγαπη! πατατες.εγω προσωπικα στις σχεσεις που ειχα και εχω δεν ειδα απαιτηση πλην των απαραιτητων ψωνια βολτα κανα κομωτηριο οτι θελει μια κοινη γυναικα καλω τους φιλους αγωνιστες να πουν την γνωμη τους!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το πιο καλο ειναι που ειναι μετρημενες δεν εχουν την μανια του καταναλωτη μονο αυτα που χρειαζονται ακριβως και αν θελουν να παρουν κατι παραπανω θα ρωτησουν παντως ποτε δεν ακουσα την απαιτηση να μου αγορασεις αυτο ο καθε αντρας νομιζω οτι πρεπει να κρινη τις αναγκες μιας γυναικας και να προβη σε αναλογες κινησης καμια φορα τα πιο ασημαντα πραγματα αποκτουν μεγαλη αξια για αυτες εδω ξαναμπαινη ο κανονας τις ανασφαλειας πρεπει να αισθανονται οτι ο αντρας μπορει να επωμιστη και να βγαζη σε περας τα οικογενιακα βαρη να μου πεις πια γυναικα δεν το θελει!

DarkElf

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
10
Πόντοι
0
Αυτο που εχω να πω , απο προσωπικη πειρα ειναι οτι οι αλλοδαπες στοιχιζουν λιγοτερο στην τσεπη και περνας και καλυτερα...
Μπορει να μην συμφωνουν πολλοι, αλλα τον αντρα τον προσεχουν παραπανω...
Οι δικες μας ολο υφος και απαιτηση, ασε που ακομα και τα μπαζα εχουν βγαλει γλωσσα...

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το πιο καλο ειναι που ειναι μετρημενες δεν εχουν την μανια του καταναλωτη μονο αυτα που χρειαζονται ακριβως και αν θελουν να παρουν κατι παραπανω θα ρωτησουν παντως ποτε δεν ακουσα την απαιτηση να μου αγορασεις αυτο ο καθε αντρας νομιζω οτι πρεπει να κρινη τις αναγκες μιας γυναικας και να προβη σε αναλογες κινησης καμια φορα τα πιο ασημαντα πραγματα αποκτουν μεγαλη αξια για αυτες εδω ξαναμπαινη ο κανονας τις ανασφαλειας πρεπει να αισθανονται οτι ο αντρας μπορει να επωμιστη και να βγαζη σε περας τα οικογενιακα βαρη να μου πεις πια γυναικα δεν το θελει!
Κοιτα το πρωτο οφειλεται πιστευω στο καθεστως που μεγαλωσανε{πρωην σιοβετικη ενωση}Εμαθαν να ζουν με τα ακρως απαραιτητα.Και σαν συνεπεια αυτου δινουν μεγαλη αξια
και στο πιο μικρο δωρο.Το δευτερο ακριβως γιατι βρισκονται σεξενο περιβαλλον και θελουν να ξερουν οτι δεν θα βρεθουν ξαφνικα στο δρομο μονες τους χωρις να εχουν καπου να
ακουμπησουν{γονεις κτλ}Βεβαια υπαρχουν και οι τυχοδιωκτισες που ερχονται να παρουν οτι μπορουν και να γυρισουν καποια στιγμη στην οικογενεια.
Σε αυτες ομως δεν μπορεις να υπολογιζεις σε σοβαρη σχεση και οποιος την πατησει ειναι χαμενος απο χερι.Αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom