έχουν μία γλυκύτητα τα ατιμούλικαΑυτες φιλε μου δεν ειναι μοντελα και δεν εχουν ολες αποκαλυπτικες φωτο
Για δες αυτο το κουκλι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 498K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μεμακι χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σιγά αδερφέ ακούστηκες μέχρι εδώμεμακι χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
χεχεχε!!!!!σιγά αδερφέ ακούστηκες μέχρι εδώ
ροσιδοφιλοι εν δρασι!!!!!!!!!!ροσιδακια στα κρεβατια σας!!!!!!
γεια σου ρε πιτσι υπερτσιτσιναραααααα!!!!!μεμακι χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποτε??? οεο?
Και μια ρωσιδουλα με μαγιο και προφιλ για να δεις την ιδια κοπελα ποσο διαφορετικη μπορει να φαινεταιέχουν μία γλυκύτητα τα ατιμούλικα
Συνημμένα
Επισκέπτης
ζάφτρα πουτσαρα μου!!!!!!γεια σου ρε πιτσι υπερτσιτσιναραααααα!!!!!
ποτε??? οεο?
μνε ότσιν βέσιλα!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!
στην πρώτη ο φωτισμός είναι καλύτερος αλλά όπως και να έχει η κοπέλα ειναι καλήΚαι μια ρωσιδουλα με μαγιο και προφιλ για να δεις την ιδια κοπελα ποσο διαφορετικη μπορει να φαινεται
ζάφτρα πουτσαρα μου!!!!!!
μνε ότσιν βέσιλα!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!
Αυτη απο μινσκστην πρώτη ο φωτισμός είναι καλύτερος αλλά όπως και να έχει η κοπέλα ειναι καλή
Συνημμένα
Επισκέπτης
Μην μου μιλάς έτσι...θα πάθω κατάθλιψη,θα σπάσουν τα επιθέματα κώλου-βύζου,θα πλυμμηρίσει το site σιλικόνες υαλορουνικό οξύ και μπότοξ,θα πνιγείτε όλοι..η Μαρούσκα σου δεν θα προλαβαίνει να μου φέρνει τα evian,θα πέσει πάλι ο σέρβερ..ΗΜΑΡΤΟΝ!μην τρελαθουμε κιολας αστεια καναμε το εχω δηλωση αλωστε δεν παω με ελλεινιδες κλαψωμουνες αφηνης υπονοουμενα,αχ θα κλαψω τωρα αχ ο κολος μου πονη αχ ο γιαννης δεν μπορει παντως αν θες να δοκιμασης πουτσα δεν με ψηνης η καθυστεριση που αναφερεις ειναι στην εκσπερματωση και κραζεις σαν πορνη κοριτσια του σαιτ δεστε τη? την πλαστικουρα που εισαι φτιαγμενη και αν εχεις φραγκα οπως μας λες μην ξαναποσταρεις εδω μεσα εμεις παμε μονο με πεινασμενες σαν την δικια μου που ποσταρε ο μακης και επειδη μας ζαλισες τα @@ μην ξαναποσταρεις στο θρεντ μου παιξε αλλου μηπως βρεις κανα αλλο οι χορτατοι δεν πεινανε ψωνιο ε ψωνιο
Πέρα απο την πλάκα τώρα..την κάνω απο το σκατοθρεντάκι,το βαρέθηκα.
'Οταν η επισκεψιμότητα του θρεντ περιοριστεί στο 1 μελος και 1 επισκέπτης ρίχτε μια φωνή και θα έρθω ..
'Οταν η επισκεψιμότητα του θρεντ περιοριστεί στο 1 μελος και 1 επισκέπτης ρίχτε μια φωνή και θα έρθω ..
Όταν η επισκεψιμότητα του αιδοίου σου περιοριστεί σε μηδενικά επίπεδα, θα τραγουδάς αλλιώς....... αλλά τότε η επιστήμη δε θα μπορεί να κάνει τίποτα για να σε βοηθήσει...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.679
- Πόντοι
- 42.697
μωρέ εσύ δε θέλεις πούτσα, λούσα και blachjack θέλεις μόνο πούτσα αντε στήσουΜην μου μιλάς έτσι...θα πάθω κατάθλιψη,θα σπάσουν τα επιθέματα κώλου-βύζου,θα πλυμμηρίσει το site σιλικόνες υαλορουνικό οξύ και μπότοξ,θα πνιγείτε όλοι..η Μαρούσκα σου δεν θα προλαβαίνει να μου φέρνει τα evian,θα πέσει πάλι ο σέρβερ..ΗΜΑΡΤΟΝ!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
παρεπιπτοντος μιας και ειμαι εδω καλο ταξιδι αλλιντ. και θα ξαναγραψης του αγιου ανημερα 40 σελιδες σε μια μερα και 2000 επισκεψης θα αργιση αυτη ηστιγμη!ξερεις ομως ποτε μπορει να συμβη και να μεινη ενα ατομο? οταν ολοι θα εχουμε παντρευτη τα ρωσιδια και εσυ θα ψαχνης ατομο να μιλησης πακα πακα τσελουγιο σαν τον ιουδα να ουμε!
μα ο σοσιαλισμος ειναι το καλυτερο συστημα.........για τους αλλους ;)Και μετά σας φταίει ο σοσιαλισμός ...
memosan είδες τι κορμιά έβγαλε και βγάζει ο σοσιαλισμός ;
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Κυριοι παρεκτρεπεστε σεβασμος στο ασθενες φυλο..
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
σιγα πιτσι θα μας παρουν τα σκαγιαμεμακι χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μην μου μιλάς έτσι...θα πάθω κατάθλιψη,θα σπάσουν τα επιθέματα κώλου-βύζου,θα πλυμμηρίσει το site σιλικόνες υαλορουνικό οξύ και μπότοξ,θα πνιγείτε όλοι..η Μαρούσκα σου δεν θα προλαβαίνει να μου φέρνει τα evian,θα πέσει πάλι ο σέρβερ..ΗΜΑΡΤΟΝ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις