πεινασμενη ειναι και αυτη?
δεν το γνωρίζω
πεινασμενη ειναι και αυτη?
μπλιαχ ρε φιλε..
μην τρελαθουμε κιολας αστεια καναμε το εχω δηλωση αλωστε δεν παω με ελλεινιδες κλαψωμουνες αφηνης υπονοουμενα,αχ θα κλαψω τωρα αχ ο κολος μου πονη αχ ο γιαννης δεν μπορει παντως αν θες να δοκιμασης πουτσα δεν με ψηνης η καθυστεριση που αναφερεις ειναι στην εκσπερματωση και κραζεις σαν πορνη κοριτσια του σαιτ δεστε τη? την πλαστικουρα που εισαι φτιαγμενη και αν εχεις φραγκα οπως μας λες μην ξαναποσταρεις εδω μεσα εμεις παμε μονο με πεινασμενες σαν την δικια μου που ποσταρε ο μακης και επειδη μας ζαλισες τα @@ μην ξαναποσταρεις στο θρεντ μου παιξε αλλου μηπως βρεις κανα αλλο οι χορτατοι δεν πεινανε ψωνιο ε ψωνιο
πλιροσα μονο τισ πουτανεσ που τισ πιρα με δικι μου προτοβουλια.Καυλεα...χαλαρωσε λιγο.
Ιδιο μουνι εχει η ρωσσιδα στην Ρωσια ιδιο στην Ελλαδα....
Και εσυ εκει που πηγες παλι πληρωσες για οτι εκανες,δεν σου ηρθε τζαμπα η φαση...
Μην λεμε οτι θεμε για λαικη καταναλωση και διαδυκτιακη καταξιωση στους ιντερνετογαμιαδες των ρωσσο(copy-link)φωτογραφιων
Έλα ρε, μην είσαι κακός...πρόσφατα που μίλαγε στους Λιμενεργάτες, φόραγε και ρούχα του μπαρμπέρη!μπλιαχ ρε φιλε..
Μα εντελώς όμως... :Sμπλιαχ ρε φιλε..
ελα χιστακο μου μιν εισαι τοσο σιντιριτικοσ χιστισ!!!!
ειναι καλα τα ροσιδια ψολαρακο μου!
εχισ νιοσι το χαδι τισ ροσιδασ ποτε ψολαρακο μου? ;)
εχισ νιοσι τιν ζεστασια τισ ροσιδασ τσιρτσιναμπακο μου? ;)
εχισ νιοσι τιν καλοπροερετι αυρα τισ ροσιδασ λουκουμακο μου?
ειναι καλα τα ροσιδια μιστι μου!!
μιν γινεσε προλεταριοσ τισ κλισε ιδονισ καυλικο μου.!ανιξε τισ πορνοφτερουγεσ σου ατολμο σεσιμασμενο δερασ εροτικισ αναζιτισισ και γκαυλικισ ιδονισ!
Μακη βλεπω χαλαροτητα.Για να μπουμε λιγο στο πνευμα του ανατολικου μπλοκδεν το γνωρίζω
Μακη βλεπω χαλαροτητα.Για να μπουμε λιγο στο πνευμα του ανατολικου μπλοκ
Ό άντρας έχει άλλες ορμές και άλλους σκοπούς.
Ό άντρας ψάχνει νέες και όμορφες, με ασυνείδητο στόχο την επιτυχημένη διαιώνιση του είδους
Κατι δεν παει καλα με το σαιτ.Σε εσας?γεια σου άλεξ σε περιμέναμε να συμβάλεις και εσύ με τις φώτο σου
αν κοιτάξεις 2 με 3 σελίδες πίσω θα δεις ότι έχω ποστάρει κάμποσο υλικό
όλα αυτά επειδή είπε ότι οι ρωσίδες πεινάνε και οι έλληνες τις πληρώνουν? :S
Σαν να επανειλθαμε.Για να δουμε ποιοι ειναι παροντες?γεια σου άλεξ σε περιμέναμε να συμβάλεις και εσύ με τις φώτο σου
αν κοιτάξεις 2 με 3 σελίδες πίσω θα δεις ότι έχω ποστάρει κάμποσο υλικό
στην απογευματινή αναφορά του σαιτ δηλώνω παρώνΣαν να επανειλθαμε.Για να δουμε ποιοι ειναι παροντες?
δεν σε καταλαβαίνω πόσταρες και εσύ φώτο
http://[URL unfurl="true"]www.hirethings.co.nz/photo/image/8530/large/russian_beauty.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Και περνω ευχαριστως την σκυταλη
τι εγινε χυστες μου?
πολυ κουβεντα βλεπω σημερα!!!!
το Αλιντι εβγαλε κανα Ελλεηνιδικο, συνδικαλιστικο μανιφεστο σημερις???
Να την ακουτε κοριτσια την Αλιντισσα και θα φατε καλαααα λεμεεεεε
κλααααααψτεεεεεεεεεεεεε Ελλεηνιδες λεμεεεεε