You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 498K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το club των Ρωσσιδοφιλων δεν ειναι κλειστο τυπε μου ουτε εχει συνδρομη!γράψε με στο fan club των Ρωσσοδόφιλων !! τώρα λέμε... θέλω και χρυσή καρτούλα και bonus points από κάθε μωράκι που "ξεναγώ"!!!
το μονο που χρειαζετε ειναι να λετε το ρητο μας: "Eισαι Ελλεηνιδα? Αντε γειαααααααααααα......."
Αυτο για νσε πεισω να το κανεις γρηγοροτερα πραξηγράψε με στο fan club των Ρωσσοδόφιλων !! τώρα λέμε... θέλω και χρυσή καρτούλα και bonus points από κάθε μωράκι που "ξεναγώ"!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
Χαλιά,χάλια δεν τις !!!
φίλε τι υπέροχο κωλαράκι είναι αυτόΑυτο για νσε πεισω να το κανεις γρηγοροτερα πραξη
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
μιν γινεσε προλεταριοσ τισ κλισε ιδονισ καυλικο μου.!
Μύστη μου ο προλετάριος είναι καλός χύστης και πιτσιλάει παντού!
Όσοι απολαμβάνουν την κλισέ ηδονή λέγονται συντηρητικοί χύστες! ;)
Πάρτε και ένα :
Ρωσσίδες, ουκρανές και ελληνίδες
στα πρήζουνε για να γευτούν την πούτσα,
τράβα στις μαύρες παλλακίδες..
συμπράγκαλα ετοίμασε για Αμπούτζα !
Για δες και αυτο και κανε συγκρισειςφίλε τι υπέροχο κωλαράκι είναι αυτό
Συνημμένα
έχω την εντύπωση ότι το πρώτο είναι κάτα τι καλύτεροΓια δες και αυτο και κανε συγκρισεις
Επισκέπτης
Κρυφοκομμούνι Μέμο,καρφώθηκες!!!παμε γερα λεμεεεεεε
Τι θα ελεγες αν σου ελεγα οτι αυτη η γυναικα ειναι 46 χρονων?έχω την εντύπωση ότι το πρώτο είναι κάτα τι καλύτερο
Συνημμένα
οταν οι Ελλεηνιδες ακομα καινε καρβουνο.....
τα Ρωσσιδια δουλευουνε με ατομικη ενεργεια λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.icis.com/blogs/icis-chemicals-confidential/miss%20atom%202009.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
τα Ρωσσιδια δουλευουνε με ατομικη ενεργεια λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.icis.com/blogs/icis-chemicals-confidential/miss%20atom%202009.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
θα έλεγα φαντάσου πόσο μεγαλύτερος μούναρος ήταν πριν 20 χρόνιαΤι θα ελεγες αν σου ελεγα οτι αυτη η γυναικα ειναι 46 χρονων?
Ναι θα βρεις πολυ καλυτερες ελληνιδες στη ηληκια τηςθα έλεγα φαντάσου πόσο μεγαλύτερος μούναρος ήταν πριν 20 χρόνια
Παρε και ενα μωρο
Συνημμένα
Επισκέπτης
εγο σε ροτισα αν ειχεσ ποτε επαφι με ροσιδα ανευ αγορεου εροτα και εσι μου λεσ για αγορεο εροτα!
Τωρα μαλιστα,να μιλησουμε σαν αντρες
Πιτσι τιμημενε
και που ξερεις αν εγω δεν ειμαι περισσοτερο μπουρδελιαρης,ακομα και απο σενα,χυστη μου;
που δεν το διαφημιζω;
Που δεν το "τραγουδαω";
η μηπως θα επρεπε να ειμαι περηφανος,εαν ημουνα "πουτανο-κιλλερ";
η μηπως θα επρεπε να ειμαι περηφανος που πληρωνω για να γαμαω;
τεσπα....οτι και αν κανω,ειμαι για παρτη μου
Οσο για σενα,θα σε ειχα περισσοτερο σε εκτιμηση,εαν επειθες τον Μπαικερ να κανει το
πρωτο βημα
και κατι αλλο,μην το ξεχασω
ειμαι τοσο λουκουμας-οσο εσυ κοντος
καλο ε;
οτι να νε διλαδι!χεχε!
χιστι μου παμε μια βολτα να χισουμε γιατι πασχουμε απο επικινδινι σισορευσι σπερματοσ και αθτο σινεπαγετε με πορνοσινεφακια στον εγκεφαλο οστε με αποτελεσμα να μιν βλεπουμε τα πορνοπραματα καθαρα!!!!χεχε!πεσ μου ορα και μεροσ να σε παο σε κανα καλο μασαζ να βγαλισ το ζομο σου σιντιριτικο κλισε ατολμο αγορι)))))
λίγο πιο αποκαλυπτικό αν γίνεται παρακαλώΝαι θα βρεις πολυ καλυτερες ελληνιδες στη ηληκια της
Παρε και ενα μωρο
Αυτες φιλε μου δεν ειναι μοντελα και δεν εχουν ολες αποκαλυπτικες φωτολίγο πιο αποκαλυπτικό αν γίνεται παρακαλώ
Για δες αυτο το κουκλι
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο