Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
χυστες μου χαλαρωστε ρε...

αλλο το κραξιμο  και αλλο το μπινελικωμα, αποδειξτε τους οτι οι Ελληνες αντρες ειναι ανωτεροι! Αυτο τις ποναει, απο μπινελικωμα δε μασανε ....

:rockon:

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παρεπιπτοντος μιας και ειμαι εδω καλο ταξιδι αλλιντ. και θα ξαναγραψης του αγιου ανημερα 40 σελιδες σε μια μερα και 2000 επισκεψης θα αργιση αυτη ηστιγμη!ξερεις ομως ποτε μπορει να συμβη και να μεινη ενα ατομο? οταν ολοι θα εχουμε παντρευτη τα ρωσιδια και εσυ θα ψαχνης ατομο να μιλησης πακα πακα τσελουγιο σαν τον ιουδα να ουμε! :2funny: :2funny: :2funny:
Καλως τον σωτο.Αυτο γα να ηρεμησεις γιατι δεν πρεπει να χρειαζεται να δινεις εξηγησεις για τις επιλογες σου

Συνημμένα

• 52V91.jpg
    52V91.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 52V92.jpg
    52V92.jpg
    92,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Όταν η επισκεψιμότητα του αιδοίου σου περιοριστεί σε μηδενικά επίπεδα, θα τραγουδάς αλλιώς....... αλλά τότε η επιστήμη δε θα μπορεί να κάνει τίποτα για να σε βοηθήσει... :headbang:
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ποσ τα λεσ ετσι χιστεα μου!!!!!!!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon:
χινοοοοοοοοοοοοοοο πουτανεσ ελεινιδεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!! :cum: :cum: :cum: :cum:
χισε κιτσο να κανουμε παστιτσιοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!! :cum: :cum: :cum: :cum:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Όταν η επισκεψιμότητα του αιδοίου σου περιοριστεί σε μηδενικά επίπεδα, θα τραγουδάς αλλιώς....... αλλά τότε η επιστήμη δε θα μπορεί να κάνει τίποτα για να σε βοηθήσει... :headbang:

Παντου υπαρχει ενας πακης....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πέρα απο την πλάκα τώρα..την κάνω απο το σκατοθρεντάκι,το βαρέθηκα.
'Οταν η επισκεψιμότητα του θρεντ περιοριστεί στο 1 μελος και 1 επισκέπτης ρίχτε μια φωνή και θα έρθω .. :grin:
Ελα ρε τωρα που μασαει η προεδρος της ΓΣΕΕ Ελεηνιδων ναουμε....

Γραψε τις βρισιες στην πλαστικη σου κωλαρα κοριτσαρα μου και ελα να σε κανω Ρωσσιδοφιλη ;)

Επισκέπτης
Παντου υπαρχει ενας πακης....
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!
ξαναχινοοοοοοοοοοοοοοοοοο και ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πακιδεσ σας περιμενουν τα βρομονουνα τον ελεινιδον  καυλιαριδεσ μου!!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ποσ τα λεσ ετσι χιστεα μου!!!!!!!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon:
χινοοοοοοοοοοοοοοο πουτανεσ ελεινιδεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!! :cum: :cum: :cum: :cum:
χισε κιτσο να κανουμε παστιτσιοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!! :cum: :cum: :cum: :cum:

και ο Κώστας και ο Κώστας να φτιάξουμε κομπόστα !  :cheesy:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
θα σπάσουν τα επιθέματα κώλου-βύζου,θα πλυμμηρίσει σιλικόνες  υαλορουνικό οξύ και μπότοξ,θα πνιγείτε όλοι..η Μαρούσκα σου δεν θα προλαβαίνει  να μου φέρνει τα evian,
ομολογεις αβιαστα και ανευ ξυλου!!!

Επισκέπτης
και ο Κώστας και ο Κώστας να φτιάξουμε κομπόστα !  :cheesy:
ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
πολι πορνοδεσ αυτο!!!!!!!!!γουστερνο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
και ο κοστασ λιπον να φτιακσουμε κομποστααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Καλως τον σωτο.Αυτο γα να ηρεμησεις γιατι δεν πρεπει να χρειαζεται να δινεις εξηγησεις για τις επιλογες σου
Τι να ηρεμήσει χρυσό μου με το αλληθορόμπαζο που του πόσταρες..το πολύ πολύ που θα καταφέρεις είναι να ξερνάει ακατάπαυστα και να αναγκάσει το Ρωσσίδι να σκουπίζει τους εμετούς...ουουουπς ΠΙΠΕΡΙ  τι λέω???Με χαμόγελο και με νάζι το Ρωσσιδάκι θα σκουπίζει με την γλωσσίτσα του τα ξερατά και θα λέει κι ευχαριστώ.ΠΑΝΤΑ με χαμόγελο(αυτό το γνωστό χαμόγελο της χαζής ρωσσοαγελάδας).

Υ.Γ.Απο το θρεντ είπα θα φύγω ,όχι απο το site...μην χαίρεσαι ΠΊΤΣΙ!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γεια σου αλεξ τα πα και εφυγα που λεει ο πλουταρχος να ουμε μπορει να το ποσταρει κανεις?αφιερωμενο στην αλλι.!! μολις αρχιση να με τριβη το μωρο ξες πως θα ηρεμησω :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τι να ηρεμήσει χρυσό μου με το αλληθορόμπαζο που του πόσταρες..το πολύ πολύ που θα καταφέρεις είναι να ξερνάει ακατάπαυστα και να αναγκάσει το Ρωσσίδι να σκουπίζει τους εμετούς...ουουουπς ΠΙΠΕΡΙ  τι λέω???Με χαμόγελο και με νάζι το Ρωσσιδάκι θα σκουπίζει με την γλωσσίτσα του τα ξερατά και θα λέει κι ευχαριστώ.ΠΑΝΤΑ με χαμόγελο(αυτό το γνωστό χαμόγελο της χαζής ρωσσοαγελάδας).

σιγά μην φύγεις και από το θρεντ..

γυναίκα είσαι, αν κάνατε ότι λέγατε θα ήταν ο κόσμος καλύτερος ;)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6

Σιγά ρε.Ενώ τα ξινισμένα μούτρα της Ελληνίδας είναι καλύτερα.Μια χαρά χαμογελούν οι Σλαύες και είναι φυσικές.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

καυλωσαμε λεμε :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :zfuck: :rockon:αυτο θελεις!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom