sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μητσοοοοοοοοοοοο γυρισες ρε απο τα ζαγαρια?Κυριοι παρεκτρεπεστε σεβασμος στο ασθενες φυλο..
μητσοοοοοοοοοοοο γυρισες ρε απο τα ζαγαρια?Κυριοι παρεκτρεπεστε σεβασμος στο ασθενες φυλο..
Καλως τον σωτο.Αυτο γα να ηρεμησεις γιατι δεν πρεπει να χρειαζεται να δινεις εξηγησεις για τις επιλογες σουπαρεπιπτοντος μιας και ειμαι εδω καλο ταξιδι αλλιντ. και θα ξαναγραψης του αγιου ανημερα 40 σελιδες σε μια μερα και 2000 επισκεψης θα αργιση αυτη ηστιγμη!ξερεις ομως ποτε μπορει να συμβη και να μεινη ενα ατομο? οταν ολοι θα εχουμε παντρευτη τα ρωσιδια και εσυ θα ψαχνης ατομο να μιλησης πακα πακα τσελουγιο σαν τον ιουδα να ουμε!
σοτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοογυρισα γυρισα!!!μητσοοοοοοοοοοοο γυρισες ρε απο τα ζαγαρια?
μα ο σοσιαλισμος ειναι το καλυτερο συστημα.........για τους αλλους ;)
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ποσ τα λεσ ετσι χιστεα μου!!!!!!!!!!Όταν η επισκεψιμότητα του αιδοίου σου περιοριστεί σε μηδενικά επίπεδα, θα τραγουδάς αλλιώς....... αλλά τότε η επιστήμη δε θα μπορεί να κάνει τίποτα για να σε βοηθήσει...
μεμο σου πηρα λιγο το θρονο αστραψα και βρονυηξα να ουμε!!!μα ο σοσιαλισμος ειναι το καλυτερο συστημα.........για τους αλλους ;)
Όταν η επισκεψιμότητα του αιδοίου σου περιοριστεί σε μηδενικά επίπεδα, θα τραγουδάς αλλιώς....... αλλά τότε η επιστήμη δε θα μπορεί να κάνει τίποτα για να σε βοηθήσει...
Ελα ρε τωρα που μασαει η προεδρος της ΓΣΕΕ Ελεηνιδων ναουμε....Πέρα απο την πλάκα τώρα..την κάνω απο το σκατοθρεντάκι,το βαρέθηκα.
'Οταν η επισκεψιμότητα του θρεντ περιοριστεί στο 1 μελος και 1 επισκέπτης ρίχτε μια φωνή και θα έρθω ..
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!Παντου υπαρχει ενας πακης....
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ποσ τα λεσ ετσι χιστεα μου!!!!!!!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοο πουτανεσ ελεινιδεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!
χισε κιτσο να κανουμε παστιτσιοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
ομολογεις αβιαστα και ανευ ξυλου!!!θα σπάσουν τα επιθέματα κώλου-βύζου,θα πλυμμηρίσει σιλικόνες υαλορουνικό οξύ και μπότοξ,θα πνιγείτε όλοι..η Μαρούσκα σου δεν θα προλαβαίνει να μου φέρνει τα evian,
ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!και ο Κώστας και ο Κώστας να φτιάξουμε κομπόστα !
ομολογεις αβιαστα και ανευ ξυλου!!!
Τι να ηρεμήσει χρυσό μου με το αλληθορόμπαζο που του πόσταρες..το πολύ πολύ που θα καταφέρεις είναι να ξερνάει ακατάπαυστα και να αναγκάσει το Ρωσσίδι να σκουπίζει τους εμετούς...ουουουπς ΠΙΠΕΡΙ τι λέω???Με χαμόγελο και με νάζι το Ρωσσιδάκι θα σκουπίζει με την γλωσσίτσα του τα ξερατά και θα λέει κι ευχαριστώ.ΠΑΝΤΑ με χαμόγελο(αυτό το γνωστό χαμόγελο της χαζής ρωσσοαγελάδας).Καλως τον σωτο.Αυτο γα να ηρεμησεις γιατι δεν πρεπει να χρειαζεται να δινεις εξηγησεις για τις επιλογες σου
γεια σου αλεξ τα πα και εφυγα που λεει ο πλουταρχος να ουμε μπορει να το ποσταρει κανεις?αφιερωμενο στην αλλι.!! μολις αρχιση να με τριβη το μωρο ξες πως θα ηρεμησωΚαλως τον σωτο.Αυτο γα να ηρεμησεις γιατι δεν πρεπει να χρειαζεται να δινεις εξηγησεις για τις επιλογες σου
Τι να ηρεμήσει χρυσό μου με το αλληθορόμπαζο που του πόσταρες..το πολύ πολύ που θα καταφέρεις είναι να ξερνάει ακατάπαυστα και να αναγκάσει το Ρωσσίδι να σκουπίζει τους εμετούς...ουουουπς ΠΙΠΕΡΙ τι λέω???Με χαμόγελο και με νάζι το Ρωσσιδάκι θα σκουπίζει με την γλωσσίτσα του τα ξερατά και θα λέει κι ευχαριστώ.ΠΑΝΤΑ με χαμόγελο(αυτό το γνωστό χαμόγελο της χαζής ρωσσοαγελάδας).
Υ.Γ.Απο το θρεντ είπα θα φύγω ,όχι απο το site...μην χαίρεσαι ΠΊΤΣΙ!
Τι να ηρεμήσει χρυσό μου με το αλληθορόμπαζο που του πόσταρες..το πολύ πολύ που θα καταφέρεις είναι να ξερνάει ακατάπαυστα και να αναγκάσει το Ρωσσίδι να σκουπίζει τους εμετούς...ουουουπς ΠΙΠΕΡΙ τι λέω???Με χαμόγελο και με νάζι το Ρωσσιδάκι θα σκουπίζει με την γλωσσίτσα του τα ξερατά και θα λέει κι ευχαριστώ.ΠΑΝΤΑ με χαμόγελο(αυτό το γνωστό χαμόγελο της χαζής ρωσσοαγελάδας).
καυλωσαμε λεμε αυτο θελεις!!!Τι να ηρεμήσει χρυσό μου με το αλληθορόμπαζο που του πόσταρες..το πολύ πολύ που θα καταφέρεις είναι να ξερνάει ακατάπαυστα και να αναγκάσει το Ρωσσίδι να σκουπίζει τους εμετούς...ουουουπς ΠΙΠΕΡΙ τι λέω???Με χαμόγελο και με νάζι το Ρωσσιδάκι θα σκουπίζει με την γλωσσίτσα του τα ξερατά και θα λέει κι ευχαριστώ.ΠΑΝΤΑ με χαμόγελο(αυτό το γνωστό χαμόγελο της χαζής ρωσσοαγελάδας).
Υ.Γ.Απο το θρεντ είπα θα φύγω ,όχι απο το site...μην χαίρεσαι ΠΊΤΣΙ!