Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Νομίζω , ότι έχεις εξιδανικευμένη εικόνα της αρχαιότητας . Δεν ήταν βέβαια όλες οι ελληνίδες Ασπασίες (το πολύ αντίθετο) , ούτε όλοι οι έλληνες Περικλήδες και φιλόσοφοι . Αλλά και οι φιλόσοφοι απ’ αυτά που έχουν διασωθεί δεν έλεγαν καθόλου όχι σε όμορφες βαρβαρικές γυναίκες – πράγμα λογικό .
Δεν ξέρω μάλιστα αν ξέρεις ότι έχουν διασωθεί ακόμη και συμβόλαια όπου νεαρά αγόρια – και κάτω από 17 , νοίκιαζαν τον εαυτό τους σε πλούσιους Αθηναίους για λίγα χρόνια έναντι υψηλότατου τιμήματος . Πολλοί απ’ αυτούς φαλήριζαν από τις απαιτήσεις των νεαρών . Αυτά τα λέω για να γίνει αντιληπτό ότι δεν πρέπει να υπάρχει μυθική εικόνα της αρχαιότητας . Οι αρχαίοι τιμούσαν τις σαρκικές απολαύσεις παντοειδώς και αυτό δεν συνοδευόταν πάντα με πνευματικές απολαύσεις. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι κοντά στη βιβλιοθήκη μου , αλλά ευχαρίστως , να επικοινωνήσουμε πάλι με πηγές …   

σηκωνω το γαντι ευχαριστως
  το απογευμα

Επισκέπτης
η "ρωσσιδα που πειναει" ομως συνηθως θα ικανοποιησει σεξουαλικα πολυ περισσοτερο τον αντρα, γιατι στο γαμησι δεν εχει σημασια ποσο φτωχος ειναι καποιος η τι ρουχα φοραει κι αυτο νομιζω ειναι που ενοχλει την αλιντι τη μπουμπ και τις ελλεηνιδες
βλεπουν δηλαδη οι ελλεηνιδες γυναικες πιο "φτωχες" ,πιο "αμορφωτες",πιο "ακαλαισθητες" απ αυτες...γυναικες που στα ματια τους ειναι ""δευτεροτριτες"" ...που ομως μπορουν να καυλωσουν και να ικανοποιησουν σεξουαλικα τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντρα περισσοτερο απ αυτες και νιωθουν τη γη να χανεται κατω απ τα ποδια τους
δεν πειραζει κοριτσια που αυτες ειναι πιο καυλιαρες  και χυνουν περισσοτερο απο εσας  :-

δεν πειραζει...

δεν πειραζει που καυλωνουν τους αντρες πιο πολυ και τις γαμανε καλυτερα απ οτι εσας :-

δεν πειραζει βρε κοριτσια ...

αυτες ψωνιζουν απ τα σπριντερ δεν εχουν στυλ
δεν πειραζει ερι που η ρουμανα που βλεπεις να σφουγγαριζει τα δικαστηρια ειναι πιο καυλιαρα απο σενα και χει ριξει και σε 2 3 δικηγορους ενα απ τα καλυτερα μουνια της ζωης τους στις τουαλετες :-

δεν πειραζει...

εσυ φορας ωραια ταγερ και και σου λενε "καλημερα κυρια κανελοπουλου"
αλιντισσα δεν πειραζει που η αλβανιδα που εχεις να σου πλενει τις σκαλες γαμιεται καλυτερα απο σενα και καυλωνει τους αντρες...εσυ ντυνεσαι ωραια και χεις λεφτα και εισαι περιποιημενη...κατι ειναι κι αυτο  :-

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεμο εγω τα λεω καλα?τα εξηγω ωραια?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Aπαιχτο βιντεακι.....παλι καλα που δεν φαινομαι  :P :P :P :P :P

Και ομως φαινεσαι,παπαρα  :birdman: :birdman: :birdman:

Γκαμω τον μπουστη τον τραγοπαπα  :pipa3: :pipa3: :pipa2:

εγω φταίω ρε καριόλια που δεν εκανε ο μάργα βιντεο στο τραγουδι ????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  σηκωνω το γαντι ευχαριστως
  το απογευμα

Απο Δευτέρα θα είμαι κοντά στη βιβλιοθήκη μου ... Θυμάμαι πάντως ένα απο τα βιβλία : "Ο υπόκοσμος στην αρχαιότητα" μιας Γαλλίδας πανεπιστημιακού ...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μανάρι μου να σου πω κάτι; Εγω την ρουμάνα η της οποιαδήποτε εργαζόμενη την σεβομαι. Και μακάρι να ρίξει χιλιάδες άντρες και να ειναι ευτυχισμένη και χαρούμενη στο κρεββατι της και να κάνει και αλλους ευτυχισμένους. Δεν με προβλημάτισε ποτέ ο άνθρωπος που ειναι χορτάτος και ευτυχης. Ο μίζερος, πεινασμένος και ο κακός όμως αλήθεια είναι πρόβλημα.. Γιαυτο σου λέω να γελάς :-*

όχι, οι ελεεινίδες είναι πραγματικότητα.
η ένστασή μου γενικώς είναι στο ότι αν κάποιος είναι πραγματικά ικανοποιημένος από αυτά που κάνει, από το τι πηδάει, πώς πηδάει, τι δίνει και τι παίρνει, δεν κάνει σαν υστερικός. είτε άντρας είτε γυναίκα.
+2

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Τότε όμως ήταν Ελληνίδες, όχι..........

Για τους αρχαίους , τους περισσότερους , Έλληνες , δεν υπήρχε η έννοια του ελλεηνιδισμού , απλούστατα γιατί οι Ελληνίδες δεν ήταν ενεργές πολίτες . Τότε οι ελληνίδες ήταν στο περιθώριο – γυναικωνίτες και άγιος ο θεός .
Μόνο οι Σπαρτιάτισσες ήταν περισσότερο ενεργές ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για τους αρχαίους , τους περισσότερους , Έλληνες , δεν υπήρχε η έννοια του ελλεηνιδισμού , απλούστατα γιατί οι Ελληνίδες δεν ήταν ενεργές πολίτες . Τότε οι ελληνίδες ήταν στο περιθώριο – γυναικωνίτες και άγιος ο θεός .
Μόνο οι Σπαρτιάτισσες ήταν περισσότερο ενεργές ...

όχι ακριβώς, δεν ήταν περιορισμένες στο σπίτι.
μάλιστα μπορούσαν να αναλάβουν και την διαχείριση της περιουσίας υπό ορισμένες συνθήκες.

αλλά στη σπάρτη ναι, λόγω της νομοθεσίας και της κοινωνίας, δεν ήταν πιο ενεργές αλλά απέκτησαν μεγάλη δύναμη επειδή αποκτούσαν την περιουσία της οικογένειας.

περνούσαν μεν μεγάλο μέρος της ζωής τους στο σπίτι, αλλά όχι κι ότι ήταν εσώκλειστες και μέσα στις απαγορεύσεις. δεν ήταν ενεργοί πολίτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν στο περιθώριο της κοινωνίας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δηλ την εποχή της Ασπασίας, δε υπήρχαν Ρωσιδούλες για φυστίκωμα? :knockinb:

Πίκρα κακιά οι προγονοί μας δηλαδή? :helpplea:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη εγω ο Περικλης ειχα τη δουλα μου τη Σκυθα μονο για να μου πλενει πιατα. Δηλαδη καποιοι νομιζουν οτι οι δουλες ηταν μονο για την κουζινα....Καλα κρασα :grin: :headbang:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δηλ την εποχή της Ασπασίας, δε υπήρχαν Ρωσιδούλες για φυστίκωμα? :knockinb:

Πίκρα κακιά οι προγονοί μας δηλαδή? :helpplea:

Υπήρχαν , είπαμε , οι Σκύθες γυναίκες - ακριβώς το ίδιο , μόνο που οι ελληνίδες της εποχής δεν διαμαρτύρονταν . Είχαν αποδεχθεί τη μοίρα τους ...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δηλαδη εγω ο Περικλης ειχα τη δουλα μου τη Σκυθα μονο για να μου πλενει πιατα. Δηλαδη καποιοι νομιζουν οτι οι δουλες ηταν μονο για την κουζινα....Καλα κρασα :grin: :headbang:
Περικλή εσύ? Πεοκλής εδώ. :rolleyes:

Μα να γυρνάμε από τον πόλεμο και να μην υπάρχει ένα στουντιάκι ρε παιδί μου? Έλεος! :S

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
όπως υπήρχαν οι Σλαβόφιλοι και οι Δυτικόφιλοι , τωρα είναι οι Ρωσιδόφιλοι και οι Ελληνιδοφίλοι. αναμένεται οξεία διαμάχη

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
όχι κι εσύ τα ό,τι να'ναι γαμώτο  :headbang:

είναι δυνατόν να γράψει μια γυναίκα τη λέξη ρωσίδα σε τούτο το φόρουμ και να μην πιστεύετε ότι εννοεί ότι οι ρωσίδες είναι πουτάνες?  :2funny: :2funny: :2funny:

είπα "μία ρωσίδα που θέλει να τα φάει", υπάρχουν και τέτοιες, και φυσικά υπάρχουν πιο ενδιαφέρουσες γκόμενες από αυτές. έγινα κατανοητή τώρα? ή πάλι το διαβάζετε εδώ μέσα σαν "ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΩΣΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΡΡΡΡ"?  :rolleyes: και ναι, το ίδιο λέω και για τις ελληνίδες που θένε να τα φάνε, έλεος, τώρα περιμένω το μέμο να πεταχτεί "ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ"  :rolleyes: :rolleyes:

και ποιος έκρινε το τι κάνει κανείς τα χρήματά του? το να το παίζει γαμήκος μετά σχολιάστηκε και η γενικότερη αντιμετώπιση  :rolleyes:
οκ αγαπητή βόμβα συμφωνούμε απολύτως σύμπνοια απόψεων

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
περνούσαν μεν μεγάλο μέρος της ζωής τους στο σπίτι, αλλά όχι κι ότι ήταν εσώκλειστες και μέσα στις απαγορεύσεις. δεν ήταν ενεργοί πολίτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν στο περιθώριο της κοινωνίας.

"Σε ό,τι αφορά στην γυναίκα στην αρχαία Ελλάδα -και όχι μόνο στην αθηναϊκή δημοκρατία- η πρώτη κύρια δυσκολία που αντιμετώπιζε ένα νεογέννητο κορίτσι ήταν να του επιτραπεί να ζήσει. Εξαρτάτο άμεσα από την απόφαση του πατέρα η έκθεση του νεογνού σε μια ερημική περιοχή, καθώς η γέννηση ενός θηλυκού μέλους θεωρείτο ανώφελο επιπρόσθετο έξοδο για τον οίκο, εφόσον μάλιστα σε ένα κατεξοχήν πατριαρχικό σύστημα κληρονομίας δεν είχε τη δυνατότητα να διατηρήσει το οικογενειακό όνομα και συνεπώς τα οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία"  

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όπως υπήρχαν οι Σλαβόφιλοι και οι Δυτικόφιλοι , τωρα είναι οι Ρωσιδόφιλοι και οι Ελληνιδοφίλοι. αναμένεται οξεία διαμάχη

έχουν ήδη γεμίσει σελίδες επί σελίδων εδώ με τέτοιες διαμάχες.
υστερίες, μακριά.

χίλιες φορές ένας ρωσόφιλος που απλώς προτιμά ρωσίδες, παρά μερικοί μίρλες εδώ μέσα που το παίζουν ότι και καλά βρίζουμε τις ελεεινίδες και αγανακτούν, και αντί να κοιτάξουν να περνάνε καλά κοιτάνε να μιρλιάζουν  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom