Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
"Σε ό,τι αφορά στην γυναίκα στην αρχαία Ελλάδα -και όχι μόνο στην αθηναϊκή δημοκρατία- η πρώτη κύρια δυσκολία που αντιμετώπιζε ένα νεογέννητο κορίτσι ήταν να του επιτραπεί να ζήσει. Εξαρτάτο άμεσα από την απόφαση του πατέρα η έκθεση του νεογνού σε μια ερημική περιοχή, καθώς η γέννηση ενός θηλυκού μέλους θεωρείτο ανώφελο επιπρόσθετο έξοδο για τον οίκο, εφόσον μάλιστα σε ένα κατεξοχήν πατριαρχικό σύστημα κληρονομίας δεν είχε τη δυνατότητα να διατηρήσει το οικογενειακό όνομα και συνεπώς τα οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία"  

εγώ έχω διαβάσει άλλα.

ότι αν δεν υπήρχαν αρσενικά παιδιά η κόρη κληρονομούσε την περιουσία και τη διαχειριζόταν μέχρι να παντρευτεί (συνήθως τον αδελφό του πατέρα της, μπλιαξ), και ότι δεν αντιμετώπιζαν έτσι τις γυναίκες, μάλιστα ότι στην κοινωνία οι γυναίκες είχαν ενεργό ρόλο.

μπορεί να έχουμε διαβάσει για άλλες εποχές, δεν ήταν ίδια η κοινωνία και τα μυαλά σε όλες τις περιόδους της αρχαίας ελλάδας.

Επισκέπτης
εγώ έχω διαβάσει άλλα.

ότι αν δεν υπήρχαν αρσενικά παιδιά η κόρη κληρονομούσε την περιουσία και τη διαχειριζόταν μέχρι να παντρευτεί (συνήθως τον αδελφό του πατέρα της, μπλιαξ), και ότι δεν αντιμετώπιζαν έτσι τις γυναίκες, μάλιστα ότι στην κοινωνία οι γυναίκες είχαν ενεργό ρόλο.

μπορεί να έχουμε διαβάσει για άλλες εποχές, δεν ήταν ίδια η κοινωνία και τα μυαλά σε όλες τις περιόδους της αρχαίας ελλάδας.
σπερααααααααααα..

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οι αρχαιοι κλανανε?

Με τοσα χορτα που τρωγαν , ασφαλεις πηγες μου καταμαρτυρουν οτι κ στην Αρχαια Αθηνα ειχαν προβλημα με το διοξειδιο του θειου! Γι αυτο μεναν και σε βαριες κατασκευες , οχι σε τρωγλες αφρικανικες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
έχουν ήδη γεμίσει σελίδες επί σελίδων εδώ με τέτοιες διαμάχες.
υστερίες, μακριά.

χίλιες φορές ένας ρωσόφιλος που απλώς προτιμά ρωσίδες, παρά μερικοί μίρλες εδώ μέσα που το παίζουν ότι και καλά βρίζουμε τις ελεεινίδες και αγανακτούν, και αντί να κοιτάξουν να περνάνε καλά κοιτάνε να μιρλιάζουν  :jerking:
εγω σας θελω ολες παντως με ολες περναω καλα,ελληνιδες,ρωσσιδες,κινεζες,γιαπωνεζες δεν εχω προβλημα.μονο τις μαυρες δεν μπορω εκτος και αν ειναι καμια ριχανα,μπιγιονσε,χαλε μπερυ.ε για αυτες θα το εκανα μια φορα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω σας θελω ολες παντως με ολες περναω καλα,ελληνιδες,ρωσσιδες,κινεζες,γιαπωνεζες δεν εχω προβλημα.μονο τις μαυρες δεν μπορω εκτος και αν ειναι καμια ριχανα,μπιγιονσε,χαλε μπερυ.ε για αυτες θα το εκανα μια φορα.

σε φανταζομαι. εχεις παρει κουβαδες με χρωματα και χωνεις τα χερια διαδοχικα. μια μερα μαυρο μια κιτρινο μια κοκκινο μια λευκο

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλησπερουδια!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οταν μιλαει ο μαστερακος να γινετε ησυχια παρακαλω!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλα παπα φαε μια πιτσα ΣΟΥΣΙ και καλη ορεξη με τις ευλογιες σου :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
αλλοι πιτσα κι αλλοι πουτσα..  :P

Πούτσα  γιοκ  διότι  ποιος  ασχολείται μαζί  σου  τώρα  κακογεράματε  που ήσουνα  στρατιωτικός  ιερέας  στο  τεπελένι  και μοστράρεις για  τεκνός !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Πούτσα  γιοκ  διότι  ποιος  ασχολείται μαζί  σου  τώρα  κακογεράματε  που ήσουνα  στρατιωτικός  ιερέας  στο  τεπελένι  και μοστράρεις για  τεκνός !
αααχαχαχαχαχαχαχχα...........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πικραμέννννννννοι είστε ????  :boobies: :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
σωτηρη αργεις..

θελω γρηγορα.. πινκ πονκ ενα πραμα..

αντε ντε.... παιξε με λιγο..

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αχαχαχα ρε γκαμπα, εκτιθεσαι λεμε, παρτο αλλιως!

διχως να ξερεις δε μπορεις να εχεις αποψη, μπορεις να το χωνεψεις αυτο ή σου χαλα το ιματζ του ξερολα κριτη?
εδω ρε υπαρχουνε τυποι υπεργαμικουλες που τους πληρωνουνε κιαπο πανω οι γυναικες και τους συντηρουν! Το επιπεδο των αντρων του σαϊτ εχει ξεφυγει λεμεεεεε

αααχαχαχαχαχα
κύριε μέμοσαν αφήστε ήσυχο τον μαλάκα τον γαμήκουλα γκαμπαντού να κάνει το κομμάτι του.
άλλωστε θα παραμείνει για πάντα ένας σύγχρονος μαλάκας Ελληνάρας που ικανός είναι μόνο να κάνει μπέιμπι σίτινκ.
μην του λέτε κύριε μέμοσαν την αλήθεια.τον πονάει η κωλοτρυπίδα του απο το πολύ γαμίσι που έχει φάει απο την γυναίκα του ο λακαμάς.

άκου εκεί.από πότε ρε γεροξεκούτη γκαμπαντού έμαθες να γαμάς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom