Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και εγώ που , ας πούμε , δεν είμαι μεν κακός , αλλά δεν είμαι χορτάτος και ευτυχής , πως αλήθεια μπορώ να γίνω ;

Αυτή η ερώτηση για να απαντηθεί χρειάζεται χρόνο.. μπορώ ομως να σου πω ότι την απάντηση την έχεις εσύ. Οχι εγω. Εγώ έχω για μένα την απάντηση μόνο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.900
Πόντοι
22.785
Αυτή η ερώτηση για να απαντηθεί χρειάζεται χρόνο.. μπορώ ομως να σου πω ότι την απάντηση την έχεις εσύ. Οχι εγω. Εγώ έχω για μένα την απάντηση μόνο.

obbligato seniora !!!!! :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Ρωσσίδα έχω :grin:
[size=12pt]Αλλα ποτε να γαμηθεί χρυσό μου?Με παντρεμένο τραβιέται [/size] και τον βλέπει σκαστά όποτε της το επιτρέψει αυτός.Κλασσική περίπωση αλλοδαπής δηλαδή.

Κοιτιούνται στα μάτια όταν συναντιούνται δηλαδή?  :think: :think: :think:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Αλλά , επειδή φαίνεται ότι δεν μου είναι προφανής η απάντηση , αλλιώς θα ήμουνα χορτάτος και υγιής , που πρέπει να ψάξω ή που να αποτανθώ για να γίνει προφανής ;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αλλά , επειδή φαίνεται ότι δεν μου είναι προφανής η απάντηση , αλλιώς θα ήμουνα χορτάτος και υγιής , που πρέπει να ψάξω ή που να αποτανθώ για να γίνει προφανής ;

στον πιτ παπαδακο  :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πάντως , επειδή τώρα θα πάει στο άλλο άκρο το πράγμα να δώσω μια σημαντική ιστορική πληροφορία :
Σκυθία ήταν η χώρα που στην αρχαιότητα περιλάμβανε περιοχές της σημερινής Ρωσίας και Ουκρανίας . Οι Σκύθες γυναίκες λοιπόν ήταν γνωστές για την ομορφιά τους , περιγράφονται σαν[size=14pt] ψηλές , ξανθές , γαλανομάτες , και ήταν πανάκριβες σκλάβες . Ήταν σημαντικό στα συμπόσια να παρευρίσκονται τέτοιες γυναίκες [/size]. Την ίδια στιγμή οι Αθηναίισες ήταν κλεισμένες στον γυναικωνίτη και κατάλληλες μόνο για αναπαραγωγή . [size=14pt]Είδατε λοιπόν μόλις ξαναβρήκανε χρήματα οι έλληνες που απλώς επαναλαμβάνουν τους αρχαίους προγόνους και τις προτιμήσεις τους επί των γυναικών [/size].Και μην μου πείτε ότι δεν είχαν πνεύμα και γούστο οι συμποσιαστές της αρχαιότητας ...

Ρε συ τι λες;
  Και σε τι γλωσσα μιλαγαν;Ουκρανιά;; Ε;;;

Για δουλες,υπηρετικο προσωπικο,σπερματοδοχεια,υνι και αλετρι στο χωραφι.....ΜΟΝΟ τετοια κανανε

Οι Αρχαιοι ειχαν στα συμποσια τους τις αυλιτριδες,και "πλακωνοντουσαν" με γυναικες υψηλης ποιοτητας,με μορφωση
  και επιπεδο,ομορφες και εξυπνες,σαν την Λαίδα την Κορινθια,την Φρυνη,την Ασπασια και αλλες....

Οι Αρχαιοι δεν εμπλεκαν τα "μπουτια τους" με αλλοδαπες,με βαρβαρες....Που δεν μετειχαν της Ελληνικης παιδειας

Εαν δεν ξερεις,μην παραπληροφορεις τον κοσμο,και κανε τον κοπο να ανοιξεις κανα βιβλιο,γιατι ειδα οτι κανεις
  δεν απαντησε στο ποστ σου..

"Εμεναν Ελλαδα" δηλαδη,για την προσωπικη τους ευχαριστηση

Αυλητριδες,εταιρες,παλλακιδες ηταν γυναικες του ευρυτερου Ελληνικου Κοσμου...

Οι συγχρονοι Ελληνες ειναι που θεοποιησαν τις ξενες,και οχι οι Αρχαιοι

Αυτα για την αποκατασταση της Ιστορικης αληθειας

Αν θες το ψαχνουμε(μολις παω σπιτι) και παρακατω με βιβλιογραφιες και τα σχετικα....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
νομίζω ότι στα πορνεία, από όπου προμηθεύονταν τις γυναίκες για τα συμπόσια, είχαν και ξένες σκλάβες. όμως ξακουστές και (μετέπειτα) ελεύθερες πόρνες ήταν (ελαχιστότατες) ελληνίδες, που κατάφεραν και έκαναν περιουσία λόγω της φήμης τους.
όχι όμως ότι δεν βούταγαν το δάχτυλο και στη βαρβαρική σούπα, απ' όσο ξέρω.
Εκτός αν μιλάμε για διαφορετικές περιόδους.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Τότε όμως ήταν Ελληνίδες, όχι..........

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τότε όμως ήταν Ελληνίδες, όχι..........

ανάλογα ποιον διαβάζεις

όπως και για όλα τα πράγματα

εντιτ: αλλιώς τα βλέπει ο ησίοδος, αλλιώς ο αριστοφάνης, αλλιώς ο όμηρος
κοινώς, όπως έχω βαρεθεί να λέω, ο καθένας ό,τι θέλει βλέπει

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
  Η Αλιντι ποσταρε φωτο της κολαρας της,καποια ωρα τα ξημερωματα

Ο ΑQ7 εκανε ενα σχολιο για τον εν λογω κολαρακι..

Και ο Μεγας Μεμας ο Ρωσοφαγος,εριξε τον πηχη και δια της κυβιστησης εκανε
  θετικο σχολιο για κολο Ελλεινιδας (κατα δηλωσεων του..)....

Ρε τουμπες που κανει ο κοσμος
  Εκει που φτυνει γλυφει...

Δεν θα με ξαφνιαζε,ο μεγας Ρωσοφαγος να εστελνε λαβρα π.μ. στην Αλιντι,σαλιαριζοντας
  Αγαπουλιδες με λιωμενα πετσακια,καταληλοι μονο για ρωσιδες,επι πληρωμη φυσικα

Αυτο προσπαθησε να τους πει η Αλιντι (ετσι το καταλαβα εγω..)και την φαγανε οι Ρωσοφαγοι

αααααααααχχαχαχαχαχαχαχχα

Της κλασανε την μουνα,δηλαδη

αχαχαχα ρε γκαμπα, εκτιθεσαι λεμε, παρτο αλλιως!

διχως να ξερεις δε μπορεις να εχεις αποψη, μπορεις να το χωνεψεις αυτο ή σου χαλα το ιματζ του ξερολα κριτη?

Εδω υπαρχουν τυποι,με "σκληρο" προφιλ στο σαιτ,πουτανιαριδες ολκης που εχουν "καβαλησει" (και καλα..) ολες τις
  πουτανες Αθηνων και
  περιχωρων που εαν τους δεις εξω για καφε με την
  κοπελλα τους,τις ταιζουν στο στομα,αγαπουλινιδες,σαλια και αηδιες...

Κατα τα αλλα, αρσενικα,μιλαμε,βαζουνε λαστιχακια στα μπατζακια να μην φυγουν οι
  αντριλες εξω και γκαστρωθει καμια,αερογαμηκώς.....
εδω ρε υπαρχουνε τυποι υπεργαμικουλες που τους πληρωνουνε κιαπο πανω οι γυναικες και τους συντηρουν! Το επιπεδο των αντρων του σαϊτ εχει ξεφυγει λεμεεεεε

αααχαχαχαχαχα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
εντιτ: αλλιώς τα βλέπει ο ησίοδος, αλλιώς ο αριστοφάνης, αλλιώς ο όμηρος
κοινώς, όπως έχω βαρεθεί να λέω, ο καθένας ό,τι θέλει βλέπει

Πάντως στη σύγχρονη Ελλάδα, αντικρύζουμε συχνότατα Ελλεηνίδες.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Όχι ρε Μεμάκι δεν σε πιστευω!Μοντέλα είναι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Η δεύτερη δε , νομίζω ήταν η φετινή playmate Ανω Κολοπετινιτσίου Μόσχας.And the winner is...........tamtararam......Ano Κolopetinitniof Москваaaaaaaaaaaaaaaa! :shit:

αχαχαχαχα, κοιτα να δεις, καταλαβαινω οτι ειναι η δουλεια σου να πουλας ρουχα και γιαυτο σαν καλη εμπορος τα θεωρεις οτι πιο σημαντικο...

η διαφορα ομως κοριτσαρα, ειναι πως αυτες οι κοπελιτσες μπορει να μην εχουνε λεφτα να βαλουνε πραντα και ντολτσε καμπανα, αλλα γυμνες τις βαζουνε κατω ολεςτις playmate μαζι ;)

Υ.Γ. Μιας και εθεσες το θεμα του ντυσιματος, μη σε αξιωσει ο Θεος να βρεθειςσε κυριλε κλαμπ της Ρωσσιας...... εκει θα δεις τις μουναρες ντυμενες με οτι καλυτερο και ακριβοτερο και θα σπαραξεις στο κλαμα λεμεεεεεε...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αχαχαχα ρε γκαμπα, εκτιθεσαι λεμε, παρτο αλλιως!

διχως να ξερεις δε μπορεις να εχεις αποψη, μπορεις να το χωνεψεις αυτο ή σου χαλα το ιματζ του ξερολα κριτη?

Δεν εχω τετοια κολληματα με ιματζ και μαλακιες,ειμαι αυτος που ειμαι και τερμα
 Και σε οποιον αρεσω..

εδω ρε υπαρχουνε τυποι υπεργαμικουλες που τους πληρωνουνε κιαπο πανω οι γυναικες και τους συντηρουν! Το επιπεδο των αντρων του σαϊτ εχει ξεφυγει λεμεεεεε

αααχαχαχαχαχα

Μεμα,ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει,και η ξενολατρεια σου εχει κλεισει τα ματια να δεις καποια πραματα

Μπες στην σειρα,πισω απο το πιτσιρικο τον Χιτμαν,και οταν αποφασισετε σας μεταλαμπαδευσω την γνωση
 Μην του φας την σειρα ομως,προηγειτε,ετσι;
 Και σε π.μ. απανταω

αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
όχι

χαμπάρι δεν πήρες από αυτό που έγραψα.
όχι τίποτα άλλο, θα νομίζει και ο μέμος ότι έγραψα αυτό.
αλλά καλά, το μέμο τον έχω συνηθίσει να μην καταλαβαίνει τι γράφω  :2funny: :2funny:
γιατι εσυ καταλαβαινεις τι γραφεις?

αχαχαχααχαχαχαχα

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
   Ρε συ τι λες;
   Και σε τι γλωσσα μιλαγαν;Ουκρανιά;; Ε;;;

Για δουλες,υπηρετικο προσωπικο,σπερματοδοχεια,υνι και αλετρι στο χωραφι.....ΜΟΝΟ τετοια κανανε

Οι Αρχαιοι ειχαν στα συμποσια τους τις αυλιτριδες,και "πλακωνοντουσαν" με γυναικες υψηλης ποιοτητας,με μορφωση
   και επιπεδο,ομορφες και εξυπνες,σαν την Λαίδα την Κορινθια,την Φρυνη,την Ασπασια και αλλες....

Οι Αρχαιοι δεν εμπλεκαν τα "μπουτια τους" με αλλοδαπες,με βαρβαρες....Που δεν μετειχαν της Ελληνικης παιδειας

Εαν δεν ξερεις,μην παραπληροφορεις τον κοσμο,και κανε τον κοπο να ανοιξεις κανα βιβλιο,γιατι ειδα οτι κανεις
   δεν απαντησε στο ποστ σου..

Οι συγχρονοι Ελληνες ειναι που θεοποιησαν τις ξενες,και οχι οι Αρχαιοι

Αυτα για την αποκατασταση της Ιστορικης αληθειας

Αν θες το ψαχνουμε(μολις παω σπιτι) και παρακατω με βιβλιογραφιες και τα σχετικα....

Νομίζω , ότι έχεις εξιδανικευμένη εικόνα της αρχαιότητας . Δεν ήταν βέβαια όλες οι ελληνίδες Ασπασίες (το πολύ αντίθετο) , ούτε όλοι οι έλληνες Περικλήδες και φιλόσοφοι . Αλλά και οι φιλόσοφοι απ’ αυτά που έχουν διασωθεί δεν έλεγαν καθόλου όχι σε όμορφες βαρβαρικές γυναίκες – πράγμα λογικό .
Δεν ξέρω μάλιστα αν ξέρεις ότι έχουν διασωθεί ακόμη και συμβόλαια όπου νεαρά αγόρια – και κάτω από 17 , νοίκιαζαν τον εαυτό τους σε πλούσιους Αθηναίους για λίγα χρόνια έναντι υψηλότατου τιμήματος . Πολλοί απ’ αυτούς φαλήριζαν από τις απαιτήσεις των νεαρών . Αυτά τα λέω για να γίνει αντιληπτό ότι δεν πρέπει να υπάρχει μυθική εικόνα της αρχαιότητας . Οι αρχαίοι τιμούσαν τις σαρκικές απολαύσεις παντοειδώς και αυτό δεν συνοδευόταν πάντα με πνευματικές απολαύσεις. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι κοντά στη βιβλιοθήκη μου , αλλά ευχαρίστως , να επικοινωνήσουμε πάλι με πηγές …   

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
 Δεν εχω τετοια κολληματα με ιματζ και μαλακιες,ειμαι αυτος που ειμαι και τερμα
 Και σε οποιον αρεσω..

Μεμα,ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει,και η ξενολατρεια σου εχει κλεισει τα ματια να δεις καποια πραματα

Μπες στην σειρα,πισω απο το πιτσιρικο τον Χιτμαν,και οταν αποφασισετε σας μεταλαμπαδευσω την γνωση
 Μην του φας την σειρα ομως,προηγειτε,ετσι;
 Και σε π.μ. απανταω

αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχα γκαμπουλη βιαστηκες να μου την πεις και την πατησες!

δεν εχεις μελετησει αρκετα τις memoθεωριες τυπε μου και βγαζεις λαθος συμπερασματα λεμεεε...

Να σου πω? εισητηρια για τα μαθηματα μπορω να αγορασω και online? βαριεμαι να καθομαι στην ουρα

αχαχαχαχαχαχχαχαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom