SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Να αυξήσεις τον κύκλο γνωριμιών σου στις αλλοδαπές......
Καλό ...
Να αυξήσεις τον κύκλο γνωριμιών σου στις αλλοδαπές......
Και εγώ που , ας πούμε , δεν είμαι μεν κακός , αλλά δεν είμαι χορτάτος και ευτυχής , πως αλήθεια μπορώ να γίνω ;
Αυτή η ερώτηση για να απαντηθεί χρειάζεται χρόνο.. μπορώ ομως να σου πω ότι την απάντηση την έχεις εσύ. Οχι εγω. Εγώ έχω για μένα την απάντηση μόνο.
Ρωσσίδα έχω
[size=12pt]Αλλα ποτε να γαμηθεί χρυσό μου?Με παντρεμένο τραβιέται [/size] και τον βλέπει σκαστά όποτε της το επιτρέψει αυτός.Κλασσική περίπωση αλλοδαπής δηλαδή.
Αυτή η ερώτηση για να απαντηθεί χρειάζεται χρόνο.. μπορώ ομως να σου πω ότι την απάντηση την έχεις εσύ. Οχι εγω. Εγώ έχω για μένα την απάντηση μόνο.
Αλλά , επειδή φαίνεται ότι δεν μου είναι προφανής η απάντηση , αλλιώς θα ήμουνα χορτάτος και υγιής , που πρέπει να ψάξω ή που να αποτανθώ για να γίνει προφανής ;
Πάντως , επειδή τώρα θα πάει στο άλλο άκρο το πράγμα να δώσω μια σημαντική ιστορική πληροφορία :
Σκυθία ήταν η χώρα που στην αρχαιότητα περιλάμβανε περιοχές της σημερινής Ρωσίας και Ουκρανίας . Οι Σκύθες γυναίκες λοιπόν ήταν γνωστές για την ομορφιά τους , περιγράφονται σαν[size=14pt] ψηλές , ξανθές , γαλανομάτες , και ήταν πανάκριβες σκλάβες . Ήταν σημαντικό στα συμπόσια να παρευρίσκονται τέτοιες γυναίκες [/size]. Την ίδια στιγμή οι Αθηναίισες ήταν κλεισμένες στον γυναικωνίτη και κατάλληλες μόνο για αναπαραγωγή . [size=14pt]Είδατε λοιπόν μόλις ξαναβρήκανε χρήματα οι έλληνες που απλώς επαναλαμβάνουν τους αρχαίους προγόνους και τις προτιμήσεις τους επί των γυναικών [/size].Και μην μου πείτε ότι δεν είχαν πνεύμα και γούστο οι συμποσιαστές της αρχαιότητας ...
"Εμεναν Ελλαδα" δηλαδη,για την προσωπικη τους ευχαριστηση
Αυλητριδες,εταιρες,παλλακιδες ηταν γυναικες του ευρυτερου Ελληνικου Κοσμου...
Τότε όμως ήταν Ελληνίδες, όχι..........
αχαχαχα ρε γκαμπα, εκτιθεσαι λεμε, παρτο αλλιως!Η Αλιντι ποσταρε φωτο της κολαρας της,καποια ωρα τα ξημερωματα
Ο ΑQ7 εκανε ενα σχολιο για τον εν λογω κολαρακι..
Και ο Μεγας Μεμας ο Ρωσοφαγος,εριξε τον πηχη και δια της κυβιστησης εκανε
θετικο σχολιο για κολο Ελλεινιδας (κατα δηλωσεων του..)....
Ρε τουμπες που κανει ο κοσμος
Εκει που φτυνει γλυφει...
Δεν θα με ξαφνιαζε,ο μεγας Ρωσοφαγος να εστελνε λαβρα π.μ. στην Αλιντι,σαλιαριζοντας
Αγαπουλιδες με λιωμενα πετσακια,καταληλοι μονο για ρωσιδες,επι πληρωμη φυσικα
Αυτο προσπαθησε να τους πει η Αλιντι (ετσι το καταλαβα εγω..)και την φαγανε οι Ρωσοφαγοι
αααααααααχχαχαχαχαχαχαχχα
Της κλασανε την μουνα,δηλαδη
εδω ρε υπαρχουνε τυποι υπεργαμικουλες που τους πληρωνουνε κιαπο πανω οι γυναικες και τους συντηρουν! Το επιπεδο των αντρων του σαϊτ εχει ξεφυγει λεμεεεεε
Εδω υπαρχουν τυποι,με "σκληρο" προφιλ στο σαιτ,πουτανιαριδες ολκης που εχουν "καβαλησει" (και καλα..) ολες τις
πουτανες Αθηνων και
περιχωρων που εαν τους δεις εξω για καφε με την
κοπελλα τους,τις ταιζουν στο στομα,αγαπουλινιδες,σαλια και αηδιες...
Κατα τα αλλα, αρσενικα,μιλαμε,βαζουνε λαστιχακια στα μπατζακια να μην φυγουν οι
αντριλες εξω και γκαστρωθει καμια,αερογαμηκώς.....
εντιτ: αλλιώς τα βλέπει ο ησίοδος, αλλιώς ο αριστοφάνης, αλλιώς ο όμηρος
κοινώς, όπως έχω βαρεθεί να λέω, ο καθένας ό,τι θέλει βλέπει
Τότε όμως ήταν Ελληνίδες, όχι..........
Όχι ρε Μεμάκι δεν σε πιστευω!Μοντέλα είναι. Η δεύτερη δε , νομίζω ήταν η φετινή playmate Ανω Κολοπετινιτσίου Μόσχας.And the winner is...........tamtararam......Ano Κolopetinitniof Москваaaaaaaaaaaaaaaa!
αχαχαχα ρε γκαμπα, εκτιθεσαι λεμε, παρτο αλλιως!
διχως να ξερεις δε μπορεις να εχεις αποψη, μπορεις να το χωνεψεις αυτο ή σου χαλα το ιματζ του ξερολα κριτη?
εδω ρε υπαρχουνε τυποι υπεργαμικουλες που τους πληρωνουνε κιαπο πανω οι γυναικες και τους συντηρουν! Το επιπεδο των αντρων του σαϊτ εχει ξεφυγει λεμεεεεε
αααχαχαχαχαχα
γιατι εσυ καταλαβαινεις τι γραφεις?όχι
χαμπάρι δεν πήρες από αυτό που έγραψα.
όχι τίποτα άλλο, θα νομίζει και ο μέμος ότι έγραψα αυτό.
αλλά καλά, το μέμο τον έχω συνηθίσει να μην καταλαβαίνει τι γράφω
Ρε συ τι λες;
Και σε τι γλωσσα μιλαγαν;Ουκρανιά;; Ε;;;
Για δουλες,υπηρετικο προσωπικο,σπερματοδοχεια,υνι και αλετρι στο χωραφι.....ΜΟΝΟ τετοια κανανε
Οι Αρχαιοι ειχαν στα συμποσια τους τις αυλιτριδες,και "πλακωνοντουσαν" με γυναικες υψηλης ποιοτητας,με μορφωση
και επιπεδο,ομορφες και εξυπνες,σαν την Λαίδα την Κορινθια,την Φρυνη,την Ασπασια και αλλες....
Οι Αρχαιοι δεν εμπλεκαν τα "μπουτια τους" με αλλοδαπες,με βαρβαρες....Που δεν μετειχαν της Ελληνικης παιδειας
Εαν δεν ξερεις,μην παραπληροφορεις τον κοσμο,και κανε τον κοπο να ανοιξεις κανα βιβλιο,γιατι ειδα οτι κανεις
δεν απαντησε στο ποστ σου..
"Εμεναν Ελλαδα" δηλαδη,για την προσωπικη τους ευχαριστηση
Αυλητριδες,εταιρες,παλλακιδες ηταν γυναικες του ευρυτερου Ελληνικου Κοσμου...
Οι συγχρονοι Ελληνες ειναι που θεοποιησαν τις ξενες,και οχι οι Αρχαιοι
Αυτα για την αποκατασταση της Ιστορικης αληθειας
Αν θες το ψαχνουμε(μολις παω σπιτι) και παρακατω με βιβλιογραφιες και τα σχετικα....
χαχαχα γκαμπουλη βιαστηκες να μου την πεις και την πατησες!Δεν εχω τετοια κολληματα με ιματζ και μαλακιες,ειμαι αυτος που ειμαι και τερμα
Και σε οποιον αρεσω..
Μεμα,ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει,και η ξενολατρεια σου εχει κλεισει τα ματια να δεις καποια πραματα
Μπες στην σειρα,πισω απο το πιτσιρικο τον Χιτμαν,και οταν αποφασισετε σας μεταλαμπαδευσω την γνωση
Μην του φας την σειρα ομως,προηγειτε,ετσι;
Και σε π.μ. απανταω
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ