Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Επισκέπτης
η "ρωσσιδα που πειναει" ομως συνηθως θα ικανοποιησει σεξουαλικα πολυ περισσοτερο τον αντρα, γιατι στο γαμησι δεν εχει σημασια ποσο φτωχος ειναι καποιος η τι ρουχα φοραει κι αυτο νομιζω ειναι που ενοχλει την αλιντι τη μπουμπ και τις ελλεηνιδες
βλεπουν δηλαδη οι ελλεηνιδες γυναικες πιο "φτωχες" ,πιο "αμορφωτες",πιο "ακαλαισθητες" απ αυτες...γυναικες που στα ματια τους ειναι ""δευτεροτριτες"" ...που ομως μπορουν να καυλωσουν και να ικανοποιησουν σεξουαλικα τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντρα περισσοτερο απ αυτες και νιωθουν τη γη να χανεται κατω απ τα ποδια τους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχχαχαχααα καύλωσε κι ο νώντας, θα έβλεπε καμιά τσόντα με ουκρανές χτες  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βλεπουν δηλαδη οι ελλεηνιδες γυναικες πιο "φτωχες" ,πιο "αμορφωτες",πιο "ακαλαισθητες" απ αυτες...γυναικες που στα ματια τους ειναι ""δευτεροτριτες"" ...που ομως μπορουν να καυλωσουν και να ικανοποιησουν σεξουαλικα τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντρα περισσοτερο απ αυτες και νιωθουν τη γη να χανεται κατω απ τα ποδια τους

τωρα ρε συ γιατι τις βριζεις και τις λες δευτερατζες και πουτανες; Ντροπη... :2funny: :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ποιος είπε ότι δεν την προτιμάει?  :idiot:
απλώς τα ενδιαφέροντα του καθενός ποικίλλουν  :2funny:

υ.γ. κλάψε νώντα που βλέπεις την αλιντισσα στο δρόμο και σκέφτεσαι ότι δε θα τη γαμήσεις ποτέεεε  :2funny: :2funny: :2funny:

Άρα και επειδή δεν είναι πολύ λογικός αυτός που , απο μια ενδιαφέρουσα γκόμενα βρίσκει περισσότερο ενδιαφέρον σε μια άλλη που θέλει να του τα φάει , καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κακώς ανοίχθηκε το θέμα "ελλεηνίδες" και πρέπει να ανοίξει το θέμα "ελλεηνοέλληνες" γιατί στους ελληνοέλληνες πρέπει να αναζητηθούν τα δεινά των ερωτικων σχέσεων . Κατάλαβα καλά ;

Επισκέπτης
αλιντισσα δεν πειραζει που η αλβανιδα που εχεις να σου πλενει τις σκαλες γαμιεται καλυτερα απο σενα και καυλωνει τους αντρες...εσυ ντυνεσαι ωραια και χεις λεφτα και εισαι περιποιημενη...κατι ειναι κι αυτο  :-

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τωρα ρε συ γιατι τις βριζεις και τις λες δευτερατζες και πουτανες; Ντροπη... :2funny: :2funny:
δεν πειραζει ερι που η ρουμανα που βλεπεις να σφουγγαριζει τα δικαστηρια ειναι πιο καυλιαρα απο σενα και χει ριξει και σε 2 3 δικηγορους ενα απ τα καλυτερα μουνια της ζωης τους στις τουαλετες :-

δεν πειραζει...

εσυ φορας ωραια ταγερ και και σου λενε "καλημερα κυρια κανελοπουλου"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν πειραζει ερι που η ρουμανα που βλεπεις να σφουγγαριζει τα δικαστηρια ειναι πιο καυλιαρα απο σενα και χει ριξει και σε 2 3 δικηγορους ενα απ τα καλυτερα μουνια της ζωης τους στις τουαλετες :-

δεν πειραζει...

εσυ φορας ωραια ταγερ και και σου λενε "καλημερα κυρια κανελοπουλου"

Μανάρι μου να σου πω κάτι; Εγω την ρουμάνα η της οποιαδήποτε εργαζόμενη την σεβομαι. Και μακάρι να ρίξει χιλιάδες άντρες και να ειναι ευτυχισμένη και χαρούμενη στο κρεββατι της και να κάνει και αλλους ευτυχισμένους. Δεν με προβλημάτισε ποτέ ο άνθρωπος που ειναι χορτάτος και ευτυχης. Ο μίζερος, πεινασμένος και ο κακός όμως αλήθεια είναι πρόβλημα.. Γιαυτο σου λέω να γελάς :-*

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άρα και επειδή δεν είναι πολύ λογικός αυτός που , απο μια ενδιαφέρουσα γκόμενα βρίσκει περισσότερο ενδιαφέρον σε μια άλλη που θέλει να του τα φάει , καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κακώς ανοίχθηκε το θέμα "ελλεηνίδες" και πρέπει να ανοίξει το θέμα "ελλεηνοέλληνες" γιατί στους ελληνοέλληνες πρέπει να αναζητηθούν τα δεινά των ερωτικων σχέσεων . Κατάλαβα καλά ;

όχι, οι ελεεινίδες είναι πραγματικότητα.
η ένστασή μου γενικώς είναι στο ότι αν κάποιος είναι πραγματικά ικανοποιημένος από αυτά που κάνει, από το τι πηδάει, πώς πηδάει, τι δίνει και τι παίρνει, δεν κάνει σαν υστερικός. είτε άντρας είτε γυναίκα.

Επισκέπτης
δεν πειραζει κοριτσια που αυτες ειναι πιο καυλιαρες  και χυνουν περισσοτερο απο εσας  :-

δεν πειραζει...

δεν πειραζει που καυλωνουν τους αντρες πιο πολυ και τις γαμανε καλυτερα απ οτι εσας :-

δεν πειραζει βρε κοριτσια ...

αυτες ψωνιζουν απ τα σπριντερ δεν εχουν στυλ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Μανάρι μου να σου πω κάτι; Εγω την ρουμάνα η της οποιαδήποτε εργαζόμενη την σεβομαι. Και μακάρι να ρίξει χιλιάδες άντρες και να ειναι ευτυχισμένη και χαρούμενη στο κρεββατι της και να κάνει και αλλους ευτυχισμένους. Δεν με προβλημάτισε ποτέ ο άνθρωπος που ειναι χορτάτος και ευτυχης. Ο μίζερος, πεινασμένος και ο κακός όμως αλήθεια είναι πρόβλημα.. Γιαυτο σου λέω να γελάς :-*

σωστη  :thumbsup:

Επισκέπτης
δεν πειραζει βρε ερι...

εγω σε καταλαβαινω!!

[move][glow=red,2,300][size=99pt]δεν πειραζει...[/size][/glow][/move] :-

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
όχι, οι ελεεινίδες είναι πραγματικότητα.
η ένστασή μου γενικώς είναι στο ότι αν κάποιος είναι πραγματικά ικανοποιημένος από αυτά που κάνει, από το τι πηδάει, πώς πηδάει, τι δίνει και τι παίρνει, δεν κάνει σαν υστερικός. είτε άντρας είτε γυναίκα.

Αν όμως ήταν οι άνθρωποι έτσι ικανοποιημένοι, όπως το περιγράφεις , δεν θα κάναμε τώρα κουβέντα ...
Άρα , φτου κι απο την αρχή τα ερωτήματα ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Και εγώ που , ας πούμε , δεν είμαι μεν κακός , αλλά δεν είμαι χορτάτος και ευτυχής , πως αλήθεια μπορώ να γίνω ;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν όμως ήταν οι άνθρωποι έτσι ικανοποιημένοι, όπως το περιγράφεις , δεν θα κάναμε τώρα κουβέντα ...
Άρα , φτου κι απο την αρχή τα ερωτήματα ...

πώς δε θα κάναμε, θα λέγαμε ποια είναι πιο ωραία, η ρωσίδα, η βουλγάρα, η ρουμάνα, η ιταλίδα, η σέρβα κτλ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ

αν μι πιανς

(εγώ ψηφίζω γαλλίδες  :cum: :cum: :cum: )

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Και εγώ που , ας πούμε , δεν είμαι μεν κακός , αλλά δεν είμαι χορτάτος και ευτυχής , πως αλήθεια μπορώ να γίνω ;

Να αυξήσεις τον κύκλο γνωριμιών σου στις αλλοδαπές...... :grin: :grin: :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

να βρεις ξένες

αλλά όχι άλλο κάρβουνο, έλεος με την γκρίνια δηλαδίς (γενικά)

Επισκέπτης
αλιντισσα δεν πειραζει που η αλβανιδα που εχεις να σου πλενει τις σκαλες γαμιεται καλυτερα απο σενα και καυλωνει τους αντρες...εσυ ντυνεσαι ωραια και χεις λεφτα και εισαι περιποιημενη...κατι ειναι κι αυτο  :-

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρωσσίδα έχω :grin:
Αλλα ποτε να γαμηθεί χρυσό μου?Με παντρεμένο τραβιέται και τον βλέπει σκαστά όποτε της το επιτρέψει αυτός.Κλασσική περίπωση αλλοδαπής δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom