Επισκέπτης
φρι μακ μαδερ φακερς
+234536754322
φρι μακ μαδερ φακερς
βλεπουν δηλαδη οι ελλεηνιδες γυναικες πιο "φτωχες" ,πιο "αμορφωτες",πιο "ακαλαισθητες" απ αυτες...γυναικες που στα ματια τους ειναι ""δευτεροτριτες"" ...που ομως μπορουν να καυλωσουν και να ικανοποιησουν σεξουαλικα τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντρα περισσοτερο απ αυτες και νιωθουν τη γη να χανεται κατω απ τα ποδια τουςη "ρωσσιδα που πειναει" ομως συνηθως θα ικανοποιησει σεξουαλικα πολυ περισσοτερο τον αντρα, γιατι στο γαμησι δεν εχει σημασια ποσο φτωχος ειναι καποιος η τι ρουχα φοραει κι αυτο νομιζω ειναι που ενοχλει την αλιντι τη μπουμπ και τις ελλεηνιδες
αχαχχαχαχααα καύλωσε κι ο νώντας, θα έβλεπε καμιά τσόντα με ουκρανές χτες
βλεπουν δηλαδη οι ελλεηνιδες γυναικες πιο "φτωχες" ,πιο "αμορφωτες",πιο "ακαλαισθητες" απ αυτες...γυναικες που στα ματια τους ειναι ""δευτεροτριτες"" ...που ομως μπορουν να καυλωσουν και να ικανοποιησουν σεξουαλικα τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντρα περισσοτερο απ αυτες και νιωθουν τη γη να χανεται κατω απ τα ποδια τους
ποιος είπε ότι δεν την προτιμάει?
απλώς τα ενδιαφέροντα του καθενός ποικίλλουν
υ.γ. κλάψε νώντα που βλέπεις την αλιντισσα στο δρόμο και σκέφτεσαι ότι δε θα τη γαμήσεις ποτέεεε
+8-6<4>9=4+234536754322
δεν πειραζει ερι που η ρουμανα που βλεπεις να σφουγγαριζει τα δικαστηρια ειναι πιο καυλιαρα απο σενα και χει ριξει και σε 2 3 δικηγορους ενα απ τα καλυτερα μουνια της ζωης τους στις τουαλετες :-τωρα ρε συ γιατι τις βριζεις και τις λες δευτερατζες και πουτανες; Ντροπη...
δεν πειραζει ερι που η ρουμανα που βλεπεις να σφουγγαριζει τα δικαστηρια ειναι πιο καυλιαρα απο σενα και χει ριξει και σε 2 3 δικηγορους ενα απ τα καλυτερα μουνια της ζωης τους στις τουαλετες :-
δεν πειραζει...
εσυ φορας ωραια ταγερ και και σου λενε "καλημερα κυρια κανελοπουλου"
Άρα και επειδή δεν είναι πολύ λογικός αυτός που , απο μια ενδιαφέρουσα γκόμενα βρίσκει περισσότερο ενδιαφέρον σε μια άλλη που θέλει να του τα φάει , καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κακώς ανοίχθηκε το θέμα "ελλεηνίδες" και πρέπει να ανοίξει το θέμα "ελλεηνοέλληνες" γιατί στους ελληνοέλληνες πρέπει να αναζητηθούν τα δεινά των ερωτικων σχέσεων . Κατάλαβα καλά ;
Μανάρι μου να σου πω κάτι; Εγω την ρουμάνα η της οποιαδήποτε εργαζόμενη την σεβομαι. Και μακάρι να ρίξει χιλιάδες άντρες και να ειναι ευτυχισμένη και χαρούμενη στο κρεββατι της και να κάνει και αλλους ευτυχισμένους. Δεν με προβλημάτισε ποτέ ο άνθρωπος που ειναι χορτάτος και ευτυχης. Ο μίζερος, πεινασμένος και ο κακός όμως αλήθεια είναι πρόβλημα.. Γιαυτο σου λέω να γελάς :-*
δεν πειραζει βρε ερι...Μανάρι μου να σου πω κάτι; Εγω την ρουμάνα η της οποιαδήποτε εργαζόμενη την σεβομαι. Και μακάρι να ρίξει χιλιάδες άντρες και να ειναι ευτυχισμένη και χαρούμενη στο κρεββατι της και να κάνει και αλλους ευτυχισμένους. Δεν με προβλημάτισε ποτέ ο άνθρωπος που ειναι χορτάτος και ευτυχης. Ο μίζερος, πεινασμένος και ο κακός όμως αλήθεια είναι πρόβλημα.. Γιαυτο σου λέω να γελάς :-*
όχι, οι ελεεινίδες είναι πραγματικότητα.
η ένστασή μου γενικώς είναι στο ότι αν κάποιος είναι πραγματικά ικανοποιημένος από αυτά που κάνει, από το τι πηδάει, πώς πηδάει, τι δίνει και τι παίρνει, δεν κάνει σαν υστερικός. είτε άντρας είτε γυναίκα.
Μανάρι μου να σου πω κάτι; Εγω την ρουμάνα η της οποιαδήποτε εργαζόμενη την σεβομαι. Και μακάρι να ρίξει χιλιάδες άντρες και να ειναι ευτυχισμένη και χαρούμενη στο κρεββατι της και να κάνει και αλλους ευτυχισμένους. Δεν με προβλημάτισε ποτέ ο άνθρωπος που ειναι χορτάτος και ευτυχης. Ο μίζερος, πεινασμένος και ο κακός όμως αλήθεια είναι πρόβλημα.. Γιαυτο σου λέω να γελάς :-*
Αν όμως ήταν οι άνθρωποι έτσι ικανοποιημένοι, όπως το περιγράφεις , δεν θα κάναμε τώρα κουβέντα ...
Άρα , φτου κι απο την αρχή τα ερωτήματα ...
Και εγώ που , ας πούμε , δεν είμαι μεν κακός , αλλά δεν είμαι χορτάτος και ευτυχής , πως αλήθεια μπορώ να γίνω ;
Και εγώ που , ας πούμε , δεν είμαι μεν κακός , αλλά δεν είμαι χορτάτος και ευτυχής , πως αλήθεια μπορώ να γίνω ;
Ρωσσίδα έχωαλιντισσα δεν πειραζει που η αλβανιδα που εχεις να σου πλενει τις σκαλες γαμιεται καλυτερα απο σενα και καυλωνει τους αντρες...εσυ ντυνεσαι ωραια και χεις λεφτα και εισαι περιποιημενη...κατι ειναι κι αυτο :-