You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 498K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Σεβαλιέ Φιδέλε
έχεις πάρει κανα μωρό από Καναδά να πούμε? Ζόρικα τα πράγματα???
Nαι ρε αν δεν έχω πάρει από τον καναδά , από που θα χω πάρει? Το συζητάς τώρα? Και εσύ από τη γη του πυρός έχεις πάρει?
Επισκέπτης
Αυτό να μπει στους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ.Τότε μόνο θα υπακούσω.ΑΛΙΝΤΙΣΑ MUTE.
ΟΠΙΑ ΕΛΕΙΝΙΔΑ ΞΑΝΑΙΠΟΤΙΜΙΣΙ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΙΡΟΝΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙ ΘΑ ΦΕΥΓΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ.
Θα παλέψουμε?Θα κυλιστούμε στις λάσπες?ΚΑΙ ΟΠΙΑ ΕΧΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ.
Σε θυληκό 100% απευθύνεσαι ,όχι σε τραβέλι με προσόντα.
Δεν είμαι ο Μπάμπης ο Σουγιάς για να κατέβω στην πιάτσα να σε βρω.
:-*ΦΙΛΑΚΙΑ!
Εvviva!se auto to site de vrizoume tous mpourdeliarides.ade pies to galataki sou tora!!!!!
se auto to site de vrizoume tous mpourdeliarides.ade pies to galataki sou tora!!!!!
se auto to site de vrizoume tous mpourdeliarides.ade pies to galataki sou tora!!!!!
Επισκέπτης
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.Λυπαμαι πολυ που μιουταριστηκε η Αλιντισσα και η ηθικη μου δε μου επιτρεπει να της απαντησω δεοντος στις βλακειες που αυτη και το παπαγαλακι της τσαμπουνανε....
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να είναι να ποτίζεις μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.
Δεν υπάρχει πια mute.Σε προ(σ)καλώ να μου απαντήσεις "δεόντως".Διασκέδασε με μωρό μου.
Επισκέπτης
Είσαι μια καργιόλα εσύ!!!Δεν υπάρχει πια mute.Σε προ(σ)καλώ να μου απαντήσεις "δεόντως".Διασκέδασε με μωρό μου.
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να είναι να ποτίζεις μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.
Δεν υπάρχει πια mute.Σε προ(σ)καλώ να μου απαντήσεις "δεόντως".Διασκέδασε με μωρό μου.
και μετά μου λες να μην στην πέσω!!!!
ψηφίζω Αλίντισσα γιατί γουστάρω αναρριχώμενες τριανταφυλλιές!!!
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
μαγκες η γερο αλλιντισα τα ειπε καλα μεχρι ενα σημειο.Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
αλλα απο εκει και περα ειπε και καποιες μαλακιες τις οποιες και επισημανω.
εσυ και κατι αλλες ελληνιδες αναρριχωμενες ψωλοαπαχτρες εχετε δημιουργησει αυτη τη κατασταση και δεν θελουν μερικοι να βλεπουν ελληνιδες ουτε για πλακα.
οταν κρινεις καποιον μονο απο το αμαξι-ρουχα-δουλεια-εμφανιση και γενικα απο συμφερον και μονο,λογικο ειναι να εχεις τετοια αποτελεσματα.
θεωρεις τυχαιο οτι μεχρι και η πιο ασχημομουρα ελληνιδα θελει να εχει γκομενο εφοπλιστη?
παντως τωρα τελευταια και πολλες ξενες γκομενες που ζουνε καποια χρονια στην ελλαδα,εχουν παρασυρθει απο τις ελληνιδες και ψαχνουν και αυτες για τετοιους γκομενους.
ξεχασαν που οταν ειχαν περιοδο αντι για σερβιετες βαζανε στουπια στα μουνια τους.
Κυρα Αλιντισσα ,
οι Ρωσσιδες εχουν μεγαλωσει τελειως διαφορετικα απο τις Ελληνιδες.Ειναι ακομπλεξαριστες ,ανετες στο σεξ και ερωτικες .
Ο Καζαντζακης στο βιβλιο του "ταξειδι στη Ρωσσια" αναφερει τις διαφορες στην νοοτροπια Ελληνιδων-Ρωσσιδων.
Οι Ελληνιδες που εχουν μεγαλωσει στη Ρωσσια (απο οικογενειες που κατεφυγαν στην Ρωσσια στον Εμφυλιο) μπορουν να σου εξηγησουν ποσο διαφορετικα νοιωθει η Γυναικα στη Ρωσσια.
Η Γυναικα στη Ρωσσια βαζει σαν στοχο να απολαυσει την ζωη ,να κανει ερωτα ,να γλεντησει ,να χαρει.Η Ελληνιδα βαζει σαν στοχο,στην ελληνικη κοινωνια ,να ικανοποιησει τον εγωϊσμο της.
Ο ερωτας ,το σεξ ,η απολαυση ειναι σε δευτερη μοιρα.Αυτα τα ανακαλυπτει στα σαραντα ,οπως εσυ ,αλλα τα καλυτερα χρονια εχουν περασει.
Οταν πας στο Λονδινο ,παρατηρησε τις ρωσσιδες φοιτητριες ,απο πλουσιες οικογενειες ,πως φλερταρουν ελευθερα χωρις κομπλεξ.
Δες και τις ελληνιδες φοιτητριες και κανε την συγκριση.
Για τις Ρωσσιδες ο ερωτας και το σεξ ειναι πρωτη προτεραιοτητα.
οι Ρωσσιδες εχουν μεγαλωσει τελειως διαφορετικα απο τις Ελληνιδες.Ειναι ακομπλεξαριστες ,ανετες στο σεξ και ερωτικες .
Ο Καζαντζακης στο βιβλιο του "ταξειδι στη Ρωσσια" αναφερει τις διαφορες στην νοοτροπια Ελληνιδων-Ρωσσιδων.
Οι Ελληνιδες που εχουν μεγαλωσει στη Ρωσσια (απο οικογενειες που κατεφυγαν στην Ρωσσια στον Εμφυλιο) μπορουν να σου εξηγησουν ποσο διαφορετικα νοιωθει η Γυναικα στη Ρωσσια.
Η Γυναικα στη Ρωσσια βαζει σαν στοχο να απολαυσει την ζωη ,να κανει ερωτα ,να γλεντησει ,να χαρει.Η Ελληνιδα βαζει σαν στοχο,στην ελληνικη κοινωνια ,να ικανοποιησει τον εγωϊσμο της.
Ο ερωτας ,το σεξ ,η απολαυση ειναι σε δευτερη μοιρα.Αυτα τα ανακαλυπτει στα σαραντα ,οπως εσυ ,αλλα τα καλυτερα χρονια εχουν περασει.
Οταν πας στο Λονδινο ,παρατηρησε τις ρωσσιδες φοιτητριες ,απο πλουσιες οικογενειες ,πως φλερταρουν ελευθερα χωρις κομπλεξ.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 2.637
Σιγουρα η υπογραφη ειναι λεπτομερεια γιατι πιο πολυκαι σε ξαναρωταω!η υπογραφη θα μας κανει οικογενεια?
μετραει το ΑΙΣΘΗΜΑ...
Ομως η υπογραφη ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ την σχεση και σε συνδιασμο το παιδακι δενει ακομη περισσοτερο το ζευγαρι και γινεται οικογενεια επισημως....
Αλλωστε εχω εκφρασει αρκετες φορες την θεση μου στο κοσμο περι ''χαρτιου''
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Κυρα Αλιντισσα ,
Παντως (να επισημανω οτι δεν εχω διαβασει το βιβλιο..) δεν ειναι και η καλυτερη πριπτωση
να σχηματισω αποψη περι των Ρωσσιδων,απο τον Καζαντζακη που επισκευτηκε τη Ρωσια το 1925-'28...
Προτιμω Ιωσηφ Μπλασκο
Πιο συγχρονος,πιο γνωστης
Και ο Ιωσηφ λεει αλλα!!!!!!!
edmondDantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παντως (να επισημανω οτι δεν εχω διαβασει το βιβλιο..) δεν ειναι και η καλυτερη πριπτωση
να σχηματισω αποψη περι των Ρωσσιδων,απο τον Καζαντζακη που επισκευτηκε τη Ρωσια το 1925-'28...
Προτιμω Ιωσηφ Μπλασκο
Πιο συγχρονος,πιο γνωστης
Και ο Ιωσηφ λεει αλλα!!!!!!!
να μην προτιμάς κανέναν.
και κυρίως να μην ασχολείσαι με αυτούς που έχουν λχ πιστέψει από ένα βιβλίο ότι ο Χριστός ξανασταυρώθηκε.
ανευ προσωπικής επμειρίας όλα τα άλλα είναι παπάρια μέντος.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
...Αλλωστε εχω εκφρασει αρκετες φορες την θεση μου στο κοσμο περι ''χαρτιου''
cosmopolitan boy?
μαλακα πρωι πρωι
Επισκέπτης
cosmopolitan boy?
μαλακα πρωι πρωι
αστον να εκφραστει ρε αχαχαχα
εχεις ωραια υπογραφη!
Επισκέπτης
ξαναμιουταρετε τη την καριολα μωρε
μπαινει το καθε βρωμομουνο εδω μεσα και το παιζει ιστορια
Επισκέπτης
ξαναμιουταρετε τη την καριολα μωρε
εδω κρατανε εσενα ρε..
Επισκέπτης
εσυ κι αν εχεις αποθρασυνθει ψωλοχυμαεδω κρατανε εσενα ρε..
edmondDantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελειώνετε με τους άρρωστους που χαλάνε διαρκώς τις συζητήσεις.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε την αλιντισσα εγινε ιδεα. μονο λευτερια στον Μοναστηριωτη δεν ακουστηκε εδω.
με ενα καλο βυζι και ενα καλο μπουτι καθαριζεις παντου τελικα, νομος.
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρε την αλιντισσα εγινε ιδεα. μονο λευτερια στον Μοναστηριωτη δεν ακουστηκε εδω.
Στο να γίνει ιδέα βοήθησαν και οι διαχειριστές . Εγώ πάντως την υπερασπίστηκα χωρίς βυζί και μπούτι . Λες να τα ζητήσω ετεροχρονισμένα ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187