Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο να γίνει ιδέα βοήθησαν και οι διαχειριστές . Εγώ πάντως την υπερασπίστηκα χωρίς βυζί και μπούτι . Λες να τα ζητήσω ετεροχρονισμένα ;

αυτα ειναι καραγκιοζιλικια παιχτη. οκ δικιο εχει η αλιντρα. Ο πιτσι ομως ειναι καλτ τυπος εδω μεσα, τον ξερουνε ολοι τον ξερουνε και οι διαχειριστες. Ξερουνε και πως κανει μοντεριλικι και τοχουν αποδεχτει.
Ειναι μαλακια να τον ακυρωνεις κατα τετοιο τροπο και να του χαλας το "προσωπο".
Το σωστο θαταν να βγει αυτος και να αρρει το μιουτ, οχι να τον καραγκιοζευεις και μετα να κανει reply κοροιδευτικο η αλιντι.

Αν ηταν κανα μπαζακι ομως η αλιντι μυτη δε θα ανοιγε για το μιουταρισμα.

πιτσιλαρα χυστη μου βγαινω εγω στο πλευρο σου μη μασας. συ εχεις παντελονια δε χρειαζεσαι γαλονια  :rockon:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
αυτα ειναι καραγκιοζιλικια παιχτη. οκ δικιο εχει η αλιντρα. Ο πιτσι ομως ειναι καλτ τυπος εδω μεσα, τον ξερουνε ολοι τον ξερουνε και οι διαχειριστες. Ξερουνε και πως κανει μοντεριλικι και τοχουν αποδεχτει.
Το σωστο θαταν να βγει αυτος και να αρρει το μιουτ, οχι να τον καραγκιοζευεις και μετα να κανει reply κοροιδευτικο η αλιντι.

πιτσιλαρα χυστη μου βγαινω εγω στο πλευρο σου μη μασας. συ εχεις παντελονια δε χρειαζεσαι γαλονια  :rockon:

Δεν ξέρω τον καθένα εδώ μέσα . Και βέβαια δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν προσωπικά . Το θέμα είναι ότι το μπου έχει μεγαλώσει και θέλει προσεκτική διαχείριση . Εκεί που αν ήταν κάτι μικρότερο , η απαγόρευση της Αλί θα ήταν απλώς παρείστικο αστείο και γραφικό , τώρα αποκτά άλλες διαστάσεις . Ούτε την Αλί ξέρω βέβαια . Για μένα είτε είναι ωραία γκόμενα , είτε όχι , ένα και το αυτό είναι . Δεν ήταν βέβαια αυτό το θέμα .
Και επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σκοπό να θίξω και να ακυρώσω κανέναν . Όλοι κάνουμε λάθη και όταν τα παραδεχόμαστε και τα διορθώνουμε δείχνει ποιότητα . Σίγουρα είναι δύσκολη υπόθεση η σωστή διαχείριση και μαθαίνεται , όπως όλα τα πράγματα , μέσα και από λάθη …

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ρε την αλιντισσα εγινε ιδεα. μονο λευτερια στον Μοναστηριωτη δεν ακουστηκε εδω.

με ενα καλο βυζι και ενα καλο μπουτι καθαριζεις παντου τελικα, νομος.
τωρα λες μαλακιες..

..Ο πιτσι ομως ειναι καλτ τυπος εδω μεσα, τον ξερουνε ολοι τον ξερουνε και οι διαχειριστες. Ξερουνε και πως κανει μοντεριλικι και τοχουν αποδεχτει.

παλι μαλακιες λες..

Επισκέπτης
αντε ρε μαλακα και συ. την αναγκη σου ειχε η αλιντισσα νομιζεις να της κανεις κερκιδα? ου ρε κιοφτεδες

ρε συ, επειδη λες τη γνωμη σου για καποια αποψη που ειπωθηκε-κι οχι για καποιο ατομο συνολικα, δε σημαινει οτι σωνει και καλα 'υπερασπιζεσαι' καποιον γτ ολοι του την πεσαν. χεστηκε βασικα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
αντε ρε μαλακα και συ. την αναγκη σου ειχε η αλιντισσα νομιζεις να της κανεις κερκιδα? ου ρε κιοφτεδες
ενω εχεις κατι καλες εκλάμψεις, καποιες φορες νομιζω πως γραφεις κοιμισμενος και χανεις την ψυχραιμια σου..

καλα, εισαι εντελως μαλακας ρε συ ? ποια κερκιδα (εγω) ρε χαμένε ? σε ποιά ? στην καριολα ?? πλακα σου κανεις ????

αν δεν μπορεις να αντιληφθεις καποια πραγματα, άστο καλλιτερα..

εχεις δει κανεναν πουστη που να εχει μπέσα ?? (δεν εννοω εσενα βεβαια)

τί αλλο θες να σου πω τωρα για να παρεις χαμπαρι ? διαβασε παλι το mute-άρισμα, κοιτα τον τροπο που εγινε, διαβασε το ποστ της καριολας, κοιτα και τί και πώς το εγραψα και αν και παλι δεν καταλαβεις, αντε γεια..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ενω εχεις κατι καλες εκλάμψεις, καποιες φορες νομιζω πως γραφεις κοιμισμενος και χανεις την ψυχραιμια σου..

καλα, εισαι εντελως μαλακας ρε συ ? ποια κερκιδα (εγω) ρε χαμένε ? σε ποιά ? στην καριολα ?? πλακα σου κανεις ????

αν δεν μπορεις να αντιληφθεις καποια πραγματα, άστο καλλιτερα..

εχεις δει κανεναν πουστη που να εχει μπέσα ?? (δεν εννοω εσενα βεβαια)

τί αλλο θες να σου πω τωρα για να παρεις χαμπαρι ? διαβασε παλι το mute-άρισμα, κοιτα τον τροπο που εγινε, διαβασε το ποστ της καριολας, κοιτα και τί και πώς το εγραψα και αν και παλι δεν καταλαβεις, αντε γεια..

μαλακιες λες. Ειπα εχει δικιο η αλιντισσα στο αρχικο σταδιο. η τοποθετηση μου αφορα αλλο και δε τα ξαναλεω παλι. Εσυ προφανως εχεις προηγουμενα με τον πιτσι και αρχιζεις τις παπαριες επι προσωπικου, σταρχιδια μου αγκαιν.
Ο πιτσις ειναι καλτ, ειναι κατηγορια μονος του, εχει επικες εκφρασεις λογου κατα τα λοιπα δε τον ξερω σταρχιδια μου το παρασκηνιο οποτε μη μου λες για πουστηδες και μαντολατα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
μαλακιες λες. Ειπα εχει δικιο η αλιντισσα στο αρχικο σταδιο. η τοποθετηση μου αφορα αλλο και δε τα ξαναλεω παλι. Εσυ προφανως εχεις προηγουμενα με τον πιτσι και αρχιζεις τις παπαριες επι προσωπικου, σταρχιδια μου αγκαιν.
Ο πιτσις ειναι καλτ, ειναι κατηγορια μονος του, εχει επικες εκφρασεις λογου κατα τα λοιπα δε τον ξερω σταρχιδια μου το παρασκηνιο οποτε μη μου λες για πουστηδες και μαντολατα.
νταξ..

- μαλακιες λεω εγω..
- μαλακιες λες εσυ..
- μαλακιες λεω εγω..
- μαλακιες λες εσυ..
κ.ο.κ.

ρωτα τον ιδιο τί σχεση εχουμε κι αν γουσταρει ας βγαλει και τα πμ μας στον αερα για να καταλαβεις..

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο  μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να  είναι να ποτίζεις  μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί  έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.

Δεν υπάρχει πια mute.Σε προ(σ)καλώ να μου απαντήσεις "δεόντως".Διασκέδασε με μωρό μου.

μαλλον θα σου απαντησει αλλος :)συνηθως δεν ανακατευομαι αλλα δεν μπορω και τις μαλακιες που γραφονται..λοιπον κυρια αληντισα ο ελληνας ανδρας εκτιμαει το καλο μουνι. ειναι κυνηγος.και παει παντου για να πετυχει το στοχο του!μονο που κανεις ενα τραγικο λαθος!!!το να κυνηγας μια μουναρα ελληνιδα ειναι σαν να πιανεις λαγο!λες οτι κατι εκανες και ολα καλα! η αξια ομως της μουναρας ρωσιδας ειναι σαν μια τιγρη της σιβηριας! :rockon: αλλα σ αυτη τη χωρα που ειναι γεματη μπαζα που να βρεις τιγρη της σιβηριας!!γιαυτο και κανουμε σχεδια κανουμε πλανα να την πιασουμε!!και καταλαβε το!! αξιζει ολα τα εξοδα και την προσπαθεια!
η αξια του λαγου <μουναρας ελληνιδας με προσωπικοτητα>στο διεθνες χρηματιστηριο των μουνιων ειναι μηδενικη!!!αυτα και καλη σου μερα!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχχαχχαχααχχαχαχχαχχχ εκτόρ, θα δώσεις και ραντεβού για ξύλο για την τιμή του πίτση?
αφού ήταν βλακεία, πώς να το κάνομεν.
θα μου πεις ο έρως σε κάνει να κάνεις βλακείες, ναι
αχ, αυτές οι ρωσίδες, αυτές οι ρωσίδες, έριδες, σπερματοχυσίες και αιματοχυσίες  :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρή, πού ειναι οι μανιταρόπιτες ???? κουνησουουουουου..........  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αχαχχαχχαχααχχαχαχχαχχχ εκτόρ, θα δώσεις και ραντεβού για ξύλο για την τιμή του πίτση?
αφού ήταν βλακεία, πώς να το κάνομεν.
αχ, αυτές οι ρωσίδες, αυτές οι ρωσίδες, έριδες, σπερματοχυσίες και αιματοχυσίες  :2funny: :2funny:

κοιτα εγω δεν ειμαι μεμος, ξεχωρα τα μπινελικια το λεω οτι της τοριχνα ενα σφυρογαμησο να ξεχασει τη διευθυνση του κυλοταδικου η αλιντρα. ειναι καβλερη η ηλιθιοτητα της

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοιτα εγω δεν ειμαι μεμος, ξεχωρα τα μπινελικια το λεω οτι της τοριχνα ενα σφυρογαμησο να ξεχασει τη διευθυνση του κυλοταδικου η αλιντρα. ειναι καβλερη η ηλιθιοτητα της

για τον πίτσι τα είπα  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλαδη, αληθεια και σοβαρα τωρα, ανθρωπο που λυπασαι, μπορεις να τον γαμησεις ??  :)

λυπη? λυπη????? μονο λυπη δε μου βγαζει η αλιντρα.

πυροβολας με ουζι τις μαλακιες σημερα  :rolleyes:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
λυπη? λυπη????? μονο λυπη δε μου βγαζει η αλιντρα.

πυροβολας με ουζι τις μαλακιες σημερα  :rolleyes:
και να φανταστεις οτι ειναι και μπλοκαρισμενο το ουζι (σου).

απ ό,τι καταλαβαινω δηλαδη, εσυ τους ηλιθιους δεν τους λυπασαι, αντιθετως σου φαινονται γαμισάμπλ..

οκ !  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
εεεε όχι και λυπάσαι
η ζαβομάρα ναι, είναι για να τη λυπάσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τί να πω ρε παιδια ? ειμαι φαινεται ψυχοπονιάρης.. εγω τα λυπαμαι τα ηλιθια κατασκευάσματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom