Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και να φανταστεις οτι ειναι και μπλοκαρισμενο το ουζι (σου).

απ ό,τι καταλαβαινω δηλαδη, εσυ τους ηλιθιους δεν τους λυπασαι, αντιθετως σου φαινονται γαμισάμπλ..

οκ !  :)

α συ γαμας μονο εξυπνες δηλαδη.

κρατιεσαι καιρο χωρις να γαμας? ειναι ευκολο?

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον θα σου απαντησει αλλος :)συνηθως δεν ανακατευομαι αλλα δεν μπορω και τις μαλακιες που γραφονται..λοιπον κυρια αληντισα ο ελληνας ανδρας εκτιμαει το καλο μουνι. ειναι κυνηγος.και παει παντου για να πετυχει το στοχο του!μονο που κανεις ενα τραγικο λαθος!!!το να κυνηγας μια μουναρα ελληνιδα ειναι σαν να πιανεις λαγο!λες οτι κατι εκανες και ολα καλα! η αξια ομως της μουναρας ρωσιδας ειναι σαν μια τιγρη της σιβηριας! :rockon: αλλα σ αυτη τη χωρα που ειναι γεματη μπαζα που να βρεις τιγρη της σιβηριας!!γιαυτο και κανουμε σχεδια κανουμε πλανα να την πιασουμε!!και καταλαβε το!! αξιζει ολα τα εξοδα και την προσπαθεια!
η αξια του λαγου <μουναρας ελληνιδας με προσωπικοτητα>στο διεθνες χρηματιστηριο των μουνιων ειναι μηδενικη!!!αυτα και καλη σου μερα!

παρακαλούνται οι κ.κ. σχολιαστές να μην χρησιμοποιούν τις λέξεις "ελληνίδα" και "μουνάρα" στην ίδια πρόταση.  :cool2: :2funny:

μάθετε επιτέλους ελληνικά, δεν μπορεί δύο αντίθετες νοηματικά λέξεις να προσδιορίζουν επιθετικά η μία την άλλη  ;) :grin:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο  μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να  είναι να ποτίζεις  μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί  έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.

Δεν υπάρχει πια mute.Σε προ(σ)καλώ να μου απαντήσεις "δεόντως".Διασκέδασε με μωρό μου.

απογοητευτικό το κείμενο, έριξε τελείως στα μάτια μου την Αλίντισσα που είχα κατατάξει από παλιότερες αναρτήσεις της εκτός της μεγάλης κατηγορίας των "κομπλεξικών ελληνίδων" - οι οποίες ως γνωστόν ότι δεν φτάνουν (π.χ. Ρώσσικη ομορφιά και νοοτροπία) το κάνουν κρεμαστάρια, δηλαδή το κριτικάρουν με τον εμφανή πόνο και την πικρόχολη κακία που βγάζουν οι αγάμητες γυναίκες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
απογοητευτικό το κείμενο, έριξε τελείως στα μάτια μου την Αλίντισσα που είχα κατατάξει από παλιότερες αναρτήσεις της εκτός της μεγάλης κατηγορίας των "κομπλεξικών ελληνίδων" - οι οποίες ως γνωστόν ότι δεν φτάνουν (π.χ. Ρώσσικη ομορφιά και νοοτροπία) το κάνουν κρεμαστάρια, δηλαδή το κριτικάρουν με τον εμφανή πόνο και την πικρόχολη κακία που βγάζουν οι αγάμητες γυναίκες.

Aν δεν ειχε κομπλεξ, δεν θα ποσταρε εδω μεσα...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Aν δεν ειχε κομπλεξ, δεν θα ποσταρε εδω μεσα...

ρε φίλε πάρε πρέφα κι εσύ αλλά και οι υπόλοιποι ότι η Άλι κάνει εδώ χαβαλέ.. :grin: :grin:

έχει κορμάρα, από πρόσωπο δεν ξέρω, δεν έχει ανάγκη την επιβεβαίωση, φαίνεται δυναμική, στα @@ της όλα...  :lheel: :lheel:

μπήκε στο φόρουμ και έφερε τα πάνω - κάτω.. σας δουλεύει ασάλιωτα...κάνει χαβαλέ...οπότε ηρεμήστε όλοι και κάντε κι εσείς χαβαλέ.. :boobies: :boobies: :boobies:

έχουμε απόψεις, ξεχωριστές, όλοι όπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, για να μην πω τίποτα άλλο  :grin:, δεν πρόκειται να βρείτε κοινή λύση σκεφτείτε το γνωστό θέμα Ελληνίδα VS Ρωσίδα... :headbang: :headbang:

αυτά από μένα!!  :dancing: :dancing:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε φίλε πάρε πρέφα κι εσύ αλλά και οι υπόλοιποι ότι η Άλι κάνει εδώ χαβαλέ.. :grin: :grin:

έχει κορμάρα, από πρόσωπο δεν ξέρω, δεν έχει ανάγκη την επιβεβαίωση, φαίνεται δυναμική, στα @@ της όλα...  :lheel: :lheel:

μπήκε στο φόρουμ και έφερε τα πάνω - κάτω.. σας δουλεύει ασάλιωτα...κάνει χαβαλέ...οπότε ηρεμήστε όλοι και κάντε κι εσείς χαβαλέ.. :boobies: :boobies: :boobies:

έχουμε απόψεις, ξεχωριστές, όλοι όπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, για να μην πω τίποτα άλλο  :grin:, δεν πρόκειται να βρείτε κοινή λύση σκεφτείτε το γνωστό θέμα Ελληνίδα VS Ρωσίδα... :headbang: :headbang:

αυτά από μένα!!  :dancing: :dancing:

Σιγα την σιτεμενη κοτα....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σιγα την σιτεμενη κοτα....

όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε, αρχίζουμε τις μλκιες!! :jerking: :jerking:

ρε φίλε, όταν ανέβαζε φώτο με τις βυζάρες της πριν και μετά το add, όταν ανέβαζε την κωλάρα της, μία παχιά την τράβαγες ή δεν την τράβαγες;;  :uglystupid: :uglystupid:

λοιπόν κόψε τις μλκιες του τύπου " σιτεμένη " γιατί έχεις σκεφτεί ότι θες να της ξεσκίσεις το πατούρι αλλά για να μην ξεφύγεις από την νοοτροπία που έχει μία πλειοψηφία στο σιτε συνεχίζεις τις παπαρολογίες.. :tickedoff: :tickedoff:

δεν έχω καμία διάθεση να το παίζω ιππότης για την στρογγυλή κωλότρυπα της Αλι αλλά βαρέθηκα να την κράζετε ενώ ξέρετε και ξέρουμε ότι για ένα σφυρογάμησο ( και παραπάνω..εγώ τλχστν  :grin: ), όπως λέει ο Έκτωρ, την θέλουμε όλοι... :sunglasses: :sunglasses:

αυτά και σόρι αν έγινα κουραστικός!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
βολταιρο?? :think:
Όλο μεγαλα λογια, ιστοριες, αψιμαχιες, και δε συμμαζευεται.
ας γαμησει ο καθενας οποια γουσταρει χωρις να πρεπει να συγκρινει, χωρις να πρεπει να ποσταρει οτιδηποτε για να δειξει τι γαμαει, για ποσο, ή οτι αλλο, σημαδια ανασφαλειας και μονο.
συγκρισεις συγκρισεις κι αεναες μαλακιες εκατερωθεν.
προσωπικα κοντοστουπα ειμαι-να ψηλωσω δεν παιζει. παιδι της Μπιαφρα ειμαι, να παχυνω και παλι δεν παιζει.
Στα @@ μου αν ειναι το 99% του γυναικειου πληθυσμου καλυτερο απο μενα. οποιος δε με προτιμα, δεν του κανω ή οτιδηποτε αλλο, υπαρχουν εκατομμυρια αλλες που μπορει να βρει το ιδανικο του. δε με ενδιαφερει. μπορει να με πληγωσει προς στιγμην αλλα μονο τη βελβυ εχω, και κανεις δε θα μου τη στερησει...
συνεχιστε για το ποια ειναι η καλυτερη αν σε αυτο βρισκετε νοημα.
οι σχεσεις που εχω στο μυαλο μου, απεχουν απο ολα αυτα..

Δεν θελω να προσγειωθω πουθενα προσωπικα. ειμαι πιο ευτυχισμενη οταν ειμαι στο συννεφο μου κι οταν κλεινω την πορτα/τα ματια/γουατεβερ σε οτι με πληγωνει.
τα λεφτα προφανως και δε σε κανουν κατι. κι αν σε εκαναν, τοτε δε θα ειχα θεση στην κοινωνια, μιας και δεν τα εχω.

προσωπικα μονη μου ζω, οι δικοι μου δε μου δινουν τπτ πλεον κι ουτε ανακατευονται πουθενα (πλεον). κανω τα κουμαντα μου κι ολα οκ. λεφτα δεν ειχα ποτε και με τα μυαλα που εχω δεν θα κανω και ποτε. εχω κανει πολυ ευτυχισμενες σχεσεις με ατομα που επισης ηταν στην ιδια οικονομικη κατασταση με μενα.
αν το μονο πραγμα που εχεις (οχι εσυ γενικα) και προβαλλεις ειναι τα χρηματα σου, τοτε θα προσελκυεις κι ατομα που θελουν μοναχα αυτο. λογικο δεν ειναι?

VELVY ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΩΣΙΔΑ ;

Θέλω να επαναναρτήσω (με την άδεια της φαντάζομαι) αυτά τα τρία κειμενάκια της velvy γιατί τα θεωρώ διαμαντάκια συναισθήματος και ανθρωπιάς , που και τα δύο λείπουν (και εδώ μέσα – αλλά και έξω) . Εδώ μέσα (αλλά και έξω) , τις περισσότερες φορές , ψάχνει ευκαιρία ο καθένας να τη μπει και να επιτεθεί στον άλλον : Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση . Μια πολύ κακή διαχείριση τεστοστερόνης σε τελευταία ανάλυση.
Τα κειμενάκια αυτά πρόσεξα ότι προκάλεσαν αμηχανία και εκκωφαντική σιωπή . Ίσως γιατί δεν σχετίζονται βέβαια με το πρότυπο της ελλεηνίδας . Και επίσης βέβαια , αν η  velvy ήταν ρωσίδα , θα είχε γίνει σημαία εδώ μέσα του αντι – ελληνεηδικού αγώνα .
Όμως ακόμη και στον βούρκο που είναι μερικές φορές οι σελίδες του bou, τα διαμαντάκια της  velvy μπορούν να λάμπουν . Απλώς πρέπει να εξασκηθεί περισσότερο το μάτι να τα βλέπει …

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Δηλαδη ρε παιδια οποια γνωρισουμε η εστω ανταλλαξουμε αποψεις
πρεπει σωνει και καλα να την πηδαμε ?
Αποκλειουμε εντελως το γεγονος να υπαρχει μια φιλικη επαφη ?
Και μετα αν και εφοσον νιωσουμε κατι αμοιβαια .... οτι προκυψει ?

Και εσυ μαρκ αυτο που λες περι σιτεμενη την αλλιντισα να το παρεις πισω
Δεν ειναι σωστο να κρινουμε ατομα χωρις να ξερουμε και αν ξερουμε ακομη υπαρχει κατι που λεγεται ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ....... απο εδω !!!!
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ...)
και αυτο το λεω πολυ σοβαρα.......

Ας μην γινουμε σαν μερικους που κοροιδευουν πισω απο την πλατη
γιατι δεν εχουν τιποτα το ανδρικο πανω τους ουτε καν αυτοσεβασμο στον εαυτο τους !!!
Ουτε και κατινες που χασκογελανε πισω απο την πλατη αυτων που κοροιδευουν οσο τις παιρνει
γιατι απο μπροστα παιρνουν τον πουλο !!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
VELVY ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΩΣΙΔΑ ;

Θέλω να επαναναρτήσω (με την άδεια της φαντάζομαι) αυτά τα τρία κειμενάκια της velvy γιατί τα θεωρώ διαμαντάκια συναισθήματος και ανθρωπιάς , που και τα δύο λείπουν (και εδώ μέσα – αλλά και έξω) . Εδώ μέσα (αλλά και έξω) , τις περισσότερες φορές , ψάχνει ευκαιρία ο καθένας να τη μπει και να επιτεθεί στον άλλον : Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση . Μια πολύ κακή διαχείριση τεστοστερόνης σε τελευταία ανάλυση.
Τα κειμενάκια αυτά πρόσεξα ότι προκάλεσαν αμηχανία και εκκωφαντική σιωπή . Ίσως γιατί δεν σχετίζονται βέβαια με το πρότυπο της ελλεηνίδας . Και επίσης βέβαια , αν η  velvy ήταν ρωσίδα , θα είχε γίνει σημαία εδώ μέσα του αντι – ελληνεηδικού αγώνα .
Όμως ακόμη και στον βούρκο που είναι μερικές φορές οι σελίδες του bou, τα διαμαντάκια της  velvy μπορούν να λάμπουν . Απλώς πρέπει να εξασκηθεί περισσότερο το μάτι να τα βλέπει

το μάτι τα βλέπει όπως βλέπουμε τα πάντα στον δρόμο...

το θέμα είναι το ΤΙ επιλέγει να δει, σύμφωνα πάντοτε με τις " προσωπικές " επιλογές του καθενός...

αν μας βολεύει να δούμε αυτό, αυτό θα κρατήσουμε και θα σχολιάσουμε και θα εξυμνήσουμε κοκ...

συμφωνώ μαζί σου κ.Στεφ... ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δηλαδη ρε παιδια οποια γνωρισουμε η εστω ανταλλαξουμε αποψεις
πρεπει σωνει και καλα να την πηδαμε ?
Αποκλειουμε εντελως το γεγονος να υπαρχει μια φιλικη επαφη ?
Και μετα αν και εφοσον νιωσουμε κατι αμοιβαια .... οτι προκυψει ?

Και εσυ μαρκ αυτο που λες περι[size=15pt] σιτεμενη την αλλιντισα [/size]να το παρεις πισω
Δεν ειναι σωστο να κρινουμε ατομα χωρις να ξερουμε και αν ξερουμε ακομη υπαρχει κατι που λεγεται ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ .......
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ...)
και αυτο το λεω πολυ σοβαρα.......

Ας μην γινουμε σαν μερικους που κοροιδευουν πισω απο την πλατη
γιατι δεν εχουν τιποτα το ανδρικο πανω τους ουτε καν αυτοσεβασμο στον εαυτο τους !!!
Ουτε και κατινες που χασκογελανε πισω απο την πλατη αυτων που κοροιδευουν οσο τις παιρνει
γιατι απο μπροστα παιρνουν τον πουλο και απο ολες τις μεριες μην σου πω !!!!!

Σιτεμένη δεν είναι τύπε!!!
Μια χαρά είναι, όπως και πολλές άλλες άλλωστε...
Απλά έχει μόνιμο άγχος να αποδείξει (τί να αποδείξεις καλή μου; Και σε ΠΟΙΟΥΣ; )ότι μετράει και ότι διαφέρει από το τσούρμο, όπως και οι περισσότερες...

Και ποιός είναι ο πιο σύντομος τρόπος να το καταφέρεις αυτό;
Μα, με το να την λες συνέχεις σε άτομα που δε γνωρίζεις, να τους μειώνεις και να εξυψώνεις τον εαυτό σου...
Χιλιοπαιγμένο το έργο, κι όχι μόνο από την Άλι, κι όχι μόνο από τις γκόμενες, αλλά και από πολλούς άντρες μέλη του φόρουμ :sunglasses:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Θέλω να επαναναρτήσω (με την άδεια της φαντάζομαι) αυτά τα τρία κειμενάκια της velvy γιατί τα θεωρώ διαμαντάκια συναισθήματος και ανθρωπιάς , που και τα δύο λείπουν (και εδώ μέσα – αλλά και έξω) .

Όμως ακόμη και στον βούρκο που είναι μερικές φορές οι σελίδες του bou, τα διαμαντάκια της  velvy μπορούν να λάμπουν . Απλώς πρέπει να εξασκηθεί περισσότερο το μάτι να τα βλέπει …
Τι περισσότερο θέλεις να σχολιάσουμε φίλε μου? Βλέπω ότι έχεις μείνει μ' ένα αίσθημα ανικανοποίησης από έλλειψη περαιτέρω σχολιασμού. Επίσης μιλάς για διαμάντια μέσα σε βούρκο - δηλ όλα ή τα περισσότερα posts εδώ μέσα είναι σαν το βούρκο?

Τα δικά μου? Του περσόνα? Της boomb? Του str8? Tης bite? Αν έχεις την καλοσύνη, γίνε πιο συγκεκριμένος...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Σιτεμένη δεν είναι τύπε!!!
Μια χαρά είναι, όπως και πολλές άλλες άλλωστε...
Απλά έχει μόνιμο άγχος να αποδείξει (τί να αποδείξεις καλή μου; Και σε ΠΟΙΟΥΣ; )ότι μετράει και ότι διαφέρει από το τσούρμο, όπως και οι περισσότερες...

Και ποιός είναι ο πιο σύντονος τρόπος να το καταφέρεις αυτό;
Μα, με το να την λες συνέχεις σε άτομα που δε γνωρίζεις, να τους μειώνεις και να εξυψώνεις τον εαυτό σου...
Χιλιοπαιγμένο το έργο, κι όχι μόνο από την Άλι, κι όχι μόνο από τις γκόμενες, αλλά και από πολλούς άντρες μέλη του φόρουμ :sunglasses:
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε, αρχίζουμε τις μλκιες!! :jerking: :jerking:

ρε φίλε, όταν ανέβαζε φώτο με τις βυζάρες της πριν και μετά το add, όταν ανέβαζε την κωλάρα της, μία παχιά την τράβαγες ή δεν την τράβαγες;;  :uglystupid: :uglystupid:

λοιπόν κόψε τις μλκιες του τύπου " σιτεμένη " γιατί έχεις σκεφτεί ότι θες να της ξεσκίσεις το πατούρι αλλά για να μην ξεφύγεις από την νοοτροπία που έχει μία πλειοψηφία στο σιτε συνεχίζεις τις παπαρολογίες.. :tickedoff: :tickedoff:

δεν έχω καμία διάθεση να το παίζω ιππότης για την στρογγυλή κωλότρυπα της Αλι αλλά βαρέθηκα να την κράζετε ενώ ξέρετε και ξέρουμε ότι για ένα σφυρογάμησο ( και παραπάνω..εγώ τλχστν  :grin: ), όπως λέει ο Έκτωρ, την θέλουμε όλοι... :sunglasses: :sunglasses:

αυτά και σόρι αν έγινα κουραστικός!

Δεν με καυλωνει η θεια λεμε!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like