βολταιρο??
Όλο μεγαλα λογια, ιστοριες, αψιμαχιες, και δε συμμαζευεται.
ας γαμησει ο καθενας οποια γουσταρει χωρις να πρεπει να συγκρινει, χωρις να πρεπει να ποσταρει οτιδηποτε για να δειξει τι γαμαει, για ποσο, ή οτι αλλο, σημαδια ανασφαλειας και μονο.
συγκρισεις συγκρισεις κι αεναες μαλακιες εκατερωθεν.
προσωπικα κοντοστουπα ειμαι-να ψηλωσω δεν παιζει. παιδι της Μπιαφρα ειμαι, να παχυνω και παλι δεν παιζει.
Στα @@ μου αν ειναι το 99% του γυναικειου πληθυσμου καλυτερο απο μενα. οποιος δε με προτιμα, δεν του κανω ή οτιδηποτε αλλο, υπαρχουν εκατομμυρια αλλες που μπορει να βρει το ιδανικο του. δε με ενδιαφερει. μπορει να με πληγωσει προς στιγμην αλλα μονο τη βελβυ εχω, και κανεις δε θα μου τη στερησει...
συνεχιστε για το ποια ειναι η καλυτερη αν σε αυτο βρισκετε νοημα.
οι σχεσεις που εχω στο μυαλο μου, απεχουν απο ολα αυτα..
Δεν θελω να προσγειωθω πουθενα προσωπικα. ειμαι πιο ευτυχισμενη οταν ειμαι στο συννεφο μου κι οταν κλεινω την πορτα/τα ματια/γουατεβερ σε οτι με πληγωνει.
τα λεφτα προφανως και δε σε κανουν κατι. κι αν σε εκαναν, τοτε δε θα ειχα θεση στην κοινωνια, μιας και δεν τα εχω.
προσωπικα μονη μου ζω, οι δικοι μου δε μου δινουν τπτ πλεον κι ουτε ανακατευονται πουθενα (πλεον). κανω τα κουμαντα μου κι ολα οκ. λεφτα δεν ειχα ποτε και με τα μυαλα που εχω δεν θα κανω και ποτε. εχω κανει πολυ ευτυχισμενες σχεσεις με ατομα που επισης ηταν στην ιδια οικονομικη κατασταση με μενα.
αν το μονο πραγμα που εχεις (οχι εσυ γενικα) και προβαλλεις ειναι τα χρηματα σου, τοτε θα προσελκυεις κι ατομα που θελουν μοναχα αυτο. λογικο δεν ειναι?