sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
αφου αυτη χαφτει οτι παει για μπυρες και τσαμπιονς λιγκ ενω γαμαει στα μπουρδελα.....
αφου αυτη χαφτει οτι παει για μπυρες και τσαμπιονς λιγκ ενω γαμαει στα μπουρδελα.....
θα βγαλεις καρουμπαλο.....
και ο δικος σου τις τριτες/τεταρτες ηταν ποδοσφαιροφιλος;σου καταρρακωσα το ηθικο;:o :o :o :o
εμενα δεν παρακολουθουσε καν!και ο δικος σου τις τριτες/τεταρτες ηταν ποδοσφαιροφιλος;σου καταρρακωσα το ηθικο;
Μάλλον και στις 2 τα ίδια λέγανε οι γκόμενοι - θα έχουν δύσκολη νύχτα απόψε gl.θα βγαλεις καρουμπαλο.....
και ο δικος σου τις τριτες/τεταρτες ηταν ποδοσφαιροφιλος;σου καταρρακωσα το ηθικο;
αποκαλυψη τωρα....Μάλλον και στις 2 τα ίδια λέγανε οι γκόμενοι - θα έχουν δύσκολοι νύχτα απόψε gl.
πώς φαίνεται ότι έχεις συναναστραφεί με Ρωσίδα σε έχει εξημερώσειαφου επιλθε ηρεμια τωρα θα κανω ορισμενες συστασεις, λεξεις να πανε να γα.....μπουτ..... μου θυμιζουν λαχαναγορα τα ξημερωματα και χαμηλο επιπεδο μην λησμονητε οτι υπαρχουν και επισκεπτες και κοσμος που ενδιαφερετε να δει χρησιμα λεγομενα νομιζω οτι ξεπερναμε τα ορια λιγο σεμνοτητα παρακαλω!!!!
μπα...εμενα μου λεει κατευθειαν οτι παει βαρδαρι.Μάλλον και στις 2 τα ίδια λέγανε οι γκόμενοι - θα έχουν δύσκολοι νύχτα απόψε gl.
Αν το γράφει με-ι μην ανησυχείς,μόνο όταν το γράψει με η!!!μπα...εμενα μου λεει κατευθειαν οτι παει βαρδαρι.
κανει καλο γυρο παντως..... και γω ετρωγα εκει.....μπα...εμενα μου λεει κατευθειαν οτι παει βαρδαρι.
Αν το γράφει με-ι μην ανησυχείς,μόνο όταν το γράψει με η!!!
πολυ μπιχλα ομως...κανει καλο γυρο παντως..... και γω ετρωγα εκει.....
κανει καλο γυρο παντως..... και γω ετρωγα εκει.....
Exεί γύρο στον Βαρδάρη ρε σεις;;;πολυ μπιχλα ομως...
μαλακια...Exεί γύρο στον Βαρδάρη ρε σεις;;;
Προσφέρει και 69 η σερβιτόρα;;;
παντα.....πολυ μπιχλα ομως...
φραπε;μαλακια...
Λουκ εκεί δουλεύεις;;;μαλακια...