Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΛΟΥΚ ?
αν δεν παντρευτεις και δικαιωμα σου ειναι .....
το παιδι πως θα λεγεται ?
επιθετο θα εχει ?
και εστω του δινεις ενα επιθετο το δικο σου η του συντροφου σου
χωρις οικογενεια τι θα ειναι ?
δε πας καλα ετσι?παραδεξου το...
γτ δε θα εχει οικογεεια ρε????????????
εμεις τι θα μαστε???????????????
θα εχει μπαμπα μαμα στο ιδιο σπιτι κ αγαπημενους!!!
πας καλα?///

μα τοσο βλάκας είμαι? γιατι εγω είδα οτι δεν ήξερες σε τι παράθεσες? δεν εννοούσε για χλευασμό στον κοινωνικό περίγυρο αλλά στη γενικότερη αντιμετώπιση του φέρνω παιδί στον κόσμο με ευθύνη  ή τουλάχιστον ήταν διφορούμενο αρκετά το νόημα ώστε να ρωτήσεις και να ζητήσεις διευκρίνηση!

και μπα δεν σε ξαναδιαβάζω με κουράζεις περισσότερο από Αλγεβρα 2ου έτους στο Μαθηματικό ..
πωπω...δε βοηθας ...αστο..με κουραζεις πιο πολυ κ απο τον δημητρη τωρα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
βολταιρο?? :think:
η δικη σου αληθεια ισως. η δικη μου παντως δεν ειναι. ουτε και των φιλων μου. σαν φαινομενο ναι, εχω ακουσει διαφορες ιστοριες, και χειροτερες ακομη.

προσωπικα μονη μου ζω, οι δικοι μου δε μου δινουν τπτ πλεον κι ουτε ανακατευονται πουθενα (πλεον). κανω τα κουμαντα μου κι ολα οκ. λεφτα δεν ειχα ποτε και με τα μυαλα που εχω δεν θα κανω και ποτε. εχω κανει πολυ ευτυχισμενες σχεσεις με ατομα που επισης ηταν στην ιδια οικονομικη κατασταση με μενα.
αν το μονο πραγμα που εχεις (οχι εσυ γενικα) και προβαλλεις ειναι τα χρηματα σου, τοτε θα προσελκυεις κι ατομα που θελουν μοναχα αυτο. λογικο δεν ειναι?
ειδες που ταλεγα οτι οι γυναιεκς του σαϊτ θα εινα "απο τις αλλες τις καλες"?

τελος παντων, καιρος να προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα! Πρωτο βημα, να καταλαβετε οτι ο ανθρωπος ειναι ο ιδιος ειτε εχει λεφτα η οχι! η ζωη δεν ειναι Ελληνικη ταινια να κανεις τον Παρασκευα Αυγερινο για αν δεις αμα μετρας αφραγκος και ασημος!  Ο καθε ανθρωπος ειναι αυτο που ειναι ειτε με ή χωρις τα λεφτα του!

Αμα σε μπορεις να το καταννοησεις, θα στο εξηγησω αργα το βραδυ γιατι τωρα σα γνησιος αγαμητος μπουρδελιαρης που ψωνιζει Ρωσσιδες με το πορτοφολι του, παω να κανονισω μια παντρεμενη 28αρα μουναρα "με προσωπικοτητα" η οποια οταν την παρει τηλεφωνο ο αντρας της την ωρα που την πηδαω, θα τον κραξει που την διακοπτει απο τον "καφε με τη φιλη της"

ρε ουστ λεμε...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πολύ "άσπρα-μαύρα" τα παρουσιάζεις και μάλλον εκτός πραγματικότητας....
Για προσπάθησε, έστω virtual, να επιβιβιώσεις με 700euro, πληρώνοντας ενοίκιο, ΔΕΗ, ΟΤΕ και super market...
"Ψιλο"-αδύνατο???
Άντε, καλό γυμναστήριο. :)
Άσπρα μαύρα όταν λέω ότι δεν παίρνουν όλοι τα ίδια? :think: Επίσης είπα ότι δουλεύουν και οι δύο. Για ξαναδιάβασε... :rolleyes:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς[size=15pt] οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται [/size]και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο  μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να  είναι να ποτίζεις  μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί  έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.

Αντιπαρέρχομαι τα ερωτήματα που εγείρονται ως προς το "τί είναι προσωπικότητα;"

Ξεκινάω με την παραδοχή ότι εσύ ειδικά είσαι μουνάρα με προσωπικότητα...

Είναι η ΤΕΛΕΙΑ συνταγή για να μείνεις αγάμητη, ή στην καλύτερη περίπτωση να πηδιέσαι με κανέναν παραμυθά που σε δούλεψε από την αρχή, του έκατσες και ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει να κοιτάξεις παραπέρα...
Αν τύχει και κοιτάξεις παραπέρα, ο επόμενος που θα πηδηχτείς μαζί του, μάλλον θα είναι...ψυχίατρος!!!

Ωστόσο, τα καλά και ταυτόχρονα άσχημα νέα για σένα, είναι ότι δεν είσαι μόνη σου!!!
Άσχημο μεν γιατί χάνεις την αίσθηση "μοναδικότητας" που σα μουνάρα με προσωπικότητα είσαι βέβαιη ότι διαθέτεις, καλό γιατί εντάσσεσαι σε ένα ευρύτερο σύνολο από γυναίκες (δεν αναφέρω τον όρο Ελλεηνίδες γιατί δεν αφορά μόνο αυτές), του Δυτικού κόσμου, που πάσχουν ακριβώς από το ίδιο σύνδρομο ...

ΥΓ:
1.
Καμία μομφή δεν προσπαθώ να σου αποδώσω με αυτά που γράφω, κι αν είχες παρακολουθήσει αυτά που έχω ποστάρει σε ΑΥΤΟ το τόπικ, θα γνώριζες πόσο τα έχω χώσει στους Ρωσιδόφιλους και πόσο θύματα τους θεωρώ (πράγμα που σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα στο θέμα...
2.
Επίσης είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ για κάποιον να "ρίξει" κάποια σαν εσένα, αρκεί να πουλήσει λιιιίγο παραμύθι...
Σου λείπει λιιιιίγη συντροφικότητα, και η "προσωπικότητα" αποτελεί ανασχετικό παράγοντα στο να την βρεις...
3.
Αν γράψω αυτά που μου έρχονται στο μυαλό διαβάζοντας διάφορα φαιδρά που γράφουν κάποιοι σε αυτό το τόπικ, θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
δε πας καλα ετσι?παραδεξου το... ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ?
γτ δε θα εχει οικογεεια ρε???????????? ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ?
εμεις τι θα μαστε??????????????? ΕΡΑΣΤΕΣ ΙΣΩΣ ?
θα εχει μπαμπα μαμα στο ιδιο σπιτι κ αγαπημενους!!! ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ?
πας καλα?/// ΕΛΑ ΤΩΡΑ ...... ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ????
πωπω...δε βοηθας ...αστο..με κουραζεις πιο πολυ κ απο τον δημητρη τωρα. ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ..........

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Γάμος μακρυά από τον οίκο του θεού δεν είναι ευλογημένος τέκνον μου,μετανοείτε αμαρτωλοί/ες όσο είναι ακόμα νωρίς!!! :priest:

Τοσα ζευγαρια εχουν διαφορετικη θρησκεια....

Επισκέπτης
ειδες που ταλεγα οτι οι γυναιεκς του σαϊτ θα εινα "απο τις αλλες τις καλες"?

τελος παντων, καιρος να προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα! Πρωτο βημα, να καταλαβετε οτι ο ανθρωπος ειναι ο ιδιος ειτε εχει λεφτα η οχι! η ζωη δεν ειναι Ελληνικη ταινια να κανεις τον Παρασκευα Αυγερινο για αν δεις αμα μετρας αφραγκος και ασημος!  Ο καθε ανθρωπος ειναι αυτο που ειναι ειτε με ή χωρις τα λεφτα του!

Αμα σε μπορεις να το καταννοησεις, θα στο εξηγησω αργα το βραδυ γιατι τωρα σα γνησιος αγαμητος μπουρδελιαρης που ψωνιζει Ρωσσιδες με το πορτοφολι του, παω να κανονισω μια παντρεμενη 28αρα μουναρα "με προσωπικοτητα" η οποια οταν την παρει τηλεφωνο ο αντρας της την ωρα που την πηδαω, θα τον κραξει που την διακοπτει απο τον "καφε με τη φιλη της"

ρε ουστ λεμε...

πες μου ενα λογο μοναχα, που θα παριστανα κατι αλλο σε ενα φορουμ που ειμαι απλα ενα νικ.

δεν θελω να προσγειωθω πουθενα προσωπικα. ειμαι πιο ευτυχισμενη οταν ειμαι στο συννεφο μου κι οταν κλεινω την πορτα/τα ματια/γουατεβερ σε οτι με πληγωνει.
τα λεφτα προφανως και δε σε κανουν κατι. κι αν σε εκαναν, τοτε δε θα ειχα θεση στην κοινωνια, μιας και δεν τα εχω.

στο παραδειγμα που αναφερεις, ο καθενας γαμαει οτι του αξιζει. μαλακισμενη ειναι η παντρεμενη μουναρα, μαλακισμενος κι ο Χ γαμιας για μενα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
νομικα θα ειναι κατοχυρωμενο.
κοινωνικα να παν να γαμηθουν.

Αν κανεις συμφωνο ελευθερης συμβιωσης, οπως κανει πολυς κοσμος στην  Αγγλια, τοτε ναι εχεις καποια δικαιωματα σαν να ησουν παντρεμενη. Επισης τουλαχιστον στην Αγγλια, αυτο σημαινει πως ο αντρας εχει λιγοτερα δικαιωματα στα παιδια του. Για Ελλαδα δεν ξερω.

Κοινωνικα ναι να πανε να γαμηθουν. Μου θυμισες κατι αγραμματες χωριατισες, που σχολιαζανε την κορη της γειτονισας τι ωρα γυρναει τα βραδια, και την πουτανα μεσα στο σπιτι τους δεν την βλεπουνε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν κανεις συμφωνο ελευθερης συμβιωσης, οπως κανει πολυς κοσμος στην  Αγγλια, τοτε ναι εχεις καποια δικαιωματα σαν να ησουν παντρεμενη. Επισης τουλαχιστον στην Αγγλια, αυτο σημαινει πως ο αντρας εχει λιγοτερα δικαιωματα στα παιδια του. Για Ελλαδα δεν ξερω.

Κοινωνικα ναι να πανε να γαμηθουν. Μου θυμισες κατι αγραμματες χωριατισες, που σχολιαζανε την κορη της γειτονισας τι ωρα γυρναει τα βραδια, και την πουτανα μεσα στο σπιτι τους δεν την βλεπουνε...
δεν εχω ζησει ποτε σε χωριο αλλα κ στην πολη ετσι ειναι...
ε ναι...να πανε να γαμμηθουν...

οσο γ το συμφωνο εγω δε θελω δικαιωματα.
το παιδι μου ομως θα εχει τα παντα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αφου επιλθε ηρεμια τωρα θα κανω ορισμενες συστασεις, λεξεις να πανε να γα.....μπουτ..... μου θυμιζουν λαχαναγορα τα ξημερωματα και χαμηλο επιπεδο μην λησμονητε οτι υπαρχουν και επισκεπτες και κοσμος που ενδιαφερετε να δει χρησιμα λεγομενα νομιζω οτι ξεπερναμε τα ορια λιγο σεμνοτητα παρακαλω!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω αλλη απορια εχω!
ο αντρας της χαφτει το παραμυθι πως αυτη παει για καφε στις 10?? :o :o

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν εχω γραψει ποτε και πουθενα οτι οι Ελληνες ειναι οι τελειοι!

το αντιθετο μαλιστα! εχω ριξει ΤΟ κραξιμο στους Ελληναραδες στα θρεντ με τις Ρωσσιδες...(και τα εχω ακουσει και εκει απο τους θιγομενους)

το θεμα ειναι, οτι το "συστημα" εχει παρεκλινει! Εχει ξεφυγει απο τα ορια της φυσικοτητας και ολοι και ολες σφυριζουν αδιαφορα!

Μυαλα προσπαθω να ξυπνησω, ενθεν και ενθεν! οποιος θελει να τα ακουσει τα ακουει, οποιος θελει να με βρισει ας με βρισει! χεστηκα!

Το σωστο ομως ΥΠΑΡΧΕΙ και το ξερουν ολοι και ολες! Και τους ενοχλει αφανταστα οταν τους το επισημαινει καποιος αλλος!

Γιατι μεσα στο βολεμα και τον παραλογισμο, ειναι ολοι ικανοποιημενοι με τα παραλογα και τα παραφυσιν, και ενοχλουνται οταν καποιος τους επαναφερει στην πραγματικοτητα! Να σου πω ενα παραδειγμα?

Η φυση λεει οτι η γονιμη περιοδος της γυναικας ειναι μεχρι τα 30 χοντρα χοντρα!

Ολες ομως χαπακωνονται και γαμιουνται στις ορμονοθεραπειες για να γεννησουνε στα 35-40 τους,και καλα "για να ζησουν τη ζωη τους" η να "κανουνε καριερα¨κομμωτριας η γραμματεως!

Το βρισκεις λογικο? Δεν ειναι! κι ομως, οταν το θιξεις πεφτουν ολες να σε φανε γιατι τους θιγεις και καλα την χειραφετηση!

ΠΙΠΕΣ!

Στα πολιτικα θρεντ, ιδιως τα οικονομικα, λεμε οτι καλο θα ειναι να αρχισουμε να αντιγραφουμε τον τροπο ζωης των παπουδων μας για να τη βγαλουμε καθαρη απο την κριση!

Ε λοιπον, στην συναισθηματικη κριση που βιωνει η Ευρωπη ολοκληρη, πρεπει παλι να ακολουθησουμε το παραδειγμα των παπουδων και των γιαγιαδων οι κοπελες! Ειναι γελοιο και αφυσικο, οι γυναικες να μη γεννανε! Ειναι ηλιθιο να λεει η αλλη οτι θα μεινω ανυπαντρη μανα και δε τρεχει τιποτα! Ειναι μαλακια να χαλανε γαμοι για ενα καπριτσιο!

και αμα τα πεις, πεφτουν να σε φανε γιατι τους χαλας τη νιρβανα της ανεξαρτητοποιησης και της εικονικης πραγματικοτητας που ζουνε!

ρε ουστ λεμε παλι....
:rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω αλλη απορια εχω!
ο αντρας της χαφτει το παραμυθι πως αυτη παει για καφε στις 10?? :o :o
αφου αυτη χαφτει οτι παει για μπυρες και τσαμπιονς λιγκ ενω γαμαει στα μπουρδελα..... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom