δεν εχω γραψει ποτε και πουθενα οτι οι Ελληνες ειναι οι τελειοι!
το αντιθετο μαλιστα! εχω ριξει ΤΟ κραξιμο στους Ελληναραδες στα θρεντ με τις Ρωσσιδες...(και τα εχω ακουσει και εκει απο τους θιγομενους)
το θεμα ειναι, οτι το "συστημα" εχει παρεκλινει! Εχει ξεφυγει απο τα ορια της φυσικοτητας και ολοι και ολες σφυριζουν αδιαφορα!
Μυαλα προσπαθω να ξυπνησω, ενθεν και ενθεν! οποιος θελει να τα ακουσει τα ακουει, οποιος θελει να με βρισει ας με βρισει! χεστηκα!
Το σωστο ομως ΥΠΑΡΧΕΙ και το ξερουν ολοι και ολες! Και τους ενοχλει αφανταστα οταν τους το επισημαινει καποιος αλλος!
Γιατι μεσα στο βολεμα και τον παραλογισμο, ειναι ολοι ικανοποιημενοι με τα παραλογα και τα παραφυσιν, και ενοχλουνται οταν καποιος τους επαναφερει στην πραγματικοτητα! Να σου πω ενα παραδειγμα?
Η φυση λεει οτι η γονιμη περιοδος της γυναικας ειναι μεχρι τα 30 χοντρα χοντρα!
Ολες ομως χαπακωνονται και γαμιουνται στις ορμονοθεραπειες για να γεννησουνε στα 35-40 τους,και καλα "για να ζησουν τη ζωη τους" η να "κανουνε καριερα¨κομμωτριας η γραμματεως!
Το βρισκεις λογικο? Δεν ειναι! κι ομως, οταν το θιξεις πεφτουν ολες να σε φανε γιατι τους θιγεις και καλα την χειραφετηση!
ΠΙΠΕΣ!
Στα πολιτικα θρεντ, ιδιως τα οικονομικα, λεμε οτι καλο θα ειναι να αρχισουμε να αντιγραφουμε τον τροπο ζωης των παπουδων μας για να τη βγαλουμε καθαρη απο την κριση!
Ε λοιπον, στην συναισθηματικη κριση που βιωνει η Ευρωπη ολοκληρη, πρεπει παλι να ακολουθησουμε το παραδειγμα των παπουδων και των γιαγιαδων οι κοπελες! Ειναι γελοιο και αφυσικο, οι γυναικες να μη γεννανε! Ειναι ηλιθιο να λεει η αλλη οτι θα μεινω ανυπαντρη μανα και δε τρεχει τιποτα! Ειναι μαλακια να χαλανε γαμοι για ενα καπριτσιο!
και αμα τα πεις, πεφτουν να σε φανε γιατι τους χαλας τη νιρβανα της ανεξαρτητοποιησης και της εικονικης πραγματικοτητας που ζουνε!
ρε ουστ λεμε παλι....