boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
κατι λεει πρωσοπικα προβληματα το λενε
Σε αυτό συμφωνώ,σαφώς και είναι αφύσικο να φτάνει κανείς 30-40 ετών και να είναι ακόμα υπό την γονική σκεπή....ωραίος ο φρόιντ και η επιρροή της οικογένειας, αλλά άμα μια ζωή μένεις στα 15 κάτι δεν πάει καλά ΜΕ ΣΕΝΑ.
Κάντο 40 καλύτερα....
Που να αποκτήσεις και πεθερά δήλαδη!!!μεγαλε εγω σκεφτομαι οποτε παω ελλαδα να μενω σε ξενοδοχειο, και οχι στο σπιτι μου, αν σου λεει κατι αυτο.
Άμα παίρνει 700euro μισθό δεν είναι αφύσικο.Σε αυτό συμφωνώ,σαφώς και είναι αφύσικο να φτάνει κανείς 30-40 ετών και να είναι ακόμα υπό την γονική σκεπή....
Που να αποκτήσεις και πεθερά δήλαδη!!!
Εννοώ να σε εξυπηρετούνε οι γονείς από το πλύσιμο πιάτων μέχρι ρούχων.Άμα παίρνει 700euro μισθό δεν είναι αφύσικο.
Έχουνε ή έχουμε? Για εμάς μιλάμε - τους Έλληνες & τις Ελληνίδες.Αλλά εγώ μιλάω για μικρότερες ηλικίες,100 φορές καλύτεροι ήταν οι νέοι/ες παλαιότερα,σήμερα έχουνε γίνει όλοι/ες σχεδόν μαμάκιες.
Μολότωφ ποτέ είμαι φιλειρηνικός-ιδεολόγος αναρχοκομμούνης!!!Την επόμενη φορά ρίξε μολότωφ στο πατρικό σου.
(το δεύτερο πρόσωπο ενικού απλά για το παράδειγμα, δεν είναι προσωπικό το θέμα προφανώς)
Αυτοί φταίνε για όλα.
Εννοώ να σε εξυπηρετούνε οι γονείς από το πλύσιμο πιάτων μέχρι ρούχων.
Yeap αλλά η ζημιά έχει γίνει!!!Τον έχω "κακομάθει"...έτσι δεν λένε οι μαμάδες?
Ειναι κουραστικο αλλα αυτο δεν με κανει να συχαινομαι τους γωνεις μου απλα μενω μονος μου και εχω αριστες σχεσεισΕσυ την παλευεις να εχεις πανω απο το κεφαλι σου την μανα σου?
"Θα βγεις?"
"Παλι"?
"Πεινας?"
κτλ
Αμα παιρνει 700 ευρω μισθο και τα εχει ετοιμα ολα στο χερακι ...Άμα παίρνει 700euro μισθό δεν είναι αφύσικο.
Αυτή η παπαριά έχει λειώσει σαν τη μαστίχα της Έλενας Παπαρίζου.Άμα παίρνει 700euro μισθό δεν είναι αφύσικο.
Έχουνε,έχουνε εγώ εξαιρούμαι,πάντα οι άλλοι είναι οι κακοί κ εγώ ο καλός!!!Έχουνε ή έχουμε? Για εμάς μιλάμε - τους Έλληνες & τις Ελληνίδες.
πες και η μάνα σου για να εισαι σίγουροςαμα ειναι να παντρευτω θα περιμενω να πεθανει η πεθερα μου πρωτα!
κατι ελεγες πριν για αυτους που μενουν με την μανα τους. Αλλαξες γνωμη?
Yeap αλλά η ζημιά έχει γίνει!!!